HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

Sajtkészítők itt is, ott is

2012.02.08. 17:39 Ratius

Az utóbbi napokban nagyon népszerű lett a blog. Talán túlzás azt állítani, hogy a Boldogok a sajtkészítők bejegyzései elárasztották az internetet, de újabban egyre több oldal posztolja ki bejegyzéseimet.

Íme, egy rövid guglizás után összegyűlt kis ízelítő:

http://egenesfoldon.wordpress.com/

http://www.velemenystart.hu/aggregator/sources/29

http://moderniskola.hu/fels%C5%91oktat%C3%A1s

http://www.bumm.sk/64531/negyszazezer.html

http://mandiner.hu/cikk/20120202_ratius_nyilt_level_gyurcsany_ferenc_urnak

http://www.velemenystart.hu/aggregator/sources/29

http://www.168ora.hu/blogblokk/a-fulkeforradalom-bukasa-84895.html

http://petrovai.tumblr.com/             

http://chezoriane.blogspot.com/2012/02/ps5-henoch-corona-borealis-es-egyebek.html

http://koppanymondja.blog.hu/2012/02/03/a_judeai_nemzeti_front

Köszönet a megbecsülésért azoknak, akik hivatkoznak írásaimra, köszönet az építő vitáért mindazoknak, akik hozzászólnak bejegyzéseimhez, és köszönet a kemény kritikáért azoknak, akik elküldenek a fenébe.

S, hogy valami aktualitása is legyen ennek az írásnak, hadd idézzem Orbán Viktor legutóbbi évértékelője kevés őszinte mondatának egyikét: „A magamfajta politikai harcosok is emberből vannak, akiknek számít, igenis számít, sőt fontos, hogy néha, legalább néha együtt érezzenek velük, bíztassák, bátorítsák őket, és erőt adjanak nekik… Nem olcsó szenvelgésre vágyunk, csak arra, hogy az emberek néha jelezzék, értik, hogy értük folyik a küzdelem…”

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr424079300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amanitin3 2012.02.08. 22:36:08

"az emberek néha jelezzék, értik, hogy értük folyik a küzdelem…”

ez egy őszinte mondat? Hogy egy politikus az emberekért küzd?
süti beállítások módosítása