HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

Lengyelországban gyilkosság történt

2021.11.07. 19:33 Ratius

A gyilkosságra adott parancsot a törvényhozó és szabályalkotó igyekszik a maga ideológiai csomagjában elhelyezve átértelmezni, azt hazudva róla, hogy a gyilkosság nem is gyilkosság.

strajk-kobieski-960x720.jpg

Amikor az eretnek lelkét kell megmenteni az örök kárhozattól, amikor néhány órás testi kínszenvedés semmit nem számít a pokol időtlen tüzéhez képest, amikor a pogányok, eretnekek és boszorkányok pusztítása jótettként kerül majd elszámolásra, akkor négyesével megégetni tizenkét szegedi boszorkányt nem gyilkosság, hanem kegyes cselekedet.

Amikor az arisztokraták a nép ellenségei, amikor „nemcsak az árulókat, de a közömböseket is büntetnetek kell – mindenkit, aki passzív, és semmit nem tesz a Köztársaságért”, akkor tízezerszám lökni a nyaktiló alá a szabadság ellenségeit, nem gyilkosság, hanem hazafias tett.

Amikor az osztályellenség nemcsak a proletáriátus ellenfele, de az emberi haladás akadálya, amikor a burzsoázia hanyatló történelmi kategória, amikor az osztályharc nem tűri a szentimentális elgyengülést, akkor tizenéves ellenforradalmárok felakasztása nem gyilkosság, hanem az emberiség ügyének tett szolgálat. 

Amikor a zsidó nem teljes értékű ember, hanem kipusztulás felé tántorgó alacsonyabb rendű faj képviselője, amikor a genetikai selejt megmérgezi az egészséges népközösséget, akkor a hatéves Goldberg Sára elgázosítása nem gyilkosság, hanem rasszhigiéniai megoldás.

Amikor a magzat isten ajándéka, amikor a nő csak hordozója a testében fogant életnek, amikor életről és halálról a Mindenható közvetlenül dönt, akkor az abortusz lehetőségétől megfosztott, szepszissel küzdő asszony halála nem gyilkosság, hanem isteni rendelés.

Nem szeretem a nürnbergi pert, mert a háborús bűnösök közül hiányoztak a győztes gyilkosok. De azért fontos és örök érvényű tanulsága van a hetvenöt évvel ezelőtti igazságosztásnak. A „parancsra tettem” nem ment föl semmi alól. Nincs olyan törvény és szabály, amely gyilkosságot írhatna elő. Akkor sem, ha a gyilkosságra adott parancsot a törvényhozó és szabályalkotó igyekszik a maga ideológiai csomagjában elhelyezve átértelmezni, azt hazudva róla, a gyilkosság nem is gyilkosság.

A lengyel orvosoknak tisztában kell lenniük azzal, nem az isten, nem a törvény, nem a kiszámíthatatlan végzet, hanem ők, csakis ők hagyták meghalni azt az asszonyt.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr616748858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney2 2021.11.08. 01:18:29

Azért megnéznélek egy ilyen helyzetben, hogy nem hajtod végre a parancsra gyilkosságot. Erre téged kivégeznek parancsmegtagadásért és jön valaki aki végrehajtja a gyilkosságot (mert mindig lesz olyan aki elvállalja a bármit). Lose-lose :(

Nürnbergi perben egyetértünk. Nem csak a katyni mészárosokat hiányolom, hanem a Bomber Command teljes állományát, sőt pl ezen az alapon aki ledobta az atombombát azt ugyanúgy fel lehetett volna akasztani.

Az utolsó bekezdésedről meg a Puzsér egyik cikke jut eszembe:
index.hu/velemeny/2021/11/06/cseh-laszlo-megtoretese-szabadulasa-es-tanusagtetele/
Véletlenül kifelejtette a sportoló gyerekek szüleit, azok hol a faszban voltak/vannak?? Nem azok "adják el" a gyerekeiket a reménybeli siker érdekében?? (gyerek panaszkodik, még otthon is kap egy pofont)

midnight coder 2021.11.08. 12:50:14

@Rodney2: +1. Az tényleg vicces, amikor a koncentrácós tábor õrségébe kivezényelt akkor 18 éves gyereket ma elõszedik, mintha az az õ választása lett volna amit akkor tett, a szövetségesek oldalán lemészárolt civilek viszont az ebet sem érdekelnek. Ahogy a komcsik által kivégzett jó néhány Holocaustnyi civil sem. Pedig Pl. Észak-Koreában az ország élén álló hízódisznó valószínûleg a mai napig folytatja ezeket a gyilkosságokat.

Rodney2 2021.11.08. 14:51:38

@midnight coder: Ez azért van, mert a zsidók fontosabbak, mint a többi ember. Vagy nem tudom... és innentől kezdve tetszőleges összeesküvés elmélet is csak a jéghegy csúcsát próbálja láttatni

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.11.08. 19:30:12

Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók.
Azért ez milyen már?
süti beállítások módosítása