HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

Miért előnyös a homokzsákpakolás?

2013.06.07. 12:08 Ratius

Számos előnye van annak, ha az ember hétvégi programként kimegy valamelyik gáthoz és segít a védekezésben. Összeszedtem néhány megfontolandó tényezőt. Kérem a tisztelt olvasókat, hogy a kommentekben egészítsék ki a listát mindazzal, ami még eszükbe jut.

untitled.png

  1. Közösségi élmény.
  2. Tettem valamit a társadalomért" – élmény.
  3. Jé! És tényleg teszel valamit a társadalomért.
  4. Végre hasznát veheted a divatos gumicsizmádnak.
  5. Pompás indok arra, hogy lelépj otthonról és a haverokkal és/vagy csajokkal tölts egy egész estét. Esetleg lemondhatod a rokonlátogatást a védekezésre hivatkozva.
  6. Hatékony zsírégető program.
  7. Közelről láthatod az áradást, de mégsem vagy idétlen katasztrófaturista.
  8. Ha jókor vagy jó helyen, még egy gátszakadást is megelőzhetsz. Igazi szupermenként megmenthetsz egy egész városrészt a pusztulástól.
  9. Ha nem sikerül, akkor közel lesz a lehetősége, hogy megmentsd az árvízből álmaid nőjét/pasiját. (De azért ne bízd el magad: az asztronauták menőbbek…)
  10. Az elsők között indíthatod útjára a „kiposztolom az árvízi védekezős képeimet” őrületet.
  11. Homokzsákpakolós képeidre sok lájkot kapsz a Facebookon.
  12. E képek később bizonyítják főnököd, szüleid, családod, barátaid stb. előtt, hogy nem vagy olyan lusta és megbízhatatlan alak, mint amilyennek gondolnak, illetve álláskeresésnél, karrierépítésnél a HR-es kolléga számára is referenciaként szolgálnak.
  13. Nem hagyod, hogy az idétlen politikusok a maguk marketingcéljaira használják föl a védekezést. Ha ugyanis mindenki ott van, akkor még szép, hogy ők is ott vannak.
  14. Pár nap múlva tényleg nagyon gáz lesz azok közé tartozni, akik nem voltak ott. Ezt most megelőzheted.
  15. Utánanézhetsz annak, ki is volt Wesselényi Miklós, mert lesznek, akik ezek után ilyen névvel illetnek. (Egyébként nagyon menő pasi volt a maga korában. )
  16. Legény vagy a gáton.

 

Ha tetszett a bejegyzés, ha örömmel olvasod a BASK (Boldogok a sajtkészítők) megrázóan provokatív, üdítően szellemes és elkeserítően valósághű írásait, lájkold a BASK  facebook oldalát, oszd meg barátaiddal a felszabadító, vagy éppen felháborító cikkeket, mert előfordul, hogy egyébként izgalmas posztok nem kerülhetnek ki az Index címoldalára.

 

 

 

 

1 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr475349572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyreo 2013.06.11. 13:59:24

A miért rossz oszlopba meg írjuk be a lenyúzott bőrt és az izomlázat. :)
süti beállítások módosítása