HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

Kétszázezer

2009.02.18. 15:45 Ratius

Legújabb ,,toleranciakampányában” azt kérdezik a szabad demokraták, van-e 200 001 SZDSZ szavazó, aki… Aki egyet ért a párt különféle jelszavaival.  
Első plakátjuk szerint a ,,spangli” fogyasztás beteges, de nem köztörvényes dolog. Hamarosan nyilván jönnek a buzik, akiket ugyan szeretnünk nem kell, de megdobálnunk sem szabad, a cigányok, akiket segítenünk illene, nem megbélyegezni, a zsidók, akik éppen olyan rendes emberek, mint mi vagyunk, és el ne feledkezzünk a családon belüli erőszakról, ami maga a fertelem.
 
Ügyes csavarral a kérdés úgy van megfogalmazva, hogy amennyiben a plakát szemlélője egyetért a sugallt válasszal, automatikusan SZDSZ szavazónak kell tekintenie magát. Na és ez a lényeg. Mert én például mindenben egyetértek e gondolatokkal. Hiszek az egyéni szabadságban, elutasítom az erőszakot, a megbélyegzést, a kollektív bűnösséget, és különösen elutasítom a kötelező dogmákat.
 
De elutasítom az SZDSZ-t is!
Ez a párt ugyanis, húsz éves fennállása alatt ezerszer árulta el a liberális eszméket, ezerszer árulta el, taposta sárba, gyalázta meg mindazt, amiben jó érzésű szabadelvű hisz, vagy hinni akar.
 
Ti, szabad demokraták lepaktáltatok a gyilkosokkal, együtt működtetek a kommunista diktatúra fenntartóival. És nem csak úgy átabotában, a Párttal, hanem személyesen azokkal az emberekkel, akik kiadták a tűzparancsokat, aláírták a halálos ítéleteket, jóváhagyták a vagyonelkobzásokat, eltiporták a forradalmat, megfélemlítették a szabadság híveit, elárulták az országot, együttműködtek a megszálló szovjet hadsereggel. Ti a quislingek pártját támogattátok 1994 óta.
 
Ti, szabad demokraták ,,lop stop” táblákkal érkeztetek, hogy a kondér közelébe kerülve mindent ellophassatok, ami a kezetek ügyébe került.  Korrupciós ügyeitek mindennapi beszédtémává váltak az emberek között, mert ebben a kis országban mindenki tudja, amit el akartok titkolni. Rablásaitok, sikkasztásaitok ma már nem csupán a pletykák vadregényébe vesző mendemondák, hanem – hála néhány bátor ügyésznek – köztörvények bűnök. Képviselőitek, polgármestereitek, úgy élnek ebben az országban, mint gyarmatosító hatalmak helytartói, mint a középkori török szpáhik, kifosztva, kizsigerelve a rájuk bízott falvakat.
 
Ti, szabad demokraták hét esztendeje hatalomban tartjátok, sőt minisztereitek révén részben magatokénak mondhatjátok Magyarország legostobább, legtehetségtelenebb kormányát, azt a kormányt, amelyik elérte, hogy a térség siker-országából, Európa legszerencsétlenebb államává süllyedjen a mi hazánk. A ti kormányotoknak köszönhetően térségbeli vetélytársaink, a szlovákok, a románok, de lassan a bolgárok is úgy húznak el mellettünk, mint az express vonat a helyközi megálló mellett.
 
Ti, szabad demokraták szemforgató módon árultátok el azokat az eszméket, amelyeknek képviseletére felesküdtetek. Ti kitüntettétek a békés felvonulókra támadó rendőrség parancsnokát, ti arra buzdítjátok a polgárokat, hogy ne menjenek el szavazni, ha hatalmi érdekeitek úgy kívánja, ti félelmet és rettegést keltetek, fasiszta veszélyről óbégattok, ha szükségetek van a rettegők szavazatára, akkor is, ha ezzel tovább mélyítitek a társadalmunkat úgyis elég mélyen elválasztó szakadékokat.
 
Ti, szabad demokraták toleráltok minden másságot, elfogadjátok a szerencsétlen sorsú, bűnözővé válni kényszerült cigány mentségeit, megértitek a melegek problémáit, magatokénak valljátok néhány tucat  paranoiás zsidó félelmeit, csak egyet nem fogadtok el: ha valaki másképp gondolkozik mint ti. Éppen olyan megvetendőnek tartjátok a vallásos ember hitét, mint a szélsőjobboldal a melegek életmódját, ugyanúgy lenézitek a történelmi hagyományokat, mint amazok a ti ,,korszerű" eszméiteket, s éppúgy nem tudtok mit kezdeni a nemzettel, mint ahogyan ők nem tudnak mihez fogni a holokauszttal.
 
Ti, szabad demokraták olyan szabadelvűek vagytok, akikre remekül illik a szállóigévé lett amerikai graffiti: Szavazz a liberálisokra, különben lelőjük a kutyádat!
 
És ti, szabad demokraták, mindezek után azt hiszitek, hogy ostoba jelszókampányotok hatására az országban élő sokszázezer szabadelvű közül akad kétszázezer plusz egy, aki rátok adja szavazatát? Remélem, tévedtek!  

51 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr68950933

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.19. 16:17:26

Ismert erdei körökben  De szép is lenne, ha egy este elalvás előtt Betoppanna Micimackó, hogy látogatóba jött És megkérdezné, véletlenül akadna egy kis méz És bölcsen megbeszélnénk, hogy a méz mindig kevés És eljönnének Micimackónak az ismerősei És…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vényesssy 2009.02.18. 19:10:33

Ámen! Apukám! Ez nagyon ott van! Grat!

CSL 2009.02.18. 19:12:32

Ez nagyon jó poszt!

von-tolla 2009.02.18. 19:20:42

Nagyon jó az írás, jobbikosként is majd' mindennel egyetértek. Gratulálok! Csak az igazat! első lépésként már ez is igen kiváló!. Üdv!

flimo13 2009.02.18. 19:29:53

Gyönyörűen leírtad miért menekültem el ettől a párttól annak ellenére, hogy magamat liberálisnak tartom. Hogy őket minek nevezzem, nem tudom. Talán egy klasszikust idézve: "nincs rá szó, se több szóból álló kifejezés".

monstress 2009.02.18. 19:33:39

Köszi, ebben nagyjából benne van minden, ami bennem volt! :-)

88wx335dsf 2009.02.18. 19:59:26

Helyes. Pusztuljon az SZDSZ!!!

RustySpoon (törölt) 2009.02.18. 19:59:26

Respect! Nagyon jó írás tényleg. Szépen sikerült összefoglalni az SZDSZ 20 évét. Az a baj, hogy ezt már sokan, sokszor leírták, elmondták, de a parlamenti küszöb valahogy mindig összejött nekik. :(

Azt viszont nem lehet letagadni, hogy az 5%-hoz kellettek a "halmozottan hátrányoshelyzetű" megtévesztett emberi roncsokon szavazatain felül mások voksa is.. Tehát mondja már el nekem valaki, hogy egy liberális (talán értelmiségi) de ha mást nem, gondolkodó lény MIÉRT szavaz az SZDSZre?

monstress 2009.02.18. 20:05:27

@RustySpoon:
Hát itt, ahol én lakom (Újlipócia, Újzséland, nevezd, ahogy akarod), meginterjúvolhatnám az összes szomszédot ez ügyben! Ha gondolod! :-)
Mert itt, ha nem a klubrásió mondja be, akkor az nem volt és nem úgy volt. És ha õk azt, mondják, hogy elegük van, akkor nem ugyanarra gondolnak, mint amire te meg én meg másik 6,5 millió magyar.
De szeretek velük beszélgetni, jó nagyokat pukkannak, amikor behúzom õket a csõbe :-D :-D

Google 2009.02.18. 20:10:59

Egyedül Kuncze maga is megérne egy posztot.
Ezek a kijelentései évekig mérgezték - mérgezik ma is - a közéletet.
-Az állam rossz gazda.
-Megélhetési bűnözök.
-Rosszkor volt rossz helyen.

Persze, hogy rossz gazda az az állam, melyet ők képviselnek.
Valamint megélhetési bűnözök ők is, óriási igényekkel.
Soha nem jöttek jókor.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2009.02.18. 20:22:10

Nagyon korrekt kis poszt. Valaha én is szavaztam erre a bandára, hogy száradt volna le a kezem, amikor behúztam az X-et...

mehr luft 2009.02.18. 20:24:26

@von-tolla: "Nagyon jó az írás, jobbikosként is majd' mindennel egyetértek. Gratulálok! Csak az igazat! első lépésként már ez is igen kiváló!. Üdv!"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RustySpoon (törölt) 2009.02.18. 20:27:33

@monstress: Azt hinné az ember, hogy csak a tudatlan embereket könnyű megtéveszteni, de az SZDSZ példája mutatja, hogy az okosabbját is könnyen be lehet húzni a csőbe valami felszines kis marhasággal (pl legalize it kampány) vagy rejtett félelmeik kihasználásával (holokauszt, tojásfóBIa, stb..). Egyébként utóbbiakat sajnálom a legjobban.. mert az SZDSZ tette még súlyosabbá a helyzetüket az elmúlt 20 évben.

MDF-es poszt mikor lesz? :D

borpancsoló 2009.02.18. 21:10:59

Gratulálok, negyon-nagyon jó poszt lett, remélem minél töbekhez el is jut!

Az Szdsz 20 évét az mutatja be a legjobban, hogy hogyan veszítették el a szavazóikat, mikor milyen csoportokat.

Borzalmas banda, olyanok, mint a vírusok, vagy paraziták. Addig pusztítják a gazdatestet amíg az ki nem múlik. És annyira primitívek, hogy nem is veszik észre, hogy a gazdatest leépülésével ugyanúgy pusztulnak ők is. Ez zajlik most. Tönkrement az ország, és már ők is csak az utolsókat rúgják.

Rá Dios 2009.02.18. 21:43:34

Na, szépen vagyunk...
Mi, szabad demokraták...

Spielberg 2009.02.18. 22:16:52

KURVA JÓ POST!!!
Remélem max 50 SZDSZ szavazó lesz, annak meg levágjuk a kezét.

LupusDei 2009.02.18. 22:28:05

Attól szabad demokraták , hogy szabadon értelmezik a demokráciát (liberalizmust is ...). Szabad értelmezés pedig , addig jó míg a mi zsebünk vastag , majd csak találunk néhány hülyét aki megszavaz minket mert épp nincs más liberális párt ...
Az a vicc , hogy mindig meg kell magyaráznom másoknak amikor politikáról beszélgetünk , hogy igen ... én liberális vagyok , neeem... nem SZDSZ-es , ők szerintem nem azok ... (méghozzá ilyen nemzeti liberális amorf gondolkodású...)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.18. 23:23:43

Ne feledkezzünk meg az ellnzéki párt több száz felügyelő meg igazgatósági tagsági poziciójűról sem.

Nincs még egy olyan ország, ahol pl. a Szerencsejáték Rt. vezetője egy "ellenzéki" SZDSZ-es nagykutya. ...

Kopiás Attila Steve 2009.02.19. 00:51:20

Én egészen addig SZDSZ-es voltam, amíg icipicit sem foglalkoztam a politikával. :+)
Az első politikai érdeklődő aktivitásom kezdetétől nagyjából 20 perccel ez végleg el is múlt. Pedig ez se ma volt, azóta pedig még mélyebben vannak.

Szűcslaci 2009.02.19. 07:07:34

Ha köztudottan tömegesen lennének sorozatgyilkosok nálunk, akkor az ilyen gerinctelen, köpönyegforgató, cinikus pártok őket is megszólítanák a szavazatokért.

loláb 2009.02.19. 08:16:09

Jaj, de egyetértek az írással!

2009.02.19. 08:20:41

A post nagyon ott van. Az szadesz meg süllyedjen.
Remélem olvassa kunczemaci is a blogot.

sajt · http://sajt.tumblr.com 2009.02.19. 09:20:54

Nem kellene ennyire általánosítani. Biztosan az SZDSZ-ben is vannak rendes emberek. Egyébként sajnos teljesen igazad van, csak a kérdés az, hogy akkor ki fogja képviselni a liberális értékeket? A Fidesz? A MaSzoP? (Brrr.)

"A konzervatívok azokat az értékeket védik, amikért 100 éve a liberálisok küzdöttek."

monstress 2009.02.19. 10:46:57

@sajt:
"akkor ki fogja képviselni a liberális értékeket?"
Én bevállalom. Alvállalkozóként. Csak privatizálják ki nekem. Úgy havi egymillájér ollyan példásan fogom védeni a liberális értékeket, hogy csak!

naavii 2009.02.19. 11:18:50

@sajt: Nem szeretem, mikor az SZDSZ-re úgy hivatkoznak, hogy "a liberális párt".

Ez olyan, mint mikor Győzikére azt mondják, hogy művész.

kopaszfarkas 2009.02.19. 11:40:01

Jó post, csak a főváros és demszkáj kapcsolata is megért volna egy bekezdést.

eszkep 2009.02.19. 11:50:50

Nagyon jó cikk, gratulálok a szerzőnek!
Minden benne van, amit az SZDSZ 19 évi "munkájáról" (országpusztításáról) el lehet mondani...

eszkep 2009.02.19. 11:53:15

sajt:
"Nem kellene ennyire általánosítani. Biztosan az SZDSZ-ben is vannak rendes emberek."

Öket már rég kizárták a pártból, vagy önként távoztak.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.02.19. 12:07:41

Persze, hogy van 200. e + 1 szabad és demokrata ember, még több is Gabikám!
Csak azok nem a szadeszesek!

Tűzvillám (törölt) 2009.02.19. 12:21:54

Ez igen nagyon jó poszt, a szívemből szólt.
Otthonról azt hoztam magammal, hogy elutasítom a Maszopot. Azt hittem, hogy nincs náluk rosszabb. De az elmúlt kb tíz évben úgy érzem, hogy az SzDSz az, amitől igazán felfordul a gyomrom, a Maszop csak második. Ettől meg is lepődtem, de hozzá lehet szokni :)
Demagóg plakátok gyártásában mindig is erősek voltak. Szívből remélem, hogy ez a kampány egy haldokló párt utolsó keserves vonaglásai közé tartozik.

joszip 2009.02.19. 13:32:56

Nincs remény egy "Kiléptem az SZDSZ-ből" nevű párt létrehozására? Azt hiszem vóna rá igény.

rolika 2009.02.19. 14:37:50

szuper poszt
szétküldöm egy pár helyre :-)

Yasashi Tanuki 2009.02.19. 14:46:11

Az SZDSZ-es oktatáspolitika méltatása kimaradt a cikkből.

Karcolt lendület 2009.02.19. 14:47:44

@sajt:
@joszip:
Van ilyen, LMP-nek hívják. ( www.lehetmas.hu/ )

Nem kimondottan SZDSZ-átmentő alakulatnak szerveződtek - fiatal, idealista emberek csinálják, most még hitelesek is -, de az SZDSZ által szabadon hagyott térbe könnyedén be tudnak úszni. Miközben messze nem annyira dogmatikusok (egyenlőre), így az SZDSZ-re soha nem szavazó, de szabadelvű, zöld, szociális ill. emberi jogi témákra érzékeny emberet is meg tudnak fogni.

Alapvetően szimpatizálok velük, de a klippjükben szereplő embereket nem tartom olyan nagyon hitelesnek (najó, Puzsért pl. igen), ez pedig rontja nálam az esélyeiket.

Spielberg 2009.02.19. 15:11:07

@zero: ott ragadt, srác, csak úgy "ott ragadt"

okosok 2009.02.19. 15:34:06

@monstress: ez az, amiről le kellene szokni. és úgy mellesleg a választási statisztikákat is megnézni, ha már pl. lipóciáról írunk.
akkor talán kevesebb paranoia volna, és könnyebb lenne a klotyót kitisztítani.

=Ford Prefect= 2009.02.19. 15:43:14

Gratula a poszthoz! Remélem az 200.001 szavazó is elolvassa :-D

Egyébként miért kéne a spangli miatt rájuk szavazni? Nem kötelező a füvezés mellé hülyének is lenni...

Google 2009.02.19. 15:58:44

Boldogok, akik különbséget tudnak tenni az MSZP és az SZDSZ között...és most már a lehet.mas között.

monstress 2009.02.19. 16:13:32

@okosok:
Nem tudom, már úgy megszoktam, most meg szokjak le róla? :-P
Amúgy, legnagyobb meglepetésemre, nem a szadesz adja itt sem a képviselõk nagy tömegét. Úgyhogy bizonyára igazad van, és csak mítosz az egész.
De a szomszédokról konkrétan tudom, amit tudok. Itt csakis a klubrádijó a jó...

Karcolt lendület 2009.02.19. 17:54:01

@Google:
Elég nagy skatulyáid vannak...

phaidros 2009.02.20. 08:03:59

Nagyon jó poszt, én is szétküldöm. :)

jozicsenko 2009.02.21. 19:13:46

gratula!

Az szdsz ellen egyetlen hatásos fegyver van, ha elviszed anyádat szavazni!

vidd el a teljes nyugdíjaskört és a szomszéd makramébrigádot!

lehet, sőt biztos, hogy az mszpre szavaznak, de még mindig jobb, mert az szdsz ellen csak magas részvétellel lehet küzdeni!

buckafej 2009.02.25. 11:20:19

Iszonyú jó poszt, küldöm is tovább...

ravaluf 2009.03.05. 13:13:32

zsír :)

todá rábá :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.05. 22:57:30

@RustySpoon: A fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció c doku

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.05. 23:05:29

@sajt: "Nem kellene ennyire általánosítani. Biztosan az SZDSZ-ben is vannak rendes emberek. "
vigyázz nehogy megártson. ne kelljen általánosítani? nem, egy pártból ki lehet lépni, ahogy nem kötelező a barátokkal sem elkövetni egy bankrablást.
egyébként meg lényegtelen mit gondolnak, az a 20-50 ember, a párton belüli elit dönt. a többi pártbirka meg követi. az az 50 az szdsz, az az ötven a bűn kitalálója de ugyanolyan bűnős a többi is.

"A konzervatívok azokat az értékeket védik, amikért 100 éve a liberálisok küzdöttek."
ez jó

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.05. 23:11:39

@Karcolt lendület: hitelesek, ja. LMP hiteles. törtető baloldali fiatalok pártja, akik még a szoboröltöztetésen kívül semmit nem csinált.

Lehet más= lehet bunkón = mégse lehet máshogy?
www.youtube.com/watch?v=0pOEs4i85u4&eurl=http%3A%2F%2Ferzem.blog.hu%2F&feature=player_embedded

"kitöröltek egy csomó kommentet, ezt így kell egy demokratának bravó!
megfigyeltem, kommentörlést csak a balodali ember csinál.
lehet más= lehet bunkón?
ez volt a kommentem, és dögöljön meg aki egy ilyet kitöröl!"
süti beállítások módosítása