HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

Linkblog

Tragikomédiából pszichothriller

2008.04.07. 12:17 Ratius

Még gyermekkoromban láttam azt a komédiát, amelyben a pszichiáter azon lamentált őrült-e vagy sem.
-         Igen – hümmögött. - Orvosként meg tudom állapítani, hogy őrült vagyok. De, ha tudom magamról, hogy őrült vagyok, nem lehetek őrült. Viszont én orvos vagyok, tehát tudom, hogy megbolondultam. De, ha tudom, e tudás kizárja az őrületet, tehát normális vagyok. Viszont, ha normális vagyok, akkor helyes diagnózist állíthatok föl, azaz nem kétséges, hogy megbolondultam… És így tovább.
Nagyon vicces jelentet volt. Könnyeztem a nevetéstől. Csakúgy, mint péntek este, amikor a miniszterelnök hasonló bravúros monológot adott elő.
-         Miniszterelnökként úgy vélekedett, egy nálánál karakteresebb reformerre volna szükség, ha ilyen felbukkanna, át is adná helyét. Pártelnökként azonban a szelídebb reformok mellett teszi le a voksát, ezért szó sem lehet arról, hogy keményebb reformer vegye át a kormányt.
Odáig jutottunk tehát, hogy most már nem Szoci Feri veszekszik Szadi Janival, hanem Pártelnök Feri került konfliktusba Kormányfő Ferivel.
Igen, jó a diagnózis: itt egy emberből kettő skizofrén!
Hol vagy Veér András, most, hogy a nemzetnek szüksége lenne rád?
Persze, az OPNI-t előrelátóan bezárták, felszámolták. De fordulhatunk a Nemzetközi Vöröskereszthez. Hátha tudnak nekünk küldeni tízmillió kényszerzubbonyt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr44414997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.