HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

Szavazz a Nemzeti Abortusz Pártra!

2009.06.03. 10:56 Ratius

Minden politikával vagy gazdasággal foglalkozó honfitársunk keresi a válság megoldásának útját, módját, lehetőségét. Én megtaláltam! El is határoztam, hogy pártot alapítok, amely 2010-ben remélhetőleg elnyeri a választók jelentős részének bizalmát. Az új párt első kiáltványát itt, az internet nagy nyilvánossága előtt teszem közzé. Íme:

 
Szavazz a Nemzeti Abortusz Pártra!
 
A Nemzeti Abortusz Párt jólétet és gyarapodást jelent.
A Nemzeti Abortusz Párt a nemzet gazdasági felemelkedésén munkálkodva, a túlszaporodott emberiség javát szolgálva kívánja fölvirágoztatni országunkat. 
Pártunk fölismerte azt a - multinacionális nagyvállalatok által már régen meglátott - gazdasági elvet, amely szerint a hosszú távú beruházások nem kifizetődőek. Pártunk e nagyszerű elvet a gazdaság szférájából a társadalom egészére is kiterjeszthetőnek tartja. úgy véljük, a társadalom életéből is ki kell küszöbölnünk azokat a hosszú távú, drága és nem, vagy csak nagyon lassan megtérülő tehertételeket, amelyek valójában szükségtelenek a boldog jelen szempontjából.
Éppen ezért pártunk, a Nemzeti Abortusz Párt a leghatározottabban föllép a családalapítás és a gyermekvállalás ellen.
A gyermekvállalás állatias ösztönének határozott korlátozásával óriási kiadásoktól óvhatjuk meg a polgárokat, és az államot egyaránt.
Pártunk tehát - hatalomra jutván - minden törvényes eszközt megragad a gyermekvállalás korlátozása érdekében.
1. Ingyenessé tesszük az abortuszt és a magzatelhajtás mindenféle formáját, ingyenessé tesszük a fogamzásgátló szereket. E lépés ugyan kiadással jár, ám a nem várt gyermekek megszületésének esélyét jelentősen csökkenti, így végső soron a társadalom egésze számára jelent megtakarítást.
2. Megszüntetjük a családdal és a gyermekekkel kapcsolatos állami támogatásokat, adókedvezményeket, segélyeket. Ez a lépés több milliárd forintos megtakarítást tesz lehetővé az állam számára.
3. Megszüntetjük az anyasághoz kötődő kedvezményeket.
4. Törvénybe iktatjuk, hogy a gyermekvállalás nem társadalmi ügy, hanem egyéni ösztönkiélés, s mint ilyen semmiféle állami támogatásban nem részesíthető.
5. Megszüntetjük az óvodák, iskolák állami támogatását, önkormányzati fenntartását. Az épületeket privatizáljuk, lehetővé téve, hogy magániskolákba taníttassák gyermekeiket azok, akik a gyermekvállalás hóbortjával azonosulnak. Mert mi, amellett, hogy rendkívüli megtakarításokat teszünk lehetővé az állam egésze számára, azt is megengedjük, hogy mindenki szabadon válassza meg azt az életformát, amelyet élni kíván.
6. Megszüntetjük, a gyermekorvosi, védőnői, gyermekétkeztetési és egyéb szociális intézményrendszereket, újabb milliárdokat takarítva meg a társadalom egésze számára.
7. Az éretlen és véletlen gyermekvállalás elkerülése érdekében, minden állampolgár számára kötelezővé tesszük a pete-, illetve ondóvezeték elkötését, a nemi érést megelőzően. Amennyiben a felnőtt állampolgár mégis gyermeket akarna vállai, akkor a későbbiekben megalakítandó bizottság előtt kell bizonyítania, hogy anyagilag, szellemileg és lelkileg egyaránt alkalmas a gyermekvállalásra, azaz ostoba kezdeményezésével nem válik a társadalom élősködőjévé, majd a megfelelő illeték és műtéti költség kifizetése után engedélyt kap a gyermekvállalásra.
8. A zug-gyermekvállalást szigorúan büntetjük.
9. A legszabadabb módon lehetővé tesszük a már megszületett vagy a szigorú szabályozás ellenére is megszülető gyermek külföldre való örökbefogadását. Az állam támogatásban részesíti azokat, akik lemondanak gyermekükről, s az így gondozásba vett gyermekeket külföldre értékesítjük. Ez már rövid távon is megtérülő beruházás.
10. Amennyiben a zugszüléseket nem lehet az említett eszközökkel visszaszorítani, úgy ezekben az esetekben a külföldre való örökbeadást kötelezővé tesszük. Ez ismét jelentős anyagi gyarapodást tesz lehetővé a nemzet egésze számára.
11. A gyermeknevelés költségeitől megszabadult nemzet munkaerő-utánpótlását a későbbiekben felnőtt bevándorlókkal biztosítjuk.
 
Csatlakozz Te is a Nemzeti Abortusz programjához!
Rajtad is múlik a boldog jelen!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr591160815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása