HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

A büszke heterók

2010.06.14. 10:58 Ratius

Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők állítása szerint a rendezvény célja egyebek mellett az is, hogy tiltakozzanak, amiért Magyarországon a homoszexuális eszméket nyíltan gyakorolni és népszerűsíteni lehet.  A büdös köcsögök! Nem elég, hogy nyíltan buzulnak, még azt is merik állítani, hogy a melegek – ha amúgy békében hagyják őket – pontosan ugyanolyan jól érzik magukat párjukkal, mint a heterók! (Nagyjából ezt jelentheti a népszerűsítés…) Hát ebből elég volt! Itt az ideje, hogy a heterók összefogjanak, és megmutassák a világnak, hogy a buzik nem lehetnek boldogok, nem teljes értékű emberek, nincs mire büszkének lenniük, húzzák meg magukat, kussoljanak, és örüljenek, hogy nem a rendőrség vegzálja őket, mint a régi szép időkben!
 
Más oldalról a felvonuló melegek indítékai sem egészen világosak. Bár nem vagyok szakértője sem a melegek világának, sem a társadalmi jellegű marketingmunkának, az józan paraszti ésszel is szembetűnő, hogy az évente ismétlődő melegfelvonulás nem igazán alkalmas arra, hogy szimpátiát ébresszen a másság iránt. Kicsit olyan ez az ügy, mint a szerencsétlen zsidók állandó holokausztozása. Aztán persze jön az ellenhatás, és a szerencsétlen magyarok jól összetrianonozzák a világot. Akkor már sokkal szimpatikusabb kezdeményezések is vannak.
Ahogy a zsidó identitást, vagy általában a kisebbségek iránti érdeklődés felkeltését, netán szimpátia kialakítását sokkal hatékonyabban szolgálják a kulturális fesztiválok, rendezvények, úgy a melegek ügyének is inkább javára válna egy meleg kultúrfest, mint az idétlen felvonulás. A meleg büszkeség napja ugyanis inkább afféle polgárpukkasztó, s ebben az értelemben gyűlölködő rendezvénynek tűnik, semmint problémákat felvető, megoldásokat kereső, józan kezdeményezésnek.  Szerintem. De persze felőlem azt csinálnak, amit akarnak.
 
És akkor még egy szó sem esett a biszexekről. Mert miközben a heretók és a homók jókat gyűlölködnek, és azon szomorkodnak, hogy az ellenoldal tagjai is elégedettek a maguk szexuális szokásaival, addig a biszexek – akik amúgy meglepően közel állnak az emberiség, illetve általában az emberszabásúak természetes, azaz civilizációmentes viselkedésmintáihoz - valóban gondtalanul mulatnak. Nekik ugyanis - Woody Allennel szólva - kapásból megduplázódnak az esélyeik egy szombat esti randevúra.

579 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr692080376

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Török: Az MSZP is ott volt a Pride-on! 2010.07.05. 12:35:01

Cáfolta Schiffer Andrást az MSZP-s politikus, miszerint csak a Lehet Más a Politika képviseltette magát a Budapest Pride megnyitóján.

Trackback: Irány a Híd! 2010.06.14. 11:29:26

Szlovákiában kihirdették hivatalosan is a választási végeredményt. 34%-al a Fico pártja az Irány Szociáldemokrácia nyert. A köztársasági elnök ezért a jelenlegi miniszterelnököt kéri fel elsőként kormányalakításra. Ez a procedúra sokáig is elhúzódhat, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemezisazis 2010.06.14. 11:33:55

remélem az a buziparádé másnapján van.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.06.14. 11:34:34

A melegfelvonulás egyértelműen kontraproduktív. A melegeknek éppen azt kellene megmutatniuk, hogy olyanok, mint a többi ember, vagyis nem valamilyen furcsaságok, akiket felvonuláson kell mutogatni. Nem tudom, miért erőltetik még mindig ezt a menetet.

Mondjuk tőlem vonulhatnak a melegek is, meg a heterók is, de nem ezzel fogják elfogadtatni magukat. Máshol lehet, hogy működik, de itt már kiderült, hogy nem ez a helyes taktika, úgyhogy valami mást kellene kitalálniuk helyette.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.06.14. 11:35:51

Van egy olyan halovány sejtésem, hogy a szept.4.-én felvonulók többsége napjaink náci csürhéjéhez tartozó élőlény lesz, némi látens homoszexuális beütéssel...

nemezisazis 2010.06.14. 11:36:27

hm vagy még aznap és találkozzanak egy kereszteződésben

unommáazegészet 2010.06.14. 11:37:46

Ugyanúgy cikizheted buzi haverjaidat, ahogy a heterókat cikized. Semmi különbség közted és azok közt, akik a buzikat cikizik. És pont.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.06.14. 11:38:20

@agyvihar: szvsz az szimpla polgárpukkasztás, semmi több. Inkább ott mutogassák magukat évente egyszer, mint a tévében az a hímringyó azzal a szerencsétlen, örökbefogadott kiskölyökkel...

unommáazegészet 2010.06.14. 11:39:43

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Persze, az egész ország náci, mert nem egyezik a véleményed a többséggel. Főleg a fideszesek a nácik, köztük én is persze.

unommáazegészet 2010.06.14. 11:41:33

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Hívhatod Fletó barátodat is, ő nem náci, csak hibbant egy kissé, belefér a közegedbe.

Ralesk 2010.06.14. 11:43:25

Állítólag van aznap „kultúrfeszt” is, de van egy olyan érzésem, hogy a parádé olyan mértékben elnyomja, hogy azokon kívül, akik eleve érdeklődnek a téma iránt, senki nem tud róluk.

Sisko86 2010.06.14. 11:44:51

@agyvihar: egyetértek

Ha heteroszexuális felvonulás lenne ugyanilyen attitűddel, az is gusztustalan lenne, azt is utálnám, de gondolom akkor ezért senki nem sütné rám, hogy heterofób vagyok.

Egyébiránt ez a ellenfelvonulás tényleg nagy gyökérség, a homofóbiával nem kellene büszkélkedni.

punciuspilatus 2010.06.14. 11:46:40

" általában a kisebbségek iránti érdeklődés felkeltését, netán szimpátia kialakítását sokkal hatékonyabban szolgálják a kulturális fesztiválok, rendezvények, úgy a melegek ügyének is inkább javára válna egy meleg kultúrfest, mint az idétlen felvonulás"

pont egy hetes lmbt kultúrfeszt van azon a héten, neked se tűnt fel? :)

sünreális 2010.06.14. 11:47:47

Az, hogy nem szimpi a megefelvonulás, nem ok arra, hogy ne vonuljanak. Ugyanis éppen az a cél, hogy felfigyelj rá, hogy beszélj róla. Ezt a hatást eléri, tehát társadalmi párbeszéd indulhat meg. Az nem a melegszervezetek és a melegek dolga, hogy meghatározzák, hogyan és kik és mit beszéljenek a dologról. Az a mi dolgunk, hogy feldolgozzuk és véleményt nyilvánítsunk. A párbeszéd a megoldás, nem az elfogadás/utálkozás kinyilvánítása. Engem nem érdekel, meleg vagy-e vagy hetero, csak az érdekel, képes vagy-e az embertársadat embernek és nem egy ráaggatott címkének látni.

unommáazegészet 2010.06.14. 11:47:56

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Persze. Nyilas isa vagyok, fasiszta is vagyok, náci is vagyok. Lehet választani, melyik az ellenszenvesebb számodra. A helyzet az, hogy bennem összpontosul az összes olyan eszme, amely az emberiség "fejlődése" alatt keletkezett. Sőt kommunista is vagyok, mégpedig a rosszabb fajtából, na meg pedofil, gerontofil. Esténként autókat gyújtogatok, összefestem az MSZP irodák falát, idős néniket erőszakolok meg és buzikat ölök. Kielégültél? Vagy olvasásra nem mész el? Csak a fütykös.... persze, de azt nem adom, azt megtartom a barátnőmnek.

Melchi Zadok 2010.06.14. 11:50:39

remélem a bőrfejű buzik jól megdobálják ezt a deviáns csürhét! :))

hjzgjkhjkl 2010.06.14. 11:50:54

Végre! Menni fogok a heteró felvonulásra! :))) Jó ötlet!!!

safranek 2010.06.14. 11:50:56

Akiket bosszant a meleg felvonulás, és emiatt erkölcsről papolnak, azok legtöbbször nyálcsorgatva állnak az Erotica Vásáron, meredt szemmel bámulják a festett csöcsöket a Budapest Parádén, meg egyéb rendezvényeken és pucéran fényképeztetik magukat a feszület előtt (lsd Lengyel Zoltán)

Ha a melegek NORMÁLISAN felvonulnának, semmi problémám nem lenne. Ha viszont Őket megregulázzuk, akkor más rendezvényen se legyenek csöcsök szanaszét. Nem?

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 11:51:36

Vonuljanak egyszerre... Csatlakozzanak a kutyások és a bringások is, aztán jöhetnek még a motorosok és autósok is. Ki ne felejtsük a Maszoposokat és a Fityiszeseket. Talán jöhetnek a nyugdíjasok és a közalkalmazottak is.

De van egy jobb ötletem. Egyszerűen csak vonuljon fel mindenki egyszerre!

is 2010.06.14. 11:52:48

ja. hát ennyit értesz belőle. a meleg felvonulás egy évfordulós megemlékezés az első hasonló menetről. olyan, mint az anyák napja, május 1, Jézus születésnapja, meg mennybemenetele, meg a pákozdi csata évfordulója, meg 1956-ra emlékezés. ezeket is mind hülyeségnek, meg provokációnak tartod?

Sisko86 2010.06.14. 11:53:35

@sünreális: Ha azért harcolsz, hogy bebizonyítsd, hogy te is csak ugyanolyan ember vagy, mint a többi, akkor ne úgy tedd, hogy megmutatod, hogy mennyire más is vagy.
A melegfelvonulás szexuális perverzióként kezeli a melegséget (bár ebben szerencsére a tavalyi valami javulást mutatott, nem csak arról szólt, hogy "dugjunk az Andrássyn"), miközben azt várja el, hogy ennek hatására a heterók másként gondoljanak rá, elfogadják, egyenjogúsítsák. Csak a saját éretlenségüket bizonyítják.

Hunyorgoo 2010.06.14. 11:55:27

Mindig van egy egyhetes filmes, workshopos, beszélgetős hét, aminek a felvonulás csak egy apró része, csak az összes orgánum erről az egyről képes tudósítani.
Egyébként tavaly gyakorlatilag semmi polgárpukkasztó nem volt, se egy táncos, se egy travi, semmi... Szimpla emberek vonulgattak, kb 40 százalékuk külföldi.

Nem baj a hideg büszkeség nap, vonuljanak csak:)

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.14. 11:57:05

Nem gondolnám magamat homofóbnak.
Egyszerűen csak az olyan dolgokkal vagyok hadilábon mint pl. ez.

scrapetv.com/News/News%20Pages/Science/Images/gay-pride-parade-fairy.jpg

arjay.typepad.com/photos/uncategorized/2008/08/07/amsterdam_gay_parade.jpg

vongvien.exteen.com/images/queer/Gay-parade-1998-002.jpg

A számomra ezek a képek NEM azt az üzenetet közvetítik hogy: "Mi melegek ugyanolyan emberek vagyunk mint bárki más, nem is értjük miért csesztetnek bennünnket hiszen a vak is látja hogy meg sem lehet különböztetni bennünket a heteróktól"

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2010.06.14. 11:57:09

Sokáig látszólag Haider is egy büszke, homofób hetero volt... :D

Szeptim 2010.06.14. 11:57:33

@Ratius: a vonulást mindig megelőzi egy egész hétnyi kulturális program. Eddig általában a Művész Moziban: meleg témájú filmek, műhelybeszélgetések, stb.
Persze a kurucon mindig megemlítették, hogy hol a helyszíne, és akinek van kedve az móresre taníthatja a "buzikat".

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 11:57:43

@safranek: Engem zavar!!! Nem voltam még Eroticán és nem voltam még Budapest Parádén! Akkor most velem mi a baj??

Az összes ilyen szart csak magamutogatásnak tartom...
Rendezzenek maguknak fesztivált ( pl. Volt vagy Sziget ) valahol és ne az Andrássyn vonuljanak....

Píter 2010.06.14. 11:58:10

,,hogy tiltakozzanak, amiért Magyarországon a homoszexuális eszméket nyíltan gyakorolni és népszerűsíteni lehet. " -normálisak ezek? EURÓPA KELLŐS KÖZEPÉN ÉLÜNK, EU TAGOK VAGYUNK. NEM LEHET, HOGY A SZERVEZŐK ÖSSZEKEVERTÉK EURÓPÁT AFRIKÁVAL? Az euban egyenlőség van, nincs faji/szexuális stb megkülönböztetés. Egyre több országban házasodhatnak, fogadhatnk örökbe gyereket stb. Esetleg azzal kéne kezdeniük a szervezőknek h lépjünk ki az euból és csatlakozzunk fekete afrikához. Aztán majd lehet a buzikat börtönbe zárni, a kislányokat meg megcsonkítani. Idióták!
Egyébként meg nem tudom mit őrjöngenek az ez ellen tiltakozók, az egész világon a legtöbb fejlett országban rendeznek felvonulást, csak ott több tízezren-százezren-millióan vonulnak heterok-melegek-biszexek-stb és egy jót buliznak. Itthon pár lányos buzi és néhány szimpatizáns vonul végig náci tüntetők és bámészkodók között. Vmi nincs rendjén, de valljuk be, itthon nincs mit csodálkozunk. Abszurdisztán!

Emogen 2010.06.14. 11:59:11

A melegfelvonulás mióta heteroellenes? Nekem kicsit inzultálja a szemem, hogy ez a hetero pride egyben melegellenes dolog is lesz, meg tiltakozás, hogy szabadon lehet melegedni...

Melchi Zadok 2010.06.14. 12:00:01

egyébként én csak azt vagyok képtelen felfogni, hogy:
1; attól nem lesz kevesebb buzi, ha nem vonulnak fel.
2;egy évben egyszer felvonulnak. na bumm, miért kell emiatt ennyit balhézni?
az ellenzőknek vajh mi baja lesz ettől? attól félnek, hogy ha nem dobálnak és verekednek, akkor buzik lesznek?
ha nem értenek ezzel egyet, nem tetszik, akkor nem kell odamenni? erre még nem jött rá az a sok tahó?

ez a primitív hozzáállás nagyon komoly belső feszültségről árulkodik, melynek oka első esetben a látens homoszexualitás, másik esetben pedig konkrétan a gyerekszoba hiánya.

Hunyorgoo 2010.06.14. 12:01:21

@Sisko86:
az egyenjogú nem azt jelenti, hogy ugyanolyan.
Miért kéne ugyanolyannak lennünk? Két ugyanolyan embernek nem nagy kunszt elfogadnia egymást, két különbözőnek annál inkább.
Nem tudom, te mit láttál, meg nyilván mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, de sztem ami pl az aktív és fókusz című műsorokban megy, kb napi egy pornócsillag, szilikonos duda, mittomén, az engem ugyanannyira felháborít.
Ezért el is kapcsolok mindig:)

Dr.Zomboss 2010.06.14. 12:01:28

Hetero kultúrfesztivált is tartanak?

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.14. 12:02:06

Ja amúgy az sem tetszik amikor a Budapest Paraádén heteról lóbáják a farkukat meg a csöcsüket.
Mindennek megvan a mega helye.
Az hogy az erotica kiállításon mi minden van , más tészta, az egy elzárt dolog, az megy be aki akar.

A meleg büszkeség meg a Parádé meg közterület, ha úgy tetszik akkor rá van erőltetve az arra járókra.
Tudom akinek nem tetszik ne menjen oda stb.
Én például ezért SOHA nem mentem el egyik eseményre sem.

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 12:03:09

@prostatikus vogon jeltz:
Végre valaki ráérzett a lényegre!!!!

safranek 2010.06.14. 12:03:59

@Hűűűű Bazzz: Az erotica vásár, meg a parádé nem zavar? befogod a fiacskád szemét amikor a tévében a csöcsös csajszikat mutogatják?

btw, én is azt mondtam: csinálják NORMÁLISAN

hjzgjkhjkl 2010.06.14. 12:04:05

Én már csak ilyen heteroszexuális őskonzervatív vagyok.... :)

Straight 2010.06.14. 12:06:47

Nem az a baj a buzifelvonulással hogy van hanem az hogy olyan amilyen. Ha úgy nézne ki ez a felvonulás hogy normális emberek hétköznapi öltözékben transzparensekkel vonulgatnak abban nincs baj. De abban hogy egy rossz buzi a nyílt utcán nyilvánosan kereszteket dugdos a seggébe egy kamion tetejéről rózsaszín pávatollal a seggén szerintem nincs mire büszkének lenni.
Az ellenfelvonulás szerintem kb hasonló baromság. Én egyiket sem engedném. Megvannak a helyek mind a két féle "stílusra" és az semmi képp nem az utca.

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2010.06.14. 12:08:15

@melchi zadok: Hát persze. A buziságot idolizálni kell. Buzinak lenni egy pozitív dolog, amit hosszas küzdelem után ér el az ember, ezért méltán lehet rá büszke, és méltán nézheti le azokat, akik még nem jutottak el ide. A buziság egy olyan érdem, amely felmenti az embert az alól, hogy közszeméremsértést kövessen el.

2010.06.14. 12:08:30

A szabadosság és a deviancia terjedése tipikus példája egy társadalom hanyatlásának.
Késő császárkori róma.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.14. 12:08:54

@safranek:
Ha jóltumok az erotica vásár egy elzárt területen van ahová gondolom még belépő díj is van.
Így oda tényleg csak az megy be aki akar, aki meg olyan barom hogy elviszi oda a kisgyerekét, hát az megérdelmi a faszkorbácsot...

A parádéval nekem személy szerint ugyanaz a bajon minde a beleg büszkeséggel.
Lehet hogy konzervatív vagyok ,de szerintem az öncélú csöcs és faszlóbálás nem közterületre való dolog függetlenül attól hogy hetero vagy homo faszlóbáló.

Fehérvár Kapitány 2010.06.14. 12:10:31

Készült már valami félig-meddig hivatalos kimutatás vagy közvéleménykutatás arról, hogy az ilyen felvonulások növelik-e a melegek elfogadottságát?

beaaaa 2010.06.14. 12:11:34

na, megint egy X a pestiek naptárában, amikor péntek délután kocsiba kell pattani, és vasárnap este visszajönni :((((
eddig is fos volt ez az ország, ezután is...
mi lesz a következő? irtsuk ki a szingliket, mert nem élnek egy fos házasságban, nem basznak 3 pulyát a világra? az mindegy, hogy férj és feleség utálja egymást, félrebasznak titkárnővel, postással, csak szépen menjenek el vasárnap a templomba (és ne a teszkóba)...
persze a buziknak se kell seggetrázva felvonulni, provokálni az idióta népet. fel kell fogni, hogy itt csak tisztességes családos emberként vagy felszentelt papként lehet titokban buzulni...
nyíltan, európai módon nem.
keletbalkán, bazdmeg, keletbalkán....

neoncowboy 2010.06.14. 12:12:27

Ki a here megy el hetero felvonulásra? Erre tényleg csak látens buzik mennek majd. Akik majd jól megmutatják a világnak, hogy mekkora heterók. Sok komplexusos hülye akinek erre van ideje. én is ott leszek és jól kiröhögöm őket. Büszke faszok!

Sisko86 2010.06.14. 12:13:25

@Hunyorgoo: Én ezért is nem nézek TV-t. Nem vagyok prűd, de rohadtul nem érdekel, ezért ne tolják az arcomba. Ugyanez vonatkozik a homoszexualitásra. A szexualitás része teljesen magánügy. Heterók se dugjanak az Andrássyn, melegek se tegyék, ilyen egyszerű.
Az ugyanolyant meg addig a szintig értettem, hogy érett, felelősségteljes emberek, akik például a gyermekvállalás jogáért küzdenek.
Továbbá értem, sőt tapasztalatból tudom, hogy a melegek többsége nem magamutogató, bőrtangás idióta, de ez a felvonulás meg pont az, amivel az egész meleg társadalmat képviselik.
Vonuljanak fel, mutassák meg magukat, de ez legyen mindig olyan, mint a tavalyi és ne olyan, mint a korábbiak.

Nem nekem fontos, nekik lenne fontos, hogy amikor felmerül egy olyan javaslat, hogy 'melegek gyerekvállalása', akkor az embereknek és a döntéshozóknak ne az a kép ugorjon be, hogy két bőrtangás pasi egymást nyalja az Andrássyn, mert akkor valószínűleg nem fogják megszavazni...

2010.06.14. 12:13:52

@beaaaa: Ki beszél itt bárkinek a kiirtásáról?
A szingliket meg csak sajnálni tudom, de tényleg. Elmegy az még, amíg fiatal az ember, de utána szar lesz egyedül megöregedni.

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 12:14:23

@safranek: Zavar a Parádé. Azt is csinálják úgy, mint Soundot. Zárt helyen. Az Erotica az zárt, ezért rendben van, de nem megyek ki rá.
Természetesen imádom a szép, csöcsös nőket, de csak ha normálisan viselkednek...

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.14. 12:15:14

1. Provokálós melegfelvonulás csak egyszer volt Magyarországon, a többi alkalom egész konszolidált volt.
2. Csak azóta divat szétverni ezeket, mióta a széljobb előretörése szabadjára engedte az emberek egy részéből a komplexusos állatot, aki a maga értetlenségét máson akarja leverni.
3. A melegek, mivel jelenleg nem számítanak elfogadott kisebbségnek, rá vannak szorulva arra, hogy provokáljanak valamennyire, egész addig, amíg az elmaradott középkori primitív ellenzőik el nem szégyellik magukat vagy a rendőr helyre nem teszi őket némi könnygázzal.
4. Említett ellenzők, ha láttak már leszbipornót (láttak) és felállt rá (fel), és nem vágták le szégyenükben (nem), akkor mélyen hallgassanak és ne másban keressék a maguk hibáját.

Ratius 2010.06.14. 12:16:13

@zulu:
A szabadosság és a deviancia terjedése inkább a társadalom életerejét, virágzását tükrözi. Nem a hanyatló császárkori Rómában tombolt az életöröm (ott a már csak a keresztények vitatkoztak, illetve küldték máglyára egymást egy i-betűért...), hanem a köztársasági Rómában, a reneszánsz Firenzében, a századelő Párizsában, a húszas évek Amerikájában. Kevéssé tűnnek hanyatló koroknak és helyeknek.

Budaphestie 2010.06.14. 12:16:50

Hát ezen a hetero felvonuláson jót fogok nevetni. Ugyan pszichológiailag valószínűsíthető, hogy egy ilyen felvonuláson a résztvevők több, mint a fele látens homoszexuális és valójában a belső harcukat vívják kissé ügyefogyott módon kiteregetve ugye. Nem akarják elfogadni a bennük feltörő érzéseket, ezért túlkompenzálnak, stb... Ajánlott film a témában: Amerikai szépség...

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.14. 12:17:39

@Fehérvár Kapitány:
Mondjuk ezt az egészet nem is értem.
Nálunk üldözik a melegeket?
Vannak olyan szakmák ahonnét ki vannak tiltva?

Inkább azt látom hogy vannak olyan szakmák ahol erősen felül vannak reprezentálva (pl. divat szakma, média).

De amúgy ez nem is érdekel, amíg jó szakember jól csinálja a dolgát, kit zavar hogy a varátnőjét bélának hívják.

Ami kicsit csípi a szemem (hiába konzervatív vagyok vagy mi) amikor "sztárolják a buziságukat".
Amikor bulvárhír hogy X Kristóf együtt él Y Jakabbal és hogy szeretik egymást, stb.

akkor most mi van? 2010.06.14. 12:19:08

@beaaaa:

Ne felejtsd el, hogy az a "3 pulya akit nem basztak a világra" lenne az, aki a kedves 60 éves szinglinéni nyugdiját megtermeli. Mert ha nem "bassza őket a világra", akkor annak a hülye nemszinglinek a pulyáin fog élősködni, aki foglalkozott azzal az aprósággal, hogy az emberi faj fennmaradjon.

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 12:19:36

@Straight: "De abban hogy egy rossz buzi a nyílt utcán nyilvánosan kereszteket dugdos a seggébe egy kamion tetejéről rózsaszín pávatollal a seggén szerintem nincs mire büszkének lenni."

Ez 2007-ben volt és egy szerencsétlen csinált ilyet. Ideje lenne túllépni rajta és nem általánosítani.

A tavalyin pl. már semmi "szenzáció" nem volt.

Megjegyzem, nem tudok arról, hogy bárki is dugott vagy f@szt lóbált volna a felvonuláson.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:19:57

@peetmaster:
"A melegek, mivel jelenleg nem számítanak elfogadott kisebbségnek, rá vannak szorulva arra, hogy provokáljanak valamennyire, egész addig, amíg az elmaradott középkori primitív ellenzőik el nem szégyellik magukat vagy a rendőr helyre nem teszi őket némi könnygázzal."
Tényleg, én nem látom, hogy bármilyen hátrány érné őket...
"Említett ellenzők, ha láttak már leszbipornót (láttak) és felállt rá (fel), és nem vágták le szégyenükben (nem), akkor mélyen hallgassanak és ne másban keressék a maguk hibáját."
Gondolom szart is láttál már, viszont feltehetően ez még nem ok arra, hogy a főtéren kulázzon mindenki...

Egyébként meg ez a hetero felvonulás egy baromság. Attól, hogy csökkent képességű hülyék vonulgatnak a ratyiparádén, még nem az a megoldás, hogy lesüllyedünk a szintjükre...

z003 2010.06.14. 12:20:56

És mit fognak csinálni?
Leszenek hetero életképek, sztereotípiák?
Pocakos életunt hetero párok.
Bikiniből kibuggyanó hurkák, fanszőrzetek?
Kamion tetején nagy papírmasé részeges családapa ahogy veri az asszonyt, gyereket.
Titkárnőt cumiztató főnök?
Lányoknak beszólogató építőmunkásokból betlehem?

Melchi Zadok 2010.06.14. 12:22:18

@Bockó: nem, a buziságot nem kell idolizálni a felvonulásnak sem ez a célja.
de azért mégegyszer felteszem a kérdést. egy évben egy alkalommal kerül ilyen felvonulásra sor: nem bírod ki?

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:22:29

@Ratius:
"A szabadosság és a deviancia terjedése inkább a társadalom életerejét, virágzását tükrözi. Nem a hanyatló császárkori Rómában tombolt az életöröm..."
Az életöröm és deviancia szavaknak vajmi kevés köze van egymáshoz...

Picsasereghajtó 2010.06.14. 12:23:10

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Ezek szerint július 10-én látens heterók (illetve látens jobbikosok) fognak felvonulni? :)))

Ratius 2010.06.14. 12:25:35

@Muad\\\'Dib:
A deviancia kultúrafüggő. Az életöröm egyetemes. Tehát kultúra feletti. Azaz sokszor deviáns.

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 12:25:41

@melchi zadok: Nem bírom ki. És a többi szar felvonulást sem, ami arról szól, hogy sztároljam vagy mutogassam magam, ezért vagy azért. Nem közterületre való. És itt a KÖZTERÜLET a lényeg. Zárt helyen akár egész évben bulizhatnak. Pont leszarnám...

sofalwy 2010.06.14. 12:26:40

Homáréknak alapvető tévedése az, hogy felvonulásaikon főként a többségétől eltérő szexuális technikáikat teszik ki a kirakatba, némi valláscikiző, ezért eleve durva sértésként felfogható körítéssel. Ez az egyébként sem csúcsokat döntögető magyar szexuális kultúrában nem talál pozitív megértésre. Tessék észrevenni, hogy ebben az országban még a hetero gyakorlatban sem illik övön alul természetesnek venni az emberi test működését, annak egyéni megoldásait pedig különösen nem! Fényévnyire sem látni annak esélyét, hogy az egynemű megoldás elfogadottá váljon az azon kívül állók körében. Ezt a melegfelvonulások soha nem fogják megfordítani, ellenben irritáló külsőségeikkel éppen a fordított hatásra gerjesztik az ország konzervatívabb lakosságát. Ahogy el kell fogadni, hogy valakik homár módon szeretik a szerelmet, ugyanúgy kell elfogadni azt, hogy mások meg alig szexelnek, azt is csak a legkonzervatívabb módon és bűntudattal teszik. És a skála két végpontja között sokféle egyéni megoldás létezik. Ha homárék másságuk elfogadására tartanak igényt, akkor kezdjék azzal, hogy elfogadják, hogy sokak meg hozzájuk képest mások, másféle szerelmeskedési megoldásokkal.
Eddigi munkahelyeimen több homo munkatársam volt, akikről így-úgy kiderült irányultságuk. A népes cégeknél mindenki elfogadta az illetőket ezzel a tudattal és nem tudok beszámolni semmiféle negatív eseményről velük, szexuális szokásaikkal kapcsolatban. Ennek oka az volt, hogy a munkahelyi nyilvánosság előtt nem akartak kérkedni magánéletükkel - illetve nem akartak, és nem tolakodtak az előtérbe homo voltukkal. Ellenben kiváló szakemberekként jó munkatársak voltak, akikkel jó volt együtt dolgozni. Megbecsülésüket, elfogadásukat tehát munkával, tisztességgel vívták ki és ezután egyikünk se törődött azzal, hogy otthon kivel, hogy és mint csinálta. Ahogy a hetero munkatársaknál sem volt téma, hogy életük párjával otthon melyik pózban hányszor, milyen segédeszközökkel hancúroznak. (Ha egyáltalán gyakorolták a dolgot.)

rockjano_ 2010.06.14. 12:27:15

Igen peetmaster egyetértünk!

Sok frusztrált kommentelő nemérti hogy a melegfelvonulás a világ szerencsésebb, bölcsebb országaiban elsősorban BULI!!! Kimennek rá a politikai pártok képviselői (minden oldalról!!!) és nem kell rendőrkordonokkal vigyázni rá. OK az is belefér hogy a felvonulók is tartsanak be bizonyos kereteket, nyíltan egyházsértő stb... dolognak ott sincs helye.

De a lényeg az a BULI !!!. szines városi..igen liberális dolog... és jó. Szinte senki nem botránkozik meg mindenki mosolyog és happy, szines ruhák stb... Karnevál hangulta van. (tényleg miért nincsenek nállunk jó kis bolondozós beöltözős karneválok mint a világon németországtól amerikáig mindenhol???Csak nem vagyunk gátlásosak?)

No most ennek a hetero felvonulásnak milyen hangulata lesz nem tudom de nagy bulira nem számítanék, ott majd csak gyűlölettől eltelt vicsorgó fejeket látsz majd...szomorú.

Persze ettől még engedni kell, menjen aki akar.
Ha valaki gyűlölni akar hagyni kell neki had tegye.

Picsasereghajtó 2010.06.14. 12:28:25

@melchi zadok: Tőlem vonulhatnak a buzeránsok, a vadászgörény-tenyésztők, meg bárki, csak ne vonják blokád alá a belváros 100 százalékát aznapra.

Tavaly a buzifelvonulás alatt az Andrássy út mentén gyakorlatilag kettévágták a várost, még pótlóbusz sem váltotta ki a 4-6 villamost, és a metró sem állt meg a Deákon így meg volt lőve akinek át kellett volna szállnia. Azért ha megnézel egy bármilyen, hasonló célú rendezvényt (pl Critical Mass) ott azért nem ilyen durva a helyzet. Kétmillió ember szív amiatt, hogy 200 Emmácska jól érezze magát. Hát menjenek a picsába a rakpartra vagy a városligetbe buzulni.

www.youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8

2010.06.14. 12:28:31

@Ratius: "szabadosság és a deviancia terjedése inkább a társadalom életerejét, virágzását tükrözi"

Persze. Nyilván ez a társadalom életerejének a fokmérője.

Ha így lenne, akkor egy életerős országban élnénk. Kár hogy a széthulló, illetve létre sem jövő családok, meg az a sok meg sem születő gyermek nagyon másról regél.

sofalwy 2010.06.14. 12:29:13

@Sün! balázs: Talán kevéssé tudott, de a homárságot nyíltan üldöző fasiszta körökben is egymásnak borultak olykor a "fiúk". Csak ők azt gondolták, hogy egymás között felsőbbrendű, amit csináltak.

átlátó 2010.06.14. 12:29:53

A magam határozott véleménye, hogy mindenki úgy kur ahogy akar. De ezek az exhibicionista vonulók, igen a buzikra gondolok most, - provokálják a többséget. Egyszerűen provokálják és aki ennek nem tud ellenállni, tehát pofán is bassza őket, az egyben náci is. Na most én nem a buzik ellen kedvelem Erwint, a Rommelt kisfiam. Meg nem ütnék egy embert csak azért, mert buzi. De a csindratatta körülöttük kissé zavar. Ha megértenéd ezt.

II. Krauser 2010.06.14. 12:30:02

Remélem az idén jól megverhetjük a mocsadék buzikat, ha kapnak egyáltalán felvonulási engedélyt.

Khayness 2010.06.14. 12:30:18

Nincs baj a homoszexuálisokkal, de azok a radikális homofóbozók ellen, akik minden olyan művészeti alkotásnak nekimennek ami nem ábrázol egy meleg párt, nyugodtan lehet felvonulni. Csakhogy valószínűleg nem e célból lesz megrendezve ez a vonulás.

sárkányfő 2010.06.14. 12:30:57

Kérdés:

Akinek nem tetszik a melegek felvonulása, miért nézi?

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:31:15

@rockjano_:
"Sok frusztrált kommentelő nemérti hogy a melegfelvonulás a világ szerencsésebb, bölcsebb országaiban elsősorban BULI!!! "
Olyan bölcs és szerencsés országokra gondolsz például, akiknek a bölcs és szerencsés katonái helikopterről géppuskázzák a járókelőket egy megszállt országban. Milyen megható...

csíra 2010.06.14. 12:31:25

Úgy látom, itt nagyon de nagyon kevesen értik a lényeget, és ami még nagyobb baj, az az, hogy nem olvassátok el egymás kommentjeit, és nem értelmezitek az ott leírtakat.
Ha kimész egy felvonulásra, és azt akarod látni, hogy "vonaglanak" és "bosszantanak" és "kirívóan öltözködnek és viselkednek", akkor te csak azt a pár olyan meleget akarod észre venni, akikre ezt rá lehet fogni. És közben nem veszed észre, mert nem is akarod észre venni a többi felvonulót, akik tényleg ugyanolyanok, mint te, és nem csinál mást, csak sétál a menetben. Ezek vannak többen, csak épp őket nem menő észre venni, és nem menő a többségről képet alkotni.
Ez itt a baj. De persze most is hiába beszélek, mert te, aki utálod őket, nem fogod ezt elolvasni, nem fogsz vele egyet érteni, nem fogsz róla elgondolkodni, és ugyanúgy utálni fogod őket, még akkor is, ha annak nincs logikája és értelme.

Picsasereghajtó 2010.06.14. 12:32:03

@rockjano_: Volt ilyen buli itthon is, úgy hívták Budapest Parádé. Ott egyformán jól érezhette magát meleg, transzvesztita és heteró is. Én ott sem éreztem úgy, hogy a biszexualitásommal ki lennék rekesztve, megjegyzem ezt a mindennapokban sem igazán jellemző. Nem rakom ki a kirakatba, ennyire egyszerű a dolog, a sok vonulgatós faszkalaptól még nekem is hányingerem van. Vannak 100 százalékosan meleg barátaim, de ők hasonlóan gondolkodnak, és érdekes módon ők is csak buziparádé néven illetik az eseményt.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:32:26

@ó jaj:
Mert a város közepén van b+

Melchi Zadok 2010.06.14. 12:32:36

@Sün! balázs: na ez az első értelmes ellenzős érv. de tényleg. még egyet is értek :))

slaci89 2010.06.14. 12:33:28

1.) Nem egy parádén kell büszkének lenni az ember szexuális hovatartozásra, hanem a mindennapokban csöndben éldegélni, mert kurvára nem tartozik SE RÁM, SE SENKI MÁSRA.
2.) Főleg nem egy latex bemutató cirkuszon egy rakás bohócnak öltözve, mert rohadtul irritál minden normális embert. (igen, a gay pride-okra gondolok).
3.) Ha az arcomba hányod, hogy homo vagy és te bizony büszke vagy rá (hetero embernek ez ugye eszébe sem jut, bár a végeredmény ugyanaz lenne), akkor kérlek ne várd hogy térdre boruljak és hálát adjak Istennek, mert nem fogok, ráadásul rohadtul nem is érdekel.

Szóval mi az egész melegfelvonulás lényege? Fölkúrni az agyamat? Ha ez, akkor nagyszerűen csinálják.

Melchi Zadok 2010.06.14. 12:34:27

@Muad\\\'Dib: húúúúúúú ekkora demagógiát azta!!!!!

pl. ausztria mint kegyetlen megszálló hatalom! őrület :)))

sofalwy 2010.06.14. 12:35:10

@rockjano_: Azt azért nehéz lenne tagadni, hogy a hazai rendezvénynek volt nyíltan provokatív célja is. Hogy számítani lehetett arra, hogy egy ekkora nyilvánosságot kapott rendezvény, ami az egyébként közömbös budapestiek életét a közlekedés megszűnésével sújtotta az is biztos. Ki lehetett számítani a durva ellenreakciót - s talán ez is cél volt?

Budaphestie 2010.06.14. 12:35:33

@ó jaj: azért, mert a saját érzéseikkel harcolnak valójában. Kifelé meg csak annyit sugároznak, hogy ők a legradikálisabb homofóbok. Ez az amit látunk és nem értjük a motivációt. A pszichológusok viszont nagyon is értik ezt. Ezért lesz vicces a hetero felvonulás. :)

Ratius 2010.06.14. 12:35:47

@zulu:
Gondolod, hogy a szabadosság és a deviancia miatt hullanak szét a családok, illetve csökken a népesség? Gyanítom, mélyebb okok állnak a háttérben.
Én mindenesetre nem szeretnék olyan családban élni, amit pusztán a szabadosság és deviancia tilalma tart össze.

Melchi Zadok 2010.06.14. 12:36:41

@slaci89: ne vegyél róla tudomást, pláne ne adj esélyt arra, hogy az arcodba mondja is bárki. és rögtön hem lesz felkúrva az agyad. én is ezt teszem, hidd el, működik.

sárkányfő 2010.06.14. 12:37:11

@Muad\\\'Dib:

tudom hogy tahó vagy, de próbáld megérteni, hogy hiába bazmegolsz egy szánalmas válasz mellé, attól még az a válasz nem lesz kevésbé szánalmas, csak trágárabb.

hátsó szándék 2010.06.14. 12:37:19

Beszarás, hogy egyáltalán létezik olyan "büszke heteró", aki időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve képes egy ilyen felvonulást rendezni, hogy ország-világnak megmutassa, mennyire utálja a melegeket.

Vagyis egy homofób, frusztrált, önértékelési zavarokkal küzdő, elavult nézeteket valló sültparaszt.

@rockjano_: teljesen egyetértek. Magam is többször voltam haverokkal, barátnőmmel melegbárban bulizni, tök jó hangulat volt, és kifejezetten érdekes volt, hogy olyan dolgokat láttam, amiről azt hittem, csak a filmeken van. Persze túlzásba nem kell vinni, jómagam is a kulturális érdeklődésből voltam ott, aztán többet nem mentem. De érdekes élmény volt.

Egyébként arra leszek még kíváncsi, ezen a felvonuláson hány nő lesz. Érdekes, őket kevésbé zavarja a női homoszexualitás.

z003 2010.06.14. 12:37:37

Tessék koncentrálni az eredeti témára.
Miért a melegekről van szó amikor nem arról szól a cikk?
Ennyi erővel lehetne hőbörögni, hogy a Suzuki nem autó, mert az autó az hosszú, nagy és fekete. És persze német.
A suzukis meg nem ember. Ássuk el.

Napkutya 2010.06.14. 12:37:41

Csak egyetlen kérdés: Ha lesznek kamionok, ugye csak olyan filmgyártó/produkciós cégek mehetnek ki, aki SOHA nem jelenített meg homo-erotikus, leszbikus, biszexuális jeleneteket a produkcióiban?

Mert ha nem, akkor vicces lesz a menet...

Mellesleg, semmi bajom ezzel a felvonulással sem, a másikkal sem, kivéve talán azt, hogy megint szétesik a belváros közlekedése.

Basszus, tartsanak már MelegMajálist, LeszbiTalálkozót, HeteroHappeninget, a búbánat tudja mit, a Hajógyári Szigeten, a Népligetben, akárhol! Ne szívjanak már azok, akiket nem is érdekel...

sofalwy 2010.06.14. 12:37:45

@ó jaj: Mert ha tájékozódni szeretne a nép egyszerű fia, a napi hírekben, meg újságokban másról sem tud hallani, olvasni. Vagyis a kommunikáció - vérszagot érezve - eleve feszíti az ügyet. Nem lehet nem hallani.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:38:04

@melchi zadok:
A demagógia az, amikor valaki a jobb és szerencsésebb ország kitételt a melegfelvonulásból akarja levezetni. Ehhez képest, amit én írtam az semmiség.

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 12:38:21

@sofalwy: Persze hogy ez....
Mert így ők lesznek a kitaszított mártírok.... természetesen azzal magyarázzák majd, hogy a hovatartozásuk miatt utáljuk őket. Az eszükbe sem jut, hogy egy várost bénítanak meg a felvonulással... Értelem a tetőfokon...
Leszarom ha meleg, azt viszont nem, ha emiatt a kibaszott városban nem lehet közlekedni...

alessandri 2010.06.14. 12:39:09

Zürichben most ért véget a meleg hét (nem egy felvonulás, hanem egy egész hét), a város és az ország zászlói mellett szivárványszínű zászlók lengtek egy héten át az egész városban. Utcai rendezvények egész sora amit a heterok ugyanúgy élveztek mint a melegek. A város élete nem bénult meg mert a heterók nem akarták megölni őket. Svájc vallásos protenstáns, hagyománytisztelő, gazdag ország. A születési ráta is rendben van.
Svájc messze van.....

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:40:05

@ó jaj:
Érdemi válasz volt arra a megállapításra, hogy a város közepén van...

eszkep 2010.06.14. 12:40:15

@ó jaj: Válasz: azért mert közterületen van...
A buziklubbok működése iránt nincs akkora ellenérzés. Vajon miért?

Picsasereghajtó 2010.06.14. 12:40:30

@ó jaj: A legtöbb embert hidegen hagyja a buzifelvonulás. Viszont amikor a Nyugatitól a Blaháig csak 15 kilométeres kerülővel, átszállással tud eljutni, akkor megérthető hogy felmegy a pumpa.

Mégegyszer mondom: a buziparádé ideje alatt blokád alá van vonva a belváros, míg pl a Budapest Parádé alatt még a menet útját keresztező 4-6 villamos is zavartalanul üzemel.

sárkányfő 2010.06.14. 12:40:40

@BPHead: ó, én tudom a választ, a kérdés költői volt :)

én pl. nem szeretem a horror filmeket, a szappanoperákat, a keresztény körmeneteket, a futballszurkolók vonulását, stb, és - nahát - egyiket se nézem.

pedig ezekből mindből sokkal több van, mint évi egyszeri homokos-felvonulásból, mégis kibírom....

hátsó szándék 2010.06.14. 12:41:35

@beaaaa: Ja igen, a szinglik. Neked van gyereked?

Ha mondjuk lenne három, ha kiirtani nem is akarnád a szingliket, de az biztos, hogy kiszabnál rájuk egy különadót, plusz havonta egy nap rabszolgamunkát egy háromgyerekes háztartásban.

átlátó 2010.06.14. 12:42:00

@rockjano_: Ugyan már. Azt nem nevezem bulinak, ha a keresztel, meg a bibliával vonulnak e környezetben és úgy. Ez maga a sértés. Valahogy észreveszem azt is, hogy az Iszlámmal nem kekeckednek. Ezek nem tudnak a jogaikért méltósággal vonulni. Azonkívül persze, hogy te ezt olyan karneváli hangulatnak veszed, a te dolgod. Nekem ez karneválnak nem karnevál, csak úgy néz ki. Ezt a kölcsönös tisztelet miatt gondolom és úgy, hogy én a Nap, Hold, a víz és a tűz tisztelője vagyok, vagyis a csinált vallások érdeklődési körömön kívül vannak. És kurvájul nem a gátlásos típusú vagyok.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.14. 12:42:01

@Ratius:
Az hogy miért is hullanak szét a családok?
Szerintem tbk. azért is mert olyan értékeket nyomatnak az emberek fejébe ami egyszerűen nem kompatibilis a családdal.

Ilyen dolgok pl. a túlzott indiviualizmus: "Csak TE számítasz minden más nem fontos. Valósítsd meg önmagad, csak akkor vagy valaki ha karriert csináltál. Egy nő ha otthon van és neveli a gyereket akkor beszűkülés , haszontalan , zsákutca, stb."

sárkányfő 2010.06.14. 12:42:39

@Muad\\\'Dib: aha. azért nézed, mert a város közepén van. és te ezt még érdemi válasznak hívod? :)
te ott állsz egész évebn, nézed az utat, és nem bíros ki, ha egy éveb egyszer van egy pár órás felvonulás.

5 perc szünetet kérek, kiröhögöm magam...

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.06.14. 12:43:05

@prostatikus vogon jeltz: csak nem Detective Andy Bellefleur-t velem felfedezni kek zokniban. a kepeden: arjay.typepad.com/photos/uncategorized/2008/08/07/amsterdam_gay_parade.jpg
Fogadjunk, hogy ez egy gerilla kommunikacio resze, merthoy tegnap kezdodott a 3 evad. :)

amugy a kepekre, amiket linkeltel es felcimkeztel, csak mert nem ugy neznek ki, mint te ajanlanek figyelmedbe egy torzonborz figurat, aki meg zoknit se hordott (milyen budos lehetett a laba). na ez se norma: www.myanmars.net/myanmar-history/albert-einstein.jpg Sot, ott vannak, cicis neni magazinok. Azok is minek, hisz azok se. Ha ez se eleg, ott van a Kinsey Institute nevu intezet, ahol olyan remekbe szabott (szofordulat, keretik nem bele kotni) statisztikakat, elemzeseket olvashatsz, azokrol az emberekerol, akik ugy olteznek, mint MI, de valahogy olyan devians dolgokat csinalnak otthon, mint a kepiden lathato emberek aka OK.

2010.06.14. 12:43:18

@Ratius: Ki szeretne?
A mélyebb okokban egyetértünk.

lárvalányhaj 2010.06.14. 12:43:55

@hátsó szándék:

Bennem az a kérdés merült föl, hogy ezek a heterók miért tartják olyan fontosnak hangsúlyozni, hogy ők heterók? Kinek szól ez? Tán csak nem elbizonytalanodtak a saját nemi identitásukban?

pucros 2010.06.14. 12:44:31

Az hogy valaki miről beszél, sokkal többet elárul, mint hogy mit mond.
Ha valaki ennyi energiát feccöl a melegtémába, annak valami különleges oka kell legyen. Miért foglalkoznak vele? A melegeket értem, nekik lehetnek problémáik, de ezek az önjelölt heterók tényleg miért?
Unatkoznak, nincs dolguk? A privát párválasztáson túl senkinek sem muszáj állást foglalnia a kérdésben.

2010.06.14. 12:44:47

@hátsó szándék: Aki nem homofil az homofób?

kubatov_kommunista 2010.06.14. 12:44:57

Ki az a ......... akinek ez eszébe jutott?
Van-e neki kivel, mivel, hol?
Ha nincs megértem - akkor valóban csak felvonulni tud.
Ha van akkor miért a máséval akar játszani?

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 12:45:44

@ó jaj: De ha aug. 10-én a tehenészek, 11-én a bogárgyűjtők, 12-én a bélyegesek, 13-án papucs viselők, stb. vonulnánk, akkor Te is itt hangoskodnál...

Értsd a lényeget bazze...

Melchi Zadok 2010.06.14. 12:45:50

@Muad\\\'Dib: nos, ha szigorúan a tényeket nézzük, azok az országok, ahol nem nyilvánul meg ez az ostoba düh egy ilyen semmiség ellen, valóban szerencsésebbek. nem hiszem, hogy nyugat-európa, vagy ausztrália irigykedve nézne magyarországra. vagy tévednék? nos ezt lehet még demagóg álláspontnak tekinteni, de ahhoz a nettó és vegytiszta ordasbaromsághoz amit erre toltál egyszerűen nem mérhető. fel is jegyeztem annyira tetszett! :))

sárkányfő 2010.06.14. 12:46:12

@eszkep:
akkor tőled is: te MINDENT nézel, ami közterületen van? ez valami súlyos pszihés betegség nálad? vagy fegyverrel kényszerít valaki, hogy nézzed?

@Sün! balázs:
az útlezeárás sok más rendzevényre is vonatkozik, gyenge érv! én egy órát kerültem amikor a bicajosok miatt lezárták a fél várost. mégsem reklamáltam, hagyjuk már az álszent érveket!
meg akkor is kerültem, amikor a gárdisták avatták magukat. meg amikor a fidesz nagyggyűlést szervezett...

és nyáron minden hétvégén zárva a lánchíd. stb...

lárvalányhaj 2010.06.14. 12:46:44

@prostatikus vogon jeltz:

És ahhoz mit szólsz, h a nő is és a férfi is megvalósítanak ön-, és mindketten részt vesznek a ház és a gyerekek körüli teendőkben? Így mindenki jól jár, és a gyerekekre elég figyelem jut.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.14. 12:46:47

Amúgy tetszik ez a duma hogy a "homofóbok" valójában buzik csak titkolják.

Akkor ezek szerint az antirasszista antinácik valójában rasszista nácik csak titkolják... :-)

Sólyom Bátor 2010.06.14. 12:47:02

A dolog tényleg egyszerű. Teljesen igaza van a szerzőnek abban, hogy a felvonulás ellenséges és polgárpukkasztó, és sokkal jobb lenne egy kulturális fesztivál ez ügyben. Viszont, ha ilyen lenne, az ún. heteroszexuálisok jobboldala akkor is hányná, vetné kaftalánját, hidd el!

Amúgy eléggé sarkosak, ennek megfelelően felszínesek a szerző szexuális elképzelései. Miért van, hogy a nőknél kevéssé üti ki a biztosítékot a homoerotika, mint a férfiaknál? Sem csinálni nem akkora gond nekik, se tudni róla. Miért csak a férfiak rettennek meg, undorodnak olyan nagyon a homokosságtól? Talán a nők nem érzik, hogy valami módon őket támadja a dolog? Talán biztosabbak nőiségükben, mint a férfiak férfiasságukban?

hátsó szándék 2010.06.14. 12:47:33

@lárvalányhaj: Ha nem is a nemi identitásukban, de valamiben biztosan bizonytalanok. Szoronganak, frusztrációik vannak, stb.

Ugyanígy "az ember színe fehér", "a cigányok csak szaporodnak, de dolgozni nem akarnak", stb. lózungok hirdetői.

Ugyanaz a lelkiállapot, csak másra kivetítve.

hátsó szándék 2010.06.14. 12:48:40

@zulu: középút nincs? Pl.: elfogadás, tolerancia, "élni és élni hagyni", stb...

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.14. 12:49:20

@lárvalányhaj:
Csak a lényeget nem érted.
Ha megnézed azt hogy mi ömlik a zemberek fejébe, akkor azt látod hogy családot nevelni nem menő.
Celebnek, sziglinek, buzinak lenni menő.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:49:27

@ó jaj:
Egyébként továbbra sem értem minek vonulgatnak a városban, mert az nem derült ki. Akarnak valamit? Sétáljanak el a parlamenthez és adjanak át egy petíciót. Felőlem akár évente százat is. Nem vonulgatnak fel az egyedülálló anyák, kutyatulajdonosok, meg általában senki más sem. Ezért ordenáré hülyeség a hetero vonulgatás is. Azokat is tojással kéne dobálni.

lárvalányhaj 2010.06.14. 12:49:50

@prostatikus vogon jeltz:

"Az hogy miért is hullanak szét a családok?"

Elég sok olyanról is lehet hallani, hogy az önmegvalósító családapa a kocsmában issza el a fizetését, aztán, amikor hazamegy, jól megruházza a főállású anyát, akinél egy szép napon betelik a pohár.

Kíváncsi lennék, ilyen történetből van-e több, vagy az általad említett példákból.

z003 2010.06.14. 12:50:08

Átvehetnénk egy szép ír szokást:
Rendezzük felvonulást a Szent Jobb menet idejére, és bibliákat lengetve köpködjünk, hogy bálványimádók!

Szájhar Mónika 2010.06.14. 12:50:35

"Kicsit olyan ez az ügy, mint a szerencsétlen zsidók állandó holokausztozása."
Tényleg csak kicsit... nagyon, nagyon kicsit. Persze a melegfelvonulás nyomokban zsidókat is tartalmazhat. Na, az a legdurvább, a melegzsidó! Na azok ellen kéne csak igazán tüntetni! Az lehetne a HEHOTA, a hetero holokauszttagadók felvonulása!

Végülis ez egy blog, ergo zsidózás needed.
(apropó, a szerencsétlen zsidó, az a mákos metélt)
Jah, és amig el nem felejtem: zsidózsidózsidó

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.06.14. 12:50:41

"A meleg büszkeség napja ugyanis inkább afféle polgárpukkasztó, s ebben az értelemben gyűlölködő rendezvénynek tűnik"

Gyűlölködő? Gratulálok. Mond már el kit gyűlölnek? Normális országokban ez egy népünnepély, amin heterok és melegek együtt vonulnak fel, az emberi jogok tiszteletének az ünnepe. Te meg még a valóban gyűlölködő, meteket megtámadó, melegverő barmok akciója kapcsán is arra jutsz, hogy amúgy megérdemlik a melegek, mert gyűlölködők ők is. LOL.

Nádasi Balázs 2010.06.14. 12:50:51

A melegfelvonulás elsősorban egy emlékmenet, megemlékezés arról, hogy a rendőrség igenis vegzálta annó a melegeket, még az USA-ban is...

en.wikipedia.org/wiki/Stonewall_riots

Azóta persze a dolog valóban BULI jellegű, és heteró felvonulás is volt -- amíg el nem maradt érdeklődés hiányában, ez volt a Budapest Parádé.

És akkor ez a fajta heteró felvonulás mi? Vajon emlékmenet? Vajon buli?

Amúgy meg ennyi erővel lehet utálni a Critical Masst, a különböző városi maratonokat úgyszintén, ugyanúgy "megbénítják a várost". Mindenesetre, a kommentelőket olvasva, csak azért, mert találtak egy indokot a melegfelvonulás ellen, most egyesek felvonulnak majd, hogy szintén megbénítsák a várost? :)

Amúgy meg sokszor írtam, de hátha van korlátolt, agyműködés nélküli zombi is a gép előtt: a meleg büszkeség nem azt jelenti, hogy büszke arra, hogy meleg, hiszen az egy -- számára -- természetes állapot. Arra büszke, hogy felvállalja, annak ellenére, hogy ez számára nem is kevés hátránnyal jár. Amúgy meg, zavar valakit Steiner Kristóf? Alföldy, stb.? Miért kéne ez más ember esetében zavaró dolognak lennie?

Egy ország civilizáltsági, kulturáltsági fokát igenis azzal lehet lemérni, hogy hogyan bánik a kisebbségeivel, és itt értem a zsidókat, cigányokat, stb. is, sőt, ne adj isten, a magyar is kisebbség, csak másik országban. Amit Magyarországon kap egy kisebbség, a többségi magyaroktól (akármely kisebbségről is lett légyen szó), azt érdemli a magyar kisebbség más országban. Én pedig azt hiszem, ők is jobbat érdemelnek, mint amit kapnak, és mint amit a magyarországi kisebbségek kapnak.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:51:22

@melchi zadok:
Ja, ha te mondod nethuszár. ROTFLMAO...

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.14. 12:52:35

@lárvalányhaj:
Látom csak ilyen szélsőséges sztereotípiákban tudsz gondolkodni.
Család = Alkoholista apa.

Téged bántottak kiskorodban?

Attilajukkaja 2010.06.14. 12:52:38

En is buszke hetero vagyok. De nem a heterosagomra vagyok buszke, mert az egy adottsagom. Ahogy a magyarsagom is az. Nem kellett erte megdolgoznom. Orulok neki, apolom is, de nem fitogtatom es nem probalom fegyverkent hasznalni masok ellen. Bulizni is szeretek, bizonyos hatarok kozott. Baj, ha ezeket a dolgokat hagyjuk manipulalni, "helyetelen" eszmekkel, uszitassal tarsitani, szethuzasra hasznalni. Az elmult evek legtobb hasonlo megmozdulasa pedig ilyen volt. Ez is ilyen lesz.

Napkutya 2010.06.14. 12:52:47

@lárvalányhaj: "Bennem az a kérdés merült föl, hogy ezek a heterók miért tartják olyan fontosnak hangsúlyozni, hogy ők heterók? Kinek szól ez? Tán csak nem elbizonytalanodtak a saját nemi identitásukban? "

Bennem nincs ilyesmi, -én már csak megmaradnék egyszerű heterónak, ha lehet... Viszont szeretnék közlekedni...

És még valami: ez megint valami olyan sz.r, amitől beáll a város, és elbaszarintunk a rendőri biztosításra 20-30 milliót, amiből ugye tipp-topp rendbe lehetne tenni két vidéki iskolát. Kinn lesz, mondjuk 20.000 ember, ez azt jelenti, hogy minden magyar adófizető ad nekik vagy 1.000-1.500 forintot bulizni.
Ez kinek jó?

Na, ez a nem mindegy....

Picsasereghajtó 2010.06.14. 12:53:01

@ó jaj: Mentél volna biciklivel, vagy metróval. A CM ideje alatt mindkét opció használható, míg a buziparádé alatt egyik sem. Még gyalog sem keresztezhető az Andrássy út, a CM-en viszont mindig átengedik a villamost.

Szájhar Mónika 2010.06.14. 12:53:07

(oops, szerencsés -> mákos)

matrixer47 2010.06.14. 12:53:09

A gyűlölet, a harag a fusztráltság és a többi. Csak ezt bírja a magyar tolni. Az értelmesebbje meg nem tud vele mit kezdeni, mert az birka népet nem lehet az ész érv álltal létrehozott érvekkel meggyőzni... Elfogadtattni...

ÁkiBáki (törölt) 2010.06.14. 12:53:47

Az egyik oldal leparasztozza, bunkózza, primitívnek és nemi nácinak kiáltja ki a másikat, a másik pedig lebuzizza, ocsmány fartúrónak, családellenesnek, magamutogató söpredéknek titulálja az egyiket.

Csak az elfogadás az egymás megértése jegyében.

Parádé? Minek? Mert csak a fentieket érjük el vele.

De ha már annyira kell, akkor találjunk már egy olyan helyet, mely nem a város közepe, hanem egy olyan hely, ahova csak az megy el, akit ez érdekel. Akár az egyik, akár a másik oldal parádéjáról van szó. Biztosan könnyebben kezelhető mindenki szempontjából, akik csak a köpködés miatt mennének oda, távol lehet tartani őket, hogy ne zavarjanak, akit érdekel oda megy, akit nem, az nem.
Nem olyan bonyolult ez. A tv-t ami pedig tudósít róla egy gombnyomással elhallgattatod, amennyiben nem érdekel. Ha igen, akkor pedig végignézed.
Így mindenkinek teljesülhet az óhaja. Felvonulhat büszkén melegen, vagy büszkén hidegen.
Mi ebben olyan komplikált?

sárkányfő 2010.06.14. 12:54:44

@Muad\\\'Dib: úgy tudom valami évfordulót ünnepelnek, annak örömére vonulnak. de ez mindegy is, tőlem évente egyszer bármilyen okkal felvonulhatnak.

a kérdésem továbbra is áll: akinek nem tetszik, miért nézi?

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:54:49

@Fedor: @melchi zadok:
Egyébként ez az igazodási kényszer az, ami tényleg hungarikum. A beteges "normális ország"-ozás. A hozzátok hasonlóknak mindig kell egy igazodási pont. Náci Németország, Szovjetunió, Nyugat-Európa. Önálló gondolkodás kizárva. Mi lenne, ha értelmes érvekkel próbálnátok véleményt kialakítani, a de ők így csinálják, ezért jó, helyett?

2010.06.14. 12:55:17

@hátsó szándék: De, szerintem van. Éppen azért tettem fel ezt a kisség talán provokatív kérdést, mert lassan nekem kell szarul érezni magam, amiért nem szimpatizálok a homoszexuálisokkal. Tisztára az az ember érzése, hogy ha nem homofil, akkor már nem szalonképes.
Pedig én úgy vagyok vele, hogy én nem bánom, csak ne legyen kötelező.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.06.14. 12:56:08

@Nádasi Balázs: "Amúgy meg, zavar valakit Steiner Kristóf? Alföldy, stb.?"

1. Alföldi
2. Bár sokan célozgatnak rá, de tudomásom szerint ő még nem vállalta fel nyíltan...

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 12:56:09

@Nádasi Balázs: Igen ez a hetero felvonulás is idegesít... és nem indok a közlekedés megbénítása...

Orbán is leszophat ha gyűléseket szervez..
A Critical Mass bekaphatja... ( biciklivel járok )

És minden más idióta felvonulás is...

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 12:56:32

@ó jaj:
Nem nézné, ha megfogadnák azt a javaslatot, amit már mondott a rendőrség, hogy ne a város közepén parádézzanak.

sárkányfő 2010.06.14. 12:58:09

@Sün! balázs: és? te pont akkor akarsz átmenni az Andrássyn, amikor a melegek felvonulnak? ez komoly?

HszVadász 2010.06.14. 12:58:52

Úgy látom, az emberek minimum 99%-a még mindig nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a szexuális beállítottság a legtöbb esetben már a születés előtt eldőlt bizonyos hormondózisok miatt, tehát a többség 100% heteronak SZÜLETIK, kevesebben 100% homoszexuálisnak SZÜLETNEK, illetve van persze az átmenet a kettő között, és a transzszexuálisok, akik szerintem minden együttérzést megérdemelnek.

Én is furcsán néztem régen a homoszexuálisokra, viszolyogtam a gondolattól, hogy hogy juthat ide valaki, de miután megtudtam, hogy ez természetes jelenség és nem döntés kérdése, abszolút elfogadtam a dolgot. Mostanában a legjobb barátom is egy leszbi csaj (én 100% hetero férfi vagyok) egész jó móka, ahogy barátnőt próbálunk keríteni neki. :)

Na szóval igenis menjenek ki felvonulni a melegek, küzdjenek a teljesen megérdemelt egyenlőségért, és nem kell hozzá a hiszti, hogy jaj, közben ez meg az le lesz zárva.

Egy dolog maradt, amit viszont szánalmasnak tartok, a divat-melegség. :) Aki csak azért próbál meleg lenni, mert az milyen trendi.

sárkányfő 2010.06.14. 12:59:11

@Muad\\\'Dib: kitérő válasz (mit ahogy ezt te is tudod pontosan), nem elfogadható...

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 13:02:17

@ó jaj: Sajnos nem tudok már mit mondani a kommentjeidre...
Ha nem látod a fától az erdőt, akkor már mindegy...

Tételezzük fel, hogy minden csoport szervez 1 felvonulást az évben, akkor mi lenne a városban??? Jobb lenne az Andrássyt sétálóvá változtatni.

A bélyeggyűjtők nem vonulnak fel az első magyar bélyeg kiadásának emlékére...
A tehenészek nem vonulnak fel,hogy az évben jó legyen a tej minősége...

A meleg miért vonulnak fel minden évben??? Azért mert melegek????

lárvalányhaj 2010.06.14. 13:03:07

@prostatikus vogon jeltz:

Azt hiszem, hogy félreértetted, amit írtam. Én magam is annak a híve vagyok, hogy a gyerekek neveléséhez a család az ideális közeg. Szerető családban nőttem föl, és azt szeretném, hogy a gyerekeim, akiket a férjemmel tervezünk, hasonló családban fognak felnőni. De érdemes lenne megvizsgálni azokat az okokat, hogy _valójában_ mi miatt bomlik fel a család.
Nagy összegeket tennék rá, hogy az apa alkoholizmusa az esetek jóval nagyobb részében oka a család felbomlásának, mint az anya karrierizmusa. Erről magad is egyszerűen meggyőződhetsz: hasonlítsd össze, kikből van több, vezető beosztású nőkből vagy kocsmába járó, lecsúszott alkeszekből.

Attilajukkaja 2010.06.14. 13:03:25

@HszVadász:
"igenis menjenek ki felvonulni a melegek, küzdjenek a teljesen megérdemelt egyenlőségért"
Rendben, csak ne igy! Masokat megbantani, kigunyolni vagy irritalni nem szep dolog es nem segiti elo a melegeke elfogadasat. Ellenkezoleg. De ezt mar masok is sokszor elmondtak!

Páneurópai Harci Kos 2010.06.14. 13:04:05

A náciknak meg kéne dobálni ezt a felvonulást is:)

Poll 2010.06.14. 13:06:05

Én már tényleg csak azt várom, hogy mikor vonulnak fel a pisi-kaki, animal, sado-mazo szexesek és a többi marha a belváros közepén. Mert nekik pont ugyannyi joguk lenne rá, mint a buziknak.

Kiba..ttul nem érdekel, hogy ki, kivel és mit csinál otthon a hálószobában, miért kell ezt mutogatni a belváros közepén?

Ballagator 2010.06.14. 13:06:50

Aki vitatkozni akar, jobb ha tisztában van az alapvető dogmával, és ennek figyelembevételével érvel:

homoszexuális:
A Nonprofit Elmélet szerint: hittérítő. A Buziság nevű vallás térítői. A For Profit Elmélet szerint: a New Yorkban székelő titkos Gayfactory, Inc. nevű multicég jutalékos rendszerben dolgozó utazó ügynökei. Mindkét elmélet egyetért abban, hogy a cél a terjesztés aktív propagandával. A ~ok célja az azonos neműek közötti szex elterjesztése az egész világon, 100%-ig kiszorítva a heteroszexualitást. A ~ok különösen hajlamosak nemi erőszakra, valamint pedofilok is. Tevékenységüket az is segíti, hogy a felnőtt emberek nagymértékben bizonytalanok szexuális identitásukat tekintve, és egy tétova megjegyzés is erősen befolyásolja ezen hajlamukat. Ezért különösen veszélyesek az utcán elejtett "szőrös férfiseggek" vagy hasonló kifejezések, ez ugyanis több órára megzavarja és gondolkodásra készteti a házas férfiakat is, alapvetően kérdőjelezve meg egész eddigi életét. Képzelhetjük, milyen hatása van egy ~parádénak.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.06.14. 13:06:52

@zulu: úgy-a.
Egyre kevésbé életképes a "nyugati" civilizáció.
Ahelyett hogy a családalapítást támogatnák (pl. a muzulmán származású európai lakosság 30-50 éven belül túlszaporodja a fehér bennszülötteket), ilyen baromságokkal bohóckodnak.

Na akkor sírjatok, liberók, amikor Európában is Saria lesz.
Buzulás -> halál.
Allah szidása -> halál.
Fehér bőrszín -> halál.

tombadillo 2010.06.14. 13:08:14

A cikkírónak:
A melegek pont azért tüntetnek és vonulnak fel, mint annak idején a szüfrazsettek (nem a női választójogra gondolok persze). Egyébként a társadalom reakciói is hasonlóak, annak idején őket is lószarral meg hasonló gusztustalan cuccokkal dobálták, valamint le is tartóztatták, mint ma is a melegeket bizonyos egyébként magukat demokráciáknak tartó országokban.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.14. 13:08:31

na még egyszer, látom, sokaknak nem esett le.
A melegfelvonuláson a melegek MAGUKNAK akartak elfogadást szerezni. (Egy elbszaottul vaskalapos, maradi környezetben.)
A heterofelvonuláson a résztvevők MÁSOKTÓL akarnak jogot elvenni. Ez kurvára antidemokratikus.
Mellékesen az Andrássy tényleg a város közepe, ami emiatt jobb helyeken eleve le van zárva a forgalom elől. Mindennap.
Az, hogy itt azért kellett lezárni, mert az ostoba csürhe különben rátámadt volna a felvonulókra (más felvonulások esetén nem kell lezárni), egy külön szegénységi bizonyítvány.

2010.06.14. 13:08:50

"küzdjenek a teljesen megérdemelt egyenlőségért""

Gondolom, akkor ezzel el is jutottunk a házasság és az örökbefogadás kérdéséhez. Merthogy e kettőn kívül minden joguk megvan.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.06.14. 13:09:23

@Páneurópai Harci Kos: Saját magukat? miért, szerinted kit találnak ki lyen baromságot? Normális ember nem...

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.14. 13:10:36

@Hűűűű Bazzz:
"A meleg miért vonulnak fel minden évben??? Azért mert melegek???? "

igen bzmeg, mert a bélyeggyűjtőket nem bántja senki. Így nekik nem muszáj felvonulni.

sárkányfő 2010.06.14. 13:10:52

@Hűűűű Bazzz:
Helló, ezek szerint te vagy "sün! balázs" is? Haha, kevered a kamu-nickjeidet, nagyon gáz...

és persze érved sincs rá, mint ahogy nem is lehet, azt ugyanis alátámasztani józan ésszel nem lehet, hogy valaki olyat néz, amit nem akar.

a közterület-duma pedig haramtgyenge, ezer és egy felvonlást tartanak közterülezeken pártok, bicajosok, kismamák, vallásos hívek, ürgebőr-készítők, stb...

te milyen párti vagy? fideszes? amikor gyűlést tartanak, tiltakozol? jobbikos vagy? amikor a gárdisták avatnak, tiltakozol?

Attilajukkaja 2010.06.14. 13:11:27

@zulu:
Csak latszolag van meg.
Amugy miert ne hazasodhatnanak vagy szulhetnenek/fogadhatnanak orokbe?

raindog ¤ 2010.06.14. 13:11:44

A világ boldogabbik felén a melegfelvonulás no problem. Kétszer is belekeveredtem, két különböző városban (véletlenül, bár ezt soha senki nem hitte el nekem :)).A járókelők mindkét helyen vagy mentek a dolgukra, vagy integettek nekik. Így is lehet, ja. Meg persze úgy is, hogy ellenfelvonulást szervezünk. Messze van még ide Európa...

2010.06.14. 13:12:00

@tombadillo: Aztán a szüfrazsettek mozgalmának is mi lett a vége? Ma nők milliói robotolnak a munkahelyen húgyért-szarért, met képtelen egy átlagcsalád egy keresetből megélni.

Az a gyanúm, nem ezt akarták a hölgyek sem...

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 13:12:12

@peetmaster: És miért pont az Andrássyra kérnek engedélyt?? Homo és hetero is???
Miért nem mennek a hajógyári szigetre??? Ja, mert nem elég feltűnő és nem lenne elég hírértéke???

LOL

Sólyom Bátor 2010.06.14. 13:12:43

@peetmaster: Nagyon sok mindenben igazad van, de a meleg felvonulás igenis, egy vállalhatatlan polgárpukkasztó szarság. Jobb lenne egy kulturális fesztivál, az is igaz. A jobboldali ellentüntetők (vagy felvonulásrondítók) valóban egy arrogáns, vaskalapos, beteg banda.

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 13:14:26

@ó jaj: Őket is elzavarnám az Andrássyról a retkes picsába valamelyik szigetre...

Nem Sün vagyok....

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 13:14:43

@peetmaster:
"...Az, hogy itt azért kellett lezárni, mert az ostoba csürhe különben rátámadt volna a felvonulókra (más felvonulások esetén nem kell lezárni), egy külön szegénységi bizonyítvány."
Hát az tény, hogy a főúton száguldozó autók kezelnék a problémát, de azért nekem ez a módszer kicsit erősnek tűnik, de ha te ilyen erőszakos vagy...

Trackback 2010.06.14. 13:16:28

Remélem - elfogadva minden ember jogát ahhoz, hogy ahhoz a nemhez vonzódjon, amelyikhez akar -, azért ahhoz még nekem is van jogom, hogy ne szimpatizáljak egy olyan csoporttal, melynek szexuális beállítottsága történetesen a homoszexualitás.

Természeteen tőlem fel is vonulhatnak, akár minden nap, csak hát értelmét nem látom, mivel én nem diszkriminálok, és senki sem a környezetemben, bajnak viszont azt tartom, hogy úgy csinálnak, mintha mindenki más diszkriminálná őket, és egész nap mindenki velük lenne elfoglalva.
Pedig, kedves homók, a felnőtt emberek nagyjából lesz*rják, ki mit csinál a négy fal között vagy egy sörözőben, bárban, találkahelyen, diszkóban, mert ez MAGÁNÜGY.

Agybaj nem érteni ezt.

Napkutya 2010.06.14. 13:16:37

@szmoker /segílyes/:

Na akkor sírjatok, liberók, amikor Európában is Saria lesz.
Buzulás -> halál.
Allah szidása -> halál.
Fehér bőrszín -> halál.

Már ne haragudj, baszodalásan, de ez egy így egy IQ negatív faszság! Az életben nem tanulmányozhattad az Iszlám vallásjogot!

Nem taszítják ki.
Nem büntetik halállal.
Elveszthet jogokat, korlátozhatják, de imádkozhat, részt vehet a közösségben, joga van a törzsi privilégiumokra, vagyona lehet.

Olvass!!!!

átlátó 2010.06.14. 13:16:38

@Fedor: Komolyan mondom, hogy nincs bajom a melegekkel és nem azért, mert nem vagyok az.
De ennek a vonulásnak semmi, de semmi köze ahhoz a szép gondolathoz, amit állítasz erről. Mármint, hogy ez maga az emberi jogok tiszteletben tartásáról szól, úgy általában. Na ez az, amiről szó se esik, esetleg a zárójel vége előtt. A vonulás primer kifejezése nem ez. Csimm-bumm cirkusz, az emberi jog "tiprása" elleni engedéllyel. Nagyon sarkítva, autót se lehet gyújtogatni, tehát nem is adható engedély rá, - viszont kérni azt lehet.

dedalon74 2010.06.14. 13:16:43

@peetmaster:

A mentális betegek maguk ellen hívják ki a sorsot.

Meleg?
Még ezt a szót is kisajátították maguknak a ferde hajlamúak...

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 13:17:08

@peetmaster:
Mégis ki a rosseb bántja a melegeket? Komolyan sorold már fel hány darab ilyen jellegű támadás történt az előző években. 200, 300? Nem hinném. Azt meg ne akard bemesélni, hogy munkahelyen bántják őket, hiszen látom, hogy nem, mivel a mi cégcsoportunknál is akad. Igaz nem is vonaglik rózsaszín bibliával, hanem dolgozni jár be.

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 13:17:39

@peetmaster:
Melyik normálisan viselkedő, élő, dolgozó, gyereknevelő meleget bántják??? van meleg ismerősöm, de ki nem menne a felvonulásra....

Magamutogatás, önigazolás, stb... erre jó az egész mindkét oldalról. ja, és b+ te :)

sárkányfő 2010.06.14. 13:17:46

@Hűűűű Bazzz:

Akkor a kedvemért írd alá ezt, remélem jól értem amit mondasz:

Semmilyen felvonulást, Magyarország bármely forgalmasabbb közterületén nem támogatsz! Legyen az pártgyűlés, utcai fesztivál, szakszervezeti tiltakozás, katolikus-körmenet.

Ezt mondod, jól értettelek?

punciuspilatus 2010.06.14. 13:19:15

@Sólyom Bátor: "Jobb lenne egy kulturális fesztivál, az is igaz."

de hát van! július 4-11-ig tart, filmvetítésekkel, színházi előadással, stb. provokatívabbnak kellene lennie, hogy feltűnjön? :)

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 13:22:14

@ó jaj: olyan helyen, ahol ez a nem felvonulni vágyó emberek kárára megy és zavarja a közlekedést. Igen. Béreljenek egy sportcsarnokot, stadiont, művelődési házat, stb.

Buzzword 2010.06.14. 13:23:32

Megfigyeltem, hogy a közélet aktív résztvevői (gy.k: akik mindig hordanak magukkal tojást) egészségtelenül sokat foglalkoznak olyan dolgokkal, ami nem rájuk tartozik.
A büszke heterókat érdekli, mit művelnek a szőrös férfiak ("fúj, istenkáromlás"), illetve a kevésbé szőrös lányok egymással ("nyami").
Egyes, papi nőtlenséget hirdető vallások vezetőit érdekli, milyen pózban dugsz.
A kommunistákat, akik el akarják törölni a pénzt, érdekli, mit csinálok a sajátommal.
(Figyelem, most hihetetlenül jó fej és egyáltalán nem részrehajló leszek): Az ateista Dawkinst érdekli, ki miért hisz az istenben, pedig jobban tenné, ha a lószúnyogok DNS-ével foglalkozna inkább.

Ezekben az emberekben az elfojtott frusztráció és a kurva sok szabadidő a közös.

sárkányfő 2010.06.14. 13:28:12

@Hűűűű Bazzz: akkor ezt írd! így egy ilyen blogon teljesen összecsúszol, összekeveredsz azokkal, akik direkt a homokosok felvonulását ellenzik.

a te véleményed - bár szerintem erős túlzás és életszerűtlen - lényegében más, mint itt sok ellenzőé.

Szelid sunmalac 2010.06.14. 13:29:21

Mar pedig en szeptember madosik hetenek szerdai napjan fogok felvonulni vegig az Andrassy-n, aztan a koruton, at a Petofi hidon, delutan 3-tol este 8-ig, hogy prezentaljam igenis lehetnek boldogok, akik szeretik a bekakat nezegetni, de nem esznek szarvasbogarat!

Napkutya 2010.06.14. 13:29:57

@szmoker /segílyes/: Még egy gondolat a "fehér bőrszín>halálra"

Nem tudom, jártál-e Szíriában, ahol sok fehér bőrszínű, vörös hajú ARAB van, aki szírnek tartja magát, büszkén és teljes joggal. Ez a keresztes háborúk hagyatéka. Megbecsült tagjai a közösségnek. Ha már tanulni szeretnél az iszlámtól, akkor ez az ELSŐ lecke!!!!

Silent Bob 2010.06.14. 13:30:12

@Buzzword: Ez egy kurvajó meglátás.

lárvalányhaj 2010.06.14. 13:31:11

@Muad\\\'Dib:

Szerinted gyári munkások, építőipari munkások mennyire lennének toleránsak és befogadók, ha az egyik nagybajuszú, sörivó kollégájuk közölné, hogy ő bizony a fiúkat szereti? Hát a biztonsági őrök? (Tudod, az az agresszív, egybenyakú fajta.) Mit gondolsz, egy cigány közösségben milyen fogadtatásra találna az a lány, aki bejelentené, hogy leszbikus?

Szelid sunmalac 2010.06.14. 13:32:58

@lárvalányhaj: Pont olyanra, mint a kozepkorban. Mert a biztonsagi orok is kb. ott vannak agyban.

Melchi Zadok 2010.06.14. 13:35:15

@Muad\\\'Dib: ennyi? ja hogy tahónak tetszik lenni! miért nem szóltál hamarabb, nem pazarlom rád az időmet.)

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 13:35:16

@lárvalányhaj:
Hát ebben az esetben vonuljanak fel Ózdon a putrisoron, vagy látogassanak építkezéseket.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.14. 13:37:24

Szerintem nem biztos hogy ez a hetero felvonulás a melegek ellen szól, lehet hogy sokkal inkább arra mutat rá, hogy mennyire nincs értelme a melegfelvonulásnak, vagyis ez egy görbe tükör.

Hűűűű Bazzz 2010.06.14. 13:37:49

@ó jaj: Semmi bajom senkivel..
Meleg, hetero, biszex, fityiszes, maszopos, stb...
Csak ne arról szóljon a dolog, hogy nagy hírverést kell szerezni egy felvonulással, sztrájkkal, gyűléssel, stb...
Mindent lehet normális, inteligens keretek között.
Sajnos a mai világ nem erről szól...

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 13:39:03

@melchi zadok:
Ez a magasröptű és releváns reakció mire vonatkozott?

Melchi Zadok 2010.06.14. 13:39:24

@Muad\\\'Dib: és ezt te mondod, aki megszálló országozást meg békés járókelők lemészárolását hoztad összefüggésbe azokkal az országokkal, ahol a buzimenet nem veri ki a biztosítékot?? muhahahahaha!!! :))))

lárvalányhaj 2010.06.14. 13:39:33

@Muad\\\'Dib:

Ebben igazad van. A sok váccpáuörnek és melegaktivistának valóban elsősorban a putrisoron, a lepukkantabb lakótelepeken és az alkalmi munkások között kellene képviselnie a nők és a melegek jogait, ahelyett, hogy blogolnának, vagy a Magyar Narancsba írkálnának Habermas-idézetekkel teletűzdelt hosszas publikációkat.

nemecsek ernő áruló 2010.06.14. 13:39:39

Egyetlen apró megjegyzés (se nem ellene, se nem mellette):

A homoszexualitás nem döntés, hanem genetika.

avus · http://avus.blog.hu 2010.06.14. 13:41:09

@Sün! balázs:

Minden sértő szándék nélkül: nem biszex vagy te, hanem szánalmas. Tök egyértelmű, hogy mely ismert "bloggernek" vagy az avatarja. Persze, te is segítettél, hogy ez egyértelmű legyen, amikor tévedésből sünbalázs néven válaszoltál a blogodon egy felvetésemre, majd 1 perc múlva már az igazi neveden virított ugyanaz a válasz. Ezzel mondjuk nincs baj, ki úgy érvényesül, ahogy tud.

Ami szánalmas, az ez a biszex duma, hogy megpróbálsz jófej "másként" buzeránsozni, és így piacképesebbé tenni a véleményedet. De akkor miért nem rögtön fullbuzi vagy? Imádják a felvonulásszapuló buzikat, te lehetnél a homofóbok kedvence, hivatkozási alapja. Aztán ha már nagyon diszkreditálódott az álnick, eldobod és csinálsz újat. Ahogy elnézem, van benne gyakorlatod.

Szájhar Mónika 2010.06.14. 13:44:00

@Zabalint: aha, majd nézd meg a görbe tükör összetételét és hogy ott hány százaléknak van értelme...

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 13:44:32

@melchi zadok:
Arra a roppant irreleváns véleményre reagáltam, ami a jó országot ezzel a témával kapcsolja össze. Megpróbálom megvilágítani, hátha megérted. Elhangzott Svájc, mint jó ország. Ha jól tudom, ott nemrég olyan formáció kapta a legtöbb szavazatot, akiknek a plakátján egy fekete bárányt rúgnak ki a fehér bárányok az országból, utalva a "megértő" bevándorlási politikára. Akkor ez is jó? Vagy a szokásos marhaság, amikor, ha az aktuális témában szimpatikus országot találsz már szajkózod, hogy az milyen remek, de másik blogon majd őket szidod, ha ott más a téma?

Trackback 2010.06.14. 13:46:29

@lárvalányhaj:

Hm, egyébként ki jelenti be a munkahelyén a kollégáinak/főnökének/beosztottjának, hogy előző este kivel szexelt?
:)

Nálunk a cégnél legalábbis ez nem szokás.

roxxtar 2010.06.14. 13:51:00

Ez a baj ezzel az országgal.. Vezető online médium liberális faszságaival traktál mindenkit miközben a választások elég egyértelmüvé tették, hogy egy szük réteget leszámítva kb senkit nem érdekel. Nem érdekel minket a holokauszt, nem érdekel minket, hogy mennyire gyűlölitek a nemzeti öntudatunkat, nem érdekel minket a buziparádés szarjaitok, nem érdekel minket, hogy mennyire osztjátok a jobboldalt, nem érdekel minket semmi sem tőletek. Az ország szégyenei vagytok akik még csak távolról se magyarok. Ti árultátok el a határon túl ragadt magyarokat, ti basztátok nyomorba ezt az országot és ti akarjátok megmagyarázni, hogy ez mennyire jó volt.. hát a kurva anyátok!

Diamond Dave 2010.06.14. 13:51:34

Engem nem a buzifelvonulás zavar, hanem az elmúlt években a pesti belvárosban és Budán kialakult álkultúrhegemónia. Aki nem bringás, indie, bölcsész, alter, füves és buzi vagy legalább biszex; az biztosan egy büdös paraszt. És Európa a Dunáig tart. Ezt nem szeretem, hogy ezt sugallja a dolog.

KenSentMe 2010.06.14. 13:54:49

Én felvonuláspárti vagyok.. ha valakinek vannak elvei és kedves eszméi, akkor áldozzon nekik, képviselje és ünnepelje őket, egy évben egy délutánt igazán megérdemel az életéből az ilyesmi, sokkal egészségesebb dolog, mint tespedni a tévé előtt. Persze egyesek azt szeretnék, ha mindenki csak ülne a seggén, de szerencsére nem mindenki élete szól erről.

Aki buzi, az vonuljon fel a buzik napján, aki korlátolt, az a korlátoltak napján, aki náci, az a nácik napján.. így legalább mindenkiről látni fogjuk, hogy miféle ember is.

Szájhar Mónika 2010.06.14. 13:59:21

@roxxtar: isteni hangulatjavító gyógyszerek léteznek. Tudom, tudom, az én kurvaanyámat (is), hiszen én tehetek többek között arról is, hogy idegbeteg lettél. Jobbulást.

Buzzword 2010.06.14. 14:01:48

@Diamond Dave: Van benne valami, de az 5-10% közötti magyar LGBT közösségnek nyilván nem mérvadó reprezentációja pár nagyhangú, szétszívott agyú gender studies hallgató, ahogy a kereszténységet se a rapture-hívő paranoid bolondok alapján kell megítélni.
Magyarországon sajnos annak van igaza, aki túlkiabálja a többieket.

rockjano_ 2010.06.14. 14:03:13

Az elfogadás erős hiánya ami nálunk van és érezhető itt is sok kommenten.

Nem ellenfelvonulást kell szervezni hanem nekünk heteroknak kéne elmenni a felvonulásra és együtt ünnepelni bulizni. Az is szomorú hogy a Budapest Parádé kihalt és ha nem lenne egyszer Sziget Fesztivál azt is megsiratnám. Kellenek az ilyen városi nyári Bulik szükség van rájuk összehozhat embereket. Nem mindig a másik ellenében kell meghatározni magunkat, ez egy nagyon sekélyes világlátás. Magyar vagyok de európai is, az embernek lehet több identitása, ezek nem gyengítik hanem erősítik egymást.

Persze az is gáz ha a melegek csak a többség ellen határozzák meg magukat, ez polgárpukkasztásban jelenik meg ez az ő gyengeségük. A meleg büszkeség nem azt jelenti hogy vallást gyalázunk, persze a Vatikán is lehetne elfogadóbb velük szemben.

Az azért jellemző hogy minél kulturáltabb országban járunk annál inkább engedélyezik az ilyesmit. Szerbiában egyszer volt de a csőcselék szétverte. Oroszországban meg a hatalom maga.
Másutt meg semmi gond... Hol élnél szívesebben..Belgiumban vagy Oroszországban?

Minél kúlturálatlanabb egy ország és a benne lakók annál prűdebbek, és kirekesztőbbek. És minálunk most nagyon rossz irányban lengett ki az inga. De néhány év elteltével talán visszatalálunk önmagunkhoz.

napazapa 2010.06.14. 14:03:41

"kulturális fesztivál" -thread:

évek óta van kulturális fesztivál. Azonban ez (ma még) egy olyan téma, ami esetén pusztán az érdeklődéssel állást foglalsz.
Nem csoda, hogy sem a posztíró, sem a kommentelők nagy része nem hallott róla - hisz hetero-kéne nem is érdekeltek.

Nos, pont ezért van szükség felvonulásra (vagy valami hasonlóra), de nem a mai formájában.

Napkutya 2010.06.14. 14:03:48

@roxxtar: "Ti árultátok el a határon túl ragadt magyarokat, ti basztátok nyomorba ezt az országot és ti akarjátok megmagyarázni, hogy ez mennyire jó volt.. hát a kurva anyátok!"

Hogy ez most hogy jött ide, azt nem igazán értem. DE: Ha az ország bajainál tartunk, szerintem az a baj, hogy a szavazatok közül a tiéd is pont annyit ér, mint egy történelem professzoré, vagy egy orvosé.

Kezeltesd magad!

roxxtar 2010.06.14. 14:07:27

@Napkutya: Egy fokkal jobb, de még ez is gyenge rply :>

roxxtar 2010.06.14. 14:09:25

@Napkutya: Egy fokkal jobb, de még ez is gyenge rply :>

Am csak az érdekesség kedvéért_:ti személyeskedésen kívül mással nem tudtok érvelni? -.-

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.14. 14:10:23

@Szájhar Mónika:
Minél nagyobb barmok lesznek, annál inkább görbe tükör. Ha ennek a felvonulásnak nincs értelme, akkor a melegfelvonulásnak sincsen, márpedig ennek nem lesz.

Napkutya 2010.06.14. 14:10:45

@roxxtar: Egy fokkal jobb? Minél? Nem hiszem, hogy téged kellene használni értékmérőnek!
Kicsit ég a pofám, hogy alighanem egy felé szavaztunk...

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.14. 14:11:29

A polgárpukkasztás jó meglátás, csak abban nincs semmi gyúlölködés. Az ilyen események célja szerintem pont az, hogy felszínre hozza az egyébként kimondatlan előítéleteket és gyűlölködést. Avagy: csináld csak, de akkor látsz egy homofób inoleráns fasznak - ami vagy - ne pedig egy kultúrembernek. Sokkal rosszabb, ha a társadalom úgy egészben és csöndben előítéletes, mint ha kimondottan. Mert ha a felszínen van a porbléma, akkor már lehet vele foglalkozni.

@Diamond Dave: Komplexusos vagy. Nekem senki nem mondta - ezért -, hogy büdös paraszt vagyok, pedig egyik felsorolt kategóriába sem férek bele.

Peetee 2010.06.14. 14:14:42

A buzi büszke arra, hogyő buzi. Őt el kell ismerni, őt fel kell ismerni, ha már ránézel diszkriminálod, de ha nem nézel rá akkor is diszkriminációval vádol.

Én homoszexuális vagyok, ez a természetes, az egészséges.
Mégsem követelek magamnak különleges bánásmódot, külön jogokat....stb.

Picsába a buzikkal. Élje boldogan az életét, de nem kell a kötelező polgárpukkassztó parádé; ahol több a miniszoknyás-ádámcsutkás rémség, mint az egyébként NORMÁLIS (nem exhimbicionista) életet élő fiú-lány pár.

AnnaKarenina 2010.06.14. 14:16:30

A homoszexualitás végigkíséri az emberi történelmet különböző toleranciafokokkal (gondoljunk az ókori görögökre pl., ahol ez természetes volt, és gondoljunk a későbbi korokra, amikor különféleképpen büntették). Miután az ókori görögöktől már nagyon nagy az időbeli távolság, az átlagember tudatában dominál az elítélés, arra nem gondol, hogy jobb, ha mindenki nyílt kártyákkal játszik, mert ezzel elkerülhető az eltitkolásból eredő frusztráció és a visszás megoldások.
Alapvető lenne elfogadni, hogy ez nem egy tanult viselkedés, nem betegség, amiből ki kell gyógyulni, hanem genetikai adottság, ami a népesség valahány %-ában mindig is meg fog jelenni. Ezt kell tudatosítani. És ennek semmi köze nincs a család szétrombolásához. A családokat sokkal jobban bomlasztja a létbizonytalanság és a hosszútávú felelősség hiánya.
Hogy az elfogadás útja Mo-on az éves felvonulás, abban nem vagyok biztos, mert amíg máshol ez egy örömünnep, buli, amihez a nem homoszexuálisok is csatlakoznak, addig nálunk tevőleges gyűlölködést vált ki bizonyos rétegekben.
Az ilyesmi mindig hosszú folyamat, az extremitás egyik oldalon sem segít ebben.

Szelid sunmalac 2010.06.14. 14:16:59

Szerintem szervezzunk egy felvonulas elleni felvonulast! Mindenki vonuljon fel, aki utalja a felvonulasokat!

Sólyom Bátor 2010.06.14. 14:20:39

@punciuspilatus: A médiának inkább erre kéne harapnia, és a Felvonulás szervezőinek át kéne gondolniuk, hogy vajon van-e értelme annak, amit ők csinálnak.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.14. 14:24:25

@Diamond Dave:
"Engem nem a buzifelvonulás zavar, hanem az elmúlt években a pesti belvárosban és Budán kialakult álkultúrhegemónia. Aki nem bringás, indie, bölcsész, alter, füves és buzi vagy legalább biszex; az biztosan egy büdös paraszt. És Európa a Dunáig tart. Ezt nem szeretem, hogy ezt sugallja a dolog."

Pedig kissé túlegyszerűsítve erről van szó. Pontosabban arról, hogy ha te nem vagy indie/buzi, az nem gond, akkor sem, ha egy indiet vagy buzit kérdezel. Ha viszont szerinted baj, ha más indie vagy meleg vagy más, akkor egy nemeurópai sötét paraszt vagy.

Szájhar Mónika 2010.06.14. 14:28:36

@roxxtar: "Am csak az érdekesség kedvéért_:ti személyeskedésen kívül mással nem tudtok érvelni? -.- "
:) Miután kurvaanyáztál azokra, akik nem tartoznak a hitgyülidbe, szerinted mennyi alapod van itt bárkitől bármit számonkérni? Az a kevés ember, aki hozzádszólt, azt hiszem viszonylag egységes álláspontot képviselt. Lásd fent.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.14. 14:30:40

@Peetee:
"Én homoszexuális vagyok, ez a természetes, az egészséges."

Téves. Az emberek 5%-a full melegnek SZÜLETIK. Nekik az a normális.

"Mégsem követelek magamnak különleges bánásmódot, külön jogokat....stb."

Ők sem KÜLÖNLEGES jogokat akarnak, csak azt, hogy pont annyira ne legyenek érdekesek, mint te a barátnőddel. Képzeld csak el, ha te kézenfogva sétálsz vele, akkor az ugye senkit nem érdekel, de ha meglátsz egy meleg párt, akik tök normális ruhában, semmi feltűnősködéssel vonulnak az utcán, akkor összeszorul az öklöd, és legszívesebben megdobálnád őket savas tojással. Mert te egy ilyen intoleráns alak vagy.

roxxtar 2010.06.14. 14:32:05

@Napkutya: Nemhinném h egy oldalra szavaztunk volna :-) Elötted is próbált valaki oltani, arra írtam, hogy egy fokkal jobb..

v79benno 2010.06.14. 14:32:13

"az évente ismétlődő melegfelvonulás nem igazán alkalmas arra, hogy szimpátiát ébresszen a másság iránt" -- biztos vagy benne, hogy ez a célja?

A demonstratív felvonulásoknak szerintem messze nem csak ilyesmi lehet a célja/motiváló ereje. Lehet pusztán az is, hogy a felvonulók (témától függetlenül, akár a szakszervezet, akár a heteró büszkeség, akár a meleg büszkeség) átérezhessék, hogy vannak, meg sokan vannak, és hogy nyíltan megmutathatják magukat, ilyet szabad, és senki nem akadályozhatja meg.

Meg még ezer dolog. Van abban egy kicsit paternalisztikus árnyalat, azt képzelni, hogy egyetlen célja egy demonstratív kisebbségi/többségi felvonulásnak a szimpátiakeltés lehet... (vö. "minden nő nekem öltözik" -- vagy saját magának, vagy a konkurenciának vagy a barátnőinek vagy a holdvilágos nyári éjszakának vagy a bukógáti borzas boszorkának).

Énszóltam 2010.06.14. 14:34:40

"milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat"

Nem, minket az zavar, hogy a melegek direkt a heterókat hergelik a vonulgatással és az öntudatoskodással, magamutogatással. Sőt, a "normális" melegek ellen uszítják a közvéleményt. Tőlem minden meleg érezze jól magát, kézenfogva sétáljon az utcán, otthon meg popsibakuki, és leszarom.

v79benno 2010.06.14. 14:35:17

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "Szerintem szervezzunk egy felvonulas elleni felvonulast! Mindenki vonuljon fel, aki utalja a felvonulasokat!" -- Ez jó... ;) Aztán esetleg egy olyan felvonulást is kéne szervezni még, ami tiltakozik a felvonulások ellen tiltakozó felvonulás ellen, és akkor nagyjából kerek lesz a kép.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 14:36:56

@peetmaster:
Az 5% legyen kedves alkalmazkodni a 95%-hoz. Annak a nyavalyás demokráciának ez lenne a lényege. A liberális demokrácia azért halad a csúfos bukás felé kitartóan, mert keveri az anarchista nézeteket a demokráciával.

thwarter 2010.06.14. 14:41:44

En egyaltalan nem erzem a bpi melegfelvonulast polgarpukkasztonak, inkabb visszafogottnak lehetne mondhato. Es ha vki esetleg arra gondolt, amikor az egyik transzi apacanak oltozott, most konyorgom a katolikus egyhaz nekunk az erkolcsiseg merceje, a pedofil-botranyoktol hangos romai katolikus egyhaz?????
A vilag boldogabbik felen a melegfelvonulasok nagy bulinak szamitanak, es resztvevok nagy tobbsege hetero, es sokkal polgarpukkasztobbak, ha ugy tetszik. Csakhat, a remek magyar tolerancia miatt meg a magyar melegek sem mennek el a felvolnulasra, nemhogy a heterok..
Szerintem ez csak szomoru, es gy kis hang itt bennem azt kivanja, hogy ott is alljanak ellentutek, akik betondarabokkal, meg uvegekkel dobaljak majd meg oket, de aztan arra gondolok, hogy jobban teszik a melegek h anem sullyednek le a heterok szintjere.

dukeekud 2010.06.14. 14:46:23

Mar megint ezek mocskos undorito heterok, remelem betiltjak, meg jol agyonverik oket. Perverz allatok fuujjj !

thwarter 2010.06.14. 14:47:15

@Muad\\\'Dib: lehet, hogy a te sivatagodban ez igy szokas, de szerencsere vannak nalad intelligensebb es felvilagosultabb emberek.
A demokracia nepakarat, azaz feltetelezi, hogy -esetunkben egy parlamentaris demokraciaban- a tobbseg altal megvalasztott kormanyzat a tobbseg erdekeit vedi. Ugyanakkor, es azt hiszem te ezt vagy keptelen felfogni a kicsinyke kis agyaddal, egyenlo jogokat kinal az allam minden polgaranak.
Itt nem arrol van szo, hogy ok tobbet akarnak, hanem csak annyit, ami a tobbieknek is megadatott.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 14:47:25

@thwarter:
Gondolom az sem zavar, hogy több meleg is jelezte, hogy személy szerint undorodik attól, ami Magyarországon a meleg felvonulást jellemzi.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 14:52:29

@thwarter:
Tudom, pl. joga van gyereket szülni, hiszen neki az jár...

nemjogasz 2010.06.14. 14:55:17

Látom sokan nem értik, mi a célja a melegfelvonulásnak, nem értik, miért kéne "büszkének" lenni arra, hogy valaki meleg. Nos, sajnos nagyon sokan még mindig úgy gondolják, hogy melegnek lenni szégyen, hogy örüljön a rohadtszemét buzi, hogy nem verik agyon az utcán, és hogy húzza meg magát, még véletlen se derüljön ki, hogy nem hetero (el sem tudjátok képzelni, mennyire megváltozik az emberek hozzáállása valakihez, akit sok éve ismernek, esetleg meg is becsülnek, ha kiderül róla, hogy meleg) Nos, ezért hívják pridenak, hogy a felvoulók megmutassák, melegnek lenni nem olyan dolog amit szégyellni vagy titkolni kell, akármit is mondjon pl a hőn szerett keresztény egyház (buzinak lenni bűn), vagy a nácik (akik szerint ez degneráltság, és kiirtandó), hogy ezen "erkölcsi lángoszlopok" utálkozása egyáltalán nem számít értelmes embereknek. Itt tehát nem azt jelenti a büszkeség, hogy lenéznek másokat, hanem azt, hogy vállalják azt, akik, mégha atrocitásoknak is vannak kitéve ezért. Hogyismondjam a kedves náci olvasóknak, olyan ez, mint nekik büszkének lenni arra, hogy ők Magyarok (így nagbetűvel).

2010.06.14. 14:57:38

@VRbagoly: "egyesek azt szeretnék, ha mindenki csak ülne a seggén"

Dehogy csak azt. :-)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.14. 14:58:07

@Muad\\\'Dib: Az nem demokrácia, ha képzelt többségként ráerőszaklood az akaratodat mindenben a kisebbségi álláspontot képviselőkre. Vannak persze olyan kérdések, amiket csak vagy így vagy csak úgy lehet csinálni. Pl., hogy ki kormányozza az országot, vagy ki legyen az egy db. államfő. Ilyenkor nyilván az az egy megoldás van, hogy a többség akarata érvényesül.

Olyan esetekben többségesdit játszani,amikor nyugodtan ellehet egymás mellett több megoldás is, kurvára nem demokrácia, hanem intolerancia, többségi uralom. Másfelől nézve (kicsit piacszemlélettel megközelítve) nem ugyanakkora áldozat a "többség" számára "elviselni" azt, hogy pl. a melegek az utcán is melegnek látszanak, mint a melegeknek azt, hogy bujkálniuk kell (mert mondjuk nem mehet végig kézenfogva - ha épp ahhoz van kedve - az utcán, vagy nem vonlugathat, amíg pl. a Bp. parádén más okbül meg lehet). Az intoleráns töbségt ezek a tevékenységek nagyjából semmiben nem akadályozzák.

És hogy miért idézőjelezem a többséget? Mert nincs ilyen. Te ebben vagy többség, más abban, van 1000 féle szempont, ami alapján többségeket lehet állítani és nagyon kevés ember van, aki mindenben többségi, vagy akár minden fontos dologban az. Vagyis ezzel az intoleráns hozzáállással valójában a társadalmat (és magadat is) boldogtalanná tennéd. Csak nem gondolod végig. Pl. ezzel az erővel azonnal be lehetne tiltani az összes vallást, mert a többség szerintem ateista. De ha nem is ismeri el (ha kiderül, hogy a tiltás miatt kérdezzük), akkor mondjuk katkó. A többiek ne zavarják őket. Ateistának is csak csendben otthon tessék lenni, ne látszon. Továbbá legyen mindenki fradista, mert az a többség, és hát eléggé bosszantja őket mindenféle kissebbségi drukker. Szét is verik őket időnként. Baromság.

Rob67 2010.06.14. 14:58:21

@Hűűűű Bazzz: Egyetértek a véleményeddel, miszerint felháborító ha valaki a vársot teszi működésképtelenné a felvonulásával.
De kérem legyél majd ennyire következetes akkor is amikor majd politikai és a tököm tudja milyen egyéb célokból blokkolják a várost mindenféle csoportok.
Engem az pontosan ugyannennnyire zavar ha ilyen alkalmakkor élhetetlen a város.
Arról mér nem is beszélve ha október 23-án még veszélyes is. Nem, nem a rendőrök miatt...
Belvároslakó mivoltomból engem a baromira idegesített a Ferenciek terén felépített blokád. A tökömet sem érdekli a miért, ahogyan a meleg felvonulással kapcsolatban sem.

playoflight 2010.06.14. 15:01:39

A Down-kór genetikai betegség. De ügye mégsem gondolja bárki azt, hogy azok az emberek akik, Down-kórósak úgy normálisak ahogyan vannak? Genetikailag meghatározott, hogy valaki barna vagy szőke-e, mindkettő normális. De a homoszexualitás nem normális dolog, hanem a legjobb esetben is betegség, hiszen a szexualitás célja az utódnemzés, két azonos nemű ember pedig nem tud utódot nemzeni.

Az étel fogyasztásra való, a száj evésre. De azért senki sem gondolja azt, hogy azok az emberek akik 200-300 kilósra eszik magukat, normálisak és minden rendben van velük? Hanem azt mondjuk szegény beteg! Táplálkozási zavara van.

Miért diszkriminatív és sértő ha nyíltan kimondjuk a homoszexuális embereknek szexuális zavaruk van, ezt el lehet fogadni de nem kell rá büszkének lenni.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.14. 15:04:42

@Muad\\\'Dib: Haha, te tényleg nem érted. Ez tök normális. A melegek sem egyformák, ahogy a heterok sem. És ez így normális. Azoknak a melegeknek, akiknek ez nem tetszik, nem kell felvonulniuk. Akiknek meg igen, azoknak szabad. És ez így jó.

Hozzáteszem, hogy ahol ilyen erős az előítélet, ott az előítélettel súlytott csoport tagjainak az elhatárolódását nem lehet minden esetben és 100%-ig komolyan venni. (Lásd még cigányozó cigányok és a jobbikos zsidó.) Gyakran ez is csak egy kísérlet arra, hogy elfogadtassák magukat. És ez egy sikeres játszma, mindkét fél (az asszimilálódni és elbújni akaró kisebbségi tag és a intoleráns többségi is) profitál belőle. Ettől persze még van olyan meleg is, akinek úgy mindentől függetlenül nem tetszik (nem véletlenül kezdtem ezzel), de mint mondtam, ez is csak azt mutatja, hogy nem lehet skatulyázni az embereket és egyformábbak vagyunk, mint az elsőre látszik.

Szájhar Mónika 2010.06.14. 15:08:48

@Énszóltam: "...otthon meg popsibakuki, és leszarom. " - te malac

átlátó 2010.06.14. 15:09:03

Tegnap nehéz terepen,kimerítő és hosszú erdei sétán voltam a csajommal. Egyszer csak úgy, - ahogy mellettem ballagott, lehúzta a keki színű, oldalzsebes nadrágomon a zipzárt. És megfogta. Tudja, hogy hogyan kell. Majd megkért, hogy üljek le egy fatönkre, de le is térdelt. Nagyon remegett a lábam, de mégsem kértem, meg, hogy a hátán vigyen haza. Szeretettel megtöröltem a száját, mert látszott rajta, hogy utána van. A Leopoldsbergről leérve a Duna-parton ránk esteledett egy padon. Nem kellett kétszer kérnem, hogy üljön föl a támlára, én pedig vele szemben kényelmesen elhelyezkedtem. Sok volt a szúnyog, de neki is megérte.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 15:09:36

@huvosvadasz:
Intoleráns=Természetes. Legalábbis szerintetek. Mégis miért kell a modern embernek ráerőszakolni a valóságra a saját hülyeségeit. Lehet itt pörögni órákig a témán, de gyereket szülni nem fog egy buzi sem mostanában. De egyébként le van szarva ez az egész magasról. Úgy sincs már jelentősége sokáig, mert hála a liberális gondolkodásnak Európának hamarosan vége. Aztán jön az az időszak, amikor majd vissza lesznek sírva a nemzeti radikális pártok. Ugyanis látva a német példát, a befogadott népek nem lesznek ilyen toleránsak bármilyen "mássággal" szemben.

doci606 2010.06.14. 15:10:05

A melegek felvonulása semmi másról nem szól, mint a normális emberek provokálásáról. Lehetsz ateista vagy vallásos, tudnod kell, a nemzet alapja a család. A család, még az állatvilágban is, egy hím és egy nőstény szülőből és a kicsinyekből áll (elnézést a hasonlatért). Nem két hímés a kicsinyek és nem két nőstény és a kicsinyek. Egy két szűznemzésre, nemváltásra képes állatfajt leszámítva így működik a természet. S ez a vezérlő elv ami a társadalmat is életben tudja tartani.
Aki ettől el akar térni, tegye, maga dolga, ezzel semmi baj nincs. De ne akarják ezt közszemlére kirakni, s ne akarják a két egynemű együttélését a családdal egyenértéküvé tenni. Ennyi.

nemjogasz 2010.06.14. 15:10:13

@playoflight: ugye te csakis akkor veszed elő a bránert, ha gyereket akarsz nemzeni, ugye? Sőt biztos még ki sem verted életedben, merthát a cekcualitás célja a gyereknemzés. Semmi más. A "normális emberek" nem is szoktak másért szeretkezni , ugye?
Sőt, a barna szem is genetikailag kódolt. Nekem nem tetszik a barna szem, csak a kék, szóval a barna szem genetikai betegség. Nem?
Nem kéne átgondolmi, mielőtt hülyeségket írsz? Oké, tudom, már a nácik közt is ciki, ha csak simán azt ugatod be valahova, hogy utálom a buzikat, de azért ha áltudományos érvekkel akarod alátámasztani az undorodat, akkor találj ki jobbt.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.14. 15:13:49

@playoflight: > Down-kórósak úgy normálisak ahogyan vannak?

Mi az, hogy normális? Van rá azon kívül definíciód, hogy te annak tartod? Vagy a Down kórosokat is baszogatnád? Fáj neked az, ha ezek az emberek jól érzik magukat?

> Genetikailag meghatározott, hogy valaki barna vagy szőke-e, mindkettő normális.
> De a homoszexualitás nem normális dolog,

By definition, mi?

> hanem a legjobb esetben is betegség, hiszen a szexualitás célja az utódnemzés,

Na ne mondd. Akkor a gumióvszer, fogamzásgátló tabletta és egyéb módszerek használója sem normális. Vagyis gyakorlatilag senki. Marad egy-két vallásos hülye az úgynevezett normális kategóriádban a definíciód alapján.

> két azonos nemű ember pedig nem tud utódot nemzeni.

Túrórudit enni sem normális, meg bélszínt sem, hiszen egyiket sem a túlélésért tesszük. A zenehallgatás meg aztán végkép mindennek a teteje. Tényleg, annak mi is a célja, hogy itt kommentelgetsz?

Lehet ám okoskodni, hogy mi a normális, meg mi nem, de azt kéne megérteni, hogy egyrészt ez egy természetes dolog (nem, mintha számítana, hogy az-e, de történetesen van evolúciós előnye a melegségre hajlamosító génnek), másrészt semmi közöd hozzá, hogy más hogy érzi jól magát. Nem kell mindenkinek az életébe belepofázni. Biztos vagyok benne, hogy ha a tiédet szétszednénk, abban is találnánk rengeteg dolgot, ami nem normális.

Advocatus_Diaboli 2010.06.14. 15:14:38

A meleg büszkeség napja egyszerűen röhejes. Miért kéne büszkének lenni arra, hogy valaki homo?!! Mint ahogy arra sem büszke senki, hogy hetero. Vayg arra sem lehet büszke senki hogy szőke, barna, fekte vagy vörös. Mert homonak, heteonak, szövekének, barnának, feketének, vörösnek lenni, nem érdem, amire amire büszkének lehet lenni, csupán egy állapot.

Amelg büszkeség napja sajnos nem szól másról, mint a melegek terásadalomának bunkóbbik része a heterok orr alá dörgölje, ha akrod, ha nem látnod kell, mi buzik vagyunk.

Normális szexualitáésú ember, akár homo akár hetero magánügynek tekinti a szexulis életé és nem viszik ki az utcára..

Ez igazából nem is a homo/hetero kérdésről szól, hanem a kisebbségik elkanaszdásról. Nekik mindent lehet.

Normális társadalomban a kisebbség alkalmazkodik a többséghez. Ha nem alkalmazkodsz, kirúgnak a munkahelyedről, ha nem alkalmazkodsz, hanem bűnözöl, akkor lecsuknak, ha nem alkalmazkodsz a társaidhoz, kiközösítenek az osztálytársaid. Az állatvilágban még drasztikusabb a helyzet. Enyhébb estben elűzik, rosszabb esetben megölik azt, aki nem alkamazkodika többséghez. nem azt mondom, iyg ez akövetlkendő példa éde érdemes átgondolni. A társadalom túlélését a többség érdeke határozza meg.

2010.06.14. 15:14:55

Jó ötlet a heteró felvonulás. Lassan minden a deviánsokról, aberráltakról, buzikról, cigányokról, zsidókról, holokausztról szól. Ideje kiállni a többség értékrendje, és a normalitás mellett. Még akkor is, ha ezt egy erőszakos, rikácsoló kisebbség nácizmusnak meg homofóbiának próbálja hazudni.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.14. 15:17:49

@Muad\\\'Dib: Nem kell a számba adni a szavakat, meg átfogalmazni amondanivalómat. Én értem, hogy mit mondok, köszi. Mi az, hogy valóság és mi az, hogy hülyeség? Ki erőszakol itt? Szerinted jó móka buzinak lenni egy ilyen társadalomban? Nyilván nem. Akkor azért mégis csak elég erős belső motiváció hajthatja ezeket az embereket, és nem unalmukban élnek úgy, ahogy.

A buzik eddig sem szültek túl sok gyereket, de nem annak az 5-10%-nak az inaktivitása miatt 1.3 a szaporodási arányszám 2.1 helyett, szóval ezt az érvet nyugodtan el is felejtheted.

nemjogasz 2010.06.14. 15:18:04

@Advocatus_Diaboli: ezt olvasd el: nemjogasz 2010.06.14. 14:55:17

steverubellreborn 2010.06.14. 15:19:30

"Pedig, kedves homók, a felnőtt emberek nagyjából lesz*rják, ki mit csinál a négy fal között vagy egy sörözőben, bárban, találkahelyen, diszkóban, mert ez MAGÁNÜGY"

Felnőtt ember megérti,hogy a melegnek lenni ugyanúgy mint heterónak lenni nem magánügy hanem a mindennapi létezés része tehát túlmutat jóval a szexualitáson.Ezt kellene már agyilag felfogni.
Mivel a melegség felvállalása társadalmi diszkriminációt von maga után ezért a legtöbb meleg rejtőzködik. Ha valaki még mindig nem érti,akkor menjen haza és jelentse be,hogy meleg és éljen így akár csak egy hónapig aztán nézze a követlezményeket...

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.14. 15:20:59

@Énszóltam: @doci606: "Nem, minket az zavar, hogy a melegek direkt a heterókat hergelik a vonulgatással és az öntudatoskodással, "

Ez a lényeg. Akit lehet hergelni, azt kell is, ugyanis az egy igen... egyszerű ember. Az lenne a lényeg, hogy szokja meg az elmaradott bunkója.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.14. 15:22:29

@imperial: Nincs többség. A cigányok között pl. valószínűleg pont annyian nem szeretik a buzikat, mint az általad behaluzott többség (vagyis a te környezeted) tagjai közt. Van sok-sok szempont és sok korlátolt ember azt hiszi, hogy az ő véleménye a többségi - szinte mindenben. De ez általános jelenség, pszichológiai kísérletekkel igazolt. Lásd pl.: en.wikipedia.org/wiki/False_consensus_effect www.spring.org.uk/2007/11/why-we-all-stink-as-intuitive.php .

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 15:23:43

@peetmaster:
Te teljesen hülye vagy, viszont legalább büszke rá. Akkor javaslom vonulgassunk horogkeresztes zászlóval zsinagóga elé, mert az kellően hergelni fogja a bunkóját. Gratulálok a nihilista okosságodhoz. Mindegy mi van a lényeg a provokálás...

naat2 2010.06.14. 15:24:04

@playoflight: a látásproblémákkal szenvedők meg lehetőleg húzzák meg magukart és ne mutogassák mások előtt a veleszületett (vagy velükszületett) problémáikat. Inkább szépen húzzák meg magukat. A nóóóórmális emberek szeme igenis alkalmas többszáz méterre lévő tárgyak érzékelésére, a nóóóórmális ember így születik, a többiek nem arra használják a szemüket, amire az a való.

playoflight 2010.06.14. 15:25:31

@nemjogasz: Mi ebben az áltudományos?
Pontosan azért írtam az elhízással kapcsolatos észrevételemet, hogy rá mutassak. Enni normális dolog, de azt is lehet túlzásba vinni, és akkor már nem az eredeti célt szolgálja, hanem a józan ész határait messze túllépve, komoly egészségügyi és társadalmi problémákat okoz.

Nem csak azért eszük mert kell, hanem azért mert finom, ízletes, jó illatú, de az alapvető ösztön, a kiindulási alap, az hogy enni kell, hogy tápláljuk a testünket.

Szeretkezni sem csak gyermeknemzés céljából szoktunk, szoktam. De az alapvető ösztön az.
És ha az ennyire félre megy akkor ott zavar van, vagy genetikai vagy szokásbeli. Hiszen az is ugyan olyan káros és rossz ha mondjuk valaki órákon keresztül ül a net előtt és ellenkező nemű emberek képére rejszol. Annak az embernek is szexuális zavara van.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 15:25:53

@huvosvadasz:
Hát nem tudom. Én nem látom, hogy olyan óriási hátrány érné a buzikat. Neves emberek ezzel parádéznak a tévében, ezzel tűnnek ki, sőt bizonyos helyeken még előnyhöz is jutnak, mivel lehet az ilyen témákkal etetni a bulvárra éhes birkákat.

petyya 2010.06.14. 15:26:35

Csak annyit tennék a dologhoz hogy melegként nem értem a meleg felvonulást! Bennem is rossz érzéseket kelt amikor meglátom a sok magamutogatót! Sajnos pont ez alapján itélik meg a magyar meleg társadalmat pedig ennél sokkal értékesebb emberek is ennek a rétegnek a részét képezik! Sokan leülnek a tévé elé és ha tudnák hogy a kedvenc sorozatunkból vagy müsorunkból mennyi a meleg lehet dobnának egy hátast! Rengeteg orvos ügyvéd és egyéb megbecsült szakmában dolgozó ember meleg! De nem hinném hogy ma magyaroszágon a szük családon vagy ismerösökön kivül bárkinek is fel kellene válallni a dolgot!
Kicsit megdöbbentö az is hogy hogy lehet hogy egy meleg szórakozó helyen egy szélsöjobbos club nyilik! Érdekes és elgondolkodtató ha ekkora az utálat akkor hogy lehet hogy a club 64 ben ugyanazokon a kanpékon ülnek ugyanabban a diszletben vannak amit meleg használtak? / csak egy pár darab poszert cseréltek le/ Lehet még is csak jó izlésünk van?

2010.06.14. 15:26:50

@huvosvadasz: a többség nem buzi, akármit is haluztál erről.

2010.06.14. 15:28:27

@nemjogasz: Teljesen feleslegesen teszed idézőjelbe a normális embereket. A homoszexualitást nomálisnak beállítani butaság. Akkor is, ha lebunkózol mindenkit, aki nem tartja annak.

Nem normális, akkor sem, ha újra és újra születnek emberek ilyen hajlammal. Megérteni meg lehet, elfogadni , hogy van ilyen, de nem normális. A szexualitás fősodrán kívül esik, a fajfenntartást nem szolgálja, ad abszurdum, 100% homoszexuális népesség mellett pár évtized múlva okafogyottá válna a vita.

Biológiai értelemben mindenképpen működési zavar.

Advocatus_Diaboli 2010.06.14. 15:29:14

nemmjogasz. Elolvastam. Így sem értek egyet vele. hetero vagyok és már 7 éve volt kollágám egy srác, mikor panaszkodott, hogy csesztetik a kollgái, mert buzi. Erre nevetve mondtam neki, hogy mit érdekli, hiszen nem az. Erre at mondta, de az. Erre azt mondtam, akkor meg azért.

A lényeg: 7 éve voltunk jó barátok, mégsem tudtam, hogy meleg, pedig elpőem aztán nem kele tikolnia, hiszen nagyon jól tudta, hogy van meleg barátom. ( A bartait nem az alapján válaszja az ember, kivel szexel. :-) ). Nem kérdeztem, hát nem mondta. Hiszen a szex midenkinek magánügye. Szeintem az ő hozzűlása a nomrális. A hülye mberkenek nem kell ok miért csesztessnek valkit. nem kell ehez melgnek lenni, elég ha nagy a füled, alcsony vagy bármi más. nem kell tiskolni, hogy meleg valki, de hírdtni sem kell. Szgyleni sem kell, de büszkének sem kell lenni rá. Semmivel nem több és kvesebb az mebre ha hom vagy hetero, csak mással szexel, ennyi. nem tudom miért kell ebből ekkora hűhót csinlni. :-)

playoflight 2010.06.14. 15:29:33

@naat2: Én nem ezt írtam.
Hanem azt, hogy ha valakinek látás problémája van arra ugye nem kell azt mondanunk, hogy minden rendben van a szemével? És az a normális ha rövidlátó?

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.14. 15:29:50

@Muad\\\'Dib: te hülyébb vagy, mint gondoltam. A nácik emlékeim szerint embereket irtottak, a melegek meg nem ártottak senkinek. Milyen alapon vonod össze a kettőt?

2010.06.14. 15:30:26

@peetmaster: nem mondod hogy vannak olyan büdösbunkók, akiket zavar pl. egy neonáci felvonulás.

Utó Pista 2010.06.14. 15:31:42

@Muad\\\'Dib:

Nálunk is van kettő. Normálisan viselkedő emberek.
Nem rózsaszín tüllszoknyába jön melózni.

doci606 2010.06.14. 15:31:43

@peetmaster: Köszi a bunkózást, még jó, hogy én vagyok az elmaradott, egyszerű és bunkó :o))
Bocsi, de énbunkóságomat zavarja a látvány, főleg, hoyg mindezt gyerekek előtt teszik. Az eredmény pedig, hogy egyre inkább divat, trendi a másság a fiataloknál, hisz a drága, "független" média erre tanítja őket.

Szájhar Mónika 2010.06.14. 15:32:37

@Advocatus_Diaboli: Szerinted hasonló állapot szőkének, barnának, heteronak, vagy homonak lenni? Mik mehetenek nálatok a fodrásznál?!

Advocatus_Diaboli 2010.06.14. 15:32:52

zulu. Hylség amit mondasz. A szex teljesen normális 2 ember közt, amíg midkettő akarja.

Szerintem Gerge Michael és Freddy Mercur teljsen nomális mebrek, sőt kiváló zenészek. Szeork rá, hogy melegek. nem ezért halgtom őket. a hetrok elnnének se halgatnám őket jobban. Egyszerűen jó énekesek. Igzából nem si kéne tudnom, hogy melegek, de át a sajtónak hála ugye tudjuk. uagzl semmi közöm hozzá, kivel sezxeltek, szexelnek.

Szájhar Mónika 2010.06.14. 15:35:23

@Advocatus_Diaboli: téged cseztettek valaha azért, mert hetero vagy? Akkor megtudnád, hogy "miért kell ebből ekkora hűhót csinlni".

Advocatus_Diaboli 2010.06.14. 15:35:40

@Szájhar Mónika: Ha kicsit értenél a a matmatikához, akkor tudnád, mindegyik egy állapot.

Érdem, az, ha mondjuk olimpiai bajnok vagy, vagy kiváló zenész. De az, hogy szök, barna, hom vagy hetreo vagy, nem érdem, csak állapot.

Geroge Michale vagy Freddy Mercury sem azért lettek íhresek, mert melgek. teháét nem aza z érdemük, ahogy melgek, hanem az, hogy jó zenészek. :-)

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 15:37:18

@peetmaster:
Látom az elvont gondolkodás nem lesz erősséged. Konkrétan azt állítottad, hogy amennyiben meg lehet valakit botránkoztatni, akkor meg is kell. Lehet téged meglep, de ha hetero emberek vonaglanának, meg kefélnének a főtéren, attól is rosszul lennék. Az a nyomorult Budapest parádé is egy okádék szenny.

Proli Depp · http://prolidepp.tumblr.com/ 2010.06.14. 15:37:20

A heteró felvonulást nem úgy hívták régebben, hogy Budapest Parádé?

2010.06.14. 15:37:28

@Advocatus_Diaboli: Ne keverjük szezont a faxommal, én nem azt mondtam, hogy a homoszexuálisok nem normális, értéktelen alja emberek, hanem azt mondtam, hogy a homoszexualitást normális szexualitásnak beállítani ordas nagy csúsztatás.

Ha a homoszexualitás normális, akkor az a farkastorok is, mindekettőnek genetikai alapja van.

Advocatus_Diaboli 2010.06.14. 15:38:16

@Szájhar Mónika: Igen. Mégpedig homók lejsnáltak érte, pedig nem krédztem a véleményüket.

A hülyeség nem szexuális isnyultsághoz kötödik. :-)

Egyébként attól, hogy csesztetnek, miatta mert meleg vagy még nincs okod büszkének lenni rá. Igaz szgylned sem kell. :-)

playoflight 2010.06.14. 15:39:17

@huvosvadasz: Attól, hogy sértegetsz és mindenbe belekötsz a homoszexualitás nem lesz természetesen. Hanem annak pontosan az ellenkezője természetellenes.

punciuspilatus 2010.06.14. 15:41:09

@Sólyom Bátor: "A médiának inkább erre kéne harapnia, és a Felvonulás szervezőinek át kéne gondolniuk, hogy vajon van-e értelme annak, amit ők csinálnak."

hogyan gondoltad befolyásolni azt, hogy a média mire harap? még a semleges oldalt se nagyon érdekli, hogy pl milyen workshopok, filmek mennek, csak a pávatollat, szűk nacit, extrém arcokat keresik.

értelme van, a kérdés az inkább, hogy mennyire hatékonyak.

Advocatus_Diaboli 2010.06.14. 15:41:24

@zulu: Ciki, de ezt még az orvosok sem tudják biztosan. Egylbként a szadomao is teljsen nomális, ha mindét fél akarja és nem árt vele amásiknak.

Az egy másik krédés, TE mit taratsz normáiisnak. Egy dilházban az örültek szempontjából pédul valósznű én enm lennék normális. Ez egy teljsn szibjektív dolog, mi normálisan. Akannibáook közt pl az nem, ha enme sel mebrhúst. Én mivel húsevő vagyok, szomra a vegák nem rmomálisak. De ez csak egy szivjetív szempont. Pbjetkíve minden normális, ami nem ártalma másnak.

Szájhar Mónika 2010.06.14. 15:41:48

@Advocatus_Diaboli: George Michael, ha annak idején a wham-es karrierje kezdetén elmondja, hogy buzi, ma nem biztos, hogy itt tartana. Az a wc-s történet sem lett volna akkora probléma pl. egy hetero párral. Mellesleg a zsenialitásuk egy része is annak az állapotnak köszönhető. Lásd még Elton John és sokan mások. Ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy nem kevés problémájuk volt ebből az állapotukból az életben. Kicsivel több, mint mondjuk a barnáknak... vagy pl. a progmatosoknak ;)

nemjogasz 2010.06.14. 15:43:03

@Advocatus_Diaboli: Pontosan ezt szeretnék elérni. De, mint írtam, sajnos nagyon sok olyan ember van, aki ekkora hűhót csinál belőle, lsd csak a fenti "buzinak lenni elmetegség" meg "bűn" meg stb hozzászólásokat. Na szerintük bizony minimum szégyellni kell.
Ja és titkoláson nem azt értem, hogy nem azzal kezdi az ember a beszélgetést, hogy elmondja a szexuális beállítottságát. Hanem pl. ha megkérdezik, hogy iért nem hoztad el a barátnődet az adott szociális alkalmora, neki kell állni vetíteni.

steverubellreborn 2010.06.14. 15:43:24

@imperial:
Normális heterókat utoljára a londoni, és vancouveri prideon láttam velem bulizni

playoflight 2010.06.14. 15:43:56

@zulu: Teljesen egyetértek veled.

A fenti kommenteket ha elolvasod tisztán látszik, hogy hiába ír valaki (te, én mások) normális hangnemben, nem sértő módon. Ha azt írod, hogy a homoszexualitás természetellenes dolog azonnal elfogultsággal, szűklátókörűséggel és intoleranciával vádolják az embert!

steverubellreborn 2010.06.14. 15:45:20

@Schindler Pistája:
Adolfka,hasonló van, én rózsaszín ciceszt láttam

steverubellreborn 2010.06.14. 15:47:37

"homoszexualitást normális szexualitásnak beállítani ordas nagy csúsztatás"

Tehát a szexualitásnak az egyik végpontján ahol a muffra izgulás van az normális míg a másik végpontján a fütyire az nem?

Muhaha:))

Szájhar Mónika 2010.06.14. 15:48:37

@Advocatus_Diaboli: "Igen. Mégpedig homók lejsnáltak érte, pedig nem krédztem a véleményüket."

:D gondolom ez rendszeres probléma volt gyermekkorodtól kezdve hosszú éveken át :D

vagy ha esetleg mégsem, akkor gondolj bele, hogy nekik meg de :/

playoflight 2010.06.14. 15:49:09

@Advocatus_Diaboli: Az orvosok tényleg nem tudják biztosan, hogy a homoszexualitás genetikai eredetű-e.
Idézet Czeizel Endrétől:

"Czeizel Endre kifejtette: "az utána következő vizsgálatok részben megerősítették, részben nem erősítették ezt meg. Ma már biztosak vagyunk benne, hogy több génről van szó, mert ha egy gén határozná meg, akkor 100 százalékosan genetikailag meghatározottnak kéne lenni. Ezzel szemben biztosan tudjuk, hogy itt körülbelül 50 százalékos részesedésről van szó, ami a hajlamot jelenti."

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 15:50:33

@steverubellreborn:
Nem, lehet ez meglep, de biológiai értelemben nem normális. Az állatvilágban a homokos egyed nem örökíti tovább a génállományát, így lényegében kiszelektálja a természet. Mondjuk ehhez elég lett volna a libsik által sokat hangoztatott darwini tanokkal tisztában lenni, hogy ezt megértsd...

Advocatus_Diaboli 2010.06.14. 15:51:56

@Advocatus_Diaboli:

Látod pl. ezt a hozáázólást.

"everubellreborn 2010.06.14. 15:43:24
@imperial:
Normális heterókat utoljára a londoni, és vancouveri prideon láttam velem bulizni "

Ez mi, hanem nem azért csesztenek, mert hetero vagy. Igaz, nem nyltan, hanem gyáva módon burkoltan.

Na lépek is. Sajnos a melegfelvonálson levőket az ilyen alakok miatt utálják sokan és ezzel a normáis melegeknek ártanak a legtöbbet.

Az ilyen beszólástól nekem is kinyíilik a bicska zsebemben!!!

úgyhogy én a meleg társadalomnak az tanácsolom a saját soraikban tartsanak egy kis tisztogatást, mert az igazi ellenségeiknem a heterok közt vannak, hanem a köcsög melegek közt. (A köcsögöt a South Park-os értelemben használtam. Ott a seggfekre használták az egyik részben és a melgek is egytértettek a szóhasznlattal)

Én pl. örülnék, minnél több meleg férfi lenne gyakorlatilag rajtam kívül a Föld egész férfi lakossága. Akkor az összes nő az enyem lehezne. :-)

steverubellreborn 2010.06.14. 15:51:56

@playoflight:

"homoszexualitás természetellenes dolog "
ami az emberi szexualitás része és minden korban és társadalomban megtalálható volt ill van?

PornóPál 2010.06.14. 15:52:27

Alapvetően az a baj a magyar mentalitással, hogy mindenki számon kéri máson a saját világképét. Ha valaki nem buzi, nem ismer buzit, nem bántották még buzik, nem a kertjében akarnak felvonulni, akkor gyakorlatilag nincs köze a témához.
Ha valamihez nincs közöm, akkor nem érdekel, hogy mások csinálják-e vagy nem. Még akkor sem ha undorítónak tartom.

doci606 2010.06.14. 15:53:30

@steverubellreborn: Esetleg ajánlhatnék egy anatómia ábrát? Elég jól látható, hogy mi hova való.
Szerintem nem bonyolult.
Persze jó ezt boncolgatni, miközben senki se erről beszél. Nem az a gond, ha valaki meleg, az a saját dolga és a társáé. De erre nem kiváncsi senki. Főleg nem az utcán.

steverubellreborn 2010.06.14. 15:53:53

@Muad\\\'Dib:

De a legtöbb meleg hagyományos módon képes gyereknemzésre mivel ha nem így lenne akkor nem lenne örökölhető. A Többi meg tud mesterséges úton mivel a gyerek utáni vágy az genetikailag kódolt.

steverubellreborn 2010.06.14. 15:55:26

@doci606:
Te nem olvasol?
már leírtam,hogy melegnek lenni ugyanúgy mint heterónak lenni nem csak a szexről szól!
Vágod?

doci606 2010.06.14. 15:55:28

@steverubellreborn: elég sok minden megtalálható a különböző korokban, de a normálistól azért messze vannak ezek a dolgok ...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.14. 15:56:33

"az józan paraszti ésszel is szembetűnő, hogy az évente ismétlődő melegfelvonulás nem igazán alkalmas arra, hogy szimpátiát ébresszen a másság iránt."
Én is valahogy így vagyok vele, felőlem úgy buzulnak, ahogy akarnak, csak ne folyjanak már a csapból is!

" Aztán persze jön az ellenhatás, és a szerencsétlen magyarok jól összetrianonozzák a világot."
Mi köze van ennek a zsidókhoz?

"és megmutassák a világnak, hogy a buzik nem lehetnek boldogok, nem teljes értékű emberek, nincs mire büszkének lenniük"
Nem hinném, hogy erről van szó, mert szerintem a legtöbbeket nem zavarnának, ha nem döngetnék a mellüket, hogy hú, ők buzik. Meg ne arra legyenek már büszkék, hogy buzik. Akkor én is lehetek arra büszke, hogy mondjuk haj van a fejemen (még :D )

Amúgy kedves Ratius, felülmúltad önmagad, végre egy post, ami nem ordas marhaság.

doci606 2010.06.14. 15:58:10

@steverubellreborn: Ami a szexen túl van szintén két ember magánügye. Normális ember azt sem viszi ki az utcára. Itt rég nem erről van szó.

steverubellreborn 2010.06.14. 15:59:13

"ha nem döngetnék a mellüket, hogy hú, ők buzik. Meg ne arra legyenek már büszkék, hogy buzik"

akkor miért rekeszti ki és készteti titkolózásra a melegeket a többségi társadalom?
Pl miért folyik miden honnan,hogy ki kivel kamatyol, jár,házasodik,ami csak ezért tűnik normálisnak mert engedve van

steverubellreborn 2010.06.14. 16:00:17

@doci606:
a legtöbb kultúrában és társadalomban teljesen normálisnak tartották tartják.

zoone 2010.06.14. 16:00:47

Menjunk heterokat tojassal dobalni! Csakis igy lesz fair... :)

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 16:00:52

@steverubellreborn:
"Pl miért folyik miden honnan,hogy ki kivel kamatyol, jár,házasodik,ami csak ezért tűnik normálisnak mert engedve van "
Érdekes, én a velveten folyton azt látom, hogy Steiner K. épp mikor hogy békül ki a kis kancsócskájával...

Vkat118 2010.06.14. 16:01:00

www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w

National Taskforce Against Homosexuality.

Kár, hogy Magyarországon nincs ilyen.:(

steverubellreborn 2010.06.14. 16:01:14

@doci606: Akkor mától titkold el,hogy ki a párod, hazudj róla és sehova se menjetek együtt ,és ne is beszélj róla!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.14. 16:01:46

@steverubellreborn: "Meg ne arra legyenek már büszkék, hogy buzik"
Mondjuk legyenek ara büszkék, amit az életben elértek.

"akkor miért rekeszti ki és készteti titkolózásra a melegeket a többségi társadalom"
Most már valószínűleg azért, mert irritálóan viselkednek.

"Pl miért folyik miden honnan,hogy ki kivel kamatyol, jár,házasodik,ami csak ezért tűnik normálisnak mert engedve van "
Mert a média már nem média, hanem egy szernzációhajhász szar.

doci606 2010.06.14. 16:02:05

@steverubellreborn: Hát én nem tudom, nálunk nem szokás erről beszélni, van annyi egyéb dolog a világban.
De amikor pár éve egy német kollégával egy szobába kerültem két napra külföldön egy továbbképzésen, róla se derült ki, hogy meleg, mert EMBERként viselkedett (én is csak évekkel később tudtam meg), s én továbbra i bármikor szívesen találkozom, beszélek vele.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:03:37

@Muad\\\'Dib:
Steiner Kristóf egy médiatróger akinek kb ugyanannyi értéke,és "mondanivalója" van mint VV Évinek vagy Leónak.Utóbbiról rendre arról lehetett olvasni,hogy hány csajjal kamatyolt.
Egyik nimand sem érdekel, de ha már Leo beszélhet róla,akkor Kristóf is.

doci606 2010.06.14. 16:03:43

@steverubellreborn: Miért is?
Igen vicces vagy. Szinte élvezet olsvasni, jobb, mint a Comedy Central ...

2010.06.14. 16:04:21

@steverubellreborn: az ügyeletes buzivirágokat alapból nem irigylem. Ráadásul egy olyat, aki saját bevallása szerint csak buzifelvonuláson találkozik normális heteróval...szegény meg nem értett fartúró QQ

steverubellreborn 2010.06.14. 16:05:00

@doci606:
Ember, azt fogod,hogy egy pár felvállalása nem jelenti azt,hogy neked a szexulalitásról tartanak beszámolót?

steverubellreborn 2010.06.14. 16:06:25

@imperial:

az meg sem forduljon a fejedben,hogy az említett városokban ez egy jó buli, ahova az mindenki hívja a barátait akár hetero akár meleg.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:07:15

@doci606:
ha sikerült kijönnöd a szellemi komfortzónából már megérte.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 16:07:20

@steverubellreborn:
"Egyik nimand sem érdekel, de ha már Leo beszélhet róla,akkor Kristóf is."
Pontosan, tehát akkor mégsem egy tűzzel-vassal üldözött kisebbségről beszélünk...

steverubellreborn 2010.06.14. 16:08:19

@imperial: "nem értett fartúró QQ "

Azt hiszem nálad van mit keresni, mert ez szóba sem került,hogy én mit és hogyan és kivel csinálok.

Senkifia 2010.06.14. 16:08:23

"Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség." Nem öröm és büszkeség. Ehhez a két dologhoz semmi köze a hetero létnek. Mint ahogy a homo létnek sincs ehhez köze. Az max genetikai,vagy hormonális pech, a 10% számára, hogy eltérnek a normálistól.( "biológiai normalitás" meghatározása: ami egy adott csoporton belül a nagy többségre jellemző,és csak a kivtel ami erősíti a szabályt.) Az is tény,hoy szerintem nem gyűlölködés az,ha felháborítónak tartom,hogy évente olyan felvonulást tartanak, ahol egyesek polgárpukkasztásból felül papnak öltözve, kisminkelve, bibliával a kezükben vonaglanak, esetenként alul egy rózsaszín tangában, egy pávatollal a seggükben. Miközben nagymama, aki rosszul informált, épp arra sétál a kisunokájával, akinek aztán pirulva magyarázhassa,hogy a bácsi miért néni, és miért van úgy öltözve félig,mint János atya vasárnap a templomban,miközben a feneke olyan,mint a gyuri kakasnak vidéken Rózsika néniéknél, tele tarka tollakkal... Szóval ha ezt kikéri magának egy normális ember, az nem feltétlenül gyűlölködés. Tudod, olyan,mintha valaki nácinak öltözik a karneválra, és egy zsidó honfitárs kikéri magának, az se gyűlölködés, csak megbotránkozás, és jogos. És miközben megértésért,meg elfogadásért vonulnak fel, úgymond,közben "polgárt pukkasztanak" és sz.patják pszichésen a mocsok gyűlölködő hetero társadalmat,akik hogy mernek ezen kiborulni,mert ekik is vannak jogaik. persze. Többek közt bejegyzett élettársi kapcsolatra,meg hasonlókra. De hogy papnak öltözve,pávatollal a kisminkelt seggében vonaglik végig az Andrássy úton, délután 4kor, arra hol szerezte meg a jogot? Csak érdeklődöm.
Szóval egyetértek egy hetero felvonulással, ahol normális emberek, normálisan tüntetve esetleg megmutatják, hogy nem a homoszexualitás a menő, és a normális,és nem a befőtt teszi el a nagymamát.. Attól nem kell agyonverni, illetve megvonni a jogaikat csóró félresikerült embertársainknak(ezen lehet háborogni, attól még tény,hogy félresikerültek.). De ez itt már rég nem erről szól. Ennyi.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:10:07

@Muad\\\'Dib:
Ja és azt el tudod képzelni,hogy nem lehet mindenki média celeb?
Melós a gyárban, tanár, pap,postás, rendőr aki hallgat arról,hogy ki is ő valójában?

doci606 2010.06.14. 16:11:28

@steverubellreborn: Kedves Ember!
Felfogod, hogy mit jelent az a szó, hogy CSALÁD???
Nem? Sajnállak. Remélem soha nem sikerül a Te szellemi zónád szintjét elérnem!

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.06.14. 16:12:01

@peetmaster: Savas tojással dobáljuk a melegeket? Nagyon jó ötletet adtál.
Ki kell fúrni, kifújni a tojást a kis lukon, feltölteni savval, betapasztani, és dobálni a melegekre? Jajj de jó! Bírom az ilyen embert! Vannak még ilyen fasza kis ötleteid???

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 16:12:06

@steverubellreborn:
Miért kellene teregetnie a dolgot? Az exhibicionista hajlam szintén beteges. Én sem arról értekezem a munkahelyemen mit műveltem az asszonnyal éjjel.

Ratius 2010.06.14. 16:13:04

Ez a ,,természetes, normális, a szex arra való, hogy..." típusú érvelés valahol nagyon sántít. Mert lehet ám, hogy a világ nem valamiféle céloksági rendszerben épül fel, hanem esetleg másképp. Elképzelhető, hogy szerveinknek nem célja, azaz feladata - tehát ,,normális" működési rendszere - van, hanem csupán lehetőségeket kínálnak.
Hogy mi természetes, és mi nem, azzal kapcsolatban tessék elolvasni/megnézni a Velveten a békával szexelő csimpánz - meglehetősen bizarr - kalandját.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:13:38

@ColT:

"Most már valószínűleg azért, mert irritálóan viselkednek."

Ja, a papok az egyházban,a cégnél ahol nem léptetnek elő, a srác az utcán akit kirúgtak a szülei otthonról 17 éves korában mert meleg.
mind-mind provokálnak:)

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 16:14:52

@Ratius:
Nos, mivel kijelenthető, hogy nem osztanád itt az észt, ha az őseid a homokosságot tekintették volna a természetesnek, így eléggé érthető mi számít annak. Biológiai szempontból, Darwin elveit figyelembe véve.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.06.14. 16:15:13

@PeterBlau: ugye ilyen már volt múltkor. Csak ironikusan felemlítettem.

Pong 2010.06.14. 16:15:57

Én tiltakozom az ellen, hogy papnak öltözött pedofilok zaklatnak gyerekeket.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:15:59

@Muad\\\'Dib:
Haver, gond van a szex-el,hogy te folyton arról beszélsz?
Legalább olvassál már vissza,hogy lásd,hogy ez nem a Sex Talk délutáni műsora!

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 16:16:50

@steverubellreborn:
"...a cégnél ahol nem léptetnek elő..."
Melyik cégnél? Mert én több helyen is dolgoztam, de ilyet eddig nem láttam.
"...a srác az utcán akit kirúgtak a szülei otthonról 17 éves korában mert meleg..."
Ennek mi köze e témához? Lányt is rúgtak ki azért ottthonról, mert a szakadt rockerbe lett szerelmes. Teljesen irreleváns ide.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 16:17:27

@steverubellreborn:
Ez nagyon gyenge volt
subscribe...

steverubellreborn 2010.06.14. 16:17:31

@doci606:
Ember azt tudod,hogy hány családos látens meleg apuka jár félrekúrni pasikkal?
Ezt jelenti a család?
DD

steverubellreborn 2010.06.14. 16:23:42

@Muad\\\'Dib:
Mit nem láttál?

Hogy nem rúgtak ki mint meleget?
Igen azért mert pasiként nem élted meg,hogy milyen kisgyerekes női munkavállalónak lenni akit nem vesznek fel vagy csak kevesebb bérért azért ez a diszkrimináció nem is létezik
DDD

Vagy azt,hogy lányt elég ritkán rúgnak ki vagy tagad ki a családja egy hoboért míg ha meleg több tízezres nagyságban fordul elő.

2010.06.14. 16:24:22

@steverubellreborn: Az már akkor nem látens. :-)

steverubellreborn 2010.06.14. 16:28:39

@Senkifia:

"csóró félresikerült embertársainknak"
Adolfka, ez szép önvallomás volt. Gondolom,hogy hasonlóképpen fröcsögnél ha a gyereked lenne meleg.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 16:28:45

@steverubellreborn:
"...míg ha meleg több tízezres nagyságban fordul elő..."
Hol fordul elő ilyen nagyságban?
"Hogy nem rúgtak ki mint meleget?"
Mennyi ilyen eset van? Mert elhiszem, hogy vannak ilyen esetek. De nagy számban? Alig hinném. Ellenkező esetben ennek lenne dokumentált nyoma. Ráadásul ahol eddig megfordultam semmilyen hátrány nem érte a melegeket. Még vezető beosztásban is volt, több is. Nahááát, mik vannak....

2010.06.14. 16:30:53

@steverubellreborn: Így van, nagyon sokan félrekúrnak. Pl. a régi Oszmán birodalom lakosai is arról voltak híresek, nem beszélve a görögökről, örményekről, arabokról, kánaánitákról (meg úgy általában a levantei népekről) akik félrekúrtak, bár családosak voltak. A család egy követelmény volt viszont, így nagyon sok családos ember tartott férfi szeretőt, néha szó szerint kitartottja volt a szerető.
Ennek is köszönhető, hogy ezek a gének fennmaradtak.
Bár lehet ez az utolsó mondatom nem túl korrekt, lehet a meleg gén bárhol felbukkanhat, a legváratlanabb helyen. Én magam nem vagyok a gének szakértője, de gyanítom nem csak a török-görög-zsidó-örmény-arab népre jellemző a homoszexualitás. Mert nincs is olyan, hogy egy népre ez jellemző volna. Csak pl abban a térségben ez toleráltabb volt.
Aztán jött a keresztényfasizmus, majd később az iszlamofasizmus!!!!!!!!!
Szerencsére Darwin a kereszténységet már elintézte, így végre újra felvállalhatják nemi identitásukat. Az igazi különbség csupán az ókori állapotok és a jelenlegi állapotok közt az, hogy egyre több a nem nemző meleg. Vagy buzi, vagy amit akartok.

Egyébként zsidóságban mi jár a melegnek? Szkilá, vagy kárét?

Pilgram (törölt) 2010.06.14. 16:30:58

hát ha már volt szó homo-, hetero-, és biszexuális emberekről, akkor ne feledkezzünk meg az aszexuálisakról sem, nekik is rendezni kéne valami felvonulást!

steverubellreborn 2010.06.14. 16:31:09

@zulu:
Valóban nem, bár annyiban igen,hogy otthon előadja a példás hetero férjet és apát aki gyakran már csak kötelességből megtolja az asszonyt.
Meg ott vannak a macsó man kategória (kondi, hány nővel, homofób viccek és az összes járulékos komplexus)
DDD

2010.06.14. 16:35:34

@Pilgram: Támogatom! Ráadásul ebben mi lehetnénk az elsők. Végre nem csak a nyugatot majmolnánk.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:36:28

@Muad\\\'Dib:
Amerikában és Angliába rengeteg szervezet van amely ilyen fiataloknak nyújt szállást, és próbálja őket az életbe visszaterelni aszociális munka keretén belül.Mert amíg az utcán élnek a legtöbben prostikánt dolgoznak,hogy legyen miből enni, persze a pénzért bevállalnak egy csomó rizikós szexet, drogoznak,hogy bírják gyakran megverik vagy akár is megölik őket a menjünk buzit verni című szabadidőtöltés keretében.

Muad\\\'Dib 2010.06.14. 16:38:07

@steverubellreborn:
Továbbra sem látom be, hogy néhány szülő hülyesége miért érdekes. Hiszen számtalan utcagyerek van, tehát megállapítható, hogy az emberi hülyeség nem kizárólag a buzikat sújtja.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:39:41

@Muad\\\'Dib:
újból:
Attól mert vannak női vezetők akkor nincsen jelen nők elleni munkaerőpiaci diszkrimináció nagy általánosságban?

internationale 2010.06.14. 16:40:37

@steverubellreborn: Igazad van! Egy meleg ismerősömnek azt mondta, az anyja, mikor "bevallotta", hogy mi a helyzet: "Bár a vécébe születelek volna!"
Szegény srác évekig volt lelki beteg emiatt.

Egyébként meg, hogy mi normális, mi fura, mi beteg, az mindig megegyezés illetve hatalmi döntés kérdése (ld. pl. a pszichiátriai betegségek listáját). Azon is elgondolkodhatunk: ki mondta, hogy a szexualitás a gyermeknemzésért, gyermeknemzés miatt van/kell. Ezt ki, mikor, hol írta le? Ja, hogy a vallások így tartják, mert szabályozni kellett az emberek viselkedését, és biztosítani a közösség fennmaradását? Ez egy kulturális antropológiai magyarázat, de semmiképpen sem törvény vagy törvényszerűség. A szexualitásnak az a célja, amit adott pillanatban épp adunk neki. Innentől kezdve a homoszexualitás semmivel sem természetellenesebb vagy természetesebb, mint a heteroszexualitás.

Brain$torming 2010.06.14. 16:44:51

@atrazin: Nem akarok prejudikálni, de te 1000%, hogy héber vagy.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:50:13

@kábítószert minden anyának!:

"egyre több a nem nemző meleg"
meg a hetero.
Arról nem beszélve,hogy nem a nemzés az igazán nagy dolog hanem egy gyereket felnevelni.
Ha az jól menne nem lenne ennyi lelki sérült ember meg alkalmatlan szülő.Elég kimenni az utcára és látható,hogy hány ember boldog.

A zsidóságban elvileg nem elfogadható,de szinte csak a férfi homosexualitásról van szó.De itt is jelen van, az ortodoxoknál is,í így tűrt-titkolt kategória.De vannak reform közösségek ahol felvállalható.

mutant · http://universal.blog.hu 2010.06.14. 16:52:47

A melegekkel nincs baj, a magamutogató buzikkal van a baj! Ha a párommal nekiállnánk vonaglani egy kamionon, "alig ruhában", elvinnének közszemérem sértésért. Ha ezek ugyanezt teszik, akkor még tapsoljuk is meg őket?! És velük szemben van negatív diszkrimináció?! Gusztustalan ez a hozzáállás!Ki nem szarja le,hogy jól érzik-e magukat??? Mást sem érdekel, hogy a másik jól érzi-e magát a heteró kapcsolatában!Érezzék jól magukat otthon, úgy,ahogy én is évek óta a párommal, mert ami kettőnk között van,az a 4 fal közé tartozik!
@Pilgram: Ahogy Schuster bácsi mondta 2 éve Rockmaratonon: Akkor már vonuljanak fel a szarevők, az állatszexelők és a pedofilok is!:D

Kenyeret és cirkuszt a népnek!Azt,nagy lófaszt azoknak,akik felvonulnak!Ja,bocs...megkapják:D (Ismétlem,nem a melegekkel, hanem a felvonuló, magamutogató buzikkal van gondom! Van meleg ismerősöm,és még ő is megveti ezeket!Illetve kijelentem, hogy a komment írása alatt egyetlen állatnak sem esett baja:D:D)

bmezei 2010.06.14. 16:53:11

@internationale: Ja ha ebből ez következik akkor hamarosan a gyilkos lesz a jó ember aki meg nem gyilkol az rossz.

steverubellreborn 2010.06.14. 16:55:11

@Muad\\\'Dib:
Csak játszod a tracked tovább, tovább,ok akkor megint én jövök:
Én meg azt mondom,hogy nem normális,hogy valakit ki tagad a családja tizenévesen mert bi/meleg ts, vagy travi és az utcán csövezve prostituáltként tengeti az életét.
A többi utcagyerek lét sem elfogadható, de ezeknek a srácoknak, lányoknak a többsége ha nem meleg lenne akkor nem lenne belőle egy csöves prosti.

Pilgram (törölt) 2010.06.14. 16:56:16

@steverubellreborn: nem szeretem a gyerekeket, csak a technikát, ahogy készülnek :)

@mutant: és akkor csapjuk hozzájuk a sajtkészítőket is, ha már..

Senkifia 2010.06.14. 16:57:34

@steverubellreborn: nem fröcsögök, és adolfkától messze vagyok. ha nem vennéd észre, ez nem rasszizmus, adolfka :) ez biológiai tény. Pont mint a farkastorok,pl. Attól még szereted a gyereked,mert a tied, és nem én vagyok a hülye,ha neked ez jön át. de attól még csóró és félresikerült. van unokatestvér, meg pár kolléga. égadta világon semmi gondom velük, unokát szeretem,jóban vagyunk. bár nekem nem vallotta be. anyján kívül családban senkinek,egy közös barátnő szólta el magát, azt hívén,hogy tudom. de csak sejtettem. szóval a nácizással(ami amúgy tökéletesen jellemző a homoszexuálisok kéretlen védőire) melléfogtál. És fenntartom,hogy ha egy populációban 10 egyénből egy, vagy 100ból max 10 eltérő a többitől, az nem normális. főleg ha mindenféle élettani meg biológiai,meg hasonló törvénnyel, amire az emlősök világa épül, szembemegy. semmi gyakorlati haszna nincs arra legerősebb ösztönre-dologra,ami az élővilágot előre viszi, úgymint a fajfenntartás. És csak ezután következik az önfenntartás ugye. Hát az embernél kicsit elcsúszott. De innen egészen addig,hogy én szégyelljem magam, sőt, az én anyám p.csája,mert normális vagyok(bocs: a populáción belül egy bizonyos biológiai feltételrendszer szempontjából a nagy többséghez tartozom).
Szóval ácsi azzal az adolfozással, mert hülyén fogsz hatni egy idő után :)

Pilgram (törölt) 2010.06.14. 16:58:15

@www.Bisex.hu: neked azért jó, mert mindenkire rá tudsz izgulni :D

Senkifia 2010.06.14. 16:59:40

@Senkifia: "De innen egészen addig,hogy én szégyelljem magam, sőt, az én anyám p.csája,mert normális vagyok(bocs: a populáción belül egy bizonyos biológiai feltételrendszer szempontjából a nagy többséghez tartozom)", az nagyon erős túlzás lenne, ugye....

ez lemaradt a lendületben...

steverubellreborn 2010.06.14. 17:02:15

@www.Bisex.hu:

ha már ezt a szar oldalt reklámozod tedd már hozzá, mint a legtöbb félnótás,hogy woody allen is azt mondta,hogy "megduplázódnak a randi esélyeim szombat este"
DD

Senkifia 2010.06.14. 17:02:19

@steverubellreborn: ez a "fröcsögés" ANNYIRA jellemző öcsém :) nem veszitek észre,hogy nevetséges? meg a nácizás ...? úgy,hogy az egész hsz egy tizede sem jött át neked a megértés szintjéig.mint ahogy az se,hogy a fröcsögés fogalmától messze volt mint makó a szentföldtől... ezt az egyet kiragadod, meglovagolod,és hirtelen náci leszek, meg adolfka :)

Senkifia 2010.06.14. 17:03:44

@steverubellreborn: nabzzeg...és én vagyok a náci... te rubel, te rubel, vigyázz,mert lebuksz :) szóval meleg lehetsz,ne fikázzanak, de a biszex az fúj? :D szégyelld magad :))

Senkifia 2010.06.14. 17:06:30

@doci606: hát ezaz. erről beszélek. és nem kell pávatollal a rózsaszíntangabugyis seggben, papnak öltözve, vonaglani az andrássy úton. majd lenácizni azt,akinek ez nem tetszik....

steverubellreborn 2010.06.14. 17:10:03

@Senkifia:
adolfka,te nem olvasol...
Hozzátenném,hogy az emberi szexualitás sem pusztán az utódok nemzéséért alakult ki hanem vallási, gyönyörokozó, kultikus, ünnepi stb célja is volt és van.Már csak azért is,mert kb százezer éve az ember is csak akkor élt szexuális életet ha volt a nőknél peteérés.Az evolúcióval azonban kialakult az a képesség,hogy az ember bármikor, puszta gyönyörért és nem a nemzésért is tudott és akart is szexelni.
Gondolom ugyanilyen habzó szájjal követeld a gyereket nem akaró vagy gyerek nélkül élő hetero párok,egyedülállók karanténozását is

dukeekud 2010.06.14. 17:11:53

doci606
" tudnod kell, a nemzet alapja a család. A család, még az állatvilágban is, egy hím és egy nőstény szülőből és a kicsinyekből áll (elnézést a hasonlatért). Nem két hímés a kicsinyek és nem két nőstény és a kicsinyek. Egy két szűznemzésre, nemváltásra képes állatfajt leszámítva így működik a természet. S ez a vezérlő elv ami a társadalmat is életben tudja tartani. "

playoflight
"Attól, hogy sértegetsz és mindenbe belekötsz a homoszexualitás nem lesz természetesen. Hanem annak
pontosan az ellenkezője természetellenes.
"

Mert az embereknek olyan marha fontos a termeszet meg a termeszeteseg.Ezert irtotunk ki minden alatot es novenyt
magunk korul. Ezert szennyeztuk el foldet, vizet, levegot magunk korul. Eppenseggel pont a termeszet az ahol a homosexualitas termeszetes. A delfinektol a rovarokig a madarakon at mindenhol megtalalhato a homosexualitas. A celja pedig a fajfentartas elosegitese. Szamtalanszor bizonyitottak
rengeteg allatfajnal, hogy tobb utodot nevelnek fol azok az allatok ahol a homosexualitas aranya magasabb az atlagosnal. A termeszet mar dontott szuksege van a homosexualitasra, ezzel nincs ertelme vitatkozni.

steverubellreborn 2010.06.14. 17:13:18

@Senkifia:
idáig az jött át,hogy nem akarod megadni azt a jogot valakinek,hogy önmaga lehessen, amivel neked semmit sem árt.sőt,ezeket az embereket csökkent képességűnek,alacsonyabbrendűnek állítod be
ez pedig egy náci jellegű alapvetés.

Senkifia 2010.06.14. 17:13:26

@Ratius: ...és hány csimpánzból hány szexel békával? ezzel a lendülettel eljuthatunk az egyéb dolgok kedvelőinek a felvonulásáig(mert ugye itt nem arról szól a dolog,hogy a heterofelvonulás a buzik ellen tüntet,hanem hogy azt a "melegbüszkeséget" ne már fényes nappal produkálják az andrássy úton,mert 100ból 90 embernek kissé ellenszenves.)Szóval rendezzünk kecskepásztor-felvonulást, szőkeháziasszony-feketekutyával-felvonulást. Me' elvégre van aki azt szereti. Az is olyan,mint a csimpánz a békával,ha már erre redukáltad a homoszexuális embertársainkat,még ha nem is vetted észre :)
Szóval nem az a lényeg,hogy fúj rohadt buzi. Hanem az,hogy fúj rohadt hülye, aki pávatollal seggében sétál az andrássy,mert neki joga van. és nekem miért nincs jogom arra,hogy nyugodtan sétáljak déli 12kor az andrássyn a két kisfiammal, anélkül,hogy hülye emberek hülye felvonulását kelljen elmagayarázzam nekik? amik a tvben minimum 16os karikával mennének, és nem főműsoridőben. Ja a rohadt náci társadalom, meg ORTT miatt. Aha. Megjegyzem,hogy az egyik nagyon bevallott,nagyon homoszexuális kolléga is abszolút elítélően nyilatkozott a "büszke" polgárpukkaztásról. szerinte sem helyénvaló. hát ennyit erről.

nemjogasz 2010.06.14. 17:14:29

@Senkifia: csak 1et, egyetlen egyet mutass pl a tavalyi prideról ilyet. Amúgy ha egy pap papnak öltözve erdendő bűnnek nevezi a homoszexualitást, akkor is ennyire felteccik háborodni?

steverubellreborn 2010.06.14. 17:14:41

"magamutogató buzikkal van a baj"

nekem meg a pronyó,magamutogató heterókkal van gondom.DD

Senkifia 2010.06.14. 17:20:02

@steverubellreborn: nekem semmit sem árt? ??azzal,hogy félpornográf jeleneteket mutat be fényes nappal az andrássy úton???Ami a tvben csak este 10 után menne le, 16os karikával??? normális vagy? ja ezt ne feszegessük, mert nem vagyunk tisztában a fogalom jelentésével. Igenis árt nekem azzal,hogy ő papnak öltözve,kisminkelve, pávatollal a rózsaszín tangabugyis seggében vonaglik egy másik hasonló fazont nyalva egy kamion tetején,miközben én esetleg állatkertbe megyek az 5és 7 éves gyerekemmel. igen, árt nekem. Az,hogy otthon mit vesz a szájába, illetve máshová az ő privát dolga,és abszolúte nem zavar. az hogy az én meglátásom szerint biológiai tény,hogy eltér a nagytöbbségtől, ergo a magyarázó szótár szerint "nem normális",vagyis szerintem peches félresikerült, az meg az én bajom.. De hogy ebből hogy jön le az,hogy én lennék a náci... hát nem tudom.

steverubellreborn 2010.06.14. 17:20:31

az nem zavarna,ha nem előttem csinálnák,de az amit művelnek az már túl megy a jó ízlés határán.DD

Kéz a kézben andalognak meg smárolnak, arról nem beszélve,hogy ahol csak lehet reklámozzák a párjukat,hazaviszik,bemutatják, kiteszik a fényképét az irodai asztalra, Józsi négy sör után mindig elkezdi mesélni,hogy,mekkora kan,még jeggyűrút is mernek hordani, mindezt úgy,hogy a gyerekek is látják.DDDD

Ratius 2010.06.14. 17:21:11

@Senkifia:
,,És fenntartom,hogy ha egy populációban 10 egyénből egy, vagy 100ból max 10 eltérő a többitől, az nem normális. főleg ha mindenféle élettani meg biológiai,meg hasonló törvénnyel, amire az emlősök világa épül, szembemegy. semmi gyakorlati haszna nincs arra legerősebb ösztönre-dologra,ami az élővilágot előre viszi, úgymint a fajfenntartás. És csak ezután következik az önfenntartás ugye. Hát az embernél kicsit elcsúszott."
Hadd jegyezzek meg véleményeddel kapcsolatban (szerényen) néhány dolgot:
A természetnek, élettannak, biológiának nincsenek törvényei. Ezeket az úgynevezett törvényeket mi, emberek alkotjuk, jó esetben eltalálva egy-egy szabályszerűséget. Olykor azonban teljesen hibás ,,természettörvényeket" kreálunk. És bizony nagyon sok olyan esetről tud a kultúrtörténet, amikor az emberi erkölcs alapján alkottuk meg ezeket a törvényeket.
A fajfenntartás valóban erős ösztön, de semmiképpen nem állítható, hogy azok, akik nem kívánnak fajtfenntartani, netán a fajfenntartás mellett más lehetőséget is látnak nemi szerveik használatára, beteg, deviáns, nem normális emberek, illetve állatok lennének. (Merthogy a homo-, illetve biszexualitás bitony majdnem minden emlősnél előfordul.)
Végezetül még egy apró megjegyzés: az egyedfenntartás nagyságrendekkel fontosabb, mint a fajfenntartás. Ha ugyanis az egyed él, van esélye fajt-fenntartani. Ha meg nem él, hát radikálisan beszűkülnek fajfenntratással kapcsolatos esélyei is.

Senkifia 2010.06.14. 17:24:05

@nemjogasz: mivan? ja hogy pap eredendő bűnnek mondja a homoszexualitást? azon miért háborodjak fel? általában templomba mondja. háborodjon fel az,akit zavar,illetve aki hallja. Leszarom,konkréten. egyfolytában mellébeszéltek. Itt konkréten az andrássy útas felvonulás jogosságáról és etikusságáról beszélgetünk,mint kiinduló pont.

steverubellreborn 2010.06.14. 17:25:25

@Senkifia:

Én nem a felvonulásról beszélek.

Igenis árt nekem azzal,hogy ő papnak öltözve,kisminkelve, pávatollal a rózsaszín tangabugyis seggében vonaglik egy másik hasonló fazont nyalva egy kamion tetején,miközben én esetleg állatkertbe megyek az 5és 7 éves gyerekemmel. igen, árt nekem"

Ez nekem sem tetszett, de nem hinném,hogy ez bármilyen látható, megtapasztalható kárt okozott volna.

Senkifia 2010.06.14. 17:25:43

"fajfenntartás mellett más lehetőséget is látnak nemi szerveik használatára,"...hangsúly a "mellett"en... és nem helyett :)

monyon le 2010.06.14. 17:28:42

Nekem meg azzal van a gondom, hogy "divat lett melegnek lenni". Sok kis nyomoronc tizenéves azt sem tudja, mi fán terem maga a sexualitás - de reklámozzuk ezt a hű de nagy szabadságot - meleg lehetsz fiam elfogadunk!!!
Semmi bajom a "mássággal", de legyen már mindenki meleg a saját kis 4 fala közt. Legyek már mint férfi arra büszke, hogy heteró vagyok, nem metrosexuális, vagy homo.
A nők legyenek nők - a férfiak férfiak!

Senkifia 2010.06.14. 17:30:25

@Ratius: Merthogy a homo-, illetve biszexualitás bitony majdnem minden emlősnél előfordul" valóban. úgy 8-10 %ban.Mint azt én is említettem. és a természet folyásához, ami arról szól,hogy továbbörökítsem a génjeimet(ebbe az irányba mutat minden az élővilágban(8%ot kivéve:)) a társadalmi berendeződéstől a párválasztáson át minden. És hogy az egyedfenntartás előrébb való a fajfenntartásnál? menjél neki egy baseball ütővel egy anyamedvének, ha ott a bocsa. aztán ha nincs ott. fogadjunk, hogy bocs nélkül 90%al több esélyed van arra,hogy agresszív fellépésre elmenekül, mint ahogy nagy eséllyel meghalsz,ha ott a bocs. szóval ez az egyedfenntartás vs fajfenntartás elmélet ritkán állna meg.

steverubellreborn 2010.06.14. 17:30:36

"Szamtalanszor bizonyitottak
rengeteg allatfajnal, hogy tobb utodot nevelnek fol azok az allatok ahol a homosexualitas aranya magasabb az atlagosnal. A termeszet mar dontott szuksege van a homosexualitasra, ezzel nincs ertelme vitatkozni."

Ott a pont.Az őskorban is azoknak a gyerekeknek volt esélye felnőni akikre nem csak a szüleik vigyáztak a törzsből, hanem minél több tag,ez viszont magával vonta,hogy a törzs tagjai közül nem mindenkinek volt gyereke.

peti-peti 2010.06.14. 17:31:19

Ez az egész vita meglehetősen meddő, vegyük észre, hogy ez az egész történet médialufi. A téma indulatokat gerjeszt, ergó nézettséget növel. Ha XY "coming out"-ol, azzal kapcsolatban sokan azonnal állást foglalnak. Értelmes világban az egyén szexuális irányultsága nem lehet beszédtéma. A munkáját, személyiségét, megnyílvánulásait nem hiszem, hogy befolyásolnia kellene. Érdekes, hogy egyetlen ún. szexkiállítás ellen sem láttam, hogy az egyébként harcos buzigyűlölők tüntettek volna. Holott ha végiggondoljuk, a heterók szexuálitásának nyílt bemutatását legalább ennyire gyűlőlniük kellene.

Senkifia 2010.06.14. 17:31:32

@steverubellreborn: de hát itt konkréten a felvonulás a téma. azért van a heterofelvonulás-kezdeményezés. nem azért mert vannak homoszexuálisok, és hogy mér'?
hát akkor meg miről vitatkozunk :)

Senkifia 2010.06.14. 17:33:08

@steverubellreborn: ...és a törzs tagjainak azért nem volt mind gyereke, mert volt az alfahím, aki lehetőleg pofán b.szott mindenki mást,aki dugni akart :) szóval ez azért ennyire nem nyilvánvaló. nem kell mondvacsinált érveket gyártani :)

steverubellreborn 2010.06.14. 17:33:22

"divat lett melegnek lenni". Sok kis nyomoronc tizenéves azt sem tudja, mi fán terem maga a sexualitás - de reklámozzuk ezt a hű de nagy szabadságot - meleg lehetsz fiam elfogadunk!!!

Ja a buzizós viccek meg a buzi verás is mind-mind a toleranciáról szól.DDD
Nagyokos, tapsold meg magadat, te,férfi!DDD
A hónaljadat azért ugye borotválod?

nemjogasz 2010.06.14. 17:34:05

@Senkifia: csak azrét írtam, ha már ennyire ki vagy bukva a papruhán. Szóval papnak lehet gyűlölködni, de ha a gyűlölködő papot kigúnyolják, az már pfjajistenemtilcsákbe.
@monyon le: hát, ha szerinted valaki divatból képes olyannal szeretkezni, olyan módón, amit ő "természetellenesnek" talál, hááát, legyünk őszinték, az meg is érdemli.

Senkifia 2010.06.14. 17:35:53

@Ratius: "Ha ugyanis az egyed él, van esélye fajt-fenntartani. Ha meg nem él, hát radikálisan beszűkülnek fajfenntratással kapcsolatos esélyei is."
ebben van logika. viszont az is tény,hogy az élővilág legalapvetőbb szerveződései is elsőképp a fajfenntartást hivatottak szolgálni,és nem az egyedét.

steverubellreborn 2010.06.14. 17:37:42

@Senkifia:

De az alfahímmel sem akart mindenki kettyinteni, vagy ha becsúszott egy nem kívánt terhesség azt is megoldották.Egyébként a törzs női tudták,hogy az alfahím körül rengeteg férfi zsong,és velük tölti az időt,önagát sztárolja, állandóan távol van a barlangtól,nem lehet rá számítani, és apaként nem csak alkalmi szexpartnerként tekintettek rá.
DD

Senkifia 2010.06.14. 17:39:26

@nemjogasz: nem az a baj,hogy kigúnyolják. mint ahogy nem az a baj,hogy a pasi pasival él otthon, illetve az se baj,hogy hova mit vesz be a saját kis közös magányukban. az a baj,hogy 16os karikás témát kivisz az utcára déli12kor,és még büszke is rá. ne legyen,mert nincs mire. Otthon meg azt csinál,amit akar,és akivel akarja. én is ezt teszem. Ja most majd hetero felvonulásra megyek, me' legyek már én is büszke,hogy az asszonnyal összehoztunk 2 gyereket :) na látod, ha olyan a gyerek, arra lehet büszke lenni. arra,hogy análszexelek a postással, arra miért kell büszkének lenni? :)

steverubellreborn 2010.06.14. 17:41:15

"Holott ha végiggondoljuk, a heterók szexuálitásának nyílt bemutatását legalább ennyire gyűlőlniük kellene."

Ez dől mindenhonnan,de nemcsak mint szex hanem mint egyedül elfogadható párkapcsolati norma, függetlenül attól,hogy származik -e belőle gyerek vagy sem.

steverubellreborn 2010.06.14. 17:44:34

"arra,hogy análszexelek a postással, arra miért kell büszkének lenni? :) "

Te miből gondolod,hogy ez minden meleg párnál bevett gyakorlat?
Azt viszont tudtad,hogy rengeteg hetero pasi ha prostihoz megy ezt kéri tőle?Mellesleg ott van pasik g pontja is,úgyhogy ez is csak egy szexuális gyönyörfokozó testrész.

nemjogasz 2010.06.14. 17:48:45

@Senkifia: nemjogasz 2010.06.14. 14:55:17

Rahsid 2010.06.14. 17:50:52

Most mit fog kiabálni a rend éber őre :
- Ne dobáld a heterot!- ?! :)

nemjópasi 2010.06.14. 17:55:31

Aki nem vonul fel, az buzi(?)

MinaGray 2010.06.14. 17:56:59

@Muad\\\'Dib: Aha, nem természetes, és a természet szelektál... Gratulálok... És amikor egy gyerek születési rendellenességgel jön világra, akkor illene, hogy valaki megjelenjen fröcsögő szájjal, hogy fújnementsékmeg, ugye? Hisz a természet őt is szelektálná, ugye?

tölgyes 2010.06.14. 17:57:25

1:/Én nem örülnék annak, ha a heterk nyilvános szexuális bemutatókat tartanának vasárnap délután az ország egy főutcájában.
2. Azt gondolom mindenkinek joga van a kialakult nemi identitásához.Nemi identitása miatt ne érjen senkit hátrány.. de mindenki kezelje nemi identitását a magánszféra részének.
3. Azt gondolom, hogy ezután is szorgalmazni, segíteni, támogatni kell az emberek közötti heteroxeualitáson alapuló kapcsolatokat.. MERT ÍGY BIZTOSÍTHATÓ AZ EMBERI NEM , A NEMZETEK FENNMARADÁSA.

Senkifia 2010.06.14. 17:57:28

@steverubellreborn: két pasi orálon kívül micsinál? ha ezt nem, elég szegényes a felhozatal :)
de ugye azért átjött,hogy ebben az esetben ez csak metafóra? a lényeg,hogy faszival szexelek...
amúgy pl a leszbikusokat szeretem kimondottan :) de azért ők se vonuljanak egy szál tangába délben az andrássyn... meg a BDSM kedvelők se egy szál korbácsban, merthogy ők azt szeretik....érted már? :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.14. 18:00:55

@steverubellreborn: Irritáló a melegfelvonulás, meg a celebmédia, ahol már sikk buzinak lenni.
Ez bőven túl van a normális emberek toleranciaszintjén. Ha békésen ellennének egymással, akkor senkit nem zavarnának sztem, azaz legalábbis tizedennyi embert.

Hogy emiatt nem léptetnek elő valakit, az meg a főnöke hülyesége. Nem hiszem, hogy ez szempont kéne, hogy legyen.

Ja igen, a buzi pap az a leginkább idegesítő az egészben, mert ugye a hívők elvileg megbíznak ezekben.

Amúgy azt hallottad már, hogy tolerálni azt kell, ami amúgy számodra teljesen elfogadhatatlan, és amúgy rühellnéd.

mbazs 2010.06.14. 18:22:40

A harcos homofóbok ahhoz mit szólnak, hogy a Public Disgrace című produkció keretein belül

- a Hősök terén fényes nappal kúrták a csajt, gyermekes családok szeme láttára

- a főváros különböző részein, nyilvános helyeken (Margitsziget, aluljárók stb) kúrják, alázzák a nőket, nők nyilvánosan hugyoznak az utcán, szopnak faszt a buszmegállókban, stb

Ezek nem zavarnak senkit sem? Ezt SZABAD? Ezt LEHET? Ettől nem lesz rossz a kisgyereknek, aki látja a nénit hugyozni és baszni?

Kettős mérce, igaz? Miért kell a gyűlöleteteket hülye, kretén "szaporodási elméletek" stb. mögé dugni?

Miért kell MAGYARÁZNI? Mondd azt, bazdmeg, hogy "Utálom a buzikat". Miért? "CSAK MERT." De ne magyarázd meg hülye, nevetséges darwini szarokkal és egyéb "erkölcsi" faszságokkal!

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.14. 18:33:31

@mbazs:
Természetesen onnantól kezdve hogy amiket leírsz, megtörténtek, bármit szabad az utcán ami nem durvább ezeknél...

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.14. 18:34:25

@mbazs:
Ráadásul ezzel a felelősség hárítással, amit itt művelsz, egybemosod a homofóbokat azokkal akik elfogadják a melegeket, de a felvonulásnak nem örülnek.

Közöd??? 2010.06.14. 18:35:57

tutti komment melegek és zsidók egy posztban XD

Serio (törölt) 2010.06.14. 18:36:54

Na jó tisztázzunk valamit.

A Gay Pride menet NEM marketingakció, vagy ha mégis, hát semmiképp nem a "vegyél te is Vodafone-t" típusú, hanem a youtube-ra feltöltött, gerilla, macskát felrúgós típusú.

Nem az a célja, hogy szeresd meg a buzikat. Nem gay love, hanem gay pride - annak az erőszakos, agresszív demonstrációja, hogy "ez itt a szabad világ, és én ezt megtehetem, akkor is, ha gyűlölsz érte".

Hogy ez miért ilyen, annak történelmi okai vannak. Hogy jó-e, hogy van, arról ezrek vitáznak. (Hozzátenném, hogy Nyugaton ez olyan szinten elfogadott dolog, hogy jobboldali politikusok sem átallanak együtt fotózkodni a tömeggel.)
Hogy Magyarországon ez miért nem élhető, annak meg aktuálpolitikai okai vannak. (Nagyjából Gyurcsányig minden közösségi ellenérzés ellenére is biztonságban zajlott a menet.)

szmoker (Homo Trollicus) 2010.06.14. 18:39:00

Az a baj a burnyákokkal, hogy túlságosan felül vannak reprezentálva ahhoz képest, ahányan vannak.

Mint egyéb, kivételezett népek.

Háperszehogy a többséget irritálják, pláne ha még rázzák is a pofonfát.

Kivlov 2010.06.14. 18:44:42

nagyon helyes!
csak vonuljunk, heterok. akárki akármit mond, természetellenes a b*ziság. Nem tehet róla, aki olyan, oké.
de ne kelljen az én kisgyerekeimnek azt látni az utcán, hogy 2 csávó egymást nyalja...

tyberius 2010.06.14. 18:50:40

@Serio: Rátapintottál a lényegre! 2006-ban kezdődtek a bajok. Mindenki hajlamos elfelejteni, hogy előtte 10 évig a kutya sem kötött bele, hogy a melegek évente 1 napon utcabálozni szeretnének (kivéve Tomcatet, de ő is csak az utóbbi években vált aktívvá)
Ne feledjük persze az SZDSZ-es bagázst se, akik sikeresen megutáltatták a melegek körében is magukat a végletekig cinikus, kártékony politikájukkal, miközben a köznép a mai napig velük asszociálja a melegeket.

Siphersh 2010.06.14. 18:59:43

"az évente ismétlődő melegfelvonulás nem igazán alkalmas arra, hogy szimpátiát ébresszen a másság iránt"

Ez nem így működik.

Biztos nagyon klafa dolog megbeszélni a dolgokat, de a melegfelvonulás nem erről szól.

Hanem arról szól, hogy a fokozott ingerre tolerancia alakul ki. És még szót sem kell érteni hozzá. Agyi szinten működik.

Ha hosszú távon nézzük, akkor a probléma nem valamiféle nézeteltérés, hanem szimplán a tolerancia hiánya. A visszafogottság rövid távon jónak tűnhet, de valójában nem a toleranciát növeli, hanem csak az ingert csökkenti.

Dekatlon 2010.06.14. 19:08:19

@Kivlov: miért? a te gyerekeid olyan különlegesek, hogy ha buzit látnak megbuzulnak?
Vagy nincs vér a hmm... szoval nincs bátorságod megválaszolni a kérdéseket, amiket a gyerekek ezzel kapcsolatban esetleg feltesznek?
Vagy szeretnéd őket egy álomvilágban tartani, ahol nem léteznek buzik?

Bloberf 2010.06.14. 19:10:12

A baj ott van, hogy ezek a felvonulások már "eldurvultak". Mert ami megbotránkoztató az már nem a célt szolgálja. Mert a cél az lenne, hogy a falusi, kisvárosi homo is lássa, hogy nincs egyedül és a hetero nép is lássa, hogy van más is. Vagyis elfogadni azt ami van. A szervezöknek lenne a feladata, hogy az ilyen izléstelenségek ne forduljanak elö. Kérdezem a hetero felvonuláson a Magyar Prostituáltak Országos Egyesületének autóút melletti alosztálya is részt fog venni? Mert ott hasonló problémák lehetnek. Ruházat, viselkedés, trágár rigmusok, stb.

Kivlov 2010.06.14. 19:16:28

@Dekatlon:
nem álomvilágban tartani. de akkor is természetellenes a buzulás. plusz vicc,h neki van joga buzulni, nekem meg muszáj végignéznem...
gyönyörű. a festő félmunkát végzett...

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.06.14. 19:30:55

Ha elfogadjuk a homoszexet,akkor ugyan olyan kötelességünk elfogadni a pedofiliát és a hullaszexet is,hiszen az is csak egy MÁSSÁG!

kinot 2010.06.14. 19:31:23

jaaj de unalmas már ez a ki milyen szexuális, jááj de unalmaas

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.14. 19:40:54

@Siphersh:
Te azt állítod, a rossz reklám is reklám elve ilyen társadalmi kérdésekben segít. Szerintem ez egyáltalán nem oldja meg a dolgot, mert közben tudatosan az ellenszenves felvonulókkal azonosítják az emberek a melegeket úgy általában, ezért ha egy ismerősük elmondja, hogy meleg, kevesebb eséllyel fogadják el, mint egyébként. Szerintem sokkal ésszerűbb lenne egy olyan kampány, amely a melegeket arra bíztatja, ne titkolják a környezetük elől, mert ha átmenetileg is ez nehéz lenne nekik, hosszútávon jól járnak, mert a hetero többség akkor tudja legkönnyebben elfogadni őket, ha mindegyikük környezetében vannak olyanok akiről tudja.

Dax 2010.06.14. 19:42:10

miután bebizonyosodott hogy a homoszexualitást gyógyszer szedésével meglehet szüntetni, innentől kezdve felesleges meleg büszkeség napját és hasonlókat tartani. olyan sincs hogy aidses büszkeség napja, meg hogy albinók büszke vonulása (hirtelen egy kezelhető genetikai aberáció se jutott eszembe)

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 19:50:49

@Dax: Hol olvastál ilyet, hogy gyógyszerrel lehet kezelni a homoszexualitást? Csak be kell venni a tablettát és onnantól kezdve egy melegnek lelankad, ha pasit lát, de feláll, ha nőt?

Stami 2010.06.14. 19:52:11

Büszke melegek, büszke heterók, büszke biszekszek, büszke nekrofílok, büszke pedofílok, (nemtom az állatokkal, esetleg a szobapáfránnyal szexelőket kinek híjják)....büszke aszexuálisok, esetleg büszke inpotensek....mire is vagyunk büszkék?

steverubellreborn 2010.06.14. 19:58:39

@Dax:" bebizonyosodott hogy a homoszexualitást gyógyszer szedésével meglehet szüntetni, innentől kezdve felesleges meleg büszkeség napját és hasonlókat tartan"

Sőt a heteroszexualitást.is.
DDD
Idióta.

steverubellreborn 2010.06.14. 20:01:46

@Senkifia:

"két pasi orálon kívül micsinál? ha ezt nem, elég szegényes a felhozatal :)"

Adolfka, ha nekik úgy jó sok közöd nincs hozzá, egyébként vannak olyan hetero párok ahol csak orális szex van.

egyébként, nem, nem csak orál lehet, de ezen kár járatnod a fantáziádat hiszen hetero vagy:)

steverubellreborn 2010.06.14. 20:04:35

@Dax:

szerintem te is kezdjél egy hasonlóból el napi 2*1-et szedni,hogy kevésbé legyél lenni aztán meglátjuk...

steverubellreborn 2010.06.14. 20:06:20

@steverubellreborn:
mármint elmúlik-e a tabiktól a heteroszexulitás
DDDDDDD

steverubellreborn 2010.06.14. 20:12:05

@Gempacsöki Boborján:
E halfogadjuk a homoszexet,akkor ugyan olyan kötelességünk elfogadni a pedofiliát és a hullaszexet is

Adolka ezekben közös a két nagykorú ember kölcsönös beleegyezésen és örömszerzésen alapuló kapcsolata?

steverubellreborn 2010.06.14. 20:12:45

@Kivlov:

"c,h neki van joga buzulni, nekem meg muszáj végignéznem..."

Te pl hol nézed?

steverubellreborn 2010.06.14. 20:15:15

@Bloberf: . "A szervezöknek lenne a feladata, hogy az ilyen izléstelenségek ne forduljanak elö"

Mivel mindenki szabad akaratából vonul a rendezők nem szólhatnak bele,hogy ki mit vegyen fel, továbbá az ízlés eléggé nehezen definiálható objektíven végül a gyülekezési törvény nem tartalmaz erre semmilyen utalást

steverubellreborn 2010.06.14. 20:17:01

"Ruházat, viselkedés, trágár rigmusok, stb. "

Mint a Kossuth téri szmokingok meg a "Gyurcsány takarodj "meg az "Elkúrtad" igaz?

szamárfül 2010.06.14. 20:19:01

A hatalom, minden történelmi korban aktuális érdekei szerint próbálta irányítani a társadalmak szexuális szokásait is. Különböző kultúrákban kölömböző képpen. Tudják-e a hozzászólók, hogy száz évvel ezelőtt több európai országban halálbüntetéssel fenyegette a törvény a homoszexualitást ? Talán" felvilágosodtak" azóta a kormányok ? Egy fenét ! Akkoriban minden kormány célja a népesség növelése volt.Ma a globális hatalmi gépezet célja a világméretű népesség csökkentés.Ehhez többféle szalonképtelen eszközt használ fel,ám ezeket gondosan rejtve próbálja tartani,mivel igencsak rossz emlékeket idéznek, no meg ellentétben állnak az ENSZ alapokmánnyal sőt a legtöbb állam nemzeti alkotmányával is. A homoszexualitás patronálása erkölcsi szempontból azért érdekes, mert genetikai alapja megegyezik néhány ma is szigorúan üldözött más irányultsággal pl. a pedofíliával is,amelyet ugyanez a háttér hatalom szigorúan büntet. Ugyanis a pedofil módon megrontott kiskorúakból nem válik feltétlen homokos felnőtt..Tehát a hatalom számára nincs haszna a pedofília reklámozásának és törvényi legalizálásának. ! Senki ne csodálkozzék, a hatalom ennyire mocskos. Soha sem magasabb rendű erkölcsiségből teszi amit tesz ! Neki ui. egy a fontos ! Ne származzék utód a kapcsolatból.

steverubellreborn 2010.06.14. 20:19:08

@Kivlov:
"ne kelljen az én kisgyerekeimnek azt látni az utcán, hogy 2 csávó egymást nyalja.."

Miért akkor mi lesz?

Egyébként a melegek gyerek és kamaszkorukban végig azt nézték,hogy a fiúk és lányok egymást nyalták aztán mégis melegek lettek. Hogy is van ez?:

gastro vazze 2010.06.14. 20:21:24

@Dax: ejha! Es teged mivel kezelnek hülyeség ellen? Úgy látom nem működik:p

steverubellreborn 2010.06.14. 20:21:33

@szamárfül:

A homoszexualitás patronálása erkölcsi szempontból azért érdekes, mert genetikai alapja megegyezik néhány ma is szigorúan üldözött más irányultsággal pl. a pedofíliával

Ennek semmi alapja nincs, gyerekeket legnagyobb arányban egy közeli hetero rokon nagybácsi vagy nagynéni,barát, szomszéd,vagy a szülő ront meg.

punciuspilatus 2010.06.14. 20:21:38

@Kivlov:
nagyon egyszerű a megoldás, kedves hetero polgártársak. a továbbiakban kéretik nem homo emberpalántákat a világra hozni, ok?

steverubellreborn 2010.06.14. 20:25:48

"túlságosan felül vannak reprezentálva ahhoz képest, ahányan vannak."

Hol?

tundrazuzmo (törölt) 2010.06.14. 20:26:59

Ott leszek a heteró felvonuláson, mert az én definícióm szerint:
- Heteroszexuális az, aki a másik nemet szereti
- Homoszexuális az, aki a saját nemét szereti
- A meleg az egy szó a hőmérsékletre
- A buzeráns pedig az, aki magát illegeti az Andrássy úton a büszkeségfelvonuláson polgárpukkasztó öltözetben.

A homoszexuálisokat tolerálom, a buzeránsokat nem. Ennyi.

steverubellreborn 2010.06.14. 20:29:09

@ColT:

"buzi pap az a leginkább idegesítő az egészben, mert ugye a hívők elvileg megbíznak ezekben."

Miért lenne az?Hiszen emberileg ugyanannyit ér.

steverubellreborn 2010.06.14. 20:30:16

@tundrazuzmo:
és tahó heteroval mi van? aki ápolatlanul büdösen illegeti magát?

steverubellreborn 2010.06.14. 20:33:05

"ahol már sikk buzinak lenni."

Szerintem próbáld ki, ha nem jön be,akkor mint dax user mondta vegyél be egy tabit és elmúlik.D

Etihad 2010.06.14. 20:42:57

@tundrazuzmo:

Bár mindenki igy gondolná. Nem is értem aki olyanokat mond hogy aki homoszexuális az félresikerült stb.... Nem tudom hogy ha egy ilyennek egy barátjáról kiderülne (ha van neki persze) hogy homoszexuális akkor mi lenne? leköpködné vagy megdobálná? Én is érintett vagyok. Ja és én kérek elnézést amiatt a pár majom miatt akik felvonulnak, szégyent hoznak a homoszexuálisokra, ők tényleg hajtűdobáló utolsó b@uzik. Én sem kezdenék olyanokkal

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 20:48:55

Hihetetlen, hogy minden felvonulás ellenző pont abban a 2 órában akar az Andrássy úton menni aznap. Pontosan lehet tudni előre, hogy mikortól meddig tart a felvonulás, még az útvonalat is. Nem hiszem el, hogy akkora nagy teher nem arrafelé menni abban a rövid időszakban.

Az ottlakók sem hiszem, hogy naphosszat az ablakban lógnak, hogy aztán fújhassanak a melegekre, hogy hogy mernek elmenni az ablakuk alatt...

Én még egyet sem láttam, pedig nem vagyok messze.

A papruhás bibliás csávó meg 2007-ben volt, tény, hogy vitatható volt a viselkedése, de jó lenne már túllépni rajta. Vagy 3 éve minden nap "egy gondolat bánt engemet" játékot játszotok?

Feltűnő, hogy a homofóboknak szinte egyfolytában az jár a fejében, hogy vajon két meleg mit csinál és fúj de undorító. Attól, hogy valaki meleg, nem szexel 0-24. Vajon miért foglalkoztatja a melegek szexuális élete a legtöbb ilyen embert? Miért csak a szex tud eszükbe jutni, ha azt hallják, hogy meleg?

Én, ha látok például egy kövér párt, akkor eszembe nem jut, hogy vajon hogy csinálják és fúj, egyszerűen elmegyek mellettük és kész.

Szerintem nagyon primitív az a szint, ha valakinek két ember láttán egyből az a gondolata, hogy "ezek" hogy szexelnek...

Dax 2010.06.14. 21:01:00

nem találtam a forrást ahol le volt írva sajnos így nem tudom linkelni, lehet újságba olvastam. verheti itt a sok libsi a nyálát, de ratyinak lenni génhiba, egy mutáció hajlamossá tesz rá amit a környezet vagy kihoz vagy nem. természetesen olyan gyógyszer amit szedni lehet rá úgy 10 év múlva lesz, de jelenleg az ilyesmi senkinek nem az érdeke sajna. tiszteletbe kell tartani a másságukat, mivel nem tehetnek róla ennek ellenére igen igen nagy hiba folyamatosan szerepeltetni őket, mivel konfliktusokat és haragot szül, valamint akibe megvan a hajlam egy elfogadó környezetbe könnyebben válik belőle aberált mint normális. pl ókori Róma, pedofília teljesen elfogadott volt, sőt divat -> majdhogynem mindenki az volt.
@steverubellreborn: az egy dolog hogy lehülyéznek, de azért mert olyat mondok ami neked nem tetszik és azért a halálomat kívánni eléggé abszurd, nem gondolod?

steverubellreborn 2010.06.14. 21:04:35

@Dax:
én nem kívántam a halálodat, hanem hosszas röhögés után azt tanácsoltam,hogy írasd fel magadnak az ellenkezőjét aztán nézd a hatást.D

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 21:05:45

A hetero felvonulással sincs problémám. Kíváncsi leszek, hogy ők mennyire lesznek kulturáltak.

@Etihad: Ha te meleg vagy és a felvonulókat (úgy mindenkit) hajtűdobáló utolsó buzinak nevezed, akkor az összes normálisan felvonuló meleg és hetero(!) embertársadat sértetted meg. Te hogy vársz ezek után toleranciát?

Másrészről meg olvass egy kicsit Stonewall történetéről, ott is elsősorban travik álltak a tűsarkukra a rendőrökkel szemben.

en.wikipedia.org/wiki/Stonewall_riots

A felvonulás elsősorban erre az eseményre emlékezik.

A melegek nem arra büszkék, hogy melegek. Hanem arra utal, hogy az emberi büszkeség, az emberi méltóság a melegekben is megvan, mert ők is _emberek_, még ha ezt sokan nem így gondolják, és amolyan "hagyj békén, én is ember vagyok b+" üzenete van.

steverubellreborn 2010.06.14. 21:06:45

@Etihad
"Én sem kezdenék olyanokkal : "
miért kellene?
de ettől még nem vagy különb,hogy nem kezdesz velük.

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 21:09:02

@Dax: Az nem elfogadás, hogy "elfogadom, hogy vannak, de ne is lássam őket, csinálják a 4 fal között". Ezt úgy hívják, hogy struccpolitika.

A felvonulás meg azért zavarja ezeket az embereket, mert ki kéne venni a fejüket a homokból és kicsit elgondolkozni.

Miért rossz, ha nekik is jó, mint nekünk? Vagy tán mert nekünk szar az életünk, akkor ők se akarjanak semmit?

hexx 2010.06.14. 21:23:48

Ez az egész nevetség tárgyát képezi, nem kell ahhoz professzornak lenni hogy a meleg büszkeség napon a melegek nem arra büszkék hogy melegek hanem arra hogy egy bizonyos év bizonyos napján pontosan 1969
július 4 én egy Stonewall-i kocsmában összetüztek a rendőrökkel hogy megvédjék jogaikat, mert állandóan rendőrök cseszegették őket.Pontosan itt vívták ki azokat a jogokat hogy szabadon szórakozhassanak és hasonló jogokkal rendelkezzenek mint a heterók.Sajnálatosnak tartom hogy azok akik ezeket a büszkeség napi felvonulásokat szervezik(értelmiségi melegek) nem mondták soha el sőt irritálva a heteró kapcsolatban élőket engedtek arra asszociálni hogy a melegek arra büszkék hogy ők másképpen szexelnek.Sajnálatos az is hogy mindenféle szedett vetett transzvesztitákat mutogatva vonulnak ki az utcákra mindenféle önkontroll nélkül.Tehát még egyszer a melegek nem arra büszkék hogy másképp szexelnek, hanem arra emlékeznek ezzel hogy sikerült Amerikában közel azonos jogokat kivívni a rendőrökkel összecsapva. Mellesleg szerencsére külföldön nem az a divat hogy bármilyen rendezvény van, gyújtogatva kivonulnak az utcára, mert hű de milyen tökös dolog is az ha köveket dobálhatok és őrjönghetek mint az állatkertben zárt vadak. Egyszóval hangulatkeltés mindkét csapat részéről egyik azért hibás mert hagyja hogy tévesen értelmezzenek és még bosszantja is a járókelőket a másik pedig azért mert annyi tolerancia se szorult belé ha a saját gyerekéről lenne szó szívfájdalom nélkül tekerné ki a nyakát.

Etihad 2010.06.14. 21:24:02

@Severus Tobias Snape:

Ok, nyilván tulzás volt egy kalap alá venni mindenkit..... Csak az a baj hogy ha vki kimondja hogy meleg akkor a rózsaszin cukifiuk jutnak mindenkinek az eszébe. Rólam nagyjábol senki nem tudná szerintem megmondani, nem is kérkedem vele.

Dax 2010.06.14. 21:26:13

@Severus Tobias Snape: azért mert a legtöbb emberbe undort kelt az azonos neműek kapcsolatának látványa. ezt pedig nekik kell elfogadniuk. tolerálom hogy azzal csinál azt amit akar, de ne akarják már lenyomni a torkomon hogy hű ettől ő milyen boldog. min gondolkozzunk el? de most komolyan? :D hátha megtetszik és beszállok vagy mi? :D ellenzem hogy valakit azért ne alkalmazzanak mert meleg, vagy bármilyen megkülönböztetés érjen, de cserébe ne legyen az arcomba tolva az ő másságuk.

Etihad 2010.06.14. 21:29:49

@Dax:

a "Honnan tudod hogy milyen ha nem is próbáltad" -ra gondolsz ugye? :-D

proton1701 2010.06.14. 21:30:41

Te beteg vagy ember . Igen aki ezt a fost írta. A lényeget nem érted. Azért lesz tüntetés , hogy a fiatalok ne a buziságot tartsák vagány és menő dolognak amit ki kell próbálni mert egyébként ósdi lúzer leszel , hanem próbáljanak a többséghez tartozni és családot alapítani ahol gyerekek születnek stb..... Nem a buzisággal van a baj , hiszen amióta ember él a földön ez a dolog is létezik , hanem azzal ahogy előadják magukat. Kicsit szolídabban kisebb arcoskodással sokkal hamarább és jobban el tudnák magukat fodadtatni. Ez már szervezési probléma a melegfelvonulással kapcsolatban.

proton1701 2010.06.14. 21:31:48

@Dax: Erről van itt szó emberek...

2010.06.14. 21:41:30

@Ratius: húbazz, ez azért erős, egy törikönyvet vegyél már elő mikor kezdődött a császárság...

nekem a meleg témával az a bajom, hogy ha valahol el merem mondani, hogy milyen problémáim vannak a témával kapcs., azonnal fasiszta, kirekesztő, emberi jogokat sárba tipró gyilkosnak állítanak be.

az hogy az (általam ismert) melegek ennyire túllihegik a témát és ennyire érzékenyek, és nem lehet velük normálisan beszélgetni erről a témáról, na ez ijesztő...

Hoffy 2010.06.14. 21:44:10

@peetmaster: Erre azért azt mondanám, hogy a rendőr nem azért könygázazik a buzik magamutogatásakor, mert egyetért a sok selejt emberrel aki buzi, leszbikus. Hanem mert védenie kell az emberéletet. Ha megtehetnék a vízágyukat a buzik lehűtésére használnák. Ne higgyétek hogy titeket köcsögöket akarnak védeni. Azt nem értitek, hogy meg, hogy agy egészséges hetero már attól ha a buzi szót meghallja, kifordul a gyomra. Ugyanis nem kell ez a duma, hogy ez modern, mert ezt a Bibliába már Sodoma és Gommora népe is gyakorolta. Istennek is kifordult tőlük a gyomra és elpusztította őket. Azért ez itt is előfordulhat, csak ne a tisztességes emberek igyák meg a levét. Arról nem is beszélve, hogy hetero-k nélkül ti se lennétek. Bár az biztosan jobb lenne a világnak.

Dr.Zomboss 2010.06.14. 21:57:49

Az elgondolkodtató, hogy nők nem nagyon szóltak a témához.Az is elgondolkodtató, hogy csak melegekről van szó, leszbikusokról nincs.A melegfelvonuláson leszbikusok is részt vesznek, a kommentekből arra következtetek, ez senkit nem zavar.A nácik meg a komcsik csak a melegeket büntették, a leszbikusokat nem.Ez tény.

runningman 2010.06.14. 22:04:33

A melegfelvonulás azért van amiért ez a fórum létezik... például... de mutassatok egy oldalt, ahol a heterókat szapulják... A hetero büszkeség napja a melegek gyalázásáról fog szólni úgy látom. A meleg büszkeség a heterók gyalázásáról szól? Megint mutatkozik a nagy magyar értelem. És én megintcsak nem csodálkozom miért lett ilyen kicsi ez az ország... ha-ha-ha
És még mielőtt szitkozódnátok: nem vagyok homoszexuális. Sőt buzi sem. Szerencsétlen bagázs...

papaAndy 2010.06.14. 22:07:04

Nem szeretném ha a fiam meleg lenne. Minden papa unokákat szeretne. Persze nem lőném le, de megkérném, hogy ha lehet ne ugráljon platókon az Andrássy úton, mert akkor én lennék az utcában "a kis buzi apja", aztán verhetném be a sok kis buzi képét, hogy megmutassam mekkora hetero is vagyok ám én:)

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 22:08:56

@Dax:
"undort kelt az azonos neműek kapcsolatának látványa"

Pl. a tavalyi felvonuláson milyen látvány volt? Mert szerintem semmi extrém. Ellenben a kordonon kívüli tömegben volt extrémitás. Pl. az apuka, aki a kislányával a nyakában rángatta a kordont és kiabált és "mocskosbuzizott". Ez ugye rém intelligens viselkedés...

"ne legyen az arcomba tolva az ő másságuk"

Te is pont abban a 2 órában akarsz minden évben elhaladni az Andrássy úton? Vagy nézed a híradót és nincs a kezed ügyében a távkapcsoló?

Mellesleg egyszer vegyél részt egy ilyen felvonuláson és nézd meg, hogy a legtöbb felvonuló hogy viselkedik. Szerintem az ellentüntetőket előbb felismered, mint azt, hogy a felvonulók közül ki meleg és ki az, aki ugyan hetero, de szimpatizáns.

Dr.Zomboss 2010.06.14. 22:13:07

A melegek megdobálják majd a heterókat záptojással, meg kimennek ordítozni, hogy undorító mocsadékok?

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 22:14:16

@papaAndy: Attól, hogy esetleg "a kis buzi apja" leszel, attól még a fiad marad. Másrészt miért kéne neked emiatt megmutatni, hogy mekkora hetero is vagy te?

"A fiam egy kis buzi, de én hetero vagyok." - mondta egy szerető apa... no comment.

Úgy látszik, ez a hetero férfiaknál valami beidegződés, hogy ha egy meleg a közelébe kerül vagy csak beszélnek ilyen témáról, akkor attól ő úgy érzi, hogy egyből bizonyítania kell (kinek is?), hogy ő "nem buzi", hanem mekkora hetero...

papaAndy 2010.06.14. 22:23:35

Én voltam ilyen felvonuláson West L.A.-ben! ott egyáltalán nem zavart, mert az az ő városrészük volt. Különben elég vicces volt, és rengeteg túrista nézi meg minden évben.

Viszont nehéz eldönteni hol vannak a határok. Állandóan mozognak, mozgatják őket előre, hátra...

Hiszen vajon a lezbók miért nem zavarnak? Vagy a bisex a csajoknál miért szinte természetes (akár elvárt)? Vajon a bestialitás is oké? Disznókkal és kutyákkal szeretkező csajok is lehetnek a platókon, vagy az aztán már nagyon elítélendő? Hiszen azok is élvezik amit csinálnak, és talán mg boldogok is együtt. Vagy a pedofil papok? Ők is felvonulhatnak? Vagy az aztán már tényleg túlzás lenne? Vagy lehet, hogy minden túlzás, ami nem misszionárius pozicióban, peteéréskor és kizárólag gyermeknemzés céljából történik?

Please, please, valaki teremtsen már rendet! Húzza már meg, hol a határ! Ez nem lehet, hogy állandóan változik mit szabad csinálni és mit szabad utálni, üldözni.

Ha valaki pl asszondta, hogy csak az utolsó verzióm Istennek tetsző (misszionárius pozi, gyereknemzés ürügyén - izé, céljából), akkor vajon arra gondolt-e, hogy vajon az ara és ura egy felekezet tagjainak születtek-e? Bizony, bizony, nyganyáink korában még ez is szempont volt, egy Fekete Pákó vejkó pedig... Nem is folytatom.

papaAndy 2010.06.14. 22:32:06

@Severus Tobias Snape: Öszintén írtam ám! Tényleg nem lenne öröm, ha kisfiam homóvá válna, nem is úgy nevelem, ennek ellenére tudom, hogy bármi előfordulhat, mégiscsak 11 évet éltem az angyalok földjén és filmszakmában sem volt meglepő ha feltünt 1-1 gay. Szerintem nem vagyok homofób, csak nem tartom helyesnek ha felvágnak ilyesmivel itt Budapesten. Hiszen ugyan ezek az emberek vannak leginkább kiakadva, ha valaki azzal vág fel, hogy ő biza neonáci...

Különben ez csak egy olyan show, mint amikor behívnak egy kkk tagot meg egy fekete párducot a studióba, hogy "megbeszéljék nézetkülönbségeiket". Persze mindkét csoportból a fogatlan fajtát hívják meg és a biztonságiak is elég messze állnak ahhoz, hogy csak 3-4 pofon után érjenek oda hozzájuk.

Kellenek a hírek! Ha nincsenek, gyártunk:)

Pipas 2010.06.14. 22:33:36

Heterofób vagy b+! ;)

papaAndy 2010.06.14. 22:37:21

Nem én, hanem a császár (Marcus)...

papaAndy 2010.06.14. 22:39:51

@papaAndy: Vagyis a Harry Potter karakter... Milyen öreg vagyok... Nekem a Severus még császár volt :(

rockjano_ 2010.06.14. 22:40:23

Undort nem az azonos neműek keltenek hanem ez a sok mélységesen primitív bunkó akinek számító gépet adott az isten meg netet és van pofája itt buzizni meg hasonló, hányadék emberi hulladék mind.

Az ember ilyen fórumokat olvasgat és teljesen depressziós lesz tőle borzalom, komolyan az emberi taplóság diadala.

Pipas 2010.06.14. 22:43:40

@rockjano_: Akkó meg ne olvasd! ;)

cso zsi 2010.06.14. 22:45:14

@peetmaster: "1. Provokálós melegfelvonulás csak egyszer volt Magyarországon, a többi alkalom egész konszolidált volt.
2. Csak azóta divat szétverni ezeket, mióta a széljobb előretörése szabadjára engedte az emberek egy részéből a komplexusos állatot, aki a maga értetlenségét máson akarja leverni."

1. Nemigen volt konszolidált melegséta eddig.
2. Mióta "divat" a melegséta? Csak nem azóta, amióta a szabad, liberális párt bekerült a kormányzásba?
93-ban még zártkörű rendezvény egy moziban az AIDS világnaphoz kapcsolódóan, de 97-ben már kint az utcán egy 69-es amerikai esemény kapcsán.

"mint a május elseje".
Van némi különbség. Ott a megélhetésükért utcára vonulókat verték szét, míg 69-ben csak a hatalom bejárt a kék Osztrigába, vagy hasonló helyre.

Május 1-én már nem vonulunk fel. Lehet, hogy újra eljön az ideje.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.14. 22:46:44

@hexx:
Ha már történelmet idézel, légszives ne legyél következetlen, ha az általad idézett esemény rendben van, akkor a travik jelenléte is a melegfelvonuláson, ugyanis a rendőrökkel nem csak a melegek, hanem ők is küzdöttek. Amúgy meg ott van az alapvető hiba az egész felvonulás koncepcióval, hogy ócska melegbárok közönsége a hősök akiket ünnepelnek, a normális melegek akkor és most sem járnak ilyen helyekre, és ez most is meglátszik, mert a melegeken belül csak egy hangos kisebbség akik felvonulnak, illetve akik egyetértenek a felvonulással.

steverubellreborn 2010.06.14. 22:46:49

@hexx: "egy bizonyos év bizonyos napján pontosan 1969
július 4 "

valójában '69 júl 27

lekvároscsirke 2010.06.14. 22:47:04

Fogadj el mert más vagyok mint Te! Kérlek ne gyűlölj mert más vagyok mint Te! Utálom a mocskos buzikat, szigetre az összes fartúróval és akkor ott magukban azt csinálnak amit akarnak. Idővel kihalnak, és a probléma megoldódva. Mint mondtam MÁS vagyok. Férfi létemre szeretem a nőket! Nincs jobb, mint egy gyönyörű női testet végig simogatni, élvezni báját, erotikáját. Mondom MÁS vagyok! Tehát fogadj el! Ha nem akkor kirekesztő náci fasiszta (meg minden ide illő és nem illő) vagy!
Ja, és ne gyűlölj mert MÁS vagyok mint TE!!!!!

steverubellreborn 2010.06.14. 22:48:45

@papaAndy:

"Ez nem lehet, hogy állandóan változik mit szabad csinálni és mit szabad utálni, üldözni."

Legtöbb homofób pont ettől van beszarva.

steverubellreborn 2010.06.14. 22:50:50

@cso zsi: " 69-ben csak a hatalom bejárt a kék Osztrigába, vagy hasonló helyre"

és akiket ott talált lecsukott,vagy pénzbüntetésre ítélt, amit a helyi újság lehozott, a karrierjüknek,állásuknak, családjuknak lőttek.

steverubellreborn 2010.06.14. 22:52:02

@lekvároscsirke:
szerinted megvernek vagy kivégeznek érte?

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.14. 22:53:41

@steverubellreborn:
Azért ma ha egy hetero férfi elmegy kurvázni egy hasonló helyre, és razzia van, ugyanúgy megszívja. Mert ezek a helyek ott akkor nem voltak éppen jó hírűek.

steverubellreborn 2010.06.14. 22:55:09

@proton1701:

"fiatalok ne a buziságot tartsák vagány és menő dolognak amit ki kell próbálni mert egyébként ósdi lúzer leszel"

Igen ,ez az a buzdítás amelytől a fiatalok nekiállnak "divatból" (DDD) melegedni.

ratyi666 2010.06.14. 22:55:57

Proliország. A kormány, a rendőrség, a bankárok, a bürokraták szétszpathatnak, agyba-főbe. Elveszik a lakásod, az unokáid is eladósodnak, kiraknak a gyerekeiddel az utcára, a cigányok agyonverik a nagymamádat 1 zsák krumpliért, de te a ratyikat dobálod kővel. Szánalmas proli gecik vagytok, a legszarabb emberi korcsok, és megérdemlitek a nyomorotokat, gyáva csürhe.

steverubellreborn 2010.06.14. 22:57:26

@Zabalint:

tehát ha lemész csajozni egy bárba és lecsuknak ezért az normális.
ezt mond el szombat este párt ezer fiatalnak:)

steverubellreborn 2010.06.14. 23:01:29

@Zabalint:
nem voltak jóhírűek mert a maffia tartotta fent őket meg zsarolták az odajárókat,ezért léptek ki az amerikai melegek a faszkiverő bárokból,bokrok mögül, nyilvános wckből,hogy végre teljes értékű emberek legyenek,és felvállalják magukat.

cso zsi 2010.06.14. 23:02:59

@Etihad: Ahol felnőttem, ott mindig volt egy "pár", akikről tudtuk, hogy a fiúk egymást szeretik, de ennyi, a kívülállók számára normális életet éltek. Ahol most lakom, lakik egy 55-60-as úr évek óta egyedül, csak néha fordult meg nála egy-egy fiatalember, vagy a feltehetően volt felesége. Fél éve viszont egy huszonéves cukifiú költözött hozzá. Esténként kiáll a körfolyosóra, van, hogy köntösben, van hogy testhez simuló boxeralsóban. a legmókásabb az volt, amikor egy este beöltözött "búvárbringásnak". Rikító, testhez simuló gönc, pilótaszemüveg, sisak. Lemegy az utcára, két perc múlva csattog vissza, vállán a bringával, és kiabál az úrnak: "Visszajööötteeeeem, mert eeesik az eeesőőőő".
ez egy 8-10 éves kislánytól még úgy-ahogy elmegy.

Emeske 2010.06.14. 23:08:41

@Severus Tobias Snape:
Azért olyan jó,h vannak még normális emberek is:)

@Dax:
Nem kéne tudományoskodni, ha ennyire nyilvánvaló,h nem értesz hozzá. Azt hiszem mbazs írta,h nem kéne ilyen elméletekkel bizonygatni,h ez nem normális, ez egy defektus, hanem mondd azt,h utálod a buzikat.
Egy tablettával...ekkora ostobaságot!

steverubellreborn 2010.06.14. 23:11:11

"agy egészséges hetero már attól ha a buzi szót meghallja, kifordul a gyomra. Ugyanis nem kell ez a duma, hogy ez modern, mert ezt a Bibliába már Sodoma és Gommora népe is gyakorolta. Istennek is kifordult tőlük a gyomra és elpusztította őket."

Tudod, tőlünk nyugatabbra téged állítanának ilyen szöveggel az egészséges heterók zuhany alá,hogy lehiggadj.
Azért ugye amikor két ipariszőke bedrogozott macát látsz egymás mézescsuprából lefetyelni a pornón azt gondolod,hogy minden leszbikus ilyen és csak egy férfira (rád) vár,hogy megmutassa nekik hogy mi a jó:)
Ha már Biblia : Káin és Ábel gyerekei hogy lettek?

Pipas 2010.06.14. 23:13:27

@steverubellreborn: Ha már biblia, akkor Ábelé sehogy, mert őt ugye az Ábel szépen agyonverte. Tehát maradt Ádám, Éva, meg a gyermekük Káin (a gyilkos) és az állatok, meg az erdők-mezők virágai. Mindenki onnan származtatja magát, ahonnan akarja. ;)

Pipas 2010.06.14. 23:14:03

@Pipas: Akarom mondani a Káin szépen agyonverte... késő van, részeg vagyok. ;)

steverubellreborn 2010.06.14. 23:14:07

@cso zsi:

ugye a heteró prolik viselkedéséből is ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le?

steverubellreborn 2010.06.14. 23:15:28

@Pipas:
Lótnak meg Szodoma után csak egy sótartóval kellett beérnie:
DD

KergeCsirke 2010.06.14. 23:21:16

Örülök, hogy vannak még normális emberek, akik igenis elfogadják ezt a fajta másságot.
A homoszexualitás NEM betegség. Épp elég nehézséget okoz egy meleg embernek önmaga elfogadása; az, hogy a társadalom ilyen taszítóan áll hozzá, csak hab a tortán szerencsétlennek. Ők ugyanolyan emberek, mint mi. Nekem spec. semmi bajom velük, sőt, sokkal normálisabbak jó néhány esetben, mint hetero társaik.
Továbbá: emelje fel az a pasi a kezét, aki fújolva elfordul, ha leszbikus pornójelenetet/képet lát valahol.
Végül pedig: kapjatok már észbe, emberek: a homoszexualitás egyidős az emberiséggel, sőt, az állatvilágban sem ismeretlen fogalom.
Attól, hogy a gyerek ilyet lát, még nem lesz meleg. Fel kéne már fogni, hogy ezek a folyamatok másképp működnek. Mélységesen lenézem azokat, akik támadólag lépnek fel a melegek ellen.
Egyik előző kolléga jól mondta: struccpolitikát folytatni sokkal egyszerűbb, mint szembenézni a tényekkel és normális módon kezelni őket. Ugyebár...

Pipas 2010.06.14. 23:22:37

Ja, és még csak annyit, hogy az özönvíz után is történt egy kis malőr, ahol ugye megint durván lecsökkent a populáció. Noé lányai a szakirodalom szerint sorban leitatták és amíg részeg volt vele háltak.

De mondjuk a keresztények nem arról híresek, hogy az ilyen apró ellentmondásokat, hogy ti. 'Kinek nemzett Káin gyermeket, az anyjának vagy a fűzfának?' ne tudnák ügyesen megmagyarázni. Lásd pl. www.felfedezesek.hu/index.php?content=felfedezesek&cid=1&id=209

cso zsi 2010.06.14. 23:22:39

@steverubellreborn: "Ha már Biblia : Káin és Ábel gyerekei hogy lettek?"
Mi a kérdés? Káin megölte Ábel nevű öccsét.
Akinek gyermekiről nem tesz említést a Biblia, tehát lehet, hogy nem volt, vagy az ő gyermekeitől kellett tartani a Káinnak a gyilkosság után. Míg Káinnak lett felesége, akitől gyermekei születtek.

cso zsi 2010.06.14. 23:25:17

@steverubellreborn: Írtam két tényt, következtetések nélkül. Heteróéknál szeretnek a családi balhékról beszélni, ami a szolídabb párnál is megvolt, amikor az egyik partner leépítette a másikat, mert jött egy "harmadik".

Pipas 2010.06.14. 23:26:56

@cso zsi: Nem érted mi? ;) A lényeg: valakinek meg kellet hágnia az anyját vagy a testvérét és erről a részletkérdésről a 'könyv' bölcsen hallgat. ;)

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 23:30:31

@papaAndy: "nem tartom helyesnek ha felvágnak ilyesmivel itt Budapesten" Továbbra sem értem, hogy miért használnak olyan szavakat, hogy valaki "kérkedik, felvág" azzal, hogy meleg.

A felvonulás kb. annyira kérkedés a szexualitással, mint az esküvői lagzi. Normális embernek nem az jut eszébe, hogy "de jót fognak ezek dugni este".

Attól, hogy melegeket látsz, még nem kell szükségszerűen arra gondolni, hogy mit csinálnak otthon. (Arról nem tudok, hogy konkrétan szexelt volna bárki is a felvonuláson.) A TV-ben ennél sokkal rosszabb dolgokat is láthat a gyereked. Elég, ha a híradót megnézi.

Másrészt, ha megkérdeznél pár embert a felvonuláson, valószínűleg azt tapasztalnád, hogy mindenkinek más oka van, hogy ott van. Van, aki tényleg úgy gondolja, hogy a jogaiért áll ki, van, aki szimpatizáns, van, aki bulinak tekinti, stb., stb.

Mellesleg engem sem neveltek melegnek, és hidd el, nagyon nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy gyerek ezt el merje mondani a szüleinek.

Nekem például sok-sok évbe tellett, mire eljutottam odáig. Szerencsére a szüleim elfogadták, persze nyilván nem repestek az örömtől.

Viszont a sok-sok év alatt lelkileg megterhelő, hogy titkolóznod kell, hárítani a barátnőre vonatkozó kérdéseket vagy hazudnod kell.

Magamat elfogadni sem volt könnyű, én nem akartam meleg lenni. Ha ez döntés kérdése lett volna, én nem ezt választom. Mellesleg akkoriban egyáltalán nem "tolta az arcomba" senki a melegeket, sem a TV-ben, sem máshol.

Hidd el, a te fiad sem azért lesz meleg, mert valamit lát. Ez nem ránézéssel terjed.

Fentebb valaki írta, hogy a bulikban előfordul, hogy hetero fiúk "divatból" smárolnak. Azt viszont kötve hiszem, hogy ennél tovább jutnának. Legalábbis a heterok.

Ha én hetero vagyok, akkor akármennyire is "divat buzinak lenni", akármennyire is "tolják az arcomba", akkor sem fog felállni egy másik fiúra, főleg nem akarnék vele szexelni. Ezt a smárolást meg szerintem hülyéskedésnek, menőzésnek vagy jó heccnek gondolják, de ettől még nem fogják magukat melegnek érezni.

Ami szerintem a lényeg, hogy legyen olyan jó a kapcsolatod a fiaddal, hogy ha véletlenül mégis kiderülne, hogy meleg, merje veled megbeszélni. Ne kelljen titkolóznia, hazudozni, mert csak megrontja a kapcsolatot.

ratyi666 2010.06.14. 23:30:41

Történt egyszer, mikor Jézus a sokaság közepette tanított, hogy egy férfi hozzá akart menni, de tanítványai nem engedték, mert az az ember köztudottan férfiszeplősítő volt. Amikor ezt Jézus meglátta, dorgálni kezdte őket: „Nem megmondtam-e nektek annyiszor, és még mindig nem értitek: nem az egészségeseknek van szükségük orvosra, hanem a betegeknek.” Akkor azok hozzáengedték a férfit. Az leborult Jézus előtt és ezt mondta: „Jó Mester, én és a barátaim lakomát készítettünk. Tiszteld meg asztalunkat, hogy embernek érezhessük magunkat!” Jézus megkérdezte: „Miféle lakoma az, miért ünnepeltek?” A férfi pedig így felelt neki: „A rádöbbenés lakomája, a felismerésé, hogy mi, akiket Mózes törvénye elítél, mégis Ádám gyermekei vagyunk.” Erre Jézus ezt mondta: „Menj, és mondd meg a barátaidnak, hogy elmegyek a lakomára.” Amikor pedig a körülötte levők megbotránkoztak ezen, Jézus ezt mondta nekik: „Képmutatók! Miért botránkoztok ezeknek az embereknek az elesésein, mikor magatok sem az Isten útján jártok? Bizony, rólatok prófétált Ézsaiás, mert ti ököllel verekedtek, böjti napokon is hajszoljátok robotosaikat, nem fogadjátok be a jövevényt, nem osztjátok meg kenyereteket az éhezővel, nem véditek meg az özvegyek és az árvák ügyét, elhajtjátok a magzatot, de azonnal Istenhez kiáltotok és átkokat szórtok, valahányszor csak egyet is megláttok ama férfiszeplősítők közül. Képmutatók, vegyétek ki előbb a saját szemetekből a gerendát, és akkor majd jól fogtok látni ahhoz, hogy kivehessétek a felebarátotok szeméből a szálkát! Nem értitek, hogy szívük ostobasága miatt kapták atyáitok a törvényt, mert a népek közé keveredve azok szokásait a kultusszá tették. Én pedig azt mondom nektek, hogy az a nép, amely igaz úton jár, nem fog így ítélkezni.” Azzal otthagyta őket.
Mikor pedig a lakomához ért Jézus, meglátta az összegyűlteket és szánakozott rajtuk, mert olyanok voltak, mint a pásztor nélkül való juhok. Odament hozzájuk, és a következőt mondta: „Ne féljetek! A világ elítél benneteket, de én nem ítéllek el. Ha tudtok jót cselekedni, elveszitek a jutalmatokat a mennyben.” Akkor két férfi felbátorodott és leborultak előtte. Az egyikük pedig ezt mondta: „Uram! Áldj meg minket!” Jézus pedig rájuk vetvén a kezét, megáldotta őket.

szita szita péntek 2010.06.14. 23:37:03

Eszem megáll! Sok paranoid meleg hovatovább már aludni sem tud, mer' nem mindenki izgul a saját nemére. Mer' ugye a világ épp abba az irányba megy, hogy félniük kell! Höhö. Egy túrót.

A világ egyre toleránsabb, de úgy tűnik, hogy ezzel párhuzamosan a felszínre bukkanó közösségük nem az. Nem mondom, hogy melegnek lenni ma jó, de azt igen, hogy jobb mint 50, de akár mint 5 éve is. Ezzel együtt örömmel tölt el, hogy az éves polgárpukkasztó (mert ugye senki sem gondolja, hogy nem az) felvonulásukat valaki végre kifigurázza és silány bohózattá alázza.

A tolerancia ugyanis két irányú. A többségnek tudomásul kell vennie, hogy vannak melegek, de a melegeknek meg azt kell megérteniük, hogy az elfogadásuktól még nem lesznek követendő példák! Az, hogy eltérőségük a többség orra alá dörgölik (s teszik ezt az elfogadott erkölcsi normák határait feszegetve) nem kimondottan arról árulkodik, hogy nem vágynak többre, mint a "normális" életre. Nem egyek akarnak lenni a tömegből, hanem a közösségre erőszakolt beszédtéma és az áldozat egy személyben.

Mit ne mondjak - senkit sem ismerek, aki szeretné, hogy a gyermeke meleg legyen, de ha már az is, hát azt semmiképp sem szeretnék, hogy a sok felvonuló sükebókával azonosítsák.

szita szita péntek 2010.06.14. 23:38:01

Eszem megáll! Sok paranoid meleg hovatovább már aludni sem tud, mer' nem mindenki izgul a saját nemére. Mer' ugye a világ épp abba az irányba megy, hogy félniük kell! Höhö. Egy túrót.

A világ egyre toleránsabb, de úgy tűnik, hogy ezzel párhuzamosan a felszínre bukkanó közösségük nem az. Nem mondom, hogy melegnek lenni ma jó, de azt igen, hogy jobb mint 50, de akár mint 5 éve is. Ezzel együtt örömmel tölt el, hogy az éves polgárpukkasztó (mert ugye senki sem gondolja, hogy nem az) felvonulásukat valaki végre kifigurázza és silány bohózattá alázza.

A tolerancia ugyanis két irányú. A többségnek tudomásul kell vennie, hogy vannak melegek, de a melegeknek meg azt kell megérteniük, hogy az elfogadásuktól még nem lesznek követendő példák! Az, hogy eltérőségük a többség orra alá dörgölik (s teszik ezt az elfogadott erkölcsi normák határait feszegetve) nem kimondottan arról árulkodik, hogy nem vágynak többre, mint a "normális" életre. Nem egyek akarnak lenni a tömegből, hanem a közösségre erőszakolt beszédtéma és az áldozat egy személyben.

Mit ne mondjak - senkit sem ismerek, aki szeretné, hogy a gyermeke meleg legyen, de ha már az is, hát azt semmiképp sem szeretnék, hogy a sok felvonuló sükebókával azonosítsák.

Pipas 2010.06.14. 23:40:34

@Severus Tobias Snape: Hidd el, heteró férfiak nem fognak buliból smárolni. Bizonyítás definíció szerint.

Amúgy meg írd be a googliba, hogy gay pride photos, azt akkor mond, hogy olyan mint egy esküvő. Példul (direkt írtam így, mert így vicces) a lagziból kiebrudalnák a vőlegényt is, ha egy szál alsógatyába jelenne meg, de az utcáról is eltávolítanának, ha nem 'gay parade' lenne!

szita szita péntek 2010.06.14. 23:43:15

@Pipas: Ha már kétszer is beírtam ugye! :)

Pipas 2010.06.14. 23:45:36

@szita szita péntek: Azt hittem, hogy csuklott a blogmotor. Nem mondod, hogy kétszer begépelted? ;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.14. 23:50:48

@steverubellreborn: Csak hát ugye az egyház elítéli a buzulást és tiltja. És ugye az egyházra kéne felnézni a híveknek.

A minimum az lenne hogy amelyik pap buzi, azt kitagadnák. Vagy elzavarni vezekelni.
Bár ez már az egyház magánügye, igazából anélkül is van bajuk.

@Pipas: Jé, szevasz.

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.14. 23:51:51

@szita szita péntek: "Eszem megáll! Sok paranoid meleg hovatovább már aludni sem tud, mer' nem mindenki izgul a saját nemére."

A melegeket egyáltalán nem érdekli, hogy a heterok izgulnak-e titokban azonos nemüre, ellenben a heterokat rendkívül irritálja, hogy nem mindenki izgul a nőkre, és ostoba, messzemenő következtetéseket vonnak le a puszta tudattól, hogy léteznek melegek.

Amit fentebb is írtam: az, hogy szóba kerül egy melegekkel kapcsolatos téma vagy melegeket látsz felvonulni, még nem kell bizonygatnod, hogy te mekkora hetero vagy, és nem kell attól félned, hogy bárki is kötelezővé teszi.

Az utolsó bekezdéseddel még egyet is értek, de ez is csak azért van, mert legtöbben csak annyit látnak az egészből, amennyit a TV megmutat, és ott nem a kulturált viselkedésű felvonulókat fogják mutatni, így teljesen más üzenet megy át.

Pipas 2010.06.14. 23:56:30

@szita szita péntek: Megmondom hogy volt:

Káin szomorúan jött-ment a pusztában és azon gondolkodott, hogy most hetero legyen -e, vagy mi.

-- A tesómat lenyomtam, nőből csak a mutter van, most mit tegyek -- így morfondírozott.

-- Főzz páleszt! -- hangzott egy zengzetes hang, az Úr hangja, ami valamiért hasonlított Orbán Viktor orgánumára.

-- Nem, nem, nem tehetem -- fújdogálta szomorúan a vuvuzeláját Káin --, mi lesz akkor az adóbevétellel és a pálinka minőségével...

-- Ne fújd azt a szart, a tököm tele van vele -- hangzott az égi szózat -- öt ezer évre betiltom a vuvuzelát, hogy rohadjon meg!

És lőn!

flamer 2010.06.15. 00:01:54

Tényleg, linkeljetek már pár képet az elmúlt két-három év budapesti Gay Pride felvonulásáról és mutassátok meg, hogy hol vannak rajta a felháborító buzik pávatollal a seggükben.
Mert én csak ilyeneket találtam, mint ez:

www.ilga-europe.org/var/ilga/storage/images/europe/photo_galleries/budapest_pride_7_july_2007/budapest_pride__9/50051-1-eng-GB/budapest_pride.jpg

Sehol egyetlen nyomorult pávatoll, linkeljetek már valamit, legyen mire fröcsögni.

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 00:02:18

@Pipas: A tavalyi itthoni felvonulásról vannak képeid?

Ha már definíció és külföldi példa, akkor te is keress rá olyanokra, hogy "gay for pay". Például ez itt: www.youtube.com/watch?v=PQensCD7xcE

Tudtad, hogy a melegpornóban szereplő fiúk döntő többsége heteroszexuális? Ugyanis a melegpornóért többször annyit fizetnek, mint a heteropornóért. A pénz meg jól jön.

Ismertem valakit, aki heteronak vallotta magát, de néha azért cumizni akart, viszont meg volt sértődve, ha ezért azt mondtad rá, hogy meleg. :)

Szóval jó dolog a definíció, csak azok a fránya kivételek, akik erősítik a szabályt... :)

Pszt! 2010.06.15. 00:03:42

Érdekes, hogy mikor minden jobbikos csaj melegpornóban nyomul, akkor nem olyan nagy a kopaszok pofája.

papaAndy 2010.06.15. 00:04:32

@Severus Tobias Snape: Ja, szerintem (remélem) ha az lenne (de nem úgy néz ki a dolog), akkor is szeretném, és amiben tudnám segíteném. De ettől még nem örülnék, hogy nem lenne tőle unokám. Szerencsére van két lányom is, valakinek csak lesz gyereke, nem hal ki pont nálam a család.

Én tudom, hogy sokaknál ez nem választás avayg külső környezet kérdése, nem akarok itt most nagyon konkrétumokba menni, de volt egy barátom még Kaliforniában, aki nagyon macsó módon viselkedett egészen az aőja haláláig, mert az öreg cowboynak túl nagy csalódás lett volna, ha megtudja, hogy a 120 kilós izompacsirta fia a fiúkra izgul. Nekem jó barátom volt, és amikor vagy 45 évesen kijött a klozettból, maradt is barátom. Nagyon nem érdekel, hogy fiúkra izgul, velem soha nem próbálkozott, ismer már régen. Sok melegel dolgoztam az évek alatt, volt ilyen is olyan is. Aki nem érti, hogy én nem, azokat nem csíptem, de volt, akivel nagyon jó baráti viszonyban voltam, simán ebédeltem vele akár egy meleg étteremben is (ott L.A.-ben). Hogy itthon is megtenném-e ugyanezt? Nem tudom, mert nincsenek itthon nyiltan meleg barátaim, begubóztam a családi életbe, és nem is ismerek személyesen melegeket. A felvonulás sem igazán érdekel, ha meleg lennék, akkor sem mennék ilyenre, hétvégeken a vadkerti tavon szeretek kajakozni, sátorozni, és mióta elhagyott a biszex arám (na nem egy nőért) azóta esetleg csajozni is.

A kommentet inkább filozófiai nyálverésnek szántam, nem akarok senkit itt megbántani, de tudom, hogy pont azzal bántom meg azokat, akiket illet, hogy szívből sajnálom őket és a szüleiket is. Az élet teli van tragédiákkal, nekem is jutott ha nem is olyan sok, mint a legtöbb embernek körülöttem. De mindegy mit dob felénk a sors a lehető legjobbat kell kihozni belőle. Ha buzi valaki, hát ez van. Ha nem lenne rá szükség, nem hozta volna létre a természet.

De akármennyire is tolerálni tudom a melegséget, mégsem örülnék pl ha a gyerekeim általános iskolai tanára meleg lenne, valahogy összeköti az ember a melegséget a pedoféliával, pedig lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz, de hát ősi ösztönöekről a heterók (mi) sem tehetnek. Szóval nem csak nekünk kell toleránsnak lennünk asszem.

Én pl. mindig "nagyra értékelem", amikor a Rúzsadombról tanítanak nekem etnikai toleranciát. Nekem, aki valamiért mindig cigók mellett sikerült laknia. Valahogy a melegséggel is így vagyok, nekem voltak és vannak meleg barátaim, munkatársaim, de ettől még nem szeretem ha megpróbálnak polgárpukkasztani. Mondjuk, ha véletlen pont aznap járnék arra gyerekeimmel, nem dobálnám meg őket, de tuti jót röhögnénk.

falcsabander 2010.06.15. 00:05:14

úgy bírom, amikor a bibliát hozzátok fel olyan sokan. ha ennyi ember betartaná legalább a tíz parancsolatot, mint amennyi a melegek ellen hivatkozásként felhozza, sokkal boldogabb világban élhetnénk.

ÉS MOST AKKOR EGY KIS LECKE HOMOFÓBOKNAK, AKIK A BIBLIÁT HOZZÁK FEL:

nézzed végig, csak 5 perc!

az USA elnökének csak hiszel ! :)))

www.youtube.com/watch?v=rbpD246xpxM

Dax 2010.06.15. 00:08:48

@Emeske: látom sikerült a lényegét megragadnod amit írtam :D nos akkor szerinted a homoszexualitás mi miatt alakul ki?
most hirtelen csak ennyit
www.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/1996/9602/02.html
www.origo.hu/tudomany/20070120ujmodell.html
www.otkenyer.hu/falusandras.php
www.origo.hu/tudomany/20080704-az-eddigi-legnagyobb-ikertanulmany-a-homoszexualis-viselkedes-kialakulasarol-1.html
www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=166
és mivel biológiai defektus, idővel kiküszöbölhető lesz, természetesen kérdéses hogy szabad e, mert ügye kulturálisan mindenképpen színesít abszolút nem szégyen, mondom el újból, de nem is olyan dolog amire az ember büszkének kell hogy legyen.... a lényeg az lett volna hogy ne legyen reklámozva hogy ki a ratyi meg ki nem az mivel a maga dolga, és ne provokáljanak felvonulásokkal. éljenek boldogon egymással ahogy akarnak, de a médiába könyörgöm ne legyen ez már téma. pl a steiner kristóf abból él meg hogy buzi, mekkora szégyen már, különben egy abszolút tehetségtelen senki Antal Imrével ellentétbe aki köztudottan meleg volt, de nem ezen lovagolt és nem is erről volt híres hanem egy tehetséges valaki volt...

flamer 2010.06.15. 00:10:15

@Pipas:
Nahát, tényleg, férfiak meztelen felsőtesttel, tényleg!
Találtam is egy ilyen megbotránkoztató képet:

www.ilga-europe.org/var/ilga/storage/images/europe/photo_galleries/budapest_pride_5_july_2008/budapest_pride_2008_hooligans__4/70613-1-eng-GB/budapest_pride_2008_hooligans.jpg

Hoppá, hoppá, bocsánat, mégse, ezek nem undorító ratyik, hanem megfontolt, felelősségteljes, tisztességes heteroszexuálisok, akik a társadalmi erkölcsért állnak ki éppen.
Bocs.

Pipas 2010.06.15. 00:14:06

@Severus Tobias Snape: Ja, hetero, csak melegpornóba szerepel. Aha, fiatal heterónak mondott fiú keresi hasonló korú férfiak ismeretségét ;)

@flamer: Budapesten még visszafogják magukat, de vedd csak ki a google keresésből a 'Budapest' szót, meglátod mit hoz a jövő. ;)

@Pszt!: Az nem meleg pornó, hanem leszbikus, azt szeretjük. ;) Másrészt amíg nem az utcán csinálják, addig nincs bajom vele. ;)

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 00:17:14

@papaAndy: "Mondjuk, ha véletlen pont aznap járnék arra gyerekeimmel, nem dobálnám meg őket, de tuti jót röhögnénk."

Ha csak ennyit elérnénk, hogy mindenki más is így reagáljon, máris jobb lenne. :)

Én sem járok felvonulni, mert van ezeregy más dolgom, de nem átallok autentikus információkat beszerezni pl. résztvevő ismerősöktől vagy netre feltett képekből, stb.

Egyébként én is úgy voltam vele, hogy ha már ez van, hozzam ki belőle a legjobbat.

A pedofíliát és a homoszexualitást valóban sokszor összemossák, pedig nem lehet állítani, kizárólagos kapcsolat van a kettő között.

Aki pedofil, az ugyanúgy lehet hetero (pl. Josef Fritzl), de lehet homoszexuális is (pl. botrányokból ismert egyházi személyek).

A kiskorúakra izgulás és az, hogy valaki azonos neműekre izgul szerintem nem függ össze.

papaAndy 2010.06.15. 00:17:32

@gergomegmászó: Ez jó! Kár, hogy nem nézek már TV-t.

Persze itt elég irónikusan idézgetnek (főleg a Pipás) a szentírásból, ami nekem pedig kínai. 3-szor futottam neki, de nem bírtam elolvasni... Talán a könnyített (ovis) verziót még megpróbálom, hátha egyszer bekerülök egy quiz játékba.

flamer 2010.06.15. 00:17:54

@Pipas: Egész eddig arról volt szó, hogy az Andrásin illegetik magukat. Meg valahogy a tisztességes Magyar emberek is oda mennek ki erkölcsi példázatot osztani.

Szóval, tudsz mutatni valamit vagy esetleg kiderül, hogy azt se tudod, hogy miről beszélsz?

flamer 2010.06.15. 00:26:27

@Dax: Hát, ez elég gyenge, ha a kuruc.info is csak ennyit bírt összeszedni, akkor tényleg nem nagyon értem, hogy min rugózik itt mindenki.

Egyébként arról tudsz valamit, hogy lehet-e valamilyen tablettával kezelni az utcai dobálózást?

falcsabander 2010.06.15. 00:28:17

örülök egyébként, hogy ez a sok ellenző és /vagy nem homoszexuális kommentelő

ILYEN KURVA SOKAT foglalkozik a homoszexualitás témájával.

:)))

az hogy ennyire ellenzik, vagy egyáltalán csak zavarja őket a tudat ha látnak/elképzelnek két egymásba szerelmes férfit, az is oké felőlem.

a szerelem ugyanis tényleg egy defektes, természetellenes, génhibás stb. dolog.

megnyugodhatnak, mert Magyarországon (kis m) nem fognak látni csókolózó fiúpárt az utcán, még nagyon sokáig. legyen ez egy nagy örömük és sikerük az életben! :)))

nem tudom, hogy az is ilyen jót dolog-e, hogy sok meleg innen (is) azért költözik külföldre (nyugatabbra), mert ott kevésbé bántják, mint itt...

de egyébként tényleg jó, hogy ennyit beszélünk ezekről. jó hogy legalább van vita erről.

komolyan gondolom.

és vagyok olyan pozitív gondolkodású, hogy az idő majd megold minden ilyen problémát (is) :D

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 00:31:30

@Dax: A "médiában" azért láthatsz annyi meleget, mert még mindig heves érzelmeket vált ki és ez nézettséget hoz. A bulvártól meg még inkább erre lehet csak számítani, de ez nem a melegek hibája.

Az újságot el kell adni, a TV csatornáknak pedig nézettség kell. Ezért olyan anyagokkal rakják tele, amin sok ember csámcsoghat.

Én pl. csodálkozom azon, hogy ki az, aki képes fizetni egy bulvárlapért, kit érdekel, hogy melyik celeb mennyit fogyott vagy hogy ki kivel jött össze legutóbb.

Engem ezek nem érdekelnek, de nagyon sok embert igen, és mit csinálnak ezek az emberek? Elolvassák és utána beindul a fikagépezet, lehet utálni Liptai Klaudiát, vagy most éppen Stohl Andrást lehet utálni, köpködni. Persze Steiner Kristófot is, mert mit képzel, hogy cikkeznek róla és még meleg is tetejébe...

Ezekre van megoldás: az utóbbihoz a távkapcsoló, az előbbit meg nem kell megvenni.

Rengeteg egyéb, értelmesebb dologgal is lehetne foglalkozni. Ha van gyerek a családban, akkor például vele. Ha nincs, akkor is ki lehet találni ezer más programot, mint a népbutító készülék bambulása...

Pipas 2010.06.15. 00:34:07

Beírtam pár linket, a blogmotor kitiltott... :(

Dax 2010.06.15. 00:40:48

@flamer: Xanax
@Severus Tobias Snape: teljesen jogos, ott a pont

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 00:43:04

@flamer: Szerintem is elég gyenge a 2007-es videóval előhozakodni. Aki 3 év után sem bírta ezt feldolgozni, az forduljon pszichológushoz.

Tudom, tudom, akkor volt a papruhás, bibliás csávó, de könyörgöm, 3 éve volt. Túl kéne már lépni ezen.

A tavalyi felvonulásról vannak valakinek polgárpukkasztó képei? Megnézném!

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 00:55:20

Levezetésként itt egy jó kis videó:
"Az Elnök Emberei Season 2 Episode III."

www.youtube.com/watch?v=rbpD246xpxM

Talán mondhatjuk, hogy ez egy görbe tükör azoknak, akik csak és kizárólag a Biblia szerint közelítenek meg témákat, mint pl. a homoszexualitást.

Have fun! :)

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:02:00

@steverubellreborn:
Mondom kurvázni. A bordélyházak itthon illegálisan működnek. Az említett melegbárok pedig inkább abba a kategóriába tartoznak, mint ha elmegyek itthon egy koncertre vagy egy discoba(utóbbiba nem megyek de tegyük fel).

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:03:20

@steverubellreborn:
Szerintem meg egyáltalán nem arról szól. A normális melegeket a felvonulások elriasztják attól, hogy felvállalják mások előtt, hiszen a társadalom többsége a felvonulókkal azonosítja őket.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:09:16

@Zabal:
itthon kb 10 % van jelmezben.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:12:11

@Zabalint:
Mondom ismerkedni, mert csak ott volt biztonságos a parkhoz és többi nyilvános térhez képest.azért a legtöbb esetben nem kell fizetni.Sőt, míg melegeknél ezt a kedvem szerint szexelek akivel csak akarok kötelezettség nélkül van, addig ezt a heteróknál a kurvázás helyetesíti.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:13:52

@Dax:
Állítólag a macskabagolyköpet tabletta gyógyítja a heteroszexualitást.Holnap megkeresem neked a cikket,most már késő van!

steverubellreborn 2010.06.15. 01:17:36

@ColT:

"A minimum az lenne hogy amelyik pap buzi, azt kitagadnák. Vagy elzavarni vezekelni"

Akkor az egyház negyede mehetne:D Amúgy az okot nem értem.Én eleget írtam erről,hogy nem vágod, azt kell,hogy hinneem,hogy ha lassan mondom megérted talán:Az egyén számít nem a szexuális orientáció!

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:17:57

@steverubellreborn:
Teljesen mindegy hány százalék van jelmezben, mert egyrészt nem hallani, hogy ott a helyszínen a kulturáltabban öltözködők és viselkedők nemtetszésüknek adtak volna jelet a néhány hülyébbel szemben, másrészt szerintem azzal hogy tudták, ilyenek is ott vannak a rendezvényen, nem mennek el, mert nem akarnak ennek része lenni. Az hogy ott volt az a 90%, az szerintem azt mutatja, hogy a hangosabb 10% viselkedésével egyetértenek, csak ők maguk nem annyira bevállalósak. Ez nem egy fesztivál ahol a kéregető punkokkal nem értek egyet, attól még egy fesztiválon szórakozunk, mert a felvonulásnak társadalmi üzenete van.

És akkor vissza is térhetünk arra, hogy mi az üzenete, szellemisége a dolognak. Az hogy néhány ócska lebujban razziáztak a rendőrök, és a melegek, transzvesztiták ellenáltak, verekedtek velük. A normális meleg meg be nem tenné ilyen helyekre a lábát, ahogy normális hetero sem jár kétes hírű helyekre. Ha erre büszkék a felvonulók, akkor ez még annál is rosszabb, mint ha a büszkeséget szó szerint vennénk, hogy büszkék a másságukra.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:19:44

@steverubellreborn:
ettől függetlenül felnézhetsz a szexuális nyomort előállító egyházra, akinek a hívei boldogsága sem drága,hogy neki legyen igaza.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:22:06

@steverubellreborn:
Én egy meleget, ő azt állítja simán kiszúrja valakin, hogy ő is az-e, ezért simán szabadon dönthet, hogy ellátogat-e egy melegek által gyakran látogatott szórakozóhelyre, vagy egy wc-be, mert azon kívül is tud magának partnert találni.

De a hasonlatod a hetero szórakóhelyekkel kapcsolatban azért rossz, mert ezek a helyek, ahol az a híres razzia volt, olyan kategóriát képviselnek mint a hetero helyek legalja. Késdobálók, verekedős diszkók, illegális bordélyházak. Tény, hogy nem volt korrekt amit akkor a rendőrök csináltak, de akkor sem túl magasztos ami ott történt, nem hiszem hogy ilyet kellene ünnepelni.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:22:28

@Zabalint:
Te, én itthon és külföldön a meleg és a hetero barátaimmal teljesen normálisan öltözve vonultunk szinte mindig,de azt mondom,hogy legyen már egy olyan nap amikor ne ugassanak bele,hogy mit veszek fel.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:23:59

@Zabalint:
Adolfka,majd ha rendőrök nem hagynak békén, és folyton zaklatnak csajozás közben meg előállítanak akkor térjünk erre vissza ,jó?

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:25:00

@steverubellreborn:
Én nem is abba ugatok bele, tőlem azt veszel fel minden nap amit akarsz. De tudnod kell, hogy mindennek jelentése van. A felvonulásnak is. Ráadásul nem egy, hanem sok. Neked jelent valamit, de a TV nézőknek valami egészen mást jelenthet. Ha pedig nem tetszik nekik, nem a tolerancia fog nőni náluk a melegek iránt, hanem gyűlölködni fognak. Nem mindenki, de éppen elegen.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:25:20

@Zabalint:

"vagy egy wc-be, "

szerintem a nagymuterodat küld nyilvános wcbe szexelni.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:27:50

@steverubellreborn:
Még mindig nem stimmel a hasonlatod. Én mondtam, hogy valóban elítélendő akármilyen helyről is van szó, ha a rendőrök verik az embereket. Viszont az is az, ha nagy nyilvánosság előtt az ilyen helyek kultúráját reklámozzák.

Annak meg nagyon örülök, hogy most végre náci lettem, mikor szélsőjobbosokkal vitatkozok, akkor libsi vagy komcsi szoktam lenni :-)

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:29:07

@steverubellreborn:
Nem jut el az agyadig, hogy én senkit nem küldök sehová? Pont arról beszélek, hogy aki wc-be megy szexelni, annak a saját döntése. Én elfogadom a melegeket, de a felvonulás nem tetszik. Te ebből vonsz le mindenféle következtetést. Nem velem vitatkozol valójában, hanem próbálsz a számba adni dolgokat.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:29:14

@Zabalint:
jól van, akkor holnaptól a miniszoknyákat, toppokat, ujjatlan ruhákat,tetkót, piercinget,feltünő sminket is ellenőrízgesd és büntesd meg a járókelőkkel a viseletüket mint Iránban,mert az SZERINTED erkölcstelen, nem megfelelő.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:30:54

@Zabalint:

e"a felvonulás nem tetszik"

nekem sem tetszik jó pár városi rendezvény, de nem is megyek oda,ill nem kívánom betiltani.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:32:03

@steverubellreborn:
Tanulj meg végre olvasni! Írtam, hogy akármit felvehetsz, engem egy kicsit sem zavar. Nekem a felvonulások szellemével van bajom. Egyébként sokakkal ellentétben én azt is elfogadhatónak találom, ha melegek az utcán kézenfogva sétálnak, ahogy a hetero párok.

De látom te nem ismersz középutat, ha nem értek veled egyet, akkor minden rosszat megpróbálsz a számba adni, anélkül hogy elolvasnád rendesen, mit is írtam.

steverubellreborn 2010.06.15. 01:32:49

@Zabalint:

"Viszont az is az, ha nagy nyilvánosság előtt az ilyen helyek kultúráját reklámozzák. "

Na ez már holnapra marad: a meleg bárok reklámjainak társadalom romboló hatása a heterókra-DDDD
Kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle:)

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:33:59

@steverubellreborn:
Mond, hol írtam, hogy be kívánom tiltani? Én azt írtam, hogy nem tetszik, mert szerintem nem azt a célt szolgálja, amit szerinted. Te csak végletekben vagy képes gondolkodni? De tudod mit, ha meg tudod mutatni, hol írtam, hogy betiltanám, akkor elismerem, hogy igazad van, rendben? Te hajlandó vagy beismerni, hogy tévedtél, ha nem találsz ilyet?

steverubellreborn 2010.06.15. 01:34:50

"Az hogy ott volt az a 90%, az szerintem azt mutatja, hogy a hangosabb 10% viselkedésével egyetértenek, csak ők maguk nem annyira bevállalósak. Ez nem egy fesztivál ahol a kéregető punkokkal nem értek egyet, attól még egy fesztiválon szórakozunk, mert a felvonulásnak társadalmi üzenete van."

A velencei vagy a riói karneválon hogy is van ez ?
Pedig az utóbbin akkora csöcs és csípő rázás van,hogy ihaj:)

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:37:34

@steverubellreborn:
Olvass kérlek, ne csak írjál! Tőlem annyi seggriszálás lehet a felvonulásotokon amennyit csak akartok. De ha egyáltalán nincsen, akkor sem lesz egy csöppet sem toleránsabb a lakosság a melegekkel szemben a felvonulástól, mert az egésznek pontosan ugyanannyi értelme van, mint a cikkben említett hetero felvonulásnak.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 01:42:02

Na mindegy, jóéjt, remélem ott leszel az s-el kezdődő nevűek felvonulásán :-)

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 01:43:51

@Zabalint: Dax-szal már sikerült eljutni odáig, hogy létezik a távkapcsoló és hogy a bulvártól nem is lehet mást várni, mint hogy olyat mutasson, ami iránt biztos nem mész el közönyösen, amiről vagy pozitív, de inkább negatív véleményed van.

Szerintem ezzel te is egyet tudsz érteni.

Páran talán már írták: élni és élni hagyni.

Semmivel sem lesz rosszabb a heteroknak, ha hagyják ünnepelni a melegeket. A TV-t át (vagy ki) lehet kapcsolni, abban a 2 órában (az évi 8760 órából) meg lehet találni más zarándokhelyet, mint az Andrássy út.

Szóval, aki nem akarja, annak nem is kell látni.

Aki meg előre megfontolt szándékkal odamegy ellentüntetni "kevésbé kulturált módon", azokról ugye neked sem a példaértékű szó jut eszedbe?

Én sajnáltam azt a kislányt, aki az apja nyakában ülve nézte, ahogy apuci rángatja a kordont, mint valami őrült és közben ordítozik mint a fába szorult féreg. Neki vajon mit mondott az apja a látottakról beleértve a ő viselkedését is?

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 01:49:39

@Zabalint: Mindazonáltal arról lehet beszélni, hogy a felvonulás mennyire éri el a célját, de ehhez előbb az kell, hogy a melegfelvonulás alatt mindenki legalább egy közös célt meg tudjon nevezni.

Ahány felvonuló, annyi cél.

berlin_mount 2010.06.15. 05:01:22

Kedves posztoló!

Hiányolod a "meleg kultúrfest"-et! Tájékoztatlak, hogy minden eddigi melegfelvonulás az általad olyannyira hiányolt kultúrfest lezáró akkordja. Csak ezekszerint te is azt veszed észre amit mutatnak neked, azt sajnos nem amit a szemeddel látsz! A melegfelvonulás elötti héten, több helyszinen is meleg, leszbikus, transz témájú események zajlanak. A témába illö filmvevítésektöl, a beszélgetéseken keresztül, kiállitásokig. Erröl sajnos a zertéel, meg a csigakettes híradóban nem hallasz, ehhez figyelni kellene.

A heteróknak meg javallom, hogy fogják fel a melegfelvonulást egy karneválnak. (lásd nyugat-európa)
Táncolj együtt a zenére és azért rázd az öklöd, mert érzed a ritmust! Ne azért mert fenyegeted azt, aki elötte és utánna mosolyogva szolgál ki valahol, hallgatja meg az ügyes-bajos dolgaidat és próbál meg segíteni. de említhetném bármelyik szakma képviselöit is! ha hiszed, ha nem sokkal több meleget ismersz, mint csak a Misi-két a Barátok Köztböl! Lehet, hogy a legjobb munkatársad, a kedvenc szomszédod uram bocsá a legjobb haverod is mást visz ágyba, mint te gondolnád! Csak azért mert öklöd látja, inkább nem osztja ezt meg veled! Ezek az emberek nem fognak felvonulni mindaddig, amig az öklödet! Viszont, ha felvonulnának, a tömeg eltakarná mindazon "kirakat"figurákat, akiket a tv-ben, mint melegeket látsz!
Azt, hogy másként gondolkodók is vannak a társadalomban ha tetszik, ha nem el kell fogadni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.15. 05:22:06

@steverubellreborn: Ahogy nézem, elég sokaknak nem ez jött le.
Amúgy amit írtál, azt én írtam, te semnem vetted észre.

Pepe135 2010.06.15. 06:57:35

Nem értem, mi közük a fartúróknak a hetero felvonuláshoz...

Roy 2010.06.15. 07:10:42

"Kedves" posztoló!
A toleranciáról nem hallottál?
Másrészt, mert valaki homoszekszuális attól lehet értékes ember. Lehet, hogy Nálad sokkal értékesebbek. Sok zenész, művész van köztük.
Remélem a Queen egtyüttes volt énekesét Freddie Mercurit is útálod, megveted.
Hogy lehet ennyi gyűlölet a másság iránt. Az ókori társadalmakban ez nem volt probléma, sokkal toleránsabb volt a társadalom.
Ebben az elitélő magatartásban a keresztény egyházak is közre játszottak, és játszanak mind a mai napig.
Úgyhogy legyetek büszkék magatokra heterók, a kirekesztő magatartásotokkal. Csak így tovább!
Egy heteró aki szégyenli a többi kirekesztő heterókat.

popocatepetl 2010.06.15. 07:30:45

Jé, két mondaton belül előkerül a zsidó téma is a buzi téma után a blogban. Ennyire összefügg ez a kettő?

Nzoltan 2010.06.15. 07:31:11

@Roy: Nem értetted a cikket.

Nzoltan 2010.06.15. 07:31:58

@popocatepetl: Abban a kontextusban, amiről a cikk ír össze.

DesmoMaffia 2010.06.15. 07:37:58

Ez nem a másságról szól.Itt mutogatnak valamit - magukat - egy felvonuláson.Sok mindennel lehet szimpatizálni,sok mindent lehet gyűlölni,ezer oka van a felvonulásnak és ezer formája az ember félresiklásának.Lehetne estig vitatkozni,úgy gondolom,felnőttek vagyunk,meghoztuk a saját döntéseinket.Én,többek közt,ezért vagyok hetero.Nevezzetek maradinak,vagy papoljatok a toleranciáról.A biológia ellen tehetetlenek vagytok.Az ember,ha szaporodni akar,ahhoz két különböző nem kell:Nő és Férfi.Ez az élet rendje.

Roy 2010.06.15. 07:38:43

@Nzoltan: Mit nem lehet érteni a gyalázkodó kirekesztő magatatartásban.
Csak két szót idéznék belőle: "büdös köcsögök" a többi is ebben a hangnemben íródott. Elég egyértelmű a gyalázkodás.

Nzoltan 2010.06.15. 07:40:35

Érdekes, hogy a homoszekszualitást igen sokan normálisnak tartják. Persze természetes dolog, de ettől nem normális. Veleszületett betegség, elváltozás. Egyenlőre nem gyógyítható csak tünetmentesíthető. Navratilova tiltakozott is a gyógyítás ellen. Akár a hibbantak, soha nem vallják be a betegségüket mert számukra az az állapot a mindennapos. Nem fogják fel az elváltozást..

Roy 2010.06.15. 07:43:04

@DesmoMaffia: Az nem zavar amikor tömegközlekedési eszközön, utcán fényes nappal heteró párok csókolóznak, és szinte majdnem ott dugják meg egymást, csak azért mert ők nem melegek.
Ez is egy álláspont.

Nzoltan 2010.06.15. 07:45:00

@Roy: A párhuzamról van szó. Ugyanolyan faszság mind a meleg, mind a hetero felvonulás. Nem éri el a "célját" inkább kontarproduktív.

Nzoltan 2010.06.15. 07:46:51

@DesmoMaffia: Ne gondold, hogy ez nem változik. Az emberi jogokra hivatkozva bármit megtesznek az ügy érdekében. Főleg, ha jó sok pénz van benne. 10-20 év, és ez a probléma is megoldódik.

Roy 2010.06.15. 07:59:13

@Nzoltan: Nálunk biztos, hogy nem éri el a célját.

maszek1 2010.06.15. 08:13:38

@steverubellreborn: Nem. De Ő mentálisan egészsége!

maszek1 2010.06.15. 08:17:31

Azért nem ártana ha tudatosulna bennetek, hogy az összes meleget heteró szülők nemzették. Szarból nem lesz gyerek. Vagy igen?

KCB 2010.06.15. 08:26:30

Én támogatom a melegeket, annál több nő marad nekem.

hozé bubó 2010.06.15. 08:30:23

eddíg lehetett homofóbozni ratyi barátaim, de most hogy normális emberek mennek felvonulni érdekes módon előbújik a kommentekből a heterófóbia (???) :D
na most akkor hogy is van ez a gyülölet dolog? csak segbekukizni szabad az utcán?

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 08:31:14

@Severus Tobias Snape:
Az a probléma, hogy az egyenes következménye volt, hogy előbb-utóbb megjelennek a barmok ellentüntetni a felvonulásra, pont amiatt mert ez egy provokáló bulvárhírként jelent meg a köztudatban.

"Dax-szal már sikerült eljutni odáig, hogy létezik a távkapcsoló és hogy a bulvártól nem is lehet mást várni, mint hogy olyat mutasson, ami iránt biztos nem mész el közönyösen, amiről vagy pozitív, de inkább negatív véleményed van."

Szóval akkor jobb, ha a melegeket rühellik a heterók a felvonulókkal azonosítva őket, mint ha közönyösek velük szemben?

A felvonulásnál nyilván más-más célja lehet az összes felvonulónál, ezt nem is vitattam. Azonban már nem egy helyen olvastam a neten azt a fejtegetést, hogy a cél a köztudatba kerülés, és akkor nagyobb lesz a társadalmi tolerancia a melegekkel szemben, mint ha nem lenne ilyen felvonulás. Na, ez az amivel egyáltalán nem tudok egyetérteni. A bulvár mutatja meg legjobban miért is, hiszen a legtöbb helyen, ha a celebek szóba kerülnek, az emberek rosszallóan beszélnek róluk.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.15. 08:37:10

@Roy:
A cikk iróniája nem jött át? Nem ő büdös köcsögözött, hanem a hetero felvonulást fikázta.

KergeCsirke 2010.06.15. 08:40:19

@Nzoltan: A homoszexualitás NEM betegség. Ez egy beállítódás, ergo gyógyítani nem lehet, mert nincs mit gyógyítani. Eltér a normálistól valóban és nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, de attól még szerintem helytelen "betegségként" kezelni.
A melegek pontosan tudják, hogy ők mások, nem kezelik természetes jelenségként az identitásukat, sőt, sokan nem vallják be maguknak, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, emiatt rengeteg belső feszültség gyülemlik fel az adott emberben. Nem könnyű a helyzetük, mivel tisztában vannak a társadalom hozzáállásával. Nem hülyék ők, csak mások.

KergeCsirke 2010.06.15. 08:45:31

@Roy: Igen, ezzel egyetértek. Sajnos a keresztény egyház (ezen belül is a katolikusok), akik hirdetik ezerrel a toleranciát, pont ők a legmerevebb, "legdogmatikusabb" és legelutasítóbb felekezet. (Persze a katolikus papok pedofilügyeiről most ne ejtsek szót..)

maszek1 2010.06.15. 08:48:54

@KergeCsirke: De betegség! Mentális. Az nem indok hogy nem lehet gyógyítani. Attól még betegség. Van egy csomó olyan betegség amit nem lhet gyógyitani. Akkor azok sem betegségek?

KergeCsirke 2010.06.15. 08:58:51

@maszek1: Ez viselkedésforma, irányultság, amiért egy gén a felelős. Olyan, mint, hogy pl. nekem barna a szemem, a Tiéd pedig lehet, hogy kék. Nem azért nem lehet gyógyítani, mert nincs rá gyógyszer, hanem, mert NINCS MIT gyógyítani.

maszek1 2010.06.15. 09:10:14

@KergeCsirke: A biológia zsákutcája. Az egész élet (az anyag öntudatra ébredése) a túlélésről szól. A sejtek a gének, minden a túlélést erősiti (egy egészséges szervezetbe.) Ez van az élőlényekbe kódolva. Ugye akkor már rég nem lenne élet a Földön ha nem így lenne. A sex is (egy nővel) azért van kódólva a mint a világ legjobb dolga hogy a szaporodás, fajmegmaradás folyamatos legyen. Gondolj bele ha a világ legroszab dolga lenne, kihalt volna az emberiség.
Elsőszámú szempont a fajfentartás!!! Nem a meleg szar keverése!!!
Egy biologiai kódolással ellentétes valami, eleve nem lehet természetes, és ami nem természetes és pozitv irányú, az semmiképpen nem lehet más, mint minimum zsákutca.

maszek1 2010.06.15. 09:12:11

A biológia zsákutcája. Az egész élet (az anyag öntudatra ébredése) a túlélésről szól. A sejtek a gének, minden a túlélést erősiti (egy egészséges szervezetben.) Ez van az élőlényekbe kódolva. Ugye akkor már rég nem lenne élet a Földön ha nem így lenne. A sex is (egy nővel) azért van kódólva mint a világ legjobb dolga, hogy a szaporodás, fajmegmaradás folyamatos legyen. Gondolj bele ha a világ legrosszab dolga lenne, már rég kihalt volna az emberiség.
Elsőszámú szempont, a fajfentartás!!! Nem a meleg szar keverése!!!

KergeCsirke 2010.06.15. 09:24:58

@maszek1: Amíg a homoszexuálisok aránya nem számottevő és nincsenek többségben, addig nem hiszem, hogy bármin is izgulni kéne. A fajfenntartás működik, az, hogy kevesebb gyermek születik (legalábbis hazánkban) nem a melegeknek tudható be, hanem egy egészen más problémahalmaznak. Én pl. hetero nő vagyok, szeretnék majdan utódot, de egyelőre a környezet és az állapot nem teszi lehetővé. Pedig minden más adott hozzá.
Nem fog ez a jelenség olyan méreteket ölteni, hogy problémát okozzon. El kell fogadni és élni tovább mindenkinek a saját életét.

Roy 2010.06.15. 09:30:44

@maszek1: Abban egyet értek, hogy a fajfentartás az elsődleges szempont.
Abban nem, hogy ahomoszexualitás, leszbikusság betegség. Sajnos ez egy genetikai rendellenesség, amit semmilyen eszközzel nem lehet gyógyítani. Csak a betegségeket lehet. A végtagok nélkül született gyermekeket sem lehet gyógyítani, mert ez is épp olyan genetikai rendellenesség.
Egy kis biológia. Minden ember génjei X, és Y kromoszómákat tartalmaznak. Ezek adják, hogy milyen neműek legyünk. Amelyik embernél akármelyik túlsúlyba kerül, változások állnak be a nemiségükben. Nos ezt még a mai tudomány állása szerin nem tudják befolyásolni.
Van ugyan géntechnológia, de ez még nem áll ezen a fejlettségi szinte. Másrészt a genetikai befolyásolás ellen is sok szervezet, és az egyházak is tiltakoznak.

maszek1 2010.06.15. 09:31:33

@KergeCsirke: Ebben igazad van! A probléma ott gyökeredzik, hogy a média nagyon felkapta ezt témát.
Úgy adják elő (kis túlzással már ott tartunk) hogy szinte már nem is tekintik férfinak azt akit még nem k... s..-be. Ez a probléma gyökere. Mindig is voltak saját neméhez vonzódók, de amit a média ma művel az már gusztustalan. (és nem csak ebben a témában).

Roy 2010.06.15. 09:36:20

@maszek1: Ebben teljesen egyetértek. Sajnos a média, különösen a bulvársajtó.

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 09:40:50

@Zabalint: "Szóval akkor jobb, ha a melegeket rühellik a heterók a felvonulókkal azonosítva őket, mint ha közönyösek velük szemben?"

A médiának jobb, mert el tudja adni az újságot, a műsoridőt. A melegeknek nem jobb ettől, sőt.

Amit mondani akartam, az az, hogy ideje lenne nem csak a "médiából" tájékozódni, ha valakit érdekel, hogy valójában mi is történik egy felvonuláson.

Aki meg nem érdekel, annak elég egyszerű lehetőségei vannak arra, hogy elkerülje ezeket az információkat.

Valóban lehet arról beszélni, hogy a felvonulás megvalósítási módja milyen eredményeket hoz. Csak ne a TV-ből szerezd az információkat, hanem például látogass el egy ilyenre és győződj meg róla a saját szemeddel.

A tavalyi felvonuláson például már nem nagyon tudtak extrém embereket találni, legfeljebb az ellentüntetőknek volt hír értéke.

Ennyi.

Ratius 2010.06.15. 09:41:04

Mivel a poszt immár lekerült a címlapról, és alighanem csak a legelszántabbak fognak ide visszatérni, engedjétek meg, hogy összefoglaljam!

Tanulságos volt elolvasni a hozzászólásokat. Megtudtam, hogy a melegfelvonulás egy kulturális fesztivál záróakkordja. A felvonulás előtti héten, több helyszínen is meleg, leszbikus, transz témájú események zajlanak. A témába illő filmvetítésekkel, beszélgetésekkel, kiállításokkal. Azt is megtudtam, hogy a rendezvény valójában egy emlékmenet, ami egy emberjogi küzdelem nyitányát jelentő eseményre emlékeztet. Köszönöm mindazoknak, akik ezeket elmondták nekem, illetve a többi olvasónak.

Másfelől megdöbbentő volt látni, illetve olvasni, milyen körmönfont racionalizálásokkal próbálják a homofóbok megindokolni saját viszolygásaikat. Volt itt minden: biblia, biológia, genetika, neveléselmélet, közlekedési probléma, összesekűvéselmélet, és amit még ki lehet találni. Mindez azonban semmit sem változtat azon a tényen – amit itt szintén szerencsésen sokan képviseltek -, hogy a melegek éppen olyan NORMÁLIS emberek, mint bárki más: szorongásokkal, reményekkel, jó és rossz hajlamokkal, derék és megvetendő tulajdonságokkal. Függetlenül attól, hogy melegek, vagy sem.

Összefoglalóan úgy látom, hogy a melegekkel kapcsolatos ellenérzések mögött olyan feszültségek, frusztrációk, szorongások, anyagi, egzisztenciális bizonytalanságok, sőt nemi identitászavarok állnak, amelyeknek kezelése messze túlhaladja a meleg közösségek lehetőségeit. De talán az egész magyar társadalom lehetőségeit is…

KergeCsirke 2010.06.15. 09:47:29

@maszek1: Ez így van.. Azzal foglalkozik a társadalom, amit a média közvetít.

Severus Tobias Snape (törölt) 2010.06.15. 09:50:48

@maszek1: Miután te is egyetértesz a média szerepében, hogy miért gondolkodnak úgy az emberek a melegekről, ahogy, talán félretehetnénk a "szexelni csak fajfenntartás céljából" dolgot. :)

Lefogadom, hogy a heteroszexuális emberek több mint 99%-a nem csak utódnemzés céljából szexel. ;)

Innentől kezdve meg felesleges bármilyen okfejtés arról, hogy miért ne szexeljenek a melegek is. Ők is élvezik, meg te is.

Bármit sugall is a média, a dolog rendkívül egyszerű:
Ha nem szereted a melegszexet, akkor ne szexelj azonos neművel.
Ha nem hiszel a melegházasságban, akkor ne házasodj azonos neművel.
Persze lehet véleményed ezekről, de ne akard ráerőltetni az akaratod a melegekre, ők sem akarják, hogy te "átváltozz". :)

Szerintem bőven elférünk ebben a kis országban, csak jobban meg kell tanulnunk együtt élni. Ez mindkét oldal feladata.

Peace.

szita szita péntek 2010.06.15. 11:07:25

@flamer: Igazad van, "meghasonlottam". Soha nem vettem részt meleg felvonuláson, így a média által sugalmazott képek ötlöttek a fejembe, ami viszont úgy látszik inkább külföldi parade volt. Felhívásodnak engedve találtam pár "érdekes" fotót a hazai felvonulásról is, de messze nem olyan felháborítóakat - pláne nem olyan dózisban, mint azt korábban feltételeztem volna. Ekként újraértékelve gondolatomat:
- Hoogyne! A melegek nyugodtan demonstráljanak és mutassák meg sokaságukat (már amennyiben ezt kulturáltan teszik), hogy tudatosítsák a többségben jelenlétüket, illetve számosságukat.
- Ha a többség ezt a megmozdulást szükségtelennek, túlzónak és tolakodónak találja, nyugodtan csináljon egy ellen rendezvényt.
Szóval továbbra sem értem mit kell ezen hőbörögni, miért kell a meleg közösség elleni támadásként értelmezni. A szexuális irányultság egy olyan magánügy, aminek nincs helye a közbeszédben. Ha emez így, akkor amaz úgy és kész.

playoflight 2010.06.15. 11:34:52

@Ratius: Ha elolvastad a kommenteket, láthattad, hogy számos olyan hozzá szólás volt, amely nem gyalázkodott, szidalmazott vagy fenyegetett. Egyszerűen csak elutasította azt, hogy a homoszexualitás normális lenne.

Én és mások is azon a véleményen vagyunk, hogy a homoszexualitás a szexuális élet zavara.

Nézd meg milyen válaszokat kaptam a kommentjeimre, azonnal nekem estek, sértegettek és vádoltak. Pedig én ezt nem tettem! Nem sértegettem a homoszexuális embereket, szidalmaztam és nem fenyegettem, még csak nem is gúnyolódtam. Nem igaz, hogy mindenki aki elutasítja a homoszexualitást, az mindjárt azt gondolná, hogy azok az emberek szörnyek, gonoszak, mocskosak stb!

Azt írtad: "a melegekkel kapcsolatos ellenérzések mögött olyan feszültségek, frusztrációk, szorongások, anyagi, egzisztenciális bizonytalanságok, sőt nemi identitászavarok állnak" szerinted a normális hangvételű, de elutasító kommenetjeimre írt válaszok nem azt mutatják, hogy a homoszexuális emberek is feszültek, frusztráltak, szoronganak stb.?

ELEGEM VAN ABBÓL, HOGYHA VALAKI ELUTASÍTJA A HOMOSZEXUALITÁST, AKKOR AZT MINDJÁRT SÉRTEGETIK! Én és a többi elutasító kommentelő is pont annyira vagyunk feszültek, frusztráltak, szorongásosak stb. mint bárki más Magyarországon.

Nem azért utasítom el a homoszexualitást, mert feszült, fusztrált stb vagyok. Hanem mert betegségnek, rossz szokásnak tartom, amely káros a társadalomra. És ezen nem változtat az a tény, hogy más szokások, betegségek is vannak, amelyek károsak. Senki sem mondta azt, hogy ha Magyarországon mindenki heteroszexuális lenne, akkor itt volna a földi Mennyország!

"Másfelől megdöbbentő volt látni, illetve olvasni, milyen körmönfont racionalizálásokkal próbálják a homofóbok megindokolni saját viszolygásaikat."
Én nem olvastam el mind az 559 kommentet, nyilván volt ilyen is. De el kellene fogadnod azt, hogy sok komment nem körmönfontan próbál racionális érveket keresni hanem egyszerűen TÉNYLEG ez az illető véleménye.

szita szita péntek 2010.06.15. 11:56:07

Az alábbiakat kérem nem trágárságként értelmezni - egyszerűen nem találok jobb szavakat a mondandóm tolmácsolására.

Vannak olyan dolgok, amik az emberek többségéből (véleményem szerint) legfőképp ösztönös okokból viszolygást váltanak ki. Analógiaként (és bocs, de tényleg nem találok jobb párhuzamot) a sz*r evést említeném. A legtöbbeknek pusztán a gondolattól is felfordul a gyomruk - és ez így van jól. A természet jól belénk kódolta, hogy ettől bizony irtózni kell. Ugyanakkor határozottan létezik egy olyan kisebbség, amelyik ezt egy izgalomfokozó szexuális játéknak tartja. Azt hiszem nem túlzok, ha a magatartásukat a deviáns jelzővel illetem. Elfogadom, hogy ez számukra izgalmas, jó dolog, de köszönöm - hallani sem akarok róla. Ez az ő magánügye. Ha rám erőszakolja pusztán a gondolatot, akkor már az én ügyem, mert az én gyomrom forog.
A többségtől annyi tolerancia elvárható, hogy ne avatkozzon be ebbe a perverzióba, viszont a kisebbségnek meg kell békélnie a gondolattal, hogy devianciája másokat undorral tölt el. Nem tehet róla, értem én, de nem akarom, hogy erőszakosan a tudtomra adja azt, amivel alapvetően NEM akarok foglalkozni.

A meleg büszkeség napi felvonulás egy konfrontatív aktus -> kérem ne tessen már csodálkozni, hogy konfrontációt szül! Az utóbbi évek kedvező irányú változásai az elfogadás irányában helyesek. Nem most kell az elfogadásért csatákat vívni, mert a folyamatok jó irányban haladnak. Elismerem, nem tökéletes ez a világ még a melegeknek, de egyre jobb. Én, mint a többség tagja nem várnék többet, mint hogy a magánügyükkel ne kelljen már szembesülnöm, mert undorít és ez nem az én hibám.

Ratius 2010.06.15. 12:03:17

@playoflight:
Azt írod: ,,Én és a többi elutasító kommentelő is pont annyira vagyunk feszültek, frusztráltak, szorongásosak stb. mint bárki más Magyarországon." Ez bizonyára így van, és nyilván abban is igazad van, hogy ,,a homoszexuális emberek is feszültek, frusztráltak, szoronganak".Miért is ne lennének ugyanolyan problémáik, mint bárki másnak? Nyilván ez megmutatkozik a higgadt, okos hozzászólásokra dott reakciókban is, mint ahogyan te is megkaptad ezeket az ideges, gyűlölködő megjegyzéseket.
Ugyanakkor az, hogy a homoszexualitást ,,betegségnek, rossz szokásnak" tartod, ,,amely káros a társadalomra" érthetően bisszantja a melegeket. Ők nem tartják magukat sem betegnek, sem rossz szokásokkal megvert embernek, különösen tem tartják magukat károsnak a társadalomra.
És itt van a kutya elásva a harmadik felvetéseddel kapcsolatban is. Az ugyanis, hogy neked TÉNYLEG ez a véleményed - amit én egyébként igyekszem tiszteletben tartani -, éppen a racionalizáálás folyamatát tükrözi.
Az ember ugyanis olyan lény, amelyik igyekszik ésszerű okokkal megmagyarázni a maga, sokszor értelmetlen döntéseit. Legyen szó arról, hogy miért vett föl törleszthetetlen bankhitelt, miért nem válik el verekedős férjétől, miért utálja a cigányokat, vagy szereti a szőkéket. A racionalizálás természetes folyamat és sok esetben előre viszi az emberiséget, tudományos ismereteink hátterében is az a pszichés igény áll, hogy értsük, mi miért van, mit miért csinálunk.De ez nem jelenti azt, hogy minden efféle racionalizálás eredménye a megfelelne a valóságnak. A melegekkel (cigányokkal, zsidókal stb-vel) kapcsolatban - úgy tűnik - különösen nem.

ÁkiBáki (törölt) 2010.06.15. 12:10:50

@playoflight: A te elutasításod az általad normálisnak elfogadott szexuális identitásodból fakad. Egy homoszexuálisnak a normális identitás a saját szexuális életének megfelelő. És nincs is ezzel semmi baj, egészen odáig, amíg ez nem kerül a plénum elé.
A szexuális élet mindenkinek a magánügye. Amennyiben ezt a külvilággal is meg akarja osztani, az talán már egyfajta exhibicionizmus, mondhatnám perverzió. Legyen az hetero vagy homoszexuális.
Ennélfogva a pornográfia is ebbe a kategóriába sorolandó - ugyan némi álszent viselkedéssel - mert van, aki soha nem tenné közszemlére a saját szexuális életét, viszont kéjjel csámcsog azokén, akik ezt megteszik.
A szexualitás "felszabadításának" ez is egyfajta következménye. Az, hogy ömlik a tévéből, rádióból, mozikból, erre szakosodott és nem szakosodott lapokból a pornográfia, az joggal vetíti a kérdést, hogy amennyiben ezt lehet, akkor a "más" szexuális irányultságú miért nem kapja meg ugyanezen lehetőséget ugyanazzal a joggal, mint azt hetero társai megkapják?
S a kérdés jogos. Ha egyenlősdi van, akkor az mégis miért csak egy csoport (mely ugyan a többség) egyenlősdi játéka csupán és miért nem vonatkozik azokra is, akik ettől eltérnek?
Nem egy homoszexuális ismerősöm van. Ugyan nem központi téma a nemi identitás boncolgatása, de az kiderült, hogy eszükbe sem jutott, hogy megjelenjenek egy ilyen parádén. Sőt, kifejezetten elutasítóak voltak ez ügyben.
Azokról viszont, akik ott megjelentek, meglehetősen lesújtó véleménnyel voltak.
Azt pedig, hogy valaki kitalálta, hogy erre büszkének kell lenni, nos azt a legnagyobb baromságnak definiálták.

playoflight 2010.06.15. 13:19:17

@Ratius: Te az előző kommentedben nem racionalizáálás hanem a körmönfont racionalizáálás kifejezést használtad. Ugye érzed a kettő között a különbséget? A körmönfont jelzővel egyértelműen arra utalsz, hogy az indok erőltetett.

"amelyik igyekszik ésszerű okokkal megmagyarázni a maga, sokszor értelmetlen döntéseit" Én nem igyekszem ésszerű okokkal megmagyarázni az értelmetlen döntéseimet. Mert a döntésem, véleményem nem értelmetlen hanem értelmes.

Én egyáltalán nem foglalkoztam a kommentjeimben azzal, hogy a melegek, jobbak vagy rosszabbak, vagy egyáltalán bármilyenek lennének a többi emberhez képest. Te voltál az aki a kommentedben azt írta, hogy az emberek azért elutasítóak a melegekkel szemben mert, idegbetegek és gyűlölködőek, és ezt az állapotukat titkolva ész érvekkel próbálkoznak. Én a te írásodra reagálva írtam azt, hogy a melegek pont olyan idegesen és gyűlölettel válaszoltak nekem mint bármelyik hetero. Ergo az, hogy a heterok elutasítják a homokat annak nem lehet kizárólagos oka az, hogy a heterok idegbetegek stb hiszen-e tekintetben ugyan olyanok.

playoflight 2010.06.15. 13:47:15

@ÁkiBáki: "A szexuális élet mindenkinek a magánügye."

Igen és nem. Bizonyos szempontból igazad van, a szexuális viselkedés szabadsága hozzátartozik az alapvető emberi szabadság jogokhoz. De sajnos az emberek összekeverik a szabadságot a szabadossággal. És az általad fent említett számos heteroszexuális magatartás is ugyan olyan káros és romboló mint a homoszexualitás. De a vitaindító cikk nem azokról szólt! Ezért nem is azokhoz szóltam hozzá.

Sok családot ismerek személyesen, ahol a fenti mondat sokszor elhangzott, aztán válás, komoly gazdasági gondok és érzelmileg sérül gyerekek és felnőttek lett az eredmény! Volt egy kollégám, akinek a kedvenc szavajárása az volt: hűséget fogadtam, nem vakságot! Aztán addig nézegette nyál csorgatva a nőket, amíg az egyikhez odament, lefeküdt vele, majd később elvált. Egy másik ismerősöm sokat netezett otthon, állandóan a cset szobákban lógott, ha az asszony vagy a gyerekek hívták mindig az volt a válasz: én nem csinálok semmi rosszat, itthon vagyok csak emberekkel beszélgetek! De csak a teste volt otthon, nem a szíve, nem beszélgetett, játszott, dolgozott otthon, az esze nem azon járt, mi szépet és jót tudna tenni, milyen programokat csináljanak közösen, hanem csak a gépen. Mi lett a vége? Az életét, gondjait, érzéseit már nem a családjával osztotta meg, hanem idegenekkel, a családjától eltávolodott. Csak idő kérdés volt, hogy az egyikkel személyesen is találkozzon és összebújjanak. A dolog kiderült, ez volt az utolsó csepp a pohárban, elváltak, teljes anyagi csőd, magára hagyott két gyerek.

Igen az ember azt csinál amit akar. De nem minden jó amit az ember csinál! És a te, én, mindenki szexuális magánélete hatással van az élete többi részére is és a vele kapcsolatban álló emberekre is.

ÁkiBáki (törölt) 2010.06.15. 14:19:53

@playoflight: Nem szeretnék pálcát törni senki felett sem. Különösen úgy, hogy ezt nemi identitás alapján kellene megtennem.
De változatlanul azt állítom, hogy ez magánügy, melynek természetesen hatása van az emberre, és ezáltal a környezetére. De ezalatt nem azt a hatást értem, amelyet ezek a parádé-provokációk kiváltanak.
A józan ész és használata nem büntetendő cselekedet. Még ha mostanában úgy is tűnik.
De ha nincs - hát a használata is akadályba ütközik.

Napkutya 2010.06.15. 16:36:00

@Ratius: Bakter! NEM vagyok homofób! Latens buzi sem. (remélem) Ha azt írom, hogy egyszerűen szeretnék közlekedni, akkor az úgy van.

Ha azt írom, kurva sokba kerül, akkor az alighanem úgy van, - de erre való az üvegzseb, vagy most épp hogy hívják, meg lehet majd nézni mennyibe kerül egy ilyen "fesztivál"...

Az biztos, hogy a rendező, a lufiárus, a tökmagos-kürtőskalácsos cigány, a kamion bérbeadó jól keres rajta, de ÉN/MI miért fizessünk ezért?

Miért kell megmagyarázni azt, amit egyértelműen megfogalmaztunk?

berlin_mount 2010.06.15. 16:44:38

A szexualitás mindenki magánügye! Ez valóban így van, mindaddig amíg az utcán meg nem csókolod a kedvesed legyen szó, hetero vagy homo párról! A melegek legtöbbje egyszerűen azt szeretné elérni, hogy ha a párjával kézenfogva sétál az legyen ugyanolyan "természetes", mint ha egy férfi és nő sétál ugyanígy. Nem akarnak senkit az utca népe közül az otthoni ágybeli jeleneteikkel traktálni, mert az magánügy. Ezek az apró (pár másodperces) dolgok korlátozásai/elutasítása miatt/ellen létezik a melegfelvonulás. Egyszerűen a melegek is szeretnének ugyanúgy élni, mint a "normálisok".
Elgondolkodtató az idei berlini meleg fesztivál jelmondata:
normal ist anders! (szójáték!!!)
a normális az más!
a más is normális!
a normalitás más!
magyarra lefordítva a szójáték jelentéseiből egy párat!

steverubellreborn 2010.06.15. 20:19:21

@Nzoltan: "Egyenlőre nem gyógyítható csak tünetmentesíthető. Navratilova tiltakozott is a gyógyítás ellen. Akár a hibbantak, soha nem vallják be a betegségüket mert számukra az az állapot a mindennapos. Nem fogják fel az elváltozást.. "

Ha ő jóban van saját magával és boldog mit kellene gyógyítani?

steverubellreborn 2010.06.15. 20:20:40

@Nzoltan:
te egy tünetmentes hetero vagy?

steverubellreborn 2010.06.15. 20:53:36

@Napkutya:

"ÉN/MI miért fizessünk ezért?"

engem nagyon nem érdekel a tüzijáték és mégis fizetnem kell érte,hogy is van ez?

steverubellreborn 2010.06.15. 20:55:56

legtöbbeknek pusztán a gondolattól is felfordul a gyomruk - és ez így van jól. A természet jól belénk kódolta, hogy ettől bizony irtózni"

Akkor miért hozta létre az evolúció?

steverubellreborn 2010.06.15. 20:58:10

"A szexuális irányultság egy olyan magánügy, aminek nincs helye a közbeszédben."

Minden emberi viszonyban ott van, ahhoz nem kell szexuális aktusnak történnie.

steverubellreborn 2010.06.15. 21:00:59

"ogy szinte már nem is tekintik férfinak azt akit még nem k... s..-be. Ez a probléma gyökere."

meg a tiéd.

szita szita péntek 2010.06.15. 22:51:19

@steverubellreborn: "Akkor miért hozta létre az evolúció? " - Nos nem vagyok genetikus, de asszem az evolúció már csak olyan, hogy nem mindig a hatékony irányba halad, csak inkább úgy többé-kevésbé...

Egyebekben meg láttam egyszer egy kísérletet vmi doku csatornán. Jól tudom hogy ez a forrás nem a megkérdőjelezhetetlen igazság maga, de azért a semminél talán több. No szóval: volt ott egy kísérlet, aminek az volt a lényege, hogy csináltak egy szobát, ahol is megteremtették az egerek számára az ideális létfeltételeket. Kaja és víz annyi volt, amennyit akartak. Egyetlen dolog volt véges: a tér. Beraktak pár egércsaládot, had örüljenek. Mint arra számítani lehetett a populáció rohamosan gyarapodott, egészen addig, amíg elfogyott a tér. No persze nem szó szerint, inkább arról volt szó, hogy azt a minimális, az egyén egészségérzetéhez megkövetelt távolságot sem sikerült már egymástól tartaniuk az egereknek, ami kellett volna. Túlnépesedtek, na. Ekkor egy igen érdekes változás állt be a szobában. Noha eleddig az egyes egyedek "normális" egérként viselkedtek, egyre gyakrabban jelentek meg a kivételek, a "deviánsok" (úgy rémlik talán a teljes csoport 20%-a lett ilyen). Egész konkrétan: megjelentek a meleg egerek, a szélsőségesen agresszív példányok és a magukba fordulók, akik pld egész nap csak a szőrüket fényesítették - mással nem foglalkoztak. Ekkor a populáció szép lassan elkezdett csökkenni, majd a létszám megállapodott a max létszám kb 70%-ánál és stabilan így is maradt.

Ennyit az evolúcióról -> önszabályozás. Nem hiszem, hogy a párhuzamra pontosan rá kellene mutassak...

Napkutya 2010.06.16. 10:17:00

@steverubellreborn: Jó gondolat.Meggyőztél. Ha már nem lehet spórolni ezzel sem, azzal sem, akkor legalább próbáljuk meg összevonni a kettőt, úgy olcsóbb!

Azt még nem döntöttem el, melyikből lenne a nagyobb botrány, a f.sz alakú tűzijátékból, vagy a világító melegekből augusztus huszadikán, ami mellesleg nemzeti ünnep, tehát mindenkinek szól, akár hetero, akár nem...

De hát, ízlések és pofonok...

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.16. 14:28:22

@Severus Tobias Snape:
Fogd fel amit írok, légyszi! Egyáltalán nem arról beszélek, hogy honnan tájékozódok, mellesleg kb. évente egyszer nézek TV-t. Itt az a lényeg, hogy az emberek többségének mi jön át a melegfelvonulással kapcsolatban. Ha rontja a melegek társadalmi megítélését, akkor nem jó a felvonulás, vagy nem jó a hírverése. Az emberek 95%-a nem fog utána olvasni. Erről beszéltem egész eddig, nem arról, hogy én mit látok az egészből.

WorldPeace 2010.09.05. 20:17:19

Bocsánat, szeretnék meleg lenni, itt lehet jelentkezni?
süti beállítások módosítása