HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

A fing és a demokrácia

2011.03.29. 10:15 Ratius

 

Álságos dolog Deutsch Tamást azzal buzerálni, hogy rondán beszél, vagy pontosabban azzal, hogy trágár szavakat használ a Twitteren.  Ez a szemforgató érvelés már Gyurcsánnyal szemben sem állta meg a helyét. Az, hogy valaki a nagy nyilvánosság előtt is éppen olyan kifejezésekkel él, mint a szűk haveri körben, nem azt jelenti, hogy lenézi, megveti, semmibe veszi a nyilvánosságot, hanem valami egészen mást. A nyilvános trágárkodás sokkal inkább egyfajta imázs-építő eszköz, nagyjából olyasmit üzen, hogy „kibaszottul laza csávó vagyok, és olyan otthonosan érzem magam a közéletben, mint otthon, két fingás között, amikor alsógatyában vakargatom a tököm.”
Hogy ez a kép mennyire hamis volt Gyurcsány esetében, azt mindannyian érezhettük. A bukott miniszterelnökről elsősorban az sugárzott, hogy egy végtelenül szerencsétlen lúzer, akinek a pénz és a hatalom elsősorban valamiféle önigazolást jelentett. Minden lépéséből, minden gesztusából, minden szavából sugárzott az a bizonytalan és kétségbeesett megfelelési kényszer, amely igazolja ország világ előtt, s ezzel hitelesíti önmaga számára is azt, hogy ő igenis értékes, tartalmas, sikeres valaki. Gyurcsány Ferenc trágár szavai nem azért voltak zavaróak, mert sértették a közízlést, hanem azért, mert kiáltó ellentétben álltak mindazzal, amit az az ember sugárzott. (Ebben az értelemben, tehát amennyiben a giccs sértő, a volt miniszterelnök randa szavait is besorolhatjuk a jóízlés elleni támadások közé…)
Más a helyzet Deutsch Tamással. Lehet őt kedvelni, vagy utálni, de az vitathatatlan, hogy ő az élet császára. Mindig is az volt. Siker, pénz, csillogás, pucér nők, s annyi más érdekes veszi körül. Tamás valóban otthon van a közéletben, úgy nőtt bele, mint huszár a nyeregbe. Soha mást nem csinált, csak közélt. Ha ő úgy érzi, hogy van olyan fórum, amelyen otthonosan elengedheti magát, amelynek keretei között randa szavakat használhat, ellenfeleit elküldheti a picsába, hát lelke rajta, engedje el. Nincs ebben semmi sértő, semmi bántó. A Twitter és általában az internetes kommunikáció világában mindez teljesen helyénvaló stiláris elem.
Amit én sokkal fontosabbnak érzek, az az, hogy a Fidesz egyik vezéralakja, a személyes jelenlét erejével bukkant föl az internet rémületes nyilvánossága előtt. Új fejlemény ez, és nagyon lényeges. Politikusainknak, főleg persze konzervatív politikusainknak ugyanis egyelőre alig-alig tűnt föl az a tény, hogy az internet új kommunikációt, új nyilvánosságot, új emberi kapcsolatokat hozott létre. A közösségi oldalak, a blogok, a nagyon közeli jövőben gyökeresen át fogják formálni az emberek közti érintkezés minden szintjét és formáját: az oktatástól, a demokratikus rendszerek működésmódjáig, valóban mindent. Egy közvetlenebb, nyilvánosabb és persze ezekkel együtt egy konfliktusokkal terhesebb világot teremt az elektronikus agora. Hogy Deutsch Tamás nem elbújik e nyilvánosság elől, hogy a Fideszes EP képviselő nem titkárnői által – azaz egy formális és egyoldalú kommunikációt jelentő módon – van jelen ebben az elektronikus közéletben, hanem személyesen, vállalva szavait, gondolatait, és vállalva azt is, hogy esetleg majd őt is jól elküldik az anyja valagába, az szerintem nagyon jó dolog. Akár így, akár úgy, de a szélesebbre tárja a magyar nyilvánosság kapuit, azaz végső soron előbbre viszi a magyar demokráciát.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Boldogok a sajtkészítők immár a Facebookon is megjelent.
Érdemes bejelölni, mert előfordul, hogy egyébként izgalmas posztok nem kerülhetnek ki az Index címoldalára. 

40 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr12781199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Deutsch Tompika ezúttal az alkotmányjogászt ekézi 2011.03.29. 13:56:06

Deutsch-Immár-Nem-Für Tamás, mozgalmi nevén Tompika, március eleje óta a Twitteren osztja az észt és mutatja meg, hogy milyen a valódi polgári ízlésvilág....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

furiosity killed the rat 2011.03.29. 13:11:02

És ezzel mit akartál mondani?

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.29. 13:11:16

"Ha ő úgy érzi, hogy van olyan fórum, amelyen otthonosan elengedheti magát, amelynek keretei között randa szavakat használhat, ellenfeleit elküldheti a picsába, hát lelke rajta, engedje el. Nincs ebben semmi sértő, semmi bántó. A Twitter és általában az internetes kommunikáció világában mindez teljesen helyénvaló stiláris elem."

Ez teljesen rendben van, csak az a baj, hogy közben megélhetési pereskedők százezreket akaszthatnak le újságírókról. Olyanok, mint a fityiszes mitnyan.

Bobby Newmark 2011.03.29. 13:23:49

"Hide your kids, hide your wife
And hide your husband
Cuz they’re rapin errbody out there"

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.03.29. 13:24:46

@furiosity killed the rat: hát nyilván azt, hogy a boldogtalan sajtkészítők elmehetnek a picsába.

Ringlósztár 2011.03.29. 13:31:30

Valakit érdekelnek a twitek?
Eszembe sem jutna ilyet fasságot olvasni és ez minden esetben, amikor valahol idéznek ilyet, újra és újra megerősödik.

Terézágyú 2011.03.29. 13:32:31

Nincs igazad. Alapvetően gyurcsányt se azért utálták, mert csúnyán beszélt... az csak egy ürügy volt, hogy aki utálja, az még jobban utálhassa...
Itt is erről van szó. Nem az a baj, hogy dajcs csúnyán beszél, hanem mert eleve utálható. Az eddigi tettei, illetve a pártja miatt.

szempontpuska 2011.03.29. 13:33:16

"Álságos dolog Deutsch Tamást azzal buzerálni, hogy rondán beszél, vagy pontosabban azzal, hogy trágár szavakat használ "
Igazad van bazmeg!
:-)

Transylvanianmixedgrill 2011.03.29. 13:36:41

Vártam már az írásokat, amivel próbálja menteni a fidesz a menthetetlent, de ez ölég gyengusz próbálkozás volt. Ennyi jött össze, ez a D.T. más mint Gyurcsány, mert csak?! És hogy még erényis, ha valaki útszéli, arrogáns furkó?

EnTeO 2011.03.29. 13:40:38

"A Twitter és általában az internetes kommunikáció világában a trágárság teljesen helyénvaló stiláris elem."

Ez egyszerűen nem igaz.

Az úriember mindenhol és mindenkor úriember.

pruitt igoe 2011.03.29. 13:43:36

@furiosity killed the rat: azt akarta mondani, hogy fing, hihihi, hahaha

wirth6 2011.03.29. 13:45:17

"Álságos dolog Deutsch Tamást azzal buzerálni, hogy rondán beszél, vagy pontosabban azzal, hogy trágár szavakat használ "

Álságos egy lófaszt, az interneten is tessék szépen, választékosan megnyilatkozni : )

kvasztics47 2011.03.29. 13:48:25

@Terézágyú:
Gyurcsányt miért kellene utálni a tettei alapján?
Gyurcsányt azért utálják a balekok mert megútáltatták velük, az aljadék Fideszesek, a sok barommal, akik nem tudnak különbséget tenni az idd ki a bilit-vagy a vidd ki a bilit között.
Gyurcsány a rohadék Orbán miatt nem tudott kiváló eredményt elérni. Minden lépését gyalázták és erre buzdították a balga népet is. Mi kell a népnek? Ellenség, vagy akit útálhat.

2011.03.29. 13:48:35

Ilyen gyenge szöveget!!??

Szelid sunmalac 2011.03.29. 13:48:52

Megnezned legyszives mas EP kepviselok ,esetleg allamfok twittereit? Tedd meg nekem ezt legyszives! Aztan nevezz meg meg egyet, aki ennyire lejaratja magat es a nemzetet, amit kepvisel nemzetkozi forumokon.

Terézágyú 2011.03.29. 13:52:14

@kvasztics47:
"Gyurcsányt miért kellene utálni a tettei alapján?"

Az most nem témája ennek a topiknak, hogy jogosan utálják-e gyurcsányt vagy sem :)
Vannak, akik utálják, és szvsz nem azért mert csúnyán beszélt.... :)

E220 (törölt) 2011.03.29. 14:09:45

en soha eletemben nem twittereztem nem is vagyom ra, accounton sincs. Facebookon sem kovetem Orban v Gyurcsany posztjait, nem is erdekel miket irnak a titkarnok helyettuk fel.

Mindenesetre az utolso mondat, hogy a twitterezes elobbre viszi a demokraciat, eleg eros sztem. Mitol vinne mar elorebb a demokraciat az, hogy tudom, hogy Deutsch most eppen masnapos a tegnapi kokteloktol. Attol hogy tudom, hogy eppen mit gondol a parttarsakrol meg este mit es kivel csinal nem lesz "nagyobb" a demokracia, ez hulyeseg...

Berlusconi sem lett demokratabb csak mert kiderultek rola maganjellegu dolgok. (tudom eroltetett pelda :))

E220 (törölt) 2011.03.29. 14:14:16

ja, a karikaturat meg nem ertem, valamirol lemaradtam Deutsch-al kapcsolatban?

Ezalaci 2011.03.29. 14:20:34

DT most akkor lemond vagy nem?
Ha nem, a pártja felvállalja??

céerem 2011.03.29. 14:24:52

Pár hónapja regisztráltam a twitteren, de olyan unalmas, ezer éve rá se néztem.
Elég - hogy is mondjam - hiteltelen, hogy egy olyan dajcstomit méltat a posztoló, aki egész életében "közélt" = életében nem dolgozott rendesen, és a közéslést sem csinálta jól (ld: OV elküldte hidegebb éghajlatra), és az égvilágon semmit hasznosat nem tudok kötni hozzá az ország szempontjából (bár igaz, elhagyta).
Két dolog jut róla eszembe: a piros és kanárisárga pulcsijai, amikben a hétfői ülésekre járt még anno, mert ő már akkor úgy érezte, hogy „kibaszottul laza csávó vagyok, és olyan otthonosan érzem magam a közéletben, mint otthon, két fingás között, amikor alsógatyában vakargatom a tököm.”
és a népstadion milliárdokért beszerzett kontrollajtói.
Ez dajcstomi, meg az a sok érdektelen dolog, amit prosztó nyelvezetben (sajnos) megoszt velünk.

Netuddki. 2011.03.29. 14:24:53

Hát, kedves tompikamosdató blogíró, szerintem fussál neki mégegyszer!

na__most__akkor 2011.03.29. 14:25:29

"Az úriember mindenhol és mindenkor úriember."

Mutass egyet a parlamentben, vagy bárhol a kétharmadon belül.

Pl. egy magyar úriember magyarul ír. Ékezetekkel, ha szabad szóvátennem...

Emiksz 2011.03.29. 14:26:25

Dajcstomi kommentel:

emiksz.blog.hu/2011/03/29/dajcstomi

"Az alkalmazás beállítások menüpontjában a brutalitást kettővel, az alliterációt hárommal feljebb tekerte. Bepipálta az agrár és biológiai kifejezések kockát is. Kért egy próbát.
- 'Galád gecigombóc'. Hmmm, javul.
Még két pöcökkel feljebb a brutalitást."

KEME5 2011.03.29. 14:29:52

Szerintem nagyon értelmetlen amit írtál. Az hogy valakit elküldök melegebb éghajlatra, vagy hogy csúnyán beszélek egészen más kérdés. Az is egészen más kérdés, hogy egy zárt szobában egy csoportnak beszélek és hogy mit írok a twitterre.
Az internetes társadalom beskatulyázása az, hogy a twitteren megengedett a trágárság a mások trágár leoktatása. Az hogy ez egy virtuális hely nem jelenti azt hogy nem érvényesek erkölcsileg ugyan azok a szabályok rá mint egy fizikailag valós közösségi helyre.
Nincs virtuális és fizikai világ külön csak egy világ van amiben élünk és amiben egymáshoz kapcsolódunk különböző módon.

arany bocus 2011.03.29. 14:34:33

De unalmas már, hogy bármi derül ki egy fideszes potentátról, mondhat vagy írhat bármekkora hülyeséget, azonnal kapunk mellé egy gyurcsányozást, még jó, hogy most a "deazelmúltnyolcév" kimaradt.

igényes 2011.03.29. 14:36:32

Hát nem tudom ki írta ezt a versikét Brüsszelből?

W.Mama

Már egy hete csak a picsámra
gondolok mindíg, fel-felállva.
Aktákkal rakodva kezében,
ment a parlamentbe, ment serényen.

Én még őszinte ember voltam,
ordítottam, toporzékoltam.
Hagyja a szar aktákat másra.
Engem vigyen be az irodába.

Csak ment és cipelt némán,
nem kivánt, nem is nézett énrám
de a szoknyája fényesen, suhogva,
hívogatott a tilosba

Nem nyafognék, de most már késő,
most látom, milyen baszottul jó nő
szürke haja lebben az égen,
kékítőt old az ég vizében.

céerem 2011.03.29. 14:39:59

@arany bocus: Igen, az nem mentség, hogy bár x paraszt, y még parasztabb volt pár éve, ezért x mondhatni jó fej :-)

átlátó 2011.03.29. 15:15:34

Egy úr a Paprika Csárdában is az Úr. :) Kicsit bonvivános, de úr...a wc-ben meg éppúgy orrot túr. Kérem megfigyelni, hogy kettő "r" betűt alkalmaztam. Ja, hogy a Tomi? Szépen csillog a szeme.

átlátó 2011.03.29. 15:19:35

@átlátó: Jut eszembe...és azt is kérem megfigyelni, hogy paraszt létemre kettő darab "l" betűt vettem használatba nem az államfő és az állomás szavaknál, hanem a csillog esetében. Ja...,hogy a Tomi? Hát mondom, hogy szépen csillog a szeme. (Kettő "l"-lel)

fepi 2011.03.29. 15:20:17

Mindenesetre 1 alszent taho a partjaval egyutt

igényes 2011.03.29. 15:38:49

Gazdaság
Keresés A KSH visszavonta a reggel közölt munkanélküliségi adatokat
2011. március 29. 15:17
Visszavonta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a reggel közölt a "Foglalkoztatottság és munkanélküliség, 2010. december-2011. február" című gyorstájékoztatót - tette közzé a statisztikai hivatal kedden délután a honlapján. A rövid közlés szerint a teljeskörűsítéshez használt népesség-előreszámító modell hibás futása miatt volt szükség az időleges visszavonásra. A gyorstájékoztatót a javított adatokkal március 30-án újból megjelenteti a KSH.

JumboJet 2011.03.29. 15:45:27

Te eszement Poszter, hogy lehet a nicked Ratius, ha értelmed íly csekély? Hogy ilyet leírsz:
"Deutsch Tamás nem elbújik e nyilvánosság elől, hogy a Fideszes EP képviselő nem titkárnői által – azaz egy formális és egyoldalú kommunikációt jelentő módon – van jelen ebben az elektronikus közéletben, hanem személyesen, vállalva szavait, gondolatait, és vállalva azt is, hogy esetleg majd őt is jól elküldik az anyja valagába, az szerintem nagyon jó dolog. Akár így, akár úgy, de a szélesebbre tárja a magyar nyilvánosság kapuit, azaz végső soron előbbre viszi a magyar demokráciát."
(És nem vónék épp az MSZP bértollnoka.)
Dajcstamás ezzel maga lett a bátorság vágtató lovasszobra!
Kurva nagy kurázsi kell ám ahhoz, hogy laza, alpári stílusban gyurcsányozzon meg postkommunistázzon.
Akkor lenne fasza csávó, ha ugyanezt, ugyanígy odavágná a Főnöknek, meg az összes gerinctelen, hazug, vérgeci, képmutató, cinikus fideszes képviselőtársának - vagy ilyenek nincsenek? Szíjjártót megvédeni! Te jószagú úristen! És ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy ez felér egy coming-outtal, ami, ugye nem más, mint valami őszinteségi roham. Tehát DT így őszinte. Szerinte, minden fasza, ami az elmúlt egy éveben, mega azelőtt történt a Fideszben. (Azt a nevek nélküli kis kiszólást most hagyjuk, az lenne az egyensúlyteremtés?) Hogy van indulat az alkotmány körül (alulról párolog a bögre)? Naná! Mert egy fos. A preambulumot teljes egészében olvastam - kritikán aluli, a tervezet egészéből részleteket ismerek, elemzéseket olvastam - rettenet. És mi végre az egész. Mellesleg, lófasz indulat van itt ahhoz képest, ami volt a Bajnai-program ellen, pedig az kutyafasza volt a Széll Kálmán tervhez képest megszorításilag. DT-nek egy szava sincs a napi Fidesz-hazugságokhoz - hasonló stílusban. És kurva hülyén fest posztkomcsizni egy fideszesnek, egy Járaival, Fónaggyal, Stumpffal, Martonyival, Mikolával, Csintalannal, Szitával, Schmittel, Kövérrel, Bencsikkel, Kerényivel... (volt MSZMP-sek, némelyik besúgó, HNF-os, ex-népszavás, népszabadságos, stb.)
DT! Várom Tamás, a kurvaanyázós Fidesz kritikádat! Izgatottan!

JumboJet 2011.03.29. 15:47:24

...És még néhány gondolat Neked, kedves Poszter, DT stílusában:
Feljelentkezem a Twitterre, és megkérdezem a Posztoló által követendő példának tartott Tamást, hogy te Tomi! Hol a faszban is rohadnak a beléptetőkapuk néhány milliárdért, meg Tomesz, mennyivel dagadt a zsebed, faszom, abból, hogy a franciák építették újjá a BS-t, és nem az oroszok sokkal occsóbbér? Meg Tomcsi, hogy a kurva életebe vót azzal jogi diplomáddal, azt a hétmeganyócát!? Hát ilyen hülye gyerek vagy!? Eszednél vagy a naptáraddal, húgyagyú? Tudod, Tomi, Neked eleged van a hazugságokból, nekem meg belőled, gecó, mert nálad nagyobb nímand ripacsa a hazai közéletnek kevés vót! Ha Gyurcsány a léc, te le se vered, annyival alatta ugrasz!

Szóval, Ratius, legyen ez? EZ így kurva trendi és őszinte lesz!

Cateran 2011.03.29. 15:52:23

@na__most__akkor:

En ugyan nem vagyok uriember (bar nem azert nem irok ekezet nelkul) de ez 1 akkora baromsag, hogy csak pislogni tudok rajta...Te abbol allapitod meg valakirol hogy uriember-e, hogy a SZAMITASTECHNIKABAN (illetve a SZAMITOGEPEN illetve az OPERACIOS RENDSZEREN milyen billentyuzet-kiosztassal rendelkezik? Hulyebb mar te sem leszel...
(mi van a mobiltelefonja nem tamogatja az ekezetes karaktereket? Akkor mar csakis taplo bunko lehet? Egek..nem vagy politikus veletlenul?)

kvadrillio 2011.03.29. 16:00:01

"Hogy Deutsch Tamás nem elbújik e nyilvánosság elől, hogy a Fideszes EP képviselő nem titkárnői által – azaz egy formális és egyoldalú kommunikációt jelentő módon – van jelen ebben az elektronikus közéletben, hanem személyesen, vállalva szavait, gondolatait, és vállalva azt is, hogy esetleg majd őt is jól elküldik az anyja valagába, az szerintem nagyon jó dolog. Akár így, akár úgy, de a szélesebbre tárja a magyar nyilvánosság kapuit, azaz végső soron előbbre viszi a magyar demokráciát. ".

......háááát...hjahhh........majd őt is jól elküldik a PICSÁBA !

EGYÉBKÉNT HA A TWITTEREN EZ ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS IS ILYEN MEGENGEDETT, JAVASLOM LEGKÖZELEBB DAJCSTOMPIKA TEGYEN FEL EGY VIDEÓT AMIBEN LÁTHATÓAN ÉLŐBEN ÉPPEN GYURCSÁNYRA ONANIZÁL, DE LEHET SCHMITT KÖZTESDELNÖKÜNKRE IS VAGY XVI. BENEDEK PÁPÁRA IS !!! FŐLEG......AZ UTÓBBI LENNE NAGYON CSERESZABATOS......:DDD

hamár-homár......

éjjen a SZABACCSÁG !!!!

Attilajukkaja 2011.03.29. 16:19:41

@kvasztics47:
"Gyurcsányt azért utálják a balekok mert megútáltatták velük, az aljadék Fideszesek, a sok barommal, akik nem tudnak különbséget tenni az idd ki a bilit-vagy a vidd ki a bilit között."
Ebben sok igazsag van. Es nem kell ahhoz Gyurcsany fan-nek lenni, hogy az ember ezt belassa.
Gyurcsany elkurta,...de nem az oszodi beszeddel. A Fidesz szeme elott akkor es most sem az lebegett, hogy segitsen ezen az orszagon, csak az, hogy megdotse Gyurcsanyt. Most gyozott a Fidesz, de a cel tovabbra is a hatalom es semmi mas. Sajnos.
Pedig sokan voltak/vannak, akik biztak bennuk.

Attilajukkaja 2011.03.29. 17:20:33

Cateran 2011.03.29. 15:52:23

En sem irok ekezettel, de ezert meg veletlenul sem a billentyuzetemet okolom. Inkabb az egykor feltelepitett karajterkeszletemet :o)

becsoccsent 2011.03.29. 17:50:39

@na__most__akkor: mondtal valamit, kicsirigo? :-)

dajcs egy fereg. szoljon mar valaki neki, hogy vitya azert kuldte el a halal faszara, mert idehaza teljesen szalonkeptelen, es nem azert, mert ott jo. ott is egy rakat fos.

EG0 2011.03.31. 00:10:54

Azért. Feri a sajátjait, még saját magát is savazta, Tomi pedig más szemében a szálkát piszkálgatja.
Politikai érdekektől függetlenül Feri két nagyságrenddel értelmesebb ember, mint Tomi.

Semmi gond nincs azzal, hogy ugat, kúrogat vagy megtalálta a számítógépen a bekapcsoló gombot, csak az ilyen szavakkal ne említsük egy mondatban: vezető, komoly, szakember, képviselő.

Egy befolyásos haverokkal rendelkező playboy, és semmivel nem több. De kit érdekel, hogy mit írogat?

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.04.26. 10:41:33

Ez az a Dojcs, amelyik annyira felbaszta az agyát azon, hogy a Gyurcsánynak milyen trágárul kanyarodik az ujja ?
süti beállítások módosítása