HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

Homoszexuális érdekvédő szélsőjobb

2009.06.02. 11:21 Ratius

A Heti Válasz Online leleplezőnek szánt cikket közöl a Jobbik EP listavezetőjéről, Morvai Krisztináról. A cikk szerint Morvai a kilencvenes években a homoszexuálisok érdekében kifejtett jogvédő tevékenységéért Freddy Mercury-díjban részesült, feminista jogvédőként vállalt aktív közéleti szerepet, 2005-ben könyvet írt a családon belüli erőszakról, sőt neve felmerült a Medgyessy-kormány egyik átalakításakor, Lévai Katalin esélyegyenlőségi miniszter lehetséges utódjaként is.

 
Olvasatomban a Heti Válasz oda akar kilyukadni, hogy Morvai jobboldali elkötelezettsége meglehetősen kétes, és e kétely hatására néhány jobbikosnak érdemes lenne elgondolkodnia azon, kire adja voksát, akkor, amikor a szélsőjobboldal EP-listájára szavaz. Úgy tűnik, abban reménykednek a Heti Válasz szerkesztői, hogy a cikk hatására megrendül a radikális párt ereje, csökken népszerűsége, és mégsem visz el annyi szavazatot a Fidesztől, mint amennyire most esély van.
 
Gyanítom ugyanakkor, hogy a cikk közlése éppen akkora öngól, mint az SZDSZ kampányának árpádsávos rémképei. (Melyeknek megdöbbentően félrevivő hatásáról korábban itt írtam: http://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2009/05/21/titanic_ante_portas) A Heti Válasz cikke ugyanis egyáltalán nem csökkenti Morvai Krisztina hitelességét. Épp ellenkezőleg: a Jobbikét növeli. Ha ugyanis a Jobbik képes egy Freddy Mercury-díjas, feminista jogvédőt indítani listavezetőként, akkor ez a párt mégsem lehet egy amolyan igazi, félfasiszta alakulat, mint amilyennek a média lefesti. Akkor viszont a Jobbik valószínűleg mást mond, mint ami hallatszik belőle.
 
Lehet, hogy nem is akarja kiirtani a cigányokat, hanem csak szeretné visszaszorítani a ,,megélhetési bűnözést”? Lehet, hogy nem is a zsidókra gondol, amikor az ország kiárusításáról beszél, hanem (vallási elkötelezettségtől függetlenül) valóban a nemzetközi tőke által okozott problémákat szeretné orvosolni?  Lehet, hogy nem is a melegekkel van baja, hanem pusztán a hagyományos családmodellhez kötődő értékvilágot akarja népszerűsíteni?
 
Abban persze biztos vagyok, hogy a Jobbik, mint valamennyi nagyobb párt, rengeteg idiótát tud maga köré gyűjteni. Hívei között bizonyosan ott vannak ez elvadult fasiszták ugyanúgy, mint ahogy az MSZP-ben otthonra találnak a megrögzött Kádáristák. De könnyen lehet, hogy vezetői, döntéshozói számára a Freddy Mercury-díjas, feminista jogvédő értékrendje a meghatározó.
 
Nahát, mennyire sokrétű a valóság ahhoz a sematikus ábrázoláshoz képest, mint amit a média nyújtani tud…
 

2 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr91158611

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: GayBears Blog 2009.06.03. 12:15:18

Büdös múlt...? 2009. június 7-én európai parlamenti választások lesznek Magyarországon. A  Magyar LMBT Szövetség  a maga eszközeivel hozzá szeretne járulni, hogy az állampolgárok tájékozottan, a programok és a korábbi politikai teljesítmény isme…

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.03. 10:30:06

Miért is? Engedély nélkül tartott lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le a Nógrád megyei Dejtár községben, majd a további házkutatások során Balassagyarmaton és a Pest megyei Bagon is, az eljárásban három férfit őrizetbe vettek. _____ A három férfi egyi…

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.02. 12:23:54

Újabb bolondok, vagy politikai médiahack? Elfogtam egy levelet. Pontosabban ő fogott el engem, mert spam-ként érkezett. A spam szűrő sajnos/szerencsére nem dobta ki kapásból, így kíváncsiságból beleolvastam (Azzal hívta fel magára a figyelmemet, hogy tárg…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szdsz _vége ... 2009.06.02. 12:54:22

Több közvélemény kutató állítja az MSZP volt szavazói (aktiv-passziv) közül jelentős számban szavaznak a Jobbikra.
Személyes tapasztalataim megerősítik ezt, továbbá azt is hogy aktiv és passziv "liberális" szavazók is szavaznak át a Jobbikra!
(Több vezető liberális politikus ezt meg is erősíti, persze nem a nyílvánosság előtt.)
Kérdeznék most sokan miért szavazna egy liberális szavazó (pl: homoszexuális,lezbikus,drogos stb.) "szélső jobboldali" pártra?
Mert ezen SZDSZ-ből kiábrándult személyeknek elegük lett az SZDSZ nagyon lekopasztott liberalizmusából, a párt korrupt vezetéséből (+7 ker ingatlan panamák,stb), egészségügyi reformból, az ország vagyonának elherdálásából,riogatásból, valamint jelentős sérelem érte cigányok részéről az SZDSZ szavazók igen jelentős részét.
Több területen anarchikus állapotok uralkodnak, amelyet egyetlen felelős liberális sem támogathat.
SZEMÉLYES TAPASZTALATOK ALÁTÁMASZTÁK AZ ELŐBB LEÍRTAKAT!

Potenciális liberális szavazók kb 90 %-a szerint jelenleg van és elég jelentős a cigány rasszizmus Magyarországon.
Magyarán egy cigány származású egyén egy másik egyént (pl:magyart,homoszexuálist,zsidót,stb) faji,vallási vagy szexuális hovatartozása miatt megfélemlít,bántalmaz,megöl, anyagi javait elveszi. (Ez már több mint rasszizmus, ez már fasizmus mivel tömegesen fordul elő és fizikálisan érezhető nap, mint nap! )

SZDSZ szavazó voltam 1990-tól 2006-ig, de már elegem van ebből a pártból, Jobbikra szavazok, mert RENDET KELL TENNI AZ ORSZÁGBAN !
süti beállítások módosítása