HTML

Boldogok a sajtkészítők

- Következő! … Kereszthalál? - Igen. - Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. - Következő! ... Kereszthalál? - Igen. - Jó. Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet. Következő!... Kereszthalál? - Ó nem. Szabadláb. - Mi? - Engem elengedtek. Azt mondták, nem csináltam semmit, szabadon élhetek valahol egy kis szigeten. - Hú! Az nagyon jópofa dolog. Hát akkor eredj! - Nem. Én csak ugrattalak. Valójában kereszthalál. - Ó, már értem! Nagyszerű! Nagyon jó, nagyon jó! Hát, kimész az ajtón... - Igen tudom. Ki az ajtón, balra fordulok, fogok egy keresztet. - Nagyon jó, kösz' szépen. Kereszthalál? - Igen. - Jó...

Friss topikok

  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Itt az orvosok egyik esetben sem lehettek volna jók. Azért ez milyen már? (2021.11.08. 19:30) Lengyelországban gyilkosság történt
  • midnight coder: @MEDVE1978: Igen baloldalinak nem nevezhetõk, de liberálisnak pláne nem. (2021.07.28. 15:57) Válogasd meg a szavaidat!
  • szekertabor: A probléma lényege, amit bárki, aki járt már nudista strandon, megerősíthet: a közszemlére bocsájt... (2021.07.28. 09:52) Bimbószabadságharc
  • evilwolf: " és nem kellene a méregdrága Pegazusra költeni az adófizetők pénzét." Azért a kínai vakcina sem v... (2021.07.20. 18:33) Következetesen a lehallgatásról
  • apro_marosan_petergabor: @Homo fideszbirkusz: Helyettem ne igyekezz véleményt mondani. A megzsarolt, megritkított, folyama... (2021.06.10. 21:06) Miért nem találkozik a pápa Orbánnal?

Linkblog

Bayer lavinája

2013.01.09. 14:30 Ratius

Az ellenzék fellélegezhet. Helyre állt a világ rendje. Végre kibújt a szög a zsákból, kiderült, ami előttük eddig is nyilvánvaló volt: igenis fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és cigányvérben fürdő leszármazottai, Hitler utolsónál is utolsóbb csatlósai, Szálasi elszánt apologétái, a Horthy-fasizmus veszedelmes szálláscsinálói. Azok tehát, akiknek lenniük kell, hogy emezek, mármint a Fidesz ellenzéke is az lehessen, aki lenni szeretne: bátor, korszerű, haladó és demokrata.

catilina.jpgRészeg kamasz

 

Hogy persze sem ezek nem azok, sem amazok nem ezek, azzal most ne foglalkozzunk! Mint ahogyan azt is tegyük félre egy későbbi bejegyzés izgalmas témájának, hogy vajon miért van égető szüksége a baloldalnak erre a félelmetes náci veszedelemre. Foglalkozzunk most pusztán a megbélyegző kampánytechnikával, s azon belül is csupán azzal, miképpen támadhat választást-eldöntő szélvihar Bayer Zsolt haragos kirohanásából!

A minap még – az igazi baloldaliak őszinte elégedetlenkedése, csalódottsága és dacos hátat-fordítása ellenére is – kivédhette az antiszemita vádakat a Fidesz. Rogán Antal a rettegők nagygyűlésén pártja nevében tett hitet az emberi jogok, a politikailag korrekt szavak és úgy általában az emberi méltóság mellett. Most azonban más a helyzet. Zsolt barátunk kifakadt, s egy publicisztikának látszó ocsmány káromkodás keretei között könnyített a lelkén. A szerző – mint valami részeg kamasz, aki alkoholmámorában vagánynak tetsző horogkeresztet tetováltat mellkasára – dühében a Fideszre rántotta a rasszista vádat, és immár nincs ember, aki levakarhatná azt onnan.

Cigányállat-határozó

Mert ugye, ahhoz kétség sem férhet, hogy a Magyar Hírlapban megjelent rövidke cigányállat-határozó a következő másfél esztendőben minden nap emlékeztet majd bennünket arra: kik a nácik és kik a demokraták ebben az országban. Hogy emlékeztessen, arról pedig idült kampányszakemberek precízen gondoskodni fognak.

És eme felelősségteljes gondoskodás ellen semmit nem tehet a Fidesz. Zsoltot ugyanis nem lehet kizárni a pártból. Föl sem merülhet. Ezt a Fidesz egyszerűen nem teheti meg. Hiába jött kapóra a publicista embertelen kirohanása az ellenzéknek, hiába ég rá a rasszizmus bélyege a Fideszre, hiába perzseli meg a régi barát, az ősharcostárs, a párt- és miniszterelnök ruháját, bőrét, lelkét és szívét a szégyenteljes vád, Zsolt marad, mert meneszteni nem lehet. Bayer ebben az ügyben védettebb, mint Schmitt Pál a maga ügyében, Orbán pedig kiszolgáltatottabb, mint valaha.

Ez alkalommal Orbánnak nincs hova hátrálnia. A civil nyomásnak engedve elereszthette köztársasági elnöke kezét, asszonyaink felháborodásától megriadva rábólinthatott a családon belüli erőszak ügyében követelt törvénymódosításra, a lehetetlenségtől visszatántorodva felhagyhatott az előzetes regisztráció tervezgetésével, sőt még az sem kizárt, hogy fiaink tiltakozásainak hatására visszaállítja az egyetemi képzés korábbi szabadságát. Sok ügyben volt kénytelen meghajolni a közakarat előtt, és sok ügyben lesz még kénytelen engedni. De a Bayer Zsoltra hulló vádakat nem hallhatja meg. Akkor sem, ha füleinek bezárásával hatalmát teszi kockára. Bayer ellen fellépve ugyanis biztosan elveszíti azt.

Csak egy miniszterelnök

Zsolt rasszizmusa ugyanis a Fideszesek szemében nyilvánvalóan hamis beállítás. Hamis, dacára annak, hogy egészséges erkölcsi érzülettel megáldott többség elszörnyedve utasítja el sorainak gonosz és ostoba általánosításait, hamis, dacára annak, hogy az őszinte humorérzékkel megáldott kevesek komédiának látják, s mulatni tudnak tragikus szövegein.

Az alapító ellenzék által követelt eltávolításának így viszont egyértelmű és nagyon komoly üzenete volna a párttagok, s kiváltképp a Fideszes nomenklatúra felé. Zsolt kizárása – a hamisnak érzékelt rasszizmus-vád alapján – azt jelentené, hogy a Fidesz vezérkara, pontosabban Orbán Viktor bárkit képes feláldozni azért, hogy népszerűsége ne csökkenjen a muszájnál is jobban, azt jelentené, hogy a legrégebbi harcostársak, a személyes barátok, a legbefolyásosabb pártemberek sem drágák, ha a hatalom megtartásának érdekében kell téteket tenni.

Efféle üzenetet azonban Orbán nem küldhet híveinek. Hiszen nem engedheti meg, hogy a kipróbált bajtársak kételkedni kezdjenek benne. Hiszen ez a kétely a párt villámgyors összeomlásához vezetne. Hiszen a hatalmas frakció összetartása, a sokszor át nem gondolt, viszont mélyen húsba vágó döntések meghozatala úgyis rengeteg érdeksérelemmel jár. A kormány majd minden döntése ezer okot ad a kételyre. Nem feltétlenül azért, mert a döntés rossz, hanem egyszerűen azért, mert szükségszerűen sérti a párton belüli csoportok némelyikének érdekeit, vagy értékvilágát, sőt olykor homlokegyenest ellenkezője annak. Tudja ezt a fideszes táborban minden miniszter és pártvezető, minden képviselő és parlamenti titkár, minden tollforgató és plakátragasztó. De egyelőre azt is tudja e pártnak minden tagja, hogy sajátjait megvédi a Fidesz. És ez a tudás fontosabb, mint ama kétely. Ám, ha e tudás helyére is a kételkedés kerül, ha Bayer számkivetetté válik a saját otthonában, akkor gátszakadásszerűen borítja el a kormányt a sok elfojtott tiltakozni vágyás. Akkor nincs miért elfogadni a sok elfogadhatatlant, akkor nincs értelme a kognitív és morális áldozatnak, hiszen akkor Orbán Viktor nem vezér többé, csak egy miniszterelnök.

S ezt a lavinát Orbán nem zúdíthatja magára, még akkor sem, ha ezzel magára zúdítja az antifasiszta népfront átkait, gyalázkodásait és szavazathalász vérvádjait.

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, ha örömmel olvasod a BASK (Boldogok a sajtkészítők) megrázóan provokatív, üdítően szellemes és elkeserítően valósághű írásait, lájkold a BASK  facebook oldalát, oszd meg barátaiddal a felszabadító, vagy éppen felháborító cikkeket, mert előfordul, hogy egyébként izgalmas posztok nem kerülhetnek ki az Index címoldalára.

 

 

 

231 komment · 1 trackback

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr1005008194

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kert születik - infografikus változat 2013.01.09. 14:54:08

Már született róla poszt, nem is egy, de ez még kikívánkozott az ásással kapcsolatban belőlem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.01.09. 15:05:45

Az idióta balliberális bűnözővédőket magasról le kell szarni. A normális magyar embereknek ennyi a dolga.

tcom 2013.01.09. 15:08:02

Érdekes a cikk. Egyrészt csökkenti az ügy jelentőségét, de mellette elítéli a Bayer vállalhatatlan kirohanását.
Korábban Kövér hasonló kirohanása ellen ugyanúgy nem történt semmi, csak szájkosarat kapott a bajkeverő.
Érdekes lesz látni, mire megy Orbán az üggyel? Vajon sikerül-e a fékezhetetlen, magát istennek képzelő Bayert csöndre ítélni? Vajon enged-e Orbán a Fideszen belüli elégedetlenségnek (Navrasics, Deutsch) és kizárják Bayert?

Megér-e Bayer egy újabb Fidesz választási vereséget? Megéri-e a szélsőjobbnak hízelegni, a mérsékelt politika ellenében?
Orbán nagy játékos és bírja is a gyomra.

-JzK- 2013.01.09. 15:11:34

"A cigányságról

A cigány népesség eredetéről több középkori legenda született, és érdekes módon sok párhuzamot mutat egy másik népességgel, a Krisztus utáni zsidósággal a szimbolikus-mitologikus történetük.

Egyesek szerint – mivel „vályogvetők” voltak Egyiptomban – a cigányság a „tizenharmadik zsidó törzs”, illetve „Sába királynőjének és Salamonnak” frigyéből származó száműzött népség. Ezért volt sok helyen „Egyiptom hercege” stb. címe az egyes cigány vezetőknek, sőt innét ered az angol „gypsy” elnevezés is.

A népek szimbolikus történetében a letelepedettség és a vándorlás sajátos jelentménnyel bír – gondoljunk csak Káin és Ábel történetére. A vándorláson belül a „kóborlás” (a célt tévesztett száműzetés: kainiták, rabbinikus judaizmus, cigányság) a büntetéssel függ össze, míg a kiszakítás és a processzió a célra irányítottsággal (Ábrahám meghívása, Árpád honfoglalása stb.).

A cigányok „szent állata” a varjú. Egy dögevő vészmadár, ami jól kifejezi nemzetkarakterüket. Szét kellett szóródni a varjúfiókáknak a cigány népmonda szerint, mert Istent megbántották. Hasonló ez a „kóbor zsidó” legendájához, aki a Krisztust káromolta a kereszten. Amíg meg nem tér hozzá, addig bolyongania kell a népek között, és nyugalmat sehol sem talál.

A cigányok egyes néptörzsei magukat „kale”-nak hívják. Ez „feketét” jelent az ind nyelvekben. Összefügg Káli istennő személyével, aki a pusztítás, halál, dögvész istennője. Van egy pária (kaszton kívüli) népcsoport Indiában, amely kóborol, az asszonyaikat már gyermekkorban prostitúcióra adják, vérfertőzésben élnek, varázslással, meg kisegítő, vásári kézművességgel (pl. rézműves) foglalatoskodnak, dögevők stb. Őket is így hívják. Megjelenésük baljós előjel ott. A „varna” szó maga színt jelent szanszkrit nyelven. Ezt nevezték el a portugálok kasztnak (osztálynak). A magasabb varnáknak világosabb szín felel meg. A négy varnán (brahmin – pap; ksatrya – harcos; vaisnava – polgár; surda – szolga) kívül vannak a „kaszton kívüliek”, akik tisztátalanok, érintkezni velük tilos. Ők a páriák. A varnákon belül több ezer hivatás szerinti „dzsáti” van. A görög „asztignoi” kifejezés, érinthetetlent, törvényen kívülit jelent. Ebből ered a „cigány” kifejezés.

Van egy sajátos cigány folklór Franciaországban, a legnagyobb, kizárólagosan cigány búcsújáróhelyen. Ez a Rhone deltájában van. Marie-sur-Mar (Tengeri Mária) a hely neve. Három ereklye van ott. Mária Salome, Mária Magdaléna és Szent Sára. Szent Sára a cigányok szerint egyiptomi szolgálóleány, azaz cigány volt, akikkel együtt jött a két Mária az evangéliumot hirdetni Galliába, Szent Polikárp püspök tanítványának, Lyoni Szent Iréneusznak segedelmére. A nyári napfordulókor, amikor sötétbe vált a világosság, van egy sajátos szokásuk. A Kale Maria (Fekete Mária) szobrot feldíszítik, ilyenkor esküvőket, keresztelőket is tartanak. A szobrot megmerítik a deltában, és rituális mosakodást csinálnak itt. Hasonlóan, ahogy a hinduk a Gangesz deltájában.

A szimbolikus népkarakterológián kívül a cigányság a beltenyészet, a biológiai analógiával élve 90%-ban parazita létmódot folytató tevékenységével, és az ezzel együtt járó nemi, párválasztási szelekció („ki a menő csávó”, „ki a sukár a csaj”) évszázados hatása révén mint „népfaj” sajátos amalgám-ötvözetté alakult. Ez nem jelenti azt, hogy egyénileg nincsenek kivételek közöttük, de a szenttamási „ut in pluribus” (ahogy lenni szokott) elv szerint a cigányság parazita létmódja szerint nem élhet együtt a magyarsággal tartósan mint cigány. (Az egyéni kitérés lehetősége adott, mert az ember egyediség és személyiség is, túl a népiségi-kultúrális, vagy biologikumi-rasszbeli szövétnekén.) Maga a „cigánykodik”, „cigányútra megy” kifejezés is megjelöli, hogy ez életmódot kifejező szó lett, amely több (szinti, roma), indiai eredetű népcsoport gyűjtőneve lett Európában, akik önmagukat szigorúan elkülönítik egymástól. Nem-cigányra is mondják, hogy cigány. Ez olyan gyűjtőnév lett, mint ahogy régen a „vlach” nomád havasi pásztort jelölt, és a balkano-latin népcsoportokon (arumének, rumánok-románok, macedo-vlachok stb) kívül ezt délszláv, ruszin, sőt magyar, székely csoportokra is használták az oklevelek. (Emlékeztetőül: vlach => blach => venét, vend, windisch => white => havasi, hegyi. Havasalföld => Wallachia)

Így lett a „cigány” megnevezés alapvetően életmód jelzője, mely életmód az antiszociális mélyrétegeket jelöli. Így a „cigányság” nem integrálható, csak egyes cigány származású emberek. Hogy ez mennyire nem csupán neveltetés, életkörülmény, szocializáció kérdése, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 100 mélyszegénységben élő magyar közül 30-40 fog antiszociálisan élni, míg eközben cigány 90. Ez pedig csakis az átöröklődő genetikai hajlamosítások (diszpozíciók) által magyarázható, amely egyes népcsoportokban szignifikánsan magasabb. Mindezt egyedül az arisztotelészi-szenttamási emberkép tudja helyesen értelmezni. A gazdag ill értelmiségi pályára állott cigányok többsége is vagy csencseléssel, sefteléssel (leánykereskedelem, lopás, színesfémtolvajlás) lett gazdag, vagy pedig ingyenélő, nemzetellenes tevékenységet (szociológus, „közíró”, romológus) folytat. A kivétel erősíti a szabályt. Itt most nem a zenész romungrikra kell gondolni, amely külön dzsáti a cigányságon belül, még rasszjegyeik is szignifikánsan eltérnek."

Jock Ewing 2013.01.09. 15:11:37

Takarodjál le a cigók közé - mondjuk Tiszabő-re - két hétre faszkalap, SZTK keretes szemüveges, kötött pulóveres, zsíroshajú blogger gyökér ! Utána más lesz a véleményed, az garantált.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.01.09. 15:15:18

olyan opció is van, hogy nem háborúzunk, hanem teszünk a problémák ellen. szakszerűen, habzó száj nélkül. nem a párt verőembereinek kell verbális csatákat nyerniük. jobboldali betegség ez egyébként, obamának is néhány hülye republikánus nyert választást, akik nem tudták, mikor kell kussolni. van a jobbos fundamentalistáknak egy ilyen érthetetlen küldetéstudata: tudjuk, kimondjuk, megmondjuk! mi vagyunk a... mik is vagytok?

pg2 2013.01.09. 15:18:33

Téves diagnózis. Ilyesmi üzeneteket küldözgetett már OV, gondoljunk csak bele, hogy lett polgármester a miniszter Pokorni, az egykori házelnök Áder hogy tűnt el jó időre a közpolitika homlokteréből, de nézhetjük azt is, mennyire áll ki a mindenben őt majmoló Meggyes mellett, akár szóval, akár másként: sehogy. Leginkább épp ezt szokták róla elmondani személyzeti kérdések kapcsán, hogy feltétlen hűséget vár el, de ha baj van, szemrebbenés nélkül kihátrál bárki mögül...

debreceni.blog 2013.01.09. 15:20:23

"Hogyan lehetséges az, hogy szerda van, szombat óta csak a szart kenegetjük megint ide-oda, de senki nem meri kimondani, hogy ez itt a legkeményebb fajelméleti alapvetés?"
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3673_bayer_listaja

rockjano 2013.01.09. 15:20:44

Bayer valóban nagyon sok kárt okoz saját pártjának és Navracsics ATV-s kiállása valóban elismerésre méltó.

A probléma az hogy nagyon sok (nem minden) Fidesz szavazó gondolja pontosan azt amit Bayer ír (és egyébként sok baloldali is sajnos) és ezt a Fidesz vezetés pontosan tudja ezért sem lehet elhatárolódni...

freesleep 2013.01.09. 15:20:49

nem értem, pontosan mi a bűne a nemfidesznek abban, hogy bayer szeret cigányozni

dranok2 2013.01.09. 15:22:42

Ennél egyszerűbb a helyzet.

Bayer az igazságot írta le, és szavaival a magyarság hatalmas többsége mélységesen egyetért.

Azon felül százezrek meneteltek Bayer zsolt mögött a békemeneten, a nagy büdös helyzet az, hogy a Fidesznek sokkal nagyobb szüksége van Bayerra, mint fordítva.

A magyargyűlölők álságos hörgését pedig eddig is megszokhattuk. A cigányfajvédők gondolkodása mindig is egyszerű lesz. Gyűlölni a magyarokat fajvédelmet a cigányoknak.

tarackos 2013.01.09. 15:23:02

Bayer azért nem fog menni mert ő az aki a széljobb csűrhét húzza a fideszre. (Csurka is ezt csinálta)

Orbánnak nem Bayerre hanem a szavazatokra van szüksége. Ezért nem fog menni.

Persze érdekes lesz a legközelebbi békemenet mögötte de hát eddig sem voltak finnyásak.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.01.09. 15:28:52

Pedig a cigány problémát meg kell oldani.

A beilleszkedésre nem hajlandó elemeket táborokba kell zárni. Mint ahogy most is vannak a börtönökben, de ezek önfenntartó rezervátumok lennének.

Persze nem faji alapon, hanem kizárólag viselkedés alapján. Aki szeretne beilleszkedni társadalmunkba az megteheti, ha betartja a szabályainkat. Ha nem, akkor irány a rezervátum.

tovabb a jezsovi uton 2013.01.09. 15:28:53

állat cigány, vérgőzös volkdajcs , egyre megy

Hattory Hanzo 2013.01.09. 15:33:11

Külön tanulmányt érdemelne Széles Gábor és Stefka István nagyívű fejtegetése, miszerint akinek nem annyira fekszik az ótvar cigányozás, és ennek hangot is ad, az magát a Békemenetet támadja, majd felszólítják kedves olvasóikat, hogy álljanak ki Bayer Zsolt, és a magyar kormány (?!!) mellett. Btw kíváncsi vagyok, mikor és hogyan hozzák le Erdős Virágnak a Magyar Hírlaphoz írt levelét, ha már őt idézte Bayer az ominózus cikkben.

moszkvicssluszkulcs 2013.01.09. 15:34:26

@rockjano: Akkor most már csak az a kérdés a jobboldaliak nagy része és sok balos is miért gondolja ugyanazt...
Csak nem azért, mert az az igazság???

Nyrségi Trolls (törölt) 2013.01.09. 15:37:39

Sokat elmond az Index2-ről, hogy a blogketrecben szereplő hivatkozások kivétel nélkül a Bayer-üggyel foglalkoznak.
Más nem is történt az országban.

Nemjuteszembesemmijó 2013.01.09. 15:41:52

Egy dolog ki lett felejtve: a néhány ezer cigányt sosem látott belvárosi bölcsész ballib köcsögön kívül nagyjából mindenki egyetért Bayerrel, a társadalom bő 90%-a. Ha kizárná, akkor ezért lenne népszerűségvesztés, nem Bayer régi tagsága miatt...

Hagyni kell az anarchistákat, hadd hőbörögjenek.

nu pagagyí 2013.01.09. 15:45:40

A magyar jobboldal képviselőjének tartott Fidesz Kdnp szánalmassága, hogy kénytelen elviselni néhány tagja rasszista hőzöngését, mert a szélsőjobb maradt az utolsó reményük, hogy ne bukjanak egy hatalmasat 2014-ben. Kormányzati tevékenységük ugyanis minden kritikát alulmúló szakmaiságú, ennek ellenére viselkedésükből süt a pökhendiség. Csak azt nem lopják el a közvagyonból, ami nincs lecsavarozva. A Fidesz kivülről nézve nem különbözik a jobbiktól, nyugodtan egyesülhetnek, hogy együtt tűnjenek el a sűlyesztőben. Csak azokat sajnálom, akik hittek valamiféle becsületes polgári jövőben és a Fideszt tartották a pártjuknak.

ephart 2013.01.09. 15:46:46

Zsolti nem hirtelen felindulásból mondta amit mondott.nagyon is tudatos koncept volt ez.hisz világosan látja tudja hogy csak idő kérdése és a cigók megint ölni fognak. (Szögi tanár úr, Maraian Cozma, Bándy Kata............). a történések Bayert fogjék igazolni

fonó 2013.01.09. 15:51:08

Rakjon már rendet a fejében, ok-okozat!!!!!!!! Ha állatoznak, azonnal bárhogy megszabadulni emberek százezreitől.....erre gyenge felelet a " antifasiszta népfront átkait, gyalázkodásait és szavazathalász vérvádjait." NEM VÁD, VÁLASZ valós fenyegetésre!

sóhajó 2013.01.09. 15:51:28

Kedves posztoló, attól, hogy ormótlan túlzásokkal igyekszel lehazudni a magyar szélsőjobb "érdemeit" még a jelenség marad.

ezt irtad:
"Mint ahogyan azt is tegyük félre egy későbbi bejegyzés izgalmas témájának, hogy vajon miért van égető szüksége a baloldalnak erre a félelmetes náci veszedelemre."

Igen... valahol egyszer olvastam, hogy valójában a zsidóknak szükségük volt Hitlerre, a világuralom érdekében. Igy van. Aki azt irta az is valami hasonló kaliberü észlény lehetett mint te. :D

Egyébként meg elég már Bayer Zsoltból! Már egy ilyen véglény blog is erről ir :DDD Bayerból lassan lehetne fogpasztareklám, vagy mosóporreklám ekkora olvasottságot generál :D

Lacdelo 2013.01.09. 15:52:18

Sajnos a magyarok nagy rèsze együgyû rasszista ès nem èrtik meg, hogy a rasszizmussal nem oldják meg a valòs ès mèlysèges társadalmi problèmákat, sôt még olajat öntenek a tûzre, csakùgy mint a Fidesz olcsò roma-ellenes populizmusa.

A korrupt, antidemokratikus ès inkompetens Fidesz mindent megpròbál, hogy az ilyen rasszista, idiòta
magyarokat megszerezze szavazònak ès a Jobbikot magához èdesgesse a 2014-es választásokra, csakhogy Orbán el ne veszítse hatalmát a demokratikus pártokkal szemben.

Ma a romákat Magyarországon hátrányosan megkülönböztetik a származásuk miatt, ès nem csoda hogy sokuk antiszociálisak. Èn nem szívesen lennèk roma a rasszista Magyarországon.

milyen szép a Vértes, ó 2013.01.09. 15:52:21

@-JzK-:

Egy negyedművelt szerencsétlen összegyűjt pár baromságot, amelyekből semmit nem ért; egy másik szerencsétlen meg bemásolja mindenhova, mer' neki meg attól áll fel.

1 360 803 (törölt) 2013.01.09. 15:52:58

A cigánykérdést meg kell oldani. Szépen, okosan, bölcsen, az elefántcsonttoronyból nem ment.
A politikai pártok - tisztelet a kivételnek - nem hajlandóak vele foglalkozni.

Akkor meg az embereknek maguknak kell megoldani. Úgy, ahogy fizikailag lehetséges számukra.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.01.09. 15:53:27

Orbán a törpe "jellemóriás" már a FIFA berkeiben is keveri a szart, ott sem szeretik, mert ott is hatalmi ambíciói vannak.
A magyar-román szigorú zártkapus eltiltás is jelzés az országnak és Orbánnak, ne csodálkozzunk.
A regisztrációs bukta és diáktüntetések után menekül, nem mer a polgárok szemébe nézni. A focigálán bezzeg pöffeszkedik, ácsingózik egy közös fotóért.

A békemenet sunyi "bayerféle" emberei leszólítanak embereket és pénzt gyűjtenek!

Lacdelo 2013.01.09. 15:55:53

Aki azt állítja, hogy a Fidesz ès a Jobbik nem rasszista párt az hazudik. Nevezzük nevèn a dolgokat.

Van tandíj, recessziò, megszorítás, ès hatalmas rasszizmus Magyarországon.

milyen szép a Vértes, ó 2013.01.09. 15:56:14

@ephart:

Á, az elmúlt 10 év ~1500 gyilkosságából tudsz 3-ról? Ez igen, gondolom, ez is megterheli az agyad. Az, amit nem cigány követett el, nem is számít, eltaláltam?

Egyébként mi az, hogy 'csak várni kell', nem úgy volt, hogy 'ezek' hetente legyilkolnak tucatnyi Magyart?

fonó 2013.01.09. 15:57:36

Érdekes a móri mészáros -előre megfontoltan...- igazi nagy vörös kékszemű árja, a kiskunlscházi -megkötözött megerőszakolt felgyujtott egy 16 éves lányt, vörös fehérbőrű szittya, a 10 éves Szita BÍencét brutálisan előre megfontoltan halálra verték, fehér nő 2 fehér segitő......csak példaként.

Feketecsuklya 2013.01.09. 15:58:45

@sóhajó: Nézd meg ezt.
Egy zsidó beszéde az első, második világháborúról.
www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE

Sziszifusz 2013.01.09. 16:01:06

Szeretném arra kérni a cigányság ellenében agresszívan kommentelőket, hogy képzeljék magukat csak néhány percre egy 10 éves cigány kisgyerek helyébe, akkor hogyan élnék meg a saját mondataikat! Gondolják már végig, mit indítanak el az ilyen szövegek a lelkekben, és milyen szörnyű nagy ebben a felelősségük, amikor a másikban nem az embert látják, hanem valamiféle szublimált ellenségképet találnak meg...

ephart 2013.01.09. 16:03:35

@milyen szép a Vértes, ó:

hiába terelsz paszuly.ez a 3 gyilkosság az egész magyar társadalmat rázta meg.legyél empatikusabb.ha palesztinok ölik a tieidet gondolom nem lennél ennyire objektíven hideg

Feketecsuklya 2013.01.09. 16:03:38

@Lacdelo: Egy dolgot szeretnék...
Egy népszavazást, ahol el lehet dönteni, hogy ki akar cigányokkal élni, és ki nem.
Utána meg kijelölni a demarkációs vonalat, és mindenkinek lehet önfenntartani mezőgazdasági termeléssel...
Ti pont elférnétek egy kisebb faluban.
Körülöttetek meg majd egy millió cigány.
Na az lenne az éhezők viadala...

Feketecsuklya 2013.01.09. 16:04:47

@Sziszifusz: melyikébe?
Amelyik késsel kéri az uzsonnát a magyar gyerektől?

milyen szép a Vértes, ó 2013.01.09. 16:07:17

@fonó:

A kiskunlancházi eset más szempontból is tanulságos, "tanítanivaló" az, ahogy a cigánylincselést vonyító mélytömeg hirtelen elkussolt, amikor kiderült, hogy nem cigány a tettes; egy részük még arra is rájött, hogy akkor biztos a 14 éves áldozat viselkedett kihívóan, azért kellett megerőszakolni és megfojtani.

Sziszifusz 2013.01.09. 16:07:43

Nem pont. De hát ezt te is tudod.

Feketecsuklya 2013.01.09. 16:08:52

@Sziszifusz: használd a "válasz erre"-ét...

Sziszifusz 2013.01.09. 16:09:31

@Feketecsuklya: Nem pont. De hát ezt te is tudod :).

milyen szép a Vértes, ó 2013.01.09. 16:09:36

@ephart:

Félreértettél, állatka, engem minden ilyen gyilkosság felzaklat -- a magadfajtát csak az, amelyet cigányok követnek el, az is csak azért, hogy ürügyén a világra okádhassa agyacskája mocskát.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.01.09. 16:12:45

@Lacdelo:

A Fidesz nem rasszista párt, ez komolytalan vád. Viszont a magyarok nagy része rasszista.

deruyter 2013.01.09. 16:14:35

A bayeri logikán haladva, következő lépcsőben irtsunk ki minden németet, mert a németek (nem a múlt németjei, nem a németek egy része, MIND!!!) kétszer lángba borította a világot, aminek sok tízmillió halálos áldozata volt. Vagy zárjuk börtönbe az összes izmos embert, mert a bűnelkövetők jelentős része izmos.
Vagy menjen sittre az összes fideszes, mert a várhegyi attilát jogerősen elítélték hűtlen kezelésért.
Vagy tegyük fel engem megharap a szomszéd kutyája, erre azt mondom egy barátomnak, hogy az összes kutyát le kellene lőni. Mire ő, azt mondja, hogy de hát a kutyák általában aranyosak, nem kell mindet kiirtani. Akkor erre az a válaszom, hogy "csak harapott volna meg téged, nem ezt mondanád" ? Ez mekkor a primitív érvelés már? Mindennel amivel bajunk van, irtsuk ki, verjük szét, zúzzuk le? Ezt az itt hozzászóló sok-sok konstruktívnak is mondom, nem csak a Bayernek. Ennél még a csimpánzok is fejlettebbek megoldás keresésben. Keressetek magatoknak egy boxzsákot és üssétek vagy menjetek ki az erdőbe és kiáltsatok egy nagyot. Akkor talán nem kaptok infarktust.

stefiapo 2013.01.09. 16:14:49

bayer csak az ügyeletes megmondóember. Igazat írt, oszt??? Szövegelésben nagyon jók vagyunk. Ezek a cigányok itt élnek közöttünk, és itt is fognak. Mit tett bármelyik párt, kormány vagy bayer-félék 20 év alatt ebben a kérdésben?? Ja, hogy egy társadalmi probléma túl nagy falat lenne még a 2/3-nak is. Cigány vagy szegény vagy iskolázatlan ember senkit nem érdekel. Csak ilyen események megtörténtekor.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.01.09. 16:15:17

@Lacdelo:

"Ma a romákat Magyarországon hátrányosan megkülönböztetik a származásuk miatt, ès nem csoda hogy sokuk antiszociálisak."

Tegyük hozzá: a kettő kölcsönösen egymást generálja. Van jelenleg 2 szélsőséges álláspont:
- a cigányok azért antiszociálisak, mert ki vannak rekesztve,
- a cigányok azért vannak kirekesztve, mert antiszociálisak.
Valójában egyik sem igaz önmagában.

reszeg tengeresz 2013.01.09. 16:21:40

"hiába ég rá a rasszizmus bélyege a Fideszre,"
Es ez szerintetek a kulfoldieken meg nehany jajveszekelo libsin kivul megis ki a fenet zavar? Ha a fidesz holnaptol allami szinten elkezdene kimondva, hivatalosan uldozni a dzsipokat, nemhogy nem vesztenenek szavazatokat, hanem meg tobben lennenek! Az emberek tobbsege elegedetten csettintene, hogy na vegre!

Nagy bajban vannak most ezek a berblogok, mert ugye jott a parancs, hogy utni kell a zsotit. Na igen. Csak ezzel egyutt ugye ki kell allni a cigok mellett, ami nagyon nagyon sok balos embernek sem tetszik mar, es nem tudnak azonosulni ezzel. Erdekes pelda erre a tasz blogja is. Akik mas topikokban olik egymast, es verre mennek, ott egybol egyetertenek eme bizonyos kerdesben. Hat igen, jo kerdes, hogy ebbol most ki jon ki rosszul. Szerintem nem a jobb oldal.

reszeg tengeresz 2013.01.09. 16:23:36

@deruyter: de az meg nem zavar, hogy a ciganyok mindenhol okadjak az eterbe, hogy dogoljenek meg a budos magyarok? Gondolom, hogy az nem, ti libsi szemetladak ennyire ketszinu fergek vagytok.

dr kíváncsivagyok 2013.01.09. 16:27:11

" Rogán Antal a rettegők nagygyűlésén pártja nevében tett hitet az emberi jogok, a politikailag korrekt szavak és úgy általában az emberi méltóság mellett. "

A jó kurva anyád a rettegő,...Te náciivadék...

dr kíváncsivagyok 2013.01.09. 16:29:11

@reszeg tengeresz:
Ha a te kölyköd úgy nevelkedne ,annyi pénzből és annyi foglalkozással , mit a cigányoké,...csak makogni tudna ...

hopptarisznya 2013.01.09. 16:30:27

1: A cigányokat sehol a világon nem tudják kezelni!! A civilizált nyugaton sem! Akkor kivel is van a gond?

2: amíg itt víziókat gyártunk, hogy mennyire veszélyes a Bayer-féle közbeszéd, addig a cigányok teszik a dolgukat, és folyamatosan szorítják ki az értelmes embereket az életterükből. Elgettósodott területek, iskolák, kórházak, tömegközlekedés... Bárhol megjelenek, ott a normális ember megpróbál levegővé válni, és imádkozik, hogy ne kössenek belé.

reszeg tengeresz 2013.01.09. 16:36:55

@dr kíváncsivagyok: van ami nem penzen mulik. Nem egy magyart ismerek, aki keves penzbol normalisan neveli a gyerekeit, es ismerek olyan ciganyt, aki sok penzbol is olyan ivadekokat nevelt, hogy normal esetben csak a palmahazban ketrecben lehetne oket mutogatni, es tilos lenne etetni oket.

A cigany akkor is cigany marad, ha sok penze van. ajvekolhattok ti ezellen kis libsi hulladekok, de a genetika az genetika. Olaszok miert zartak oket karantenba Roma mellett? Franciak miert basztak oket haza repulokkel Romaniaba? Kanadai visszatoloncolas + vizum bevezetese miert tortent? Pedig aztan ezek nagyon felvilagosult nyugati orszagok, amikkel mindig peldalozni szerettek, megsem birtak el veluk normalis eszkozokkel, hanem szo szerint a katonasaggal kellett eltakarittatni a mocskot.
Miert? Penzen mulik?
A gyereknevelessel kapcsolatban meg ne indulj ki magadbol.

komszikomsza 2013.01.09. 16:38:47

Nos akkor menjünk végig a Bagdadi úton (a szamár, a nagyapó, és az unoka).
Ez a cikk az egyrészről szólt, most nézzük meg a másrészről oldalt is. /érdekes h az nem igazán derül ki h lehet-e állatnak nevezni általában valakiket csak úgy rassz alapján - a barbár inkább lett volna a helyénvaló- a jelenség meg valós a mértékéről pedig semmit sem lehet tudni álszeméremből mert cigány az ugye nincsen csak roma azt meg nem lehet strigulázni mert az maga a kirekesztés így viszont mindenki azt hisz amit akar meg amit a szomszédasszony mond/

Bayer Zsolt bármit tesz/mond/ír nem támadható ugye mert akkor : lásd mint fent- és ekkor elő áll a Csurka féle eset -mint tudjuk volt írói és politikusi munkássága- csakúgy mint nevezettnek van Fidesz tagsági és publicisztikai munkássága, egymástól élesen(????) elvállva.
(álmomban két macska voltam...) Számomra ez olyan mintha szocik azt mondanák h Hagyó nokiás doboza csak a vezetői munkásságának része volt és nem mint MSZP-s követte el (mármint ha bizonyítható lesz-nem lesz).

Ugyanakkor nekem felvetődik ezzel kapcsolatban: OV képes egyáltalán még kontrollálni embereit mert ez esetből nem úgy tűnik. A hajóágyú elszabadult és dúl- és ez nem a ballibsik sara vagy "eredménye" - A rendszer maga lett önjáró mint ahogyan ez történni szokott...

Ennyi ennek a tanúlsága ami éppen elég. És helyzet csak fokozódni fog, mert ugye az élet nem habostorta, valamint a VIRÁGOK már a helyükön és főleg résen vannak.

Aki nem hiszi olvassa el a magyarázatot arra h miért igazságos h a gazdagoknak is jár a 10%-os rezsicsökkentés.

hopptarisznya 2013.01.09. 16:38:53

@deruyter: kicsim, meséld már el, mi a megoldás? A cigányok lakta utcák, már 100%-osan (hangot is felvéve) vannak bekamerázva. A rendőrök már köztük (az utcán, konténerekben) vannak kihelyezve, így szinte minden cigányra jut egy rendőr. De még ez is kevés. Bizony, a majmok egyszerűbben megoldanák a dolgot. Pl nem etetnék az őket vegzáló ellentábort. Mi meg csak vakarjuk a fejünket, hogy ezek kiszaporodnak minket a saját pénzünkön, a saját intézményrendszerünkből kiszorítva/elüldözve minket. A polgárháború elkerülhetetlen. És csak remélni tudom, hogy a libsikkel együtt tesszük helyre a cigókat.

deruyter 2013.01.09. 16:40:50

@reszeg tengeresz:
Olyan szép, hogy leírok valamit és valaki rögtön bebizonyítja, hogy igazam volt és észre sem veszi. Mi az, hogy " a cigányok" ? Épp ezt próbáltam veled (is) megértetni, hogy általánosítani nem csak nem korrekt, de értelme sincs. A problémát nem oldja meg. Papp Laci is cigány volt pl.
Ha rajtad múlna már az edzőterembe se jutott volna be. Szeretném hinni, hogy nem vagy ennyire vasgolyó egyszerűségű. És javallom olvasd el még 1x az előző bejegyzésem utolsó 2 mondatát.

csavari 2013.01.09. 16:42:39

Hülye gyerek akiket most itt beállítasz "fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és cigányvérben fürdő leszármazottai, Hitler utolsónál is utolsóbb csatlósai, Szálasi elszánt apologétái, a Horthy-fasizmus veszedelmes szálláscsinálói" ezeket mind ti hoztátok létre!. Érdekes módon a másik oldalt a bolsevistákat lenint, sztalint maot, polpotot akiknek a kezéhez többszörös mennyiségű áldozat tartozik az nem érdekel benneteket! Arról nem is beszélve, hogy az összes nép irtóban zsidó vér csörgedezik! ha valakiket be akartok sározni akkor magatokkal kezdjétek!

kitiltottakmindenhonnan 2013.01.09. 16:43:29

@-JzK-: Nagyon jó összefoglaló, kitől származik? Köszönet érte! Olvasás közben Blood Axist hallgattam, nagyon összejött a szöveggel.

reszeg tengeresz 2013.01.09. 16:44:21

@hopptarisznya: "És csak remélni tudom, hogy a libsikkel együtt tesszük helyre a cigókat."

Egyik legszebb mondat amit olvastam errefele.
En is ezt remelem.
Talan annyival egeszitenem ki, hogy veluk kene kezdeni.

hopptarisznya 2013.01.09. 16:45:23

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: a magyarok azért cigányellenesek, mert a hatalom itt nem védi meg őket a cigányoktól. Könnyű egy franciának, akinek a kormánya tömegével toloncolja ki a bűnözőket. Nálunk meg azért is harcolni kell, hogy egy alapítványi iskola -állat módjára viselkedő- cigók nélkül is üzemelhessen, mert itt mindig bizonygatni kell a nyilvánvalót.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.01.09. 16:46:45

"Mint ahogyan azt is tegyük félre egy későbbi bejegyzés izgalmas témájának, hogy vajon miért van égető szüksége a baloldalnak erre a félelmetes náci veszedelemre. "

Az a helyzet, hogy nem csak a baloldalnak jön jól, hogy ilyen kérdésekkel foglalkozik mindenki, különben már rég eltüntették volna Bayert mindenféle sajtóorgánum közeléből. A Fidesz is pont ugyanannyira örül, hogy az egész média most ettől hangos, és nem attól, hogy hogyan lehetnek még mindig kormányon.

reszeg tengeresz 2013.01.09. 16:47:26

@deruyter: az a legnagyobb baj veletek, hogy demagogok vagytok. Mondjuk ez mar nem mukodik annyira mint regen, szoval leszarom, de latom meg mindig probalkoztok vele.

Jarulekos nem kivant veszetesegek bizonyosan lennenek, egy nagytakaritasnal, de van az a szituacio, amit mar nem lehet aldozatok nelkul megoldani, es a ciganykerdes mar olyan.

himpellér 2013.01.09. 16:49:20

Márpedig a cigók állatok! Önnfentartó táborokba velük, mint ahogy Joe Arpaio seriff teszi ezt a bűnözőkkel az USA-ban.

burzsoá finánc 2013.01.09. 16:49:56

bayertől és védőitőé meg kell szabadulnia ennek az országnak

MINÉL ELŐBB!!!!

burzsoá finánc 2013.01.09. 16:50:45

himpellér állat, hamarosan az ilyen hozzászólásokért fogsz sittre kerülni

reszeg tengeresz 2013.01.09. 16:51:58

@burzsoá finánc: tehat akkor te egyetertesz azzal, hogy ciganykerdes nincs, es minden rendben van veluk? Mert ez a beszolasod ez ugye ezzel azonosul.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.01.09. 16:53:19

@Nyrségi Trolls: "Sokat elmond az Index2-ről, hogy a blogketrecben szereplő hivatkozások kivétel nélkül a Bayer-üggyel foglalkoznak.
Más nem is történt az országban."

a jó és pozitív történéseket a Magyar Nemzet (HírTV, Lánchíd Rádió, stb.) hozza le.
az igaztalan vádakat meg a balliberális mocsokmédia.

ez a munkamegosztás, you know (package).

deruyter 2013.01.09. 16:54:50

@hopptarisznya: Én nem azt mondtam, hogy a cigányok mind elsőbálozó, elsőáldozó kislánykák. Azt mondom, hogy az általánosítás (más szóval rasszizmus) nem megoldás. Ezt értsétek már meg. Az életben a legtöbb problémára nincsenek egyszerű gyors megoldások. Azzal meg, hogy minden cigányt egy kalap alá veszel pont erősíted bennük a rosszul felfogott összetartást. Gondolj bele, hogy ha valamelyikük elkövet valamit, de amúgy a családtagjai törvénytisztelők, miért ne védenék körömszakadtukig? Valaki hálás lesz nekik ezért? Lófaszt. Csak megkapja ő is, hogy az egész családja bűnöző. Ha te nem cigány vagy akkor meg azt kapod a társadalomtól, hogy jaj szegény milyen nehéz neki, hogy a testvére rossz útra tévedt. Érzed már a különbséget? Arról meg már nem is beszélek, hogy a rokonok milyen eséllyel kapnak munkát bárhol.

reszeg tengeresz 2013.01.09. 16:55:40

@danialves: "hogy hogyan lehetnek még mindig kormányon"

Amugy miert ne lehetnenek? Mert a libsiknek nem tetszenek? Ha majd a jonepnek nem tetszik, '14ben elkuldik oket a szemetdombra, ahogy az szdszt tettek. De ha megsem, akkor vagy megszokjatok, vagy eltakarodtok innen.

kitiltottakmindenhonnan 2013.01.09. 16:56:46

@dr kíváncsivagyok: kibújt magából a trágár emberalatti zsidó. Magának is, az összesnek is üzenem, elkezdhetnek bőröndözhetni. Testvéreik, a cigányok vagy beilleszkednek, vagy rövid úton mennek a devlájukoz.
Ez ilyen egyszerű.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.09. 16:56:48

Az ostoba ballibes patkányok megint elemükben vannak.

Késelő cigányok, baltás rablók védelmezői előre,

Genetikai hulladékok vagytok az a baj mint késelő cigány védenckéitek.

A kutya nem mondotta, hogy minden cigány állat.
A kijelentés úgy hangzott, hogy a késelő cigány egy állat.
Szerintem igen finoman fogalmazott Bayer.

Bár agyhalott ballibeknek egy kampányhoz épp kapóra jön.

Vahakomb 2013.01.09. 16:59:41

Pont ahogyan Kövér köteles beszédét sikerült az álszent gyülöletkeltőgépezetnek kiforgatnia, pont úgy forgatják, vagdossák Bayer úr szövegét. Ahelyett, hogy azzal foglalkoznának ezek a "nemes" emberek, hogy az állati módra gondolkodó egyéneket azonnal eltávolítanák mellőlünk, s méltó helyükre, a börtönökbe zárnák őket.

És kívánok a sok "nemes" jogvédőnek sok szép "megélhetési" cigány szomszédot!

deruyter 2013.01.09. 16:59:57

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: genetikai hulladékok????

Ezt meg honnan tudod? Szerintem nem ismered az itt beírókat. Ja hogy szerinted mind zsidó? Ki kell ábrándítsalak. Nem. Pl én sem.
Ja, jézus is az volt .....

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.09. 17:02:05

@deruyter:

Az MSZP kampánycsapata megint bérreteg egy sort.
Csak a hülye MSZP szavazók veszik ezt a rasszista félelmet be. Mondjuk hülye MSZP szavazóból nincs hiány.

Emlékszünk Kövér köteles beszédére ?
Emlékszünk az agyhalottak fórumbejegyzéseire ?
Hogy mindenkit fel akar Kövér akasztani ?

Hagy idézzek a kampány kitalálójától, vallomásáról az ügyben:
hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc
Debreczeni József könyvében később Gyurcsány beismerte, hogy Kövér kijelentését tudatosan rossz szándékúan értelmezve, hatásvadász módon, félelemkeltésre használták fel a kampány során.

Ez ugyanaz a kampány csak most épp Bayer a célpont.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.09. 17:02:55

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)

merde 2013.01.09. 17:06:32

Idefigyelj te Sajtkészítő, ha a boldogságodtól ez lehetséges !
Hatalomtechnikai okokat értékelsz és talán abban igazad is lehet. Csak a sajtszag túlgenerálta a boldogságodat és nem méltóztatsz tőle észrevenni: bayersenki túlságosan is messzire ment ezzel a szöveggel. Mi, akik ennek az ideológiai fertőnek a kigőzölésében vagyunk kénytelenek élni és egyszerűen nem képes elhagyni minket a józan paraszti eszünk: pontosan tudjuk, hogyan kell érteni ezt az aljasságot és tudjuk, normális országban így nem lehet írni és nem lehet a kormányhatalom hallgatólagos ( sunnyogó ) támogatásában bízni. Ára lesz ennek. Hatalmas. Még akkor is, ha a sajtszag nem engedi, hogy reálisan gondolkozz!
Üdvözlettel:
merde

sutyerák 2013.01.09. 17:06:48

A fideSS már akkor a fasizmus-rasszizmus útjára lépett,amikor a rokkantakat,hajléktalanokat elkezdte baxtatni.
ez azóta csak fokozódik,-getzi fxista banda,-fejétől rohadva.
-nem a mostani bajer-lámpavas-sóti okádás óta,

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.01.09. 17:07:26

@Lacdelo: Idióta barma a világnak! Hogyan került egy népszerű szórakozóhelyre, KÉSSEL A KEZÉBEN az elkövető, ha mélyszegénységben él és nincs pénze?
Miért volt nála KÉS, ha szórakozni ment?
Miért próbált meg ölni?

Erre nem magyarázat a kirekesztés!
Kapj a fejedhez mocsok libsi, most ez van a háttérben és nem az aranyos kisgyerek akit lelőtt a csúnya bakancsos náci...

Sőt még az is a háttérben húzódik, hogy az áldozat családját életveszélyesen megfenyegette az elkövető családja arra az esetre, ha az áldozat terhelő tanúvallomást mer tenni!

Féreg libsi, ez nem elszigetelt jelenség, elég sokszor napvilágra kerül, hogy az áldozatot és családját megfenyegetik...
Ezt sem a kirekesztés okozza, ez náluk a normális viselkedési forma! Ez a kulturális különbség a cigány és a magyar között, hogy a magyarok rábízzák a hatóságra a bűnügy kezelését, míg a cigányok egymás közt lerendezik: önbíráskodás, vendetta miegymás...

Ez nem a kirekesztés következménye, ez egy nagyon félelmetes dolog a XXI. században. Térj már észhez, a törvények mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, egyetlen társadalmi csoport sem hagyhatja ezt figyelmen kívül! Aki mégis szándékosan figyelmen kívül hagyja azt hogyan jellemzed, anélkül, hogy rasszista lennél?

deruyter 2013.01.09. 17:07:46

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Csak hogy lásd, ezt pl. nem vitatom. De érdekes, hogy nem a bejegyzésemre válaszolsz, (pedig elvileg igen) hanem amint érvekkel találkozol, rögtön témát váltasz és előveszel egy régi ügyet. Ha a Gyurcsány hülye, meg szaralak, akkor a Bayernak is lehet?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.09. 17:08:36

Az nem egészen világos, hogy az ellenzék ugyan milyen alapon gondolja, hogy rasszista csak a "jobboldalon" lehet/van?!

Azért mert ott hangosak az ostobák nem jelenti, hogy az ő oldalukon nincs egy darab se.

Ők legalább olyan kirekesztők az ilyen "demokrata" dumákkal, de ez nem akarják felfogni, megérteni, beismerni. :S

hopptarisznya 2013.01.09. 17:11:04

@deruyter: Mi van?? Ezek alapból megvédik a bűnöző családtagot. De még a nemcsaládtagot is. Emlékezz mi volt a Baross utcában! Egy őrült cigány elkezdett ordibálni egy magyar sráccal. És percek alatt előjött egy csomó másik cigány (nem is ismerték egymást) és szó nélkül késsel mentek a magyar ellen... mondván, hogy "ez a mi utcánk!" (a körúttól 1 percre van a helyszín)
Mondj egy olyan utcát, ahol hasonló bánásmódban részesül egy cigány a magyarok részéről!!! Tehát ahol nők, gyerekek, öregek kergetik meg szó nélkül.

Mondj egy falut, ahol ha egy cigány elüt egy magyar gyereket, akkor kirohannának a magyarok, és megölnék a cigányt. Mondj egy iskolát, amelyből a cigányok kiveszik a gyereküket a magyar gyerekek piszkálódásai miatt!
Mégis őket kell pátyolgatni?

Ti egy fordított világban éltek, ahol újságcikkeket, és blogbejegyzéseket állítanak szembe a vérrontással. Amíg magyarok ezrei kénytelen máshol tanulni, vagy hagyják hátra a házaikat, vagy próbálnak levegővé válni a BKV-n, addig én magasról szarok a cigányok állítólagos sérelmeire.
És igaza van Bayernek! Nézd meg ezeket a facebook-on! Fegyverrel, pénzzel pózolnak. Más világ. Nem mondom, hogy állatok, de tény hogy valami alacsonyabb rendű kultúra, amitől ideje lenne megvédeni magunkat, vagy legalább nem etetni, és szülni hagyni ezt a hordát a mi pénzünkön.

zollerbá 2013.01.09. 17:12:21

23 éve szaporodásra és bűnözésre késztetik a mokkákat, miközben a jól képzett magyaroknak sincs munkája.
Jó lenne befejezni a titkolódzást és megmondani, hogy pontosan mennyivel lépték át az egymilliós létszámot, mennyi adót fizettek be 23 év alatt és ezalatt mennyi volt a segílyek összege megfejelve a börtön ellátás és az egyéb rájuk költött "felzárkóztatási" milliárdok összegével. Ezután leülni a vezetőikkel és közölni velük, hogy ennyi volt az élősködés, most már éljenek meg a saját munkájukból, ott ahol tudnak!

reszeg tengeresz 2013.01.09. 17:17:53

@deruyter: es akkor ettol te mar nem is vagy demagog? Faradtok libsikek! :D

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.01.09. 17:19:18

@deruyter: Amíg a rokonok az áldozatot fenyegetik, addig nem mások mint bűnözők maguk is, egyrészt az általában életveszélyes fenyegetéssel, másrészt pedig a bűnpártolással.

Ne beszélj marhaságokat! Ha a cigányok is kiközösítenék maguk közül a bűnöző egyedeket, illetve nem állnának ki mellettük, nem védenék a védhetetlent, nem lenne ekkora az elutasításuk, és nem általánosítanának az emberek. DE amíg a bűncselekményre rátesznek egy lapáttal, és az áldozat amúgy is problémákkal küzdő családját fenyegetik, ne várják azt, hogy magát a bűnözőt egyénként kezeljék az emberek, amikor a bűnöző családja olyasmit cselekszik, amivel azt igazolja, hogy egyetért a bűnözővel és helyesli a tettét.

Más lenne a lányzó fekvése, ha az áldozat családját a bűnöző családja nem megfenyegette volna, hanem a segítségét ajánlotta volna fel... csak hát nem ez történt, sőt nem ez szokott történni, mivel ez nem egy elszigetelt eset!

Hoppá! 2013.01.09. 17:19:36

Bayer írásával magam is egyet értek. Aki pedig a késelőket, gyilkosokat védi annak azt kívánom, hogy ő legyen a következő! Akkor aztán töprenghet ki az állat, aki leszúrta, vagy ő maga, aki bátorította.

hopptarisznya 2013.01.09. 17:24:28

@zollerbá: amelyik cigány nincs börtönben, azt is mi tartjuk el, hisz jó eséllyel a bkv-n lopott

Juteszembe! Láttátok azt a Pimasz úr műsort (Viasat), ahol az ex-Naplós csóka jegyellenőr volt? Fönt van a youtube-on. A bliccelők 90%-is cigány, és persze még vissza is ugattak. Ezeket az élet minden területén mi látjuk el.

Jómagam sok jómodú cigányt ismerek. (seftesek, "műkereskedők", stb...) A gyerekeik nem tanulnak, de a merci előtt pózolni kurvákkal már tudnak! A gazdag cigány még veszélyesebb, mint a csóró. És nagyobb is a pofája.

@deruyter: az általánosításról: hidd el, a szomszédai pontosan tudják, hogy jóravaló roma-e, vagy sem. A pozitív csalódást jobban megjegyzi az ember. Apósom szokta mondani, hogy ha lenne egy 2-3 napos forradalom, miközben a rendőrség és a jog szünetelne, az összes mocsodékot eltakaríthatnánk a faluból, és nyugodtabban lehetne folytatni az életet. (már ott is be van kamerázva a fél hegyoldal, mert szedik szél a borospincéket a cigók)

deruyter 2013.01.09. 17:25:44

@hopptarisznya: Nem akarok én mindennel vitatkozni, de látom, hogy abból amit írok, nem sok megy át. NE ÁLTALÁNOSÍTS!!! Ez a lényeg. Ez tényleg ennyire nehéz? Ha esetleg elutaznál Indiába, mindenkitől félnél, vagy ha lehet megbüntiznéd, mert cigánynak néz ki? A feladat, hogy a bűnözőket lekapcsolják. Nem tudom, hogy mennyire fizetik meg az ilyen helyeken dolgozó rendőröket, de remélem, az átlagosnál jobban. Nem tudom amerikában hogy csinálták, de 40-50 éve még egyes buszokra nem szállhattak fel a fekák, és egyes államokban nem járhattak egyetemre. Pedig róluk is ilyeneket mondtak és valszeg annak is volt némi valóság magja. Azóta bebizonyosodott, hogy köztük is sok rendes, szorgalmas ember van és azok bizony fel is emelkedtek, pusztán csak azért, mert kaptak esélyt és nem nyomták őket eleve a víz alá. És ha nem tévedek azóta a törésvonal nem a fekák és fehéérek közt húzódik már, hanem a normálisak és a zülledékek közt. Hát ezt kellene nekünk lemásolni valahogy. Ugyanúgy vannak még gettók, meg bűnöző utcák, de már senki nem gondolja, hogy a fekák az anyatejjel szívják magukba a bűnöző hajlamot. Hát ennyi.

noviktornoparty 2013.01.09. 17:30:22

Bayer nem más, mint egy félművelt pártbérenc, aki próbál többnek látszani, mint ami. Ír egy ilyen ostoba, általánosításokkal teli böfögést, ami olyan ordító hazugságokon alapul, hogy az fájdalmas és a sok egysejtű még tapsol is hozzá. Itt tartunk 2013-ban...

hopptarisznya 2013.01.09. 17:31:07

@hopptarisznya: jav: "a bkv lopott" .. vagy a szomszédaitól lopott pénzen él. Vagyis azt a cigányt is mi, adófizetők tartjuk el, aki nem a börtönben rohad.

Vahakomb 2013.01.09. 17:32:59

Cigányfasizmus tartja rettegésben a magyar embereket. Nem a barna ingesektől félünk manapság, hanem a cigányoktól. Összeugrik a gyomrom, ha az utcán sétálva véletlenül összeütközök egy cigánnyal. Rettegve nézek szét, hogy honnan tör elő egy kapákkal, szamurájkardokkal felfegyverkezett megélhetési család, s öl le engem, s a családomat a helyszínen!

reszeg tengeresz 2013.01.09. 17:36:12

@deruyter: lehet, hogy ott viszont a fekak reszerol is volt erre valami akarat, vagy kezdemenyezes. Ezt nem tudod raeroltetni valakire, aki nem akarja, ehhez 2 fel kell!

deruyter 2013.01.09. 17:37:23

Képzeljétek el, hogy holnap arra ébredtek, hogy egy olyan országban éltek, legyen ez mondjuk horvátország vagy bármely közepes fejlettségű állam. Nem kaptok munkát, vagy meg kell mélyen alázkodni, hogy kapjatok és akkor is szart. Vagyonotok minimális. Kaptok egy kis segélyt. Nincsen anyaországotok, aki segítene, ahova vissza lehet menni. Ti még csak- csak tartanátok az erkölcsi színvonalat, de a gyereketek már nem értené, mire az a nagy büszkeség, ha mindenki a fejetekre szarik. És az ő gyereke már még annyira se. Két három nemzedék alatt már olyanná is válnátok, mint....
Tudom, ti nem, meg a tieitek nem. Hát de.

deruyter 2013.01.09. 17:38:12

@reszeg tengeresz: ki kell csipegetni a javát, aztán már ő maga fogja lenézni azt aki nem olyan

hopptarisznya 2013.01.09. 17:42:20

@deruyter: a menekült kínaiakat ki tartja el?

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 17:42:35

@rockjano: "A probléma az hogy nagyon sok (nem minden) Fidesz szavazó gondolja pontosan azt amit Bayer ír (és egyébként sok baloldali is sajnos) és ezt a Fidesz vezetés pontosan tudja ezért sem lehet elhatárolódni..."

Az az X<5% választó gondolja, hogy nem igaz amit Bayer írt aki ugyan hangos, főleg a blogokon, de azért nem volt 200ezren amikor kiciny pártockája kiesése ellen kellett küzdeni. Sőtt, belül még ez az X<5% jó része egyetért Bayerrel, csak abban a körben ezt nem illik felvállalni

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.01.09. 17:43:02

@deruyter: megpróbálták, csak épp nem voltak hozzá partnerek...

Vahakomb 2013.01.09. 17:43:05

@deruyter: "... Nem kaptok munkát, vagy meg kell mélyen alázkodni, hogy kapjatok és akkor is szart...."

Képzeld, a trianonnal elszakított területeken magyarok millió éltek így, s azóta bár eltelt több nemzedéknyi idő, még sem lettek belőlük viskókban tengető, embereket öldöső, tehetetlen méreg-lények. Feltalálták magukat.

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 17:45:43

@deruyter: Képzeld el, hogy szegény vagy, mégse lopsz, ölsz, hanem teszel magadért és a kölyködet nem lopni tanitod, hanem iskolába járatod és nem 10 kölyköt gyártassz mert abból már meg lehet élni, hanem kettőt akit fel is tudsz nevelni.

deruyter 2013.01.09. 17:47:06

@Vahakomb: van anyaországuk, állami múltjuk, gyökerük, a cigányoknak nincs. Ha belegondolsz ez nagyon erős tartást tud adni.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.01.09. 17:47:20

@eßemfaßom meg áll: az a baj, hogy ez a X<5% túlságosan magas pozíciót tölt be, és a média, az az elnyomot szarrácenzurázott média, orrba szájba előtérbe tolja őket... :-(

hopptarisznya 2013.01.09. 17:49:36

@deruyter: és még egy: azért sem tudod védeni a cigókat, mert példul Kanadában a seggük is ki volt nyalva. Igencsak szép pénzeket kaptak, mint "menekültek". Mégis elég gyorsan feltalálták magukat, és beindult a csicskáztatás, rabszolgatartás, a lopkodás.
Érdekes mi?

Anno a kommunizmus elől menekülő magyarok tízszer-százszor ennyien voltak, mégsem húzták ki a gyufát. Pedig azok is hátrahagytak mindent. De fura...

Meddig véded a védhetetlent? Elhiszem, hogy a suliban belénk verték, hogy minden ember egyforma, de ez olyan hazugság, mint hogy a Föld gömbölyű. És a modern kor inkvizítorai (a libsik) nekitámadnak mindenkinek, aki egy picit is előveszi a genetikát. Pedig a neuronok kapcsolódási pontjai ugyanúgy az őseinktől örököljük, mint a testfelépítésünk. Ezért van, hogy bizonyos emberek kitűnnek a tanulásban (zsidók, sárgák), mások a seftelésben (zsidók, cigányok), mások az erőszakban (cigányok, niggerek).
És vannak, akik csak békésen butábbak mint az átlag . (pl az ausztrál őslakosok leszármazottai)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.01.09. 17:50:01

@eßemfaßom meg áll: és megműveled a kertedet, hogy ne éhezz, és összefogsz a hasonlókkal, a jobb élet reményében és gazdálkodsz...

@deruyter: nekik is van saját portájuk, meg is lehet azokat nézni...

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 17:50:15

@deruyter: ahhoz, hogy kölykét iskolába küldja lopás helyett, nem tartás kell, hanem ennyi "Fiam/lányom, mész az iskolába, és ha rosszat hallok rólad lekeverek két atyait"

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.01.09. 17:52:30

@hopptarisznya: És az 56-os menekültek? Akik számára elveszett az anyaország? Akik csak meghalni mehettek volna s recski rézbányába, ha visszatérnek...
Nagyon kis lehetőséget kaptak, és integrálódtak a befogadó országba!

deruyter 2013.01.09. 17:52:59

@eßemfaßom meg áll: Asszem most untam meg az értelmetlen diskurzust. Annyira nem érted, amit mondok, hogy nem fárasztom magam, reménytelen ügyekkel.
Szerintem a vita arról szól, hogy érvelünk és ha a másiknak jó érve van, elfogadjuk. Nem arról, hogy van egy axiómánk és minden érvre keresünk egy teljesen oda nem illő érvet vagy kifacsarjuk. Épp ebből nem lesz megoldás. Lehet úgy si vitatkozni, hogy a megoldás legyen a cél, meg lehet vitatkozni mindenféle egyéb céllal. Bayer is ez utóbbit tette. Ne dolgozz csapatban, szerintem ez neked nem menne.

vakapad 2013.01.09. 17:53:34

Helyes gondolkodási példa (nem árulom el, hogy melyik oldal példatárából):

1./ Bayer ír egy egy kirekesztő, fajgyűlölő cikket.
2./ Az ellenoldal felháborodik, és fajgyűlölőnek állítja be Bayert a fajgyűlölő cikke alapján.
3./ Megfelelő következtetés: ezek gyűlölik a magyarokat.

És bizony Bayer ideológiájára bőven van itt igény, ahogy látom.

hopptarisznya 2013.01.09. 17:54:01

jav: "olyan hazugság, mint hogy a Föld lapos". (természetesen)

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 17:54:38

@deruyter: "Asszem most untam meg az értelmetlen diskurzust"

Az, hogy te kinyilatkoztatsz, az nem diszkurzus, de tényeg értelmetlen, mert mindenki tisztába van vele, hogy amiket hablatyolsz az a Real World-el köszönő viszonyba sincs.

deruyter 2013.01.09. 17:54:46

@Magánvéleményem: Volt iskolai végzettségük, volt fehér bőr színük és szimpátia FELÉJÜK. eZ PONT ELÉG. a CIGÁNYOK ILYESMIT MÉG HÍRBŐL SEM ISMERNEK.
Na pá

hopptarisznya 2013.01.09. 17:56:41

@deruyter: figyi! Hány cigányt ismersz? Én a munkámból adódóan ismerem a cigók "felső tízezrét". Bőven van pénz. Mégsem tanulnak a gyerekeik. Vannak normális családok. 10%. De ott is fura dolgokat műveltek. (viszont legalább nem mások kárán)

vakapad 2013.01.09. 17:57:02

@hopptarisznya:

Nacsak! Végre valaki, aki "előveszi a genetikát". Vártam már, hogy tudós uraimék is hozzászóljanak, és "elővegyék a genetikát". Hászen Bayer is elővette.

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 17:58:09

@deruyter: "Volt iskolai végzettségük"

A cigányoknak is lehetne, ha iskolába járnának, nem kerülnék azt.

"és szimpátia FELÉJÜK"

Nyilván a szimpária elérésének legjobb módja naponta szerepelni a hírekben egy "fiatalok csoportja megkéselte egy mobilért/párszáz ftér" barna bőrszínnel kitakart szemmel.

hopptarisznya 2013.01.09. 17:58:24

@deruyter: a kínaiaknak milyen végzettségük van, ami itt hasznos? Semmilyen. Még nyelvtudásuk sincs. Mégis feltalálták magukat. Na pá!

hopptarisznya 2013.01.09. 17:58:56

@vakapad: cáfolod vagy csak inkvizítort játszol?

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 18:00:12

@hopptarisznya: dehogy cáfol, ők kinyilatkoztatnak, aki másképp látja mint ők, az default rasszistanáci

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.01.09. 18:00:23

@deruyter: Ühüm, a fehér bőr ezek szerint hajlamosít arra, hogy elfogadd a többségi társadalom normáit?

Esetleg a barna bőrszín akadálya lenne annak, hogy valaki rendben tartsa a környezetét, gazdálkodjon az éhhalál ellen, megtakarítson és felkészüljön a nehezebb időszakokra?

Nem hiszem, hogy ez lenne, itt a fejekben van a gond, egyszerűbb elvenni a másét, mint megtermelni a sajátot, és nem tartja vissza a törvény tisztelete... Ez sokkal nagyobb gond, mint hinnéd! Ezt senki nem változtathatja meg helyettük! Ehhez nekik kell megváltozni!

vakapad 2013.01.09. 18:01:35

@hopptarisznya:

Úgy hallottam, hogy vita esetén nem a genetikát kell elővenni, hanem az abban található tudományos tényeket. Ebből egyelőre (szomorú módon) csak elhanyagolható számúval tetszett megismertetni minket. Valahogy kimaradt, bizonyára véletlenül. De pótolható.

HajraFidesz (törölt) 2013.01.09. 18:01:54

@Lacdelo: ha a hulyeseg es a rosszindulat fajna, te orditanal. Szurjon sziven teged egy roma, es majd megkerdezem mit is gondolsz.

czjanos 2013.01.09. 18:01:54

Rogán nem a "rettegők" nagygyűlésén beszélt (és bár amit mondott, az elfogadható volt, de ahogy érzelem-menetesen mondta,, ott kilógott a szög a zsákból), hanem a békeszerető-, a rasszizmust elítélő tömegek előtt. A főügyészség Gyöngyösi parlamenti beszédében sem látott olyant, ami alapján a bíróságra bízta volna a döntést. Kétszínű, szemforgató társaság. Rogánostól, Szélestől, egészen Selmecziig. Egyedül Navracsics Tíbor volt az, aki kimondta a "frankót", de az ugye, csak magánvélemény.

torró 2013.01.09. 18:03:08

A fajvédőknek egy kis tanulmányút dukálna, mondjuk kötelezően 3 hónap közöttük. Azután meg lehet beszélni.Amúgy ismerek sok becsületesen dolgozó romát, sőt hoztak hozzám javítanivalót és tisztességesen kifizettek. De volt magyar akivel már vita volt ezügyben. Egy biztos, a bűnelkövetés közben rendkívül brutálisak.

aranyláz 2013.01.09. 18:03:35

@moszkvicssluszkulcs: "Akkor most már csak az a kérdés a jobboldaliak nagy része és sok balos is miért gondolja ugyanazt...
Csak nem azért, mert az az igazság???"

Nem, az IGAZSÁG-nak semmi "köze" ahhoz, hogy hányan gondolják ugyanazt, vagy az ellenkezőjét. Általában azok gondolkodnak egyformán, akiknek nincs saját véleményük(lásd még Nietzsche)

"Mindenki mást lát, ezért mindenkinek más világa van.

Mindenki másként fogja fel a világot, és mindenkit a saját ragaszkodása téveszt meg.

A tapasztalás nem tévedés, csak a megragadás teszi azzá."
(A bardó útmutatás nagykönyve)

vakapad 2013.01.09. 18:04:23

@Magánvéleményem:

Van egy olyan érzésem, hogy az ilyen magánvélemények miatt szokott előfordulni két azonos képesítésű ember munkára jelentkezése esetén, hogy 99,6 %-ban a nemcigányt veszik fel. A kitörés lehetősége persze továbbra is adott, nem is értem, hogy miért nem élnek vele nagyobb számban.

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 18:06:53

@vakapad: "két azonos képesítésű ember munkára jelentkezése esetén, hogy 99,6 %-ban a nemcigányt veszik fel"

Bárcsak az lenne az ország legnagyobb problémája, hogy minden munkaképes cigánynak megvan a szükséges képzettsége...

HajraFidesz (törölt) 2013.01.09. 18:09:42

@komszikomsza: miert? A gazdag nem teljes erteku allampolgar? Azert mert tanult, vagy szerencseje volt, vagy dolgozott es vitte valamire? Az a te nagy bajod, hogy nem azt nezed, hogyan juthatnal elobbre, hanem hogyan lehetne a tobbieket visszahuzni. Bizony hogy neki is jar a kedvezmeny. Sajnallak. Borzaszto lehet a vilagodban elni.

fülesboci 2013.01.09. 18:11:37

@Bayer, te sunyi, tetű békemenetes nemzeti szar!:
tudod paraszt,mjad akkor irkájjj, ha a cigányok kiherélnek, oszt utána meg negyvenen odamennek és megfenyegetnek, ha feljelentést mrsz tenni.
bayer abban tévedett csak, hogy a leszurtak is cigók voltak, igy kivételesen nem történt károkozás. te meg bekaphatod a f@szom.

fülesboci 2013.01.09. 18:13:11

@eßemfaßom meg áll:
pedig negyvenen el is mentek a sértett házához szimpátiáért

Lacdelo 2013.01.09. 18:13:59

@Magánvéleményem:

Te rasszista fideszes vagy Jobbikos mocsok.Te vagy olyan hülye vagy, hogy nem èrted vagy nem akarod megèrteni, amit mondok? Jòravalò magyar embernek a gyomra fordul fel tôled és a fajtádtòl.

Senki sem vèdi a cigány srácot aki kèselt, biztosan megkapja méltò büntetèsèt, ahogy a magyar bíròságokat ès börtönyviszonyokat ismerem. Minden bûnözôt meg kell büntetni a származásátòl függetlenül?

Itt nem errôl van szò. Nem szabad ès nincs èrtelme àlltalánosítani a cigánysággal kapcsolatban. Ismerek nagyon sok jòravalò cigány ès zsidò embert, akik az ilyen rasszista fideszes ès jobbikos fèrgek miatt meg vannak bèlyegezve ès másodrangù emberek a saját országukban.

Hány Jobbikos ès fideszes bûnözô van az országban?
Mièrt nem háborogtál amikor a Jobbikos vezetô èveken keresztül fajtalankodott a lányával? Fideszes vezetôiket szètlopják az országot ès hülyènek is nèznek minket?

Magyarország azért van szarban mert tùl sok a magadfajta szemètláda.

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 18:18:01

@Lacdelo: "vagy nem akarod megèrteni, amit mondok?"
Ha nem lógna ki a kapanyél a szádból és beszéd közben nem folyna belőle a trágyalé, talán érthetőbb lenne amit mondani akaszt. Ha csak férgező mocskozásra telik, akutya nem akar megérteni.

OFF, feltűnt, hogy mostanában az európai értelemben demokrata kommentálók olyan szóhasználatra tértek át, amiért egy jobb késdobálóból a kocsmáros széklábbal verné ki őket.

Önnek megyünk (törölt) 2013.01.09. 18:20:15

@vakapad:
"1./ Bayer ír egy egy kirekesztő, fajgyűlölő cikket.
2./ Az ellenoldal felháborodik, és fajgyűlölőnek állítja be Bayert a fajgyűlölő cikke alapján.
3./ Megfelelő következtetés: ezek gyűlölik a magyarokat.

És bizony Bayer ideológiájára bőven van itt igény, ahogy látom. "

És az első pont előtt nem történt semmi. Ugye? Mindig úgy kezdődnek ezek a dolgok, hogy a másik visszaüt...

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 18:28:48

@Önnek megyünk: Pontosan, az mindig ugy van, hogy szökellnek virágról virágra a szivárvány tövében a cigányok békésen, aztán jön egy náci és rasszistáskodik egy nagyot, hogy jol gyűlöletet keltsen az ártatlan lelkekkel szemben, akik épp már növesztenék az egyszarvukat a békesség jegyében, de nem tehetik, jönnnek ezek a rasszistanácik és tönkreteszik a békés képet.

Lacdelo 2013.01.09. 18:30:23

@eßemfaßom meg áll:

Pròbáltál te már ilyen rasszista fèrgekkel szòt èrteni èrtelmesen?

Sok sikert kívànok hozzà. Ezek csak az erôbôl èrtenek.

Lacdelo 2013.01.09. 18:31:29

@Magánvéleményem:

Ha akarsz beszèlhetünk èrtelmesen. Megpròbállak emberszàmba venni.

Lacdelo 2013.01.09. 18:35:07

@HajraFidesz:

Engem màr a Jobbik rasszizmusa ès a Fidesz inkompetens, antidemokratikus ès korrupt kormányzása szíven szùrt.

Magyarország legnagyobb problèmája a jobboldal országrombolása. :(

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.01.09. 18:35:29

@Lacdelo: A "cigány srác" (maradjunk inkább a bűnöző kifejezésnél) családja életveszélyesen megfenyegette az áldozat családját... Ezt valahogy mindig elmaszatoljátok, mintha ez nem lenne jellemző! Úgy csináltok, mintha az, hogy valaki KÉST VISZ A SZÓRAKOZÓHELYRE az önmagában nem lenne elítélendő! Minek vitte a kést? Gatyarepesztőset akart játszani a kocsmában?

Úgy beszélsz, mintha ez egyedi eset lett volna, és utána a családos fenyegetés meg sem történt volna... ez a viselkedési forma az amit elítélek!

Tessenek megváltozni! Felhagyni az erőszakkal, megfélemlítéssel!

Ami te a fidesznek tulajdonítasz (korrupció, lenyúlás, hatalommal visszaélés stb.) az nem a fidesz sajátja, az a magyar politikusok sajátja! A kedvenc libsijeid ugyanolyan sárosak, hacsak nem sárosabbak!

És igen! Minden bűnözőt meg kell büntetni származásától, vallástól, és politikai meggyőződéstől függetlenül...
És most nézd meg az Eclips ügyet, úgy néz ki kimosdatják a szerecsenyt a mocsadékok :-(

Ami magyarországon zajlik több mint 20 éve, az nem korrekt! Nagyon nem az! Az előző rendszer tolvajai együtt mulatnak a mostani rendszer tolvajaival!

közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.09. 18:37:24

@Lacdelo: aha... :-)

Szerintem karöltve csinálták a Ballik-kal.

Lacdelo 2013.01.09. 18:39:01

@HajraFidesz:

Tèged nem háborít fel, hogy a Fidesz 100 milliárdokat lop ès tönkre teszi a magyar gazdaságot?

Önnek megyünk (törölt) 2013.01.09. 18:39:12

@Lacdelo: Nálunk olyannyira diktatúra van, hogy a kormány az AB hatására visszavonta a regisztrációt, a diáktüntetések (és az általános felháborodás) miatt pedig letettek a tandíj bevezetéséről :)

közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.09. 18:42:14

@Lacdelo: Téged nem háborít fel, hogy az MSZP is 100 milliárdokat lopott?

Nem tűnik fel, hogy ugyanolyan szemét mocskos banda mind a kettő?

Ha az egyik szapulja a cigányokat, akkor a másik védi, ha az egyik zsidózik, a másik nácizik, ha az egyik A-t akar, akkor a másik B-t - közben meg sütögetik a saját pecsenyéjüket az adófizetők által szponzorált A8-as Audi motorháztetején.

Önnek megyünk (törölt) 2013.01.09. 18:44:53

@Lacdelo: Kezd meleg lenni a talaj, egy jó fideszezéssel mindig ügyesen lehet terelni :)

Egyébként a gazdasági dolgoknak mi köze ahhoz, hogy az országban van egy olyan réteg, aki kb. az alapvető együttélési normákat sem tudja/akarja betartani. És egy ere ráépülő politika, ami az előbbit minden határon túl, elvtelenül próbálja (nem túl sok sikerrel) védeni?

Azt mondjuk nem tudom, hogy ezek a pártok elgondolkoztak-e azon, hogy vidéken miért nincs mérhető támogatottságuk...

Nyrségi Trolls (törölt) 2013.01.09. 18:46:57

Ne féljetek, majd az MSZP roma tagozata, élén Balog Artúrral (nem vicc) kulturáltan és olcsón megoldja a problémákat.
Azt hittem, Artúr már a bolondokházában van, mióta még a Hírszerzőnek is kényelmetlen lettek primitív, szociopata kirohanásai. És most az MSZP-nél, haha!

Nem is szavazok ezekre a marhákra, se Bajnaira, se az LMP-re.

Hoppá! 2013.01.09. 18:53:09

@vakapad: :
"1./ Bayer ír egy egy kirekesztő, fajgyűlölő cikket.
Szerinted! Szerintem pedig kimondta azt amit sok százezrek nem mertek, mert jön valami megélhetési jogvédő+ 23 tv csatorna és rögtön lenácizzák. Picit nézd meg jobban milyen szerecsent mosdatsz.

Lacdelo 2013.01.09. 19:00:47

@Magánvéleményem:

Nem lehet egyenlôsèg jelet tenni a ballib ês a Fidesz korruptságàhoz. A nagyságrend kb. 100, de lehet hogy 1000-szeres (làsd Àngyán, mr 20%,stb...). Ami rendszerszintû korrupciò van az országban a Fidesz alatt,az soha nem volt ilyen mèretû, mèg az elsô Fidesz kormány alatt sem. Habár akkor Orbàn papa kavicsbányái 100%-on üzemeltek.

Ha azt hiszed, hogy a Jobbik nem lesz korrupt, akkor te vagy naiv vagy. Csak rájuk kell nèzni. A Jobbiknál mèg a Fidesz is 1000-szer jobb. A Jobbik ràadásul a magyar gazdaságot romba dönti. Ki fog a rasszista Vonàval üzletelni, fotòzkodni? Obama, Merkel?

A ballib egy rèsze korrupt volt, de nincs is korrupciò mentes rendszer. Èn bízok benne, hogy legközelebb mèg ennyire se lesznek.

Ez a bûnözô sràc nyugodjál meg el fogja nyerni a bûntetèsèt. Nem kell a többi magyar romaszármazàsù polgártàrsunkat a Bayer fèle neonàci mocskoknak megbèlyegezni.

ottomoll 2013.01.09. 19:04:47

@Hoppá!: Bayer cikkét szándékosan félreértelmezték, és elindult a már a Köteles Beszédnél is látott gőzhenger, a jól megszokott automatizmusok. Nem akarják, vagy retardált értelmi képességeik miatt nem tudják felfogmi, hogy Bayer egy roma társadalmon belüli szubkultúráról ír. Amely "rajos " szubkultúra egyébként a többségi romatársadalmat is súlytja. Ez a szubkultúra könnyen felismerhető öltözködésérő, viselkedéséről, és legfőképpen konfliktuskezekési szokásairól. Az utóbbi években több halálesetért is felelős volt.
A baloldali sajtó, és véleményformálók valószínűleg nem fogták fel, hogy már csak saját köreiknek járják szokásos pávatáncukat.
A lakosság döntő többségének már rég leesett, hogy Bayernak igaza van.

hopptarisznya 2013.01.09. 19:05:34

@Lacdelo: "Ki fog a rasszista Vonàval üzletelni, fotòzkodni? Obama, Merkel?"

Kadhafival hányan fotózkodtak?

Meglehet ott se vótam 2013.01.09. 19:09:56

@ottomoll: "A lakosság döntő többségének már rég leesett, hogy Bayernak igaza van."

Pontosan.

Szegény kis libsik nem fogják fel, hogy a lakosság cigányokkal kapcsolatos személyes tapasztalatait nem tudják felülírni idióta fajvédő szövegekkel.

közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.09. 19:12:31

@Lacdelo:

" A nagyságrend kb. 100, de lehet hogy 1000-szeres '"

Matekkal hogy állsz? :-)

100-szoros nagyságrend? Az 10 a 100.-on

Tudod, egy 1-es meg utána 100 db nulla.
Az USA 100 évi költségvetése forintban kifejezve nincsen ennyi....

komszikomsza 2013.01.09. 19:24:00

@HajraFidesz:

nem a gazdagsággal hanem az ugynevezett "magyarázattal" van a probléma.
Erre mondják h védjen meg téged...
Miattam meg ne aggódj most megyek Aruba-ra

2013.01.09. 19:25:56

hát először is:
"A civil nyomásnak engedve elereszthette köztársasági elnöke kezét"
tehát orbánt nem zavarta, hogy egy tolvaj a közt. elnök, csak a civilek miatt rúgta ki, érdekes erkölcse van neki
másodszor:
elolvasva a szlovák vállalkozó cikkét felmerült bennem, hogy kinek írta ?
hát nem ők vannak kormányon ?
ha rendet akar vidéken, a törvények betartását, a renitensek megfékezését, akkor miért nem a kormányzó párt gyűlésén szólal fel megfelelő intézkedéseket kérve ?

midnight coder 2013.01.09. 19:27:33

@ottomoll: Igazából a balfékek azt nem látják át, hogy a nácizás rohadtul kontraproduktív. Ugyanis, a cigányokkal kapcsolatban a saját táboruknak is pont ugyanaz a tapasztalata mint mindenki másnak. Ezért aztán, a jaj szegín ártatlan cigányokat gyilkolják a gaz fasiszták kezdetű szövegek folyamatosan a saját táborukat gyengítik - pedig az ma amúgy sem túl erős, mivel ellenzékben idáig a kevésnél is kevesebbek voltak, az előző ciklusban pedig szarabbul kormányoztak mint most a FIDESZ, pedig az már művészet. Szóval, ez a dolog egy óriási öntökönkövés a balfékek részértől. és nem az első.

semmiextra 2013.01.09. 19:29:28

Bayer Zsolt nem náci?!
Tisztelt szerző!
Ön hülye!

Tisztelettel,

Kormányváltás, önáltatás. Volt, lesz. (törölt) 2013.01.09. 19:41:38

@semmiextra:

Pedig tényleg nem náci. Csak tetteti, mert jövedelmez.

A szerző meg nem hülye, hanem mocsok. A csúsztatásai miatt. Mindig mindenben csúsztat.

biobender 2013.01.09. 19:42:52

Egy szekely atyafi megbicskazik egy romant a kocsmaban. A roman kormanyzo parthoz nagyon kozelallo publicista egy kormanyparti orszagos napilapban megirja, hogy a szekelyek egy resze allat es el kell erni, hogy ne legyenek.

Az itt ciganyozo tagsag meg nyilvan lelkesen helyeselne, es nem ertenek, hogy ez miert problema ma Europaban.

biobender 2013.01.09. 19:46:58

@ByA: ja, ez az elemzes meg kihagyja azt az aprosagot is, hogy Magyarorszag nem az egyeduli orszag a Foldon. Ez a botrany es a fidesz gyava sunyitasa az ev ajandeka a kedeves szomszedoknak - lam nem valoak a Magyarok Europaba. Es sajnos igy van, van itt nehany alak akitet meg Ahmaninedzsad isnszegyellne.

Kormányváltás, önáltatás. Volt, lesz. (törölt) 2013.01.09. 19:48:43

@Lacdelo:

Csak várd meg, milyen lesz a baloldal országrombolása! Ugyanilyen, csak rosszabb. A jelenéegi keretek közt mindig a mindenkori hatalmon lévő a legrosszabb. Így lesz azután is, ha megmarad a rendszer. A 23 éves ál-többpárti rendszer, aminek a logikája az , hogy csak lefelé mehet minden. Amíg az ország hajlandó ezt a jobb bal jobb balt játszani, minden csak romlani fog.

Mert:

www.kibulizottorszag.net

biobender 2013.01.09. 19:52:37

@ByA: jobb szo hijan, de jogos.

Hoppá! 2013.01.09. 19:52:38

@biobender: Vagy nem érted a problémát, vagy nem akarod. Itt nem csupán egy kocsmai bicskázásról van szó! Hanem a 649.-ről és egy évek óta tartó folyamatról. Arról, hogy a NAGY TÖBBSÉG (tehát NEM mindenki) képtelen a legalapvetőbb társadalmi normák betartására, stb. Gondold ezt végig, és aszerint korrigálj!

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.01.09. 19:52:44

@reszeg tengeresz: (még jó hogy a lényegi részre reagáltál...)
jogilag természetesen még mindig lehetnek kormányon, az más kérdés, hogy ilyen intézkedések egy-két helyen már alapos kormányváltó hangulatot eredményeztek volna.
Éppen ezért érdekes, hogy nálunk egy képviselő zsidózásával nagyobb tömegeket lehet mozgósítani, mint azzal, hogy a miniszterelnök nyilvánosan segget csinál a szájából többször is (tandíj).Ezért mondom, hogy nem véletlenül van ezekről szó, és nem véletlenül írogatja Bayer is a cikkeit, amin nem véletlenül háborodik fel a sajtó másik fele. (miközben a cigánykérdéssel gyakorlati szinten az égvilágon senki nem foglalkozik)

hopptarisznya 2013.01.09. 19:53:18

@biobender: Bayer csak egy késelés miatt írt? Miért hazudsz liberó? A szar példádnál maradva: ha közben arról hallunk, hogy román gyerekek menekülnek más iskolákba, hogy románokat fosztogatnak székelyek, hogy az utolsó román nénit egy székely fiatal ölte meg (ugye mint Hétesen a cigánygyerek a magyar nénit), akkor igaza lesz a románoknak abban, hogy gyűlölik a székelyeket.

Megelégszel ezzel picim?

biobender 2013.01.09. 20:04:08

@hopptarisznya: Figyelj te szerencsetlen. NINCS olyan, hogy valakit a"szekelyek" bicskaztak meg, Ugyanugy nincs olyan, csak a legbaromabb roman vasgardistak agyaban, hogy romanokat fosztogattak "a szekelyek" . Fel tudod ezt fogni okoska, vagy mar tul magas neked?

A kulonbseg csak annyi, hogy a bicskazo barmot siman meg kell buntetni, de annak a tenynek, hogy szekely volt semmilyen szerepe nem lehet abban, hogy megbuntetik vagy nem. Ha egy barom ujsagiro arra celoz, hogy "a szekelyek" bicskaztak meg a fazont akkor ezert a baromsagert valamulyen hihetetlenul ostoba modon felelosse teszi a nagyanyamat is. Fel birod fogni, hogy ez miert feneketlen ostobasag?

biobender 2013.01.09. 20:08:30

@Hoppá!: te nem erted - az a problema, hogy "a ciganyokrol" beszel es nem a bunozokrol. pPedig de jol ki tudunk kelni magunkbol ha a kollektiv bunossegrol van szo, lasd a Bened dekretumokat.

Hiszen ott is az a gond, hogy megbuntettek amit "a magyarok" csinaltak. Szerinted az vedheto? Es ha nem, mi is a kulonbseg?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.01.09. 20:08:55

"é. Zsolt kizárása – a hamisnak érzékelt rasszizmus-vád alapján – azt jelentené, hogy a Fidesz vezérkara, pontosabban Orbán Viktor bárkit képes feláldozni azért, hogy népszerűsége ne csökkenjen"

Szerintem azt jelentené, hogy van józan értékítélete, és ha valaki azt hiszi, hogy bármit megtehet, az helyreteszi.
Szerintem pozitív üzenete lenne.
De persze tudjuk, hogy nincs ilyen, mert ezt már Lázárral is meg kellett volna tenni, Semjénnel is, meg van még ott pár komplett idióta, akiket ki kellene szórni még az országból is.

videki gyerek 2013.01.09. 20:11:09

Magyarországon nincs rasszizmus, senki sem gyűlöl faji, vagy nemzetiségi alapon. Mi csak a gyilkosokat utáljuk, és ezek támogatóit.
Az emberek örülnek, ha luk van a seggükön, ha napi 12 óra munkával sikerül eltartaniuk magukat, családjaikat. Leszarjak mások bőrszínét, vallását, nemzetiségét.
Már rég nincsenek a kisebbséggel szemben olyan igények, mint például, hogy tartsák el magukat, hogy legyenek tiszták, viselkedjenek emberhez méltón. Szerintem a többség azzal már bőven elégedett lenne, ha a cigányok nem gyilkolnák le az eltartóikat, azokat, akik helyettük dolgoznak.
Sajnálatos, hogy ez az igény manapság már rasszizmusnak számít.

biobender 2013.01.09. 20:12:07

Vagy "a nemetek" kitelepitese Magyarorszagrol a haboru utan, az igazsagosbes jogszeru szerintetek.? Hiszen "a nemetek" iszonyu sok bunt kovettek el, jogos aznutolso cscsemot is ehemhalasztani egy vagonban, nemde?

Baloldali érték 2013.01.09. 20:13:09

A késelő cigányok védelme az igazi baloldali érték. Az igazi demokratáknak a legnagyobb ellenszélben is ki kell állni értük, mert cigányok. Nem hagyhatjuk, hogy megint bakancscsattogás visszhangozzon Európában, amint Bayerék álmodják.

biobender 2013.01.09. 20:14:10

@videki gyerek: az szamit rasszizmusnak, vagy csak siman ostobasagnak, habazt hiszed, hogy "a ciganyok" gyilkolnak.

ottomoll 2013.01.09. 20:14:19

@midnight coder: Jól mutatja az is, hogy mennyi volt szoci szavazó ment át a Jobbikhoz észak-kelet Magyarországon.
Nem veszik észre, hogy a píszí szövegeket a lakossag nagy része szemforgató ,álságos dumának tartja.

biobender 2013.01.09. 20:17:15

@Baloldali érték: Azt kurvara nem veszitek eszre, hogy ezzel a elmebajjal mi magyarok veszitjuk a legtobbet. Boven vannak a szomszedban hasonlo elmebetegek akik megvesznek, hogy alkalmazzak Bayer szovegeit a helyi magyarokra. Csak persze a jobbosok azt hiszik, Magyarorszag egy mely godorben van es a hataron tul mar nincs semmi.

dukeekud 2013.01.09. 20:17:52

LESZ ÚJABB BÉKEMENET.

Csak most nem, a Bayer Zsolti fogja szervezni, hanem erte fogjak szervezni.

regress 2013.01.09. 20:19:17

@Vahakomb: igyál kevesebbet,akkor nem lesznek ilyen rémálmaid

regress 2013.01.09. 20:21:12

@videki gyerek: ezt magyarázd el a zsóóóóóóóóóótinak is

midnight coder 2013.01.09. 20:25:05

@biobender: A szomszédos elmebetegek aligha alkalmazzák Bayer szövegeit, mivel nem a külhoni magyarok adják a helyi bűnözők nagy részét, és többségük nem lopásból, rablásból és segélyből él.

chydorus 2013.01.09. 20:26:23

Nem tudom meddig lehet még béklyóban tartani
az országot, a többségi társadalmat - szőnyeg alá
söpörve, elkendőzve a problémát - az álszent
rasszista bélyegzővel, ütőkártyával.

Felhoznék egy hasonlatot, hogyan reagál
(érdekből, elvárásból) a politika, a média
a sokadik nyilvánosságot kapott cigány-terror utáni visszhangra. Mert ugye az esetek többsége nem
is kerül felszínre. Csak az ilyen kirívó esetek, de
sajnos ebből is van bőven.

Egy iskolában a 4.a-s Ádámkát nap mint nap
megverik, megalázzák a 4.c-s gyerekek.
A sokadik verés után megelégelik Ádámka szülei
és feldúlva bemennek az iskolába.
Végül úgy jönnek ki a történetből, hogy nekik kell
szégyellniük magukat, hogy műsort csináltak és
különben is a 4.c-s gyerekek többségének elváltak
a szülei. A zűrös családi hátterük, szociális helyzetük miatt vannak magatartászavaraik stb...
stb... Úgy gondolom, ehhez a példához nem kell
magyarázat. Lesarkítva így kezelik a cigány-terrort
is.

A munkám miatt nagyon sokat utaztam zűrös és
kevésbé zűrös kerületekben (BKV-val).
Nekem ne papoljon olyan, aki max. a muzsika tv-ben látott cigányt. Olyan dolgokat, eseteket láttam a saját szememmel, amelyet fehér embertől talán soha. Könyvet írhatnék, annyit összetudnék szedni.

Tessék megnézni amikor felszáll a villamosra ordibálva a népes család. Mindenki lesüti a fejét, összehúzza magát és kerül mindenféle szemkontaktus. Ez nem azért van mert zsigerből utálják a cigányokat, hanem mert félnek az emberek. És ezeknek, ha többen vagy erőfölényben vannak, pont elég lehet, ha csak rájuk néz az ember.

A többség nem népirtást akar, hanem megoldást.
Ahogyan eddig kezelték a cigánykérdést az
egyértelműen megbukott. Az, hogy a cigányok
többsége eleve bűnöző életmódra rendezkedik be
elfogadhatatlan. Mert ennek a rétegnek esze ágába
sincs dolgozni, nem azon múlik, hogy van munka vagy nincs. Ez csak maszatolás.

Milyen érdekes, amikor gazdasági és egyéb mutatókat elemeznek, néhány tizedes eltérést is meglovagolnak és ilyen-olyan színben tüntetnek fel.
De az, hogy a börtönökben a rabok 80-90%-a cigány, abból nem szabad messzemenő következtetést levonni, csak azt, hogy nincs munkájuk azért bűnöznek.
Vicc.

Szeretném látni, hogy a kormány összehívja
a cigányvezetőket és közösen keresnek valami
megoldást. Olyan vezetőket, akik le is tettek valamit
az asztalra és nem csak a pénzt nyelik.
Láthattuk, hogy nem javul a helyzet, ha csak pénzt
pumpálnak a rendszerbe. Az a sok milliárd kidobott pénz az ablakon. És igenis gyakoroljanak önkritikát, mert az nonszensz, hogy mindig a békés, dolgos ám egyre kevésbé türelmes társadalomnak kell toleranciát gyakorolnia.

vargánya 2013.01.09. 20:31:19

@vakapad: "És bizony Bayer ideológiájára bőven van itt igény, ahogy látom".
Na és ha van igény , akkor mi van? Mégis, hogy gondolod, hogy majd mások (mondjuk Te), "illetékes elvtársak" megszabják a többségnek, hogy mire lehet igénye? És persze mindezt a "demokrácia" keretei között. Merthogy azt is ti akarjátok definiálni nekünk: "mindent szabad ami PC". Hát egy lófaszt! Majd mi eldöntjük, hogy nekünk mi a jó, ne önjelölt megmondóemberek döntsék el ezt helyettünk.

midnight coder 2013.01.09. 20:33:12

@biobender: Ha a rablók nagy része lila X-et tetováltat a fejére, akkor a nép egy idő után mindenkit rablónak tekint akinek lila X van a fején, mivel az ilyen ismertetőjeggyel rendelkező polgár akivel eddig találkozott az mind rabló volt. A cigányoknak van ilyen megkülönböztető jegyük: nem, nem a bőrszín, jó részük az alapján simán elmehetnek magyarnak, hanem Pl. ha hallod beszélni őket a buszon, akkor a két három mondat után már tuti hogy előkerül a geci vagy a baszni szócska. Cigánynak lenni kultúrát jelent. És nem csak mi magyarok vagyunk ilyen rasszisták, sehol nem igazán szeretik őket ahol nagyobb számban előfordulnak, a románoktól a franciákig, de még azok az olaszok sem, akik pedig optikailag illetve temperamentumban sem annyira térnek el tőlük.

biobender 2013.01.09. 20:39:26

@midnight coder: szomszédos elmebetegek aligha alkalmazzák Bayer sovegeit.

Huu, most megnyugtattal. Biztosan melyenszanto tapasztalataid vannak a roman, szlovak szerb nacionalistakrol, es vilagosan latod mennyire tisztan es logikusan gondolkoznak. ... Es itt rohogok fel hangosan.

vargánya 2013.01.09. 20:40:30

@chydorus: Nyugodj meg, ezek a tényszetű érvek sem fogják azokat meghatni, akiknek erről más elképzeléseik vannak. Lepereg róluk. Mert csak elképzeléseik vannak és prekoncepcióik, széleskörű, életszagú tapasztalataik (főleg, ahol esetleg ők a szenvedő alanyok) nincsenek. Ha bekúszik hozzájuk egy-egy "kellemetlen információ", azt gondosan elhessegetik mondván:"ne általánosítsunk!"

Alonee 2013.01.09. 20:45:35

Kedves Sajtkészítők!
Ha jól értem akkor Orbánnak, legalábbis szerintetek, nem a saját értékén kell kezelnie ezt a kis újságíró pockot, hanem teljesen átpolitizálva, miszerint mindenki tudja -még a seggnyaló trappista kreátorok is- , hogy ez egy tetű, de mégsem tehetnek ellene semmit mert, megsértődik a tagság. Jézusom ne hagyj el, elveszti a hatalmát Orbán. Ó kvarglik teremtői, egy percre sem tudtok átlépni az árnyékotokon, ugye? Egy cseppnyi őszinteség, csak ennyi kéne, és -amin visítva röhögök- már a saját praetoriánus gárdáját is hülyének kell néznie a hatalmának a megtartásáért a Ti miniszterelnökötöknek. Ami a csemege, hogy a nagy taktikai trükköket pont Ti teszitek közzé, igaz különösebben jelentős blog nem vagytok, de azért elmagyarázni azt amit a főnökötök eltitkolni akar. Remek és szórakoztató. Vicces kis blog ez, na.

biobender 2013.01.09. 20:45:37

@midnight coder: Cigánynak lenni kultúrát jelent.

Tudod, lenyegesen egyszerubb egy bunozot megismerni, mint egy ciganyt. Mi a f@sznak komplikalni a dolgot azzal, hogy azon tiprodtok, hogy ki a cigany? Eleg lenne a bunozoket utalni, es mar mindenki egyetertene. Tenyleg nem birjatok felfogni, hogy az egyetlen gond, hogy a bunozok helyett "ciganyokat" gyulolitek?

Lacdelo 2013.01.09. 20:46:33

@hopptarisznya:

Kadhafi nem neonàci volt, ràadàsul volt egy csomò olaja. Vègèn le is vadàszták, ha nem tájékozòdtàl volna. Ennèl nem futott jobb pèldàra?

Vonànak semmilye nincsen a bölcsèsz diplomàjàn kívûl.

Lacdelo 2013.01.09. 20:53:01

@közlekedési bűnöző:

A ballib 100 milliòs nagysàgrendben lopott, elfèrt egy Nokiás dobozban, míg a Fidesz 100 milliárdos nagyságrendben adja a Fidesz közeli cègeknek az állami megrendelèseket. Ráadásul a Fidesz milliárdosok jòl jártak az egykulcsos adòval is.

A 100 milliò ès a 100 milliàrdos korrupciò között 3 nulla azaz 1000-szeres a különbsèg. Ennél egyszerûbben nem tudom leírni. Ha az nem elég még egyszer megpròbálkozom.

Lacdelo 2013.01.09. 21:10:48

@ByA:

Az országot a Fidesz maffia rombolta le.

Kèrlek rèszletezd, hogy mit rombolt a ballib?

A Fidesz már tènyleg lerombolta:
- a jogállamot, (fideszes egyoldalù Alaptörvèny),
- mèdiát megregulázta,
- bankrendszert,
- vállalkozásokat, beruhàzások történelmi mélyponton.
- kiszámíthatòságot, össze-vissza, visszamenôleges törvénykezès, játèkgépezès megszüntetèse.
- lerombolta a szociális hálòt 27 ezer Ft segèly, 48 ezer Ft közmunka, rokkantak segèly megvonása.
- egèszsègügy ès oktatás több 10 milliárdos forráskivonása.
- soha nem látott intèzmènyesített korrupciò lásd Ángyán, 20%-os polgármesterek, stb... Simicska, Nyerges.
- munkavállalòk kiszolgáltatottá tétele.

Sorolhatnám még reggelig, a lista hatalmas.

A ballib 8 éves kormànyzàsa 100-szor jobb volt mint ez a mostani inkompetens, korrupt és antidemokratikus Fidesz àmokfutàsa.

Hajdú Peter 2013.01.09. 21:15:38

"A ballib 8 éves kormànyzàsa 100-szor jobb volt mint ez a mostani inkompetens, korrupt és antidemokratikus Fidesz àmokfutàsa."

Te nem vagy normalis, azok a gecik 8 ev alatt tobbet romboltak az orszagon, mint az elodeik 40 ev alatt bazzeg.

Kormányváltás, önáltatás. Volt, lesz. (törölt) 2013.01.09. 21:20:07

@Lacdelo:

Marhaság. Vagy még inkább: értelmetlen így. Ha elolvasod amit linkeltem, van rá esély, hogy megértsd, mi a helyzet. Nincs jobb és bal. Kezdettől együtt csinálják. Egszen egyrtelmű, csak minden erejükkel elfedik. A rasszizmus cirkusz is csak arra jó, hogy gyűlöljék egymást az emberek az ő nevükben, miközben ők együtt tömik a zsebüket, és röhögnek rajtunk.

reszeg tengeresz 2013.01.09. 21:20:14

@Lacdelo: ennyi baromsagot regen lattam osszehordva egy kupacba

J.László 2013.01.09. 21:24:03

A második világháború után Közép-Európa országaiból közel 10 millió németet távolítottak el. Ezt a cigányokkal miért nem szabad megtenni?

aranyláz 2013.01.09. 21:25:40

@biobender: Valakit muszáj gyűlölni. Különben rá kéne jönniük, hogy a saját sorsukért egyedül, és kizárólag ők a felelősek. És az nagyon kiábrándító lenne.

kritikusolvaso 2013.01.09. 21:40:27

@biobender: "Tenyleg nem birjatok felfogni, hogy az egyetlen gond, hogy a bunozok helyett "ciganyokat" gyulolitek?"

szerintem ok a "cigany bunozoket" gyulolik es nem a ciganyokat...

biobender 2013.01.09. 21:43:43

@kritikusolvaso: es miert nem siman a bunozoket, jelzok nelkul? A nemet bunozok valamitol jobbak? vagy a magyar bunozok?

biobender 2013.01.09. 21:45:01

@J.László: a nemetekkel is bun volt, azert. ahogy bun volt a magyarokat kitelepiteni szlovakiabol. Na etert.

kritikusolvaso 2013.01.09. 21:47:47

@biobender: mert most errol beszelgetnek egyszeruen csak ennyi. Miert ne beszelgethetnenek a cigyany bunozesreol? megtiltod?

sima szovegertes kene:
ha azt mondom utalom a voros lanyokat akkor nem azt mondtam hogy utalok minden lanyt... ennyi

es hogy miert mondok ilyet? miert ne mondhatnek? ez nem jelenti azt hogy a szoke lanyok jobbak vagy rosszabbak...

közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.09. 22:05:12

@Lacdelo:

"A 100 milliò ès a 100 milliàrdos korrupciò között 3 nulla azaz 1000-szeres a különbsèg. Ennél egyszerûbben nem tudom leírni. Ha az nem elég még egyszer megpròbálkozom. "

Csakhogy te 100-1000 szeres NAGYSÁGRENDRŐL írtál, nem pedig 1000-szeres különbségről. Úgyhogy szerintem ne fölényeskedj, hanem inkább javítsd ki magad!

Másrészt szerintem a lényegi dolog, amiről írtál, nem igaz. A ballib kormány(ok) pont annyi kárt okoztak ennek az országnak, mint a Fidesz.

danzig 2013.01.09. 22:07:47

Eriggy fiam, mosd ki a szádat!

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.01.09. 22:12:55

Ébredj Magyarország, szabaduljunk meg a zsarnok, sunyi, aljas álszent, műmagyar orbáni diktatúrától!

A békemenet adományt gyűjt, a diákok elleni - most épp "latin" - csürhe kifizetésére.

Orbán alpári "fociszereplése" miatt bünteti megint a világ a magyar hazát, a zárt kapus meccsel.

Orbán , nem hiszed el , hogy te vagy a gyenge láncszem, a kettős mérce, a szarházi?

biobender 2013.01.09. 22:22:41

@kritikusolvaso: Miert ne beszelgethetnenek a cigyany bunozesreol? megtiltod?

Dehogy, csak irgalmatlan ostobasagnak tartom, de hat a magyar jobboldal lathatoan a hulyek gyulekezete.

Azert vilagosits fel legyszi, ha Slota a magyarbunozesrol beszel azzal nektek jobbereknek semmi gondotok, ugye? Hiszen miert ne mondhatna?

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 22:50:12

@Lacdelo: "A ballib 100 milliòs nagysàgrendben lopott, elfèrt egy Nokiás dobozban, "

Valld be, hogy csak játszod az idiótát, ha komolyan gondolod az sokkal kínosabb rád nézve

bigthereal 2013.01.09. 22:53:10

@Önnek megyünk: mitől volt az a cikk fajgyűlölő?

itt van két újabb állat a cigányok soraiból:

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=60882

nyomorgó öregembereknek törték el a csontjait kétezer forintért...

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 22:54:34

@biobender: mert a rasszjegy okot ad az előitéletre, igy érdemes alkalmazni a tulélés érdekében.

Példa:

Ha jön szembe 3 szöszi fiucska, és nézegeti a kezemben levő 100ezres telefont, nyugodtan elsétálok melletük. Ha jön szembe 3 barna legény és nagyon nézegetik a kezemben levő 100ezres telefont akkor átmegyek a tuloldalra. Te is átmész, le se próbáld tagadni.

eßemfaßom meg áll 2013.01.09. 22:56:47

@biobender: "ha Slota a magyarbunozesrol beszel azzal nektek jobbereknek semmi gondotok, ugye"

Tudja fene, az ottani magyarok jelentős számban segélyből, a pöcsükből és lopásból/rablásból élnek, heti rendszerességgel gyilkolászva?

nemjo 2013.01.09. 23:41:21

@chydorus:

Marian Cosma, Bándi Kata és most az MTK-s fiatalok, akik kivételesen túlélték.
Kinek kell még ahhoz meghalni hogy felébredjen a többségi társadalom (beleértve a lelkes jogvédőket is akik lassan szitokszóvá devalválják a liberalizmust) és életképes választ adjon a CIGÁNYBŰNÖZÉSRE ?

hopptarisznya 2013.01.09. 23:42:18

@deruyter: nagyon rá vagy kattanva a bőrszínre! Szegény kis cigányok barnábbak nálunk.. JUJJ!! Figyi kis liberó! Az olaszoknál, spanyoloknál hogyan különböztetik meg a cigókat? Merthogy ott is rühellik őket, pedig hasonló a fizimiskájuk.
És ne tegyél úgy, mintha itt olyan nagy nyomorúság lenne cigánynak lenni. Ez nem amerika, ahol a niggerek lehajtott fejjel kullogtak a busz végébe. Itt a cigányok igencsak nagy pofával közlekednek (ingyen) a BKV-n, és a fehérek hajtják le közben a fejüket.

És ti meg arról beszéltek, hogy a cigók félnek? HOL? Mikor jártál te utoljára az utcán???

chydorus 2013.01.10. 00:16:31

@nemjo: Szögi Lajos, Pénzes Henrietta... És sorolhatnánk. Úgy gondolom, hogy ha a bűnöző cigányok egy éjszaka alatt egy fél falut késelnének meg, akkor is ugyanez a bevett, cigány mosdató
kommunikáció zajlana le. Tényleg nem tudom minek kell ahhoz történnie, hogy szemléletváltás történjen.
A jelenlegi kormány a maga 2/3-ával rendezhetné ezt a súlyos problémát, de egyelőre úgy tűnik nem vállalják fel a felelősséget és ugyanúgy, ahogy az előző kormány a szőnyeg alá söprik azt. De ne legyen igazam és vegyen végre jó fordulatot az ügy. A többségi társadalomnak biztos, hogy ez volna az érdeke.

frontember876 2013.01.10. 00:38:05

te leszel az első, Bayer Zsolt, akinek el fogok menni a sírjához, és a legőszintébb felszabadító örömmel le fogom azt hugyozni.

folyamatábra 2013.01.10. 00:39:48

Már nagyon régóta nem "védi meg a sajátjait". Csak nem minden "sajátja" akkora látványpék, mint Bayer.

Red Harlow 2013.01.10. 00:43:07

Elszakadva attól hogy bayer egy percember és csak érdekből írja amit ír, mi is a cikkel a gond?
Van benne aranyos Oláh Gergő az a bizonyos 10% rendes cigány)
Meg ott van a többi gyilkos, bűnözős tipikus cigány:

Aki ezt tagadja az hazudik. Ez a valóság. És ezt nem tudja senki sem félremagyarázni mert az hazudik.
Szóval az a párt aki tagadja ezt, az eleve már hazudik. És hiába szapulják a libsik a Jobbikot, attól még igaz amit mond. Az már más kérdés hogy populizmusból mondja, de akkor is igaz.

chydorus 2013.01.10. 00:44:38

@vargánya: Hát igen, van aki az igazság, tények oldalán áll, van aki pedig nem.

frontember876 2013.01.10. 00:52:05

@Red Harlow: szerintem nincsen tipikus cigány. Van rendes, van gyilkos, van lusta, van dolgos. Igen, elviselhetetlen ez a sok bűncselekmény, és igen, elviselhetetlen, hogy 22 éve minden kormány baszik a problémára.

Ha arról írna Bayer, hogy a tipikus magyar egy panaszkodós, lusta, középszerű tehetségtelen csaló szarláda, aki örömmel jelenti fel mindenért a szomszédját, fel akarnátok akasztani.

Ha meg arról írna, hogy ezzel a lusta geci magyarral nem lehet együtt élni, ezért jobb lenne, ha ez a magyar nem lenne, akkor rágyújtanátok a házat a faszba a csávóra.

Most meg bólogattok.
Ezt hívjuk rasszizmusnak.
Attól, amit csináltok, nem lesz kevesebb "cigánybűnöző", viszont sokkal több lesz, aki eddig esetleg kussolt, most viszont felbassza az agyát.

A problémát meg nem oldjátok, viszont jó sokat rontani, azt még tudtok rajta.

amihez külön gratulálnék.

Red Harlow 2013.01.10. 01:11:01

@frontember876: Szép kis bölcsész duma. Még ríva is fakadnék ha érdekelne egy nem életszagú vélemény. De...van tipikus cigány. Szabolcsban nőttem fel utána pedig lehúztam pár évet a Szeged Csillagban mint fegyőr. Nincsen tipikus cigány csak minden este kábé 200 személyi kartont néztünk át 95%-a cigány volt.
Ennyit a fehérek is bűnöznek c. eposzról.
A másik dolog: A magyarok igen sínak rínak stb, pont ahogyan leírtad. Csak..hát az arányok azok a fránya arányok. És a legfontosabbat ne felejtsd el: Egyenlőre a síró rívó magyarok tartják el a cigányokat és nem fordítva. Ahogy a régebbi szülők mondták a lusta szemtelen kölyküknek: Ameddig az Én kenyeremet eszed, az én házamban laksz addig a neved kuss.
egyenlőre a mi lusta magyarok dolgos kezének adójából épül a cigánysátor 1,7 milliárdért, nem a cigányszervezetek pénzéből. Pont őnekik kellene beszállni a dologba...mondjuk önkéntes munkával.
Majd ha a cigók is felmutatnak valami értelmeset akkor lehet dumálni róluk mint egyenrangú félről.
Addig csak élősködők. Polkorrekten vagy anélkül mondva.
És hogy is van az a mondás? "cigánymunka"
Azt értik ezen kedves barátom, hogy szar az egész amit végeztél. Nos ezt nem a magyarokra mondják. Érdekes én külföldön megbecsült magyarokat látok itt, akikre számítanak. Meg látom a hírekben ahogyan a tolvaj futtatós cigánybandát hazatoloncolják. Ezek megint tények. Tényeken meg ne aszalj tovább mert azok maradnak tények, te meg hülyét csinálsz magadból.

Szúnyog 2013.01.10. 01:16:23

Igazi bölcsész süketelés. Antifasiztázással, miközben tele vagyunk kommunistával.
Nem vagyok zsótista, nagyon nem. De éppen ebben a cigány-állatozásban semmi, de semmi kivetnivaló nincsen. Aki nyitott szemmel él, jár-kel, az tudja. Minden szava tökéletesen igaz.
De te, blogger csak készítsd a sajtot! Majd ellopják, s ha nem adod, leszúrnak.

Red Harlow 2013.01.10. 01:31:49

@frontember876: Idézlek:
Ha arról írna Bayer, hogy a tipikus magyar egy panaszkodós, lusta, középszerű tehetségtelen csaló szarláda, aki örömmel jelenti fel mindenért a szomszédját, fel akarnátok akasztani.

Ha meg arról írna, hogy ezzel a lusta geci magyarral nem lehet együtt élni, ezért jobb lenne, ha ez a magyar nem lenne, akkor rágyújtanátok a házat a faszba a csávóra.

Most meg bólogattok.

Ha bayer erről írna tényleg rágyújtanánk a házat.
Mert attól még ő belőlünk kapja a fizetését és mellesleg az irigyen kívül a többi hazugság lenne.
Még a feljelentgetős szomszédosdi is megállja a helyét. De megtehetjük mert mi magyarok ilyenek vagyunk. De nem ölünk meg időseket 200 Ft-ért meg hagy ne soroljam tovább.
Azok TIPIKUS cigányállat mentalitások.
Szóval a zsóti gyerek igazat írt, csak megrendelésre. Nincsen ebben semmi rendkívüli.
És ha már rasszizmusról beszélünk: Ok nélkül kibe kötött bele és fenyegette meg késsel valamikor is KÍNAI?
Ahogy írta valaki előttem: Nekik sincsen képesítésük semmire..és mégsem ölnek meg szarnak az utca közepére.
Szerintem meg van tipikus cigány. Nézd meg élj vele, puszild körbe, magyarázd el neki miért ilyen gonosz a világ vele :D
kepfeltoltes.hu/130110/406148_434891496577176_482614767_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

politikus-omm 2013.01.10. 01:40:30

@frontember876: Nincs tipikus cigány...

Csak szó szerint ugyanazt írják róluk Angliában ( 970.000 Fb-lájk), szó szerint amit Bayer:

Do you hate gypsies? Me and my brother Gary were walking past this settlement of Gypsy children in Bristol recently when he came out with, “Y’know what, Jack? I fucking despise Gypsies and think they are the scum of the earth. Sending children out to beg by the highway until they are black with exhaust fumes is not a culture. It’s a breed of animal. They are lazy fuckers and lying thieves but somehow they’ve convinced the bourgeoisie that Gypsydom is a culture of charming nomads. Let’s get out of here before I start throwing rocks.”

www.vice.com/read/i-hate-v10n8

Mr.Moonlight · http://off-shore.blog.hu 2013.01.10. 05:35:19

@J.László: Hova távolították el a németeket Közép-Európából? És hova akarod a cigányokat eltávolítani?

felcsutisuttyo 2013.01.10. 06:16:06

Bayer cigányozik????????????? HISZ Ő A NEMZETI ZSIDÓNK!!!!Ezt még senki nem merte kimondani a jobbikból? Vagy ez úgy van, mint a Fideszben? A mi komcsink a jó komcsi...?
A jobbikban, meg a mi zsidónk a jó zsidó?:)))))))
Mikor lép már valaki a METÉLT Zsóti farkára?????

midnight coder 2013.01.10. 06:49:23

@Lacdelo: "Kèrlek rèszletezd, hogy mit rombolt a ballib?

A Fidesz már tènyleg lerombolta:
- a jogállamot, (fideszes egyoldalù Alaptörvèny),
- mèdiát megregulázta,
- bankrendszert,
- vállalkozásokat, beruhàzások történelmi mélyponton.
- kiszámíthatòságot, össze-vissza, visszamenôleges törvénykezès, játèkgépezès megszüntetèse.
- lerombolta a szociális hálòt 27 ezer Ft segèly, 48 ezer Ft közmunka, rokkantak segèly megvonása.
- egèszsègügy ès oktatás több 10 milliárdos forráskivonása.
- soha nem látott intèzmènyesített korrupciò lásd Ángyán, 20%-os polgármesterek, stb... Simicska, Nyerges.
- munkavállalòk kiszolgáltatottá tétele.
"

Ugyan már elvtárs.
- Az az alkotmány amit a FIDESZ lecserélt még a Rákosiék alkotmánya volt ami az akkori szovjet alkotmány alapján készült, és amin picit módosítottak csak 89-ben, még a szovjet tankok árnyékában, és az akkori idióta "rendszerváltó értelmiség" meg az akkori komcsik. De kismillió jogállam van, ahol eleve nincs is alkotmány.
- A kereskedelmi média most is azt csinál amit akar, csak most pár csatornát kaptak a jobbosok is. A közmédia pedig mindig az aktuális oldal szócsöve, így volt ez a balfékek idején is. Akkoriban az összes ballibes mádiaizé ott landolt, a kertévékből kiöregedett friditől megyó lányáig.
- A vállalközások már Fletóék idején a mélyponton voltak. Akkoriban volt, hogy az összes érdemi beruházás a szlovákokhoz ment, ide meg az jött ami már nekik nem kellett. Lásd hankook amit annyira ünnepeltek Fletóék hogy valamelyik szadeszos majom a repülőtéren gurigázta a gumit, hogy végre egy valamirevaló beruházás, pedig igazából a szlovákok rugdalták ide őket.
- A szociális háló most is túl erős. Túl nagy az újraelosztás, túl sok a munkavállalói jog, pont ezért tart ott az ország ahol. Hiába vannak ugyanis remek jogaid, ha nincs az a munkáltató aki beruházna az országban, akkor csak a munkanélküli segélyhez való jogod marad - de az is csak addig, amíg van kitől beszedni az adót. És hiába a magas újraelosztás, ha azok akiknek használható diplomájuk van és nyelveket tudnak, meg sem fontolják hogy magyarországon helyezkedjenek el, és ebben sajna teljesen igazuk is van.
- Az egészségügy és az oktatás pedig a fenti adókból van fedezve. Ha nincs lé, nincsenek ezek sem. Amúgy az egészségügy igazi leépítése is a szocik alatt kezdődött. Kórházbezárások, beteg ide-oda irányítgatás, több éves várólisták, ezek Fletóék "eredményeií". Ahogy Hordágy Ágica egészségügyi reformja is, ami ha sikerül, akkor a jóelvtársak még kihúznak a rendszerből pár 100 milliót.
- Korrupció: Soha, senki nem lopott annyit mint a szocik. Szinte minden héten volt egy új korrupciós ügy a a kakaóbiztos számítógéptől a motorvonattenderig vagy a 300 ezer forintos postásbiciklikig. És ezek csak azok voltak, amik kipattantak.

Szóval, a FIDESZ is korrupt, idióta gazemberek gyűjtőhelye, de ez nem menti a balliberós gazembereket.

midnight coder 2013.01.10. 06:56:54

@biobender: A nacionalistáktól erős öntökönlövés lenne, ha azt hangoztatnák amit Bayer. A nacionalista politikus sem hülye, nem fog olyasmit mondani ami szembemegy az átlagpolgár tapasztalataival. A nacionalista ehelyett az ősi szlovák, román jogokról fog beszélni, meg hogy tisztítsuk meg az országot az elnyomó, idegen magyaroktól, akik el akarják rabolni az ősi földünket, meg ilyeneket. Olyat egyik politikus sem fog hangoztatni, amiről tudja hogy szembemegy a polgárok napi tapasztalatával. Lásd a honi antiszemitizmust. Olyan antiszemitával már találkoztál, aki olyanokat állított a zsidókkal kapcsolatban, mint a cigányokkal ? Ugye nem. Mert az antiszemita is tudja, hogy ha olyanokat állítana hogy a zsidók lopják falun a tyúkokat, akkor a nép körberöhögné - mivel ilyen tapasztalata nincs. Cigányokkal kapcsolatban meg van.

Nyrségi Trolls (törölt) 2013.01.10. 08:16:12

Vascsővel verték agyon kétezer forintért - "a közbiztonság gyakorlatilag nulla"
Esélyük sem volt menekülni hétfőn késő este az idős testvéreknek Ózdon, amikor két tetves rájuk törte házikójuk ajtaját. Sanyi bácsit (†71) vascsövekkel addig ütötték, amíg csak mozgott. A bácsinak valamennyi csontja eltört, koponyája szétnyílt, szörnyethalt még a brutális támadás alatt. Öccsét, Józsefet (68) szintén összeverték, koponyája szintén betört. Ő túlélte a támadást, ám tegnap még mindig életveszélyes állapotban kezelték a kórházban.

Lehet menni tüntetni!

eßemfaßom meg áll 2013.01.10. 09:01:42

@frontember876: "Ha arról írna Bayer, hogy a tipikus magyar egy panaszkodós, lusta, középszerű tehetségtelen csaló szarláda, aki örömmel jelenti fel mindenért a szomszédját,"

Ezt irjátok ti liberális ejrópai demokraták elégszer.

hopptarisznya 2013.01.10. 12:25:26

@frontember876: remélem a te fejed is szétverik a cigányok egy vascsővel.. kétezer forintért

frontember876 2013.01.10. 14:40:59

@Red Harlow:

neked válaszolok, mert vetted a fáradtságot, és gondolkodtál írás előtt, amit köszönök, bár nem értünk egyet. Nem a problémán vitatkozunk, vagy annak létezésén, remélem ez tiszta. A megoldáson kéne fejet törni.

Bayer Zsolt nem azért egy elvetemült szemét aljas patkány, mert ilyet leírt, bár én ezért is az arcába hugyoznék örömmel - a fő gond az, hogy megoldást nem kínál ő sem. De a pofája kurva nagy. Vegyük sorban: oké, valaki meglépi, amit javasol Bayer, összegyűjt egy csomó cigányt magyarországon, és likvidálja őket a faszba. Örülünk? Ti biztos.

Mi történik?
- Nemzetközi emberi jogi, pénzügyi, gazdasági szankciók sora. Az élet itt szarabb lesz, kevesebb pénz jön. Sokkal. Ismétlem, nagyon sokkal.
- akárhol közlöd, hogy te magyar vagy, le fognak köpni akkor is, ha semmi közöd ehhez. Jobb neked? Nem.
- az itt maradó cigányság (mert 1 millió embert ma közép-európában nehéz lesz nyom nélkül, maradék nélkül kiirtani, csak jelezném) az viszont valós őrjöngésbe kezd, és fizethetsz neki örök re kártérítést, plusz amennyien vannak, egy kisebb polgárháború is belefér, amit a magyar megnyer a cigány ellen, de téged ez nem fog megnyugtatni, ha pl a fiad ott hal meg a "fronton", vagy akárki barátod, családtagod. Pedig mondjuk 600.000 dühös cigány ugyanannyi magyar ellen szép ki balhét tud csinálni. Nagyon jól jönne most nekünk, tökre hiányzik ennek aharmonikus országnak egy kis komplex lövöldözés
- akárhogy szankcionálod, mivel a magyar nyílt háborús eszközhöz nyúl, azaz likvidál, a cigány feljogosítva érzi magát, hogy na akkor anyátok basszátok, most akkor télleg gyilkolni kezdünk. Én úgy gondolom, visszasírnád ezt a mostani állapotot, annyi ember halna meg erőszakkal.

Bayer abban a Fideszben ül, amelyik eddig 6 évet töltött kormányon. Ezalatt lett volna pénze is, ideje is a kérdésen dolgozni, azt akár meg is oldani. Van rá nyugat-európai, és amerikai példa is, mit kellene csinálni. Volna hozzá tonna külföldi pénz is pluszban. Volna a folyamat közepétől több százezer új munkaerő, aki lapátolna és tolná a magyar gazdaságot. Azt meg kár kijelenteni, hogy a cigány genetikailag alkalmatlan. A feketéről is ezt mondták, a kínairól is ezt mondták. Aztán most meg néma kussolás van a témában.

A cigány rengeteg hasznos munkát tudna végezni, megcsinálná olcsóbban is, mint a magyar, csak a segélyrendszer kényelmesebb. De ezért nem a cigány a hibás. Ha olyan volna a rendszer, hogy te kaphatsz az államtól havi 300 kilót a semmire, te is megigényelnéd, és nem érdekelne, hogy én utállak érte. És igazad is lenne, ki a fasz volna rá kíváncsi? Legyünk őszinték, senki.

A cigány szarik rá, hogy mindenki utálja, mert a rendszer hibájából ilyen, amilyen, és nem azért, mert selejtes ember.

A Bayer-cikk azért felháborító, mert nem a saját kenyéradójának szól be, hogy a fideszes baszik a cigányra, és eteti ingyen, és baszik magyarra, mert fizetteti vele ezt az egészet, hanem a cigányra ugat. Amelyiket közel sem mentem fel azért, mert gyilkol, mert ha gyilkol, üljön élete végéig.

De a kiirtását szorgalmazni egy embercsoportnak - ilyen nincs. Csak addig tapsoltok ennek ilyen vadul, ameddig nem egy olyan cikket ír majd valaki, hogy mondjuk a nógrádi magyarok gázok, szerintem ne legyenek. A diktatúra azért rossz, mert előbb-utóbb te is a fasz rossz végére kerülsz, és akkor nem lesz sem akkora a szád, sem tapsolni nem akarsz majd annyira.

A kormányt. Őt lehet szidni. Minden eddigi kormányt. Ott a gond. A gyilkoló cigány csak tünet, akármennyire fájdalmas és felháborító.

frontember876 2013.01.10. 14:44:27

@hopptarisznya: és ha engem agyonverne egy cigány vascsővel, az megoldaná a te problémádat, te világ zsenije? Vagy akkor ugyanitt, ugyanígy őrjöngenél, és azt írnád,hogy szegény ártatlan frontember testvérünkért bosszút esküszünk?

Nem kenyerem másokat bántani, de az emberi ostobaságnak legyenek már korlátai, komám. Ha engem is agyonvernek, azzal TE speciel beljebb leszel? A cigánykérdés megoldódik? Vagy javul, ha engem is megölnek?

Sokáig fejlesztetted magadban ezt a mindenkinél jelentősen butábbnak kell lenni képességet, vagy születési adottság?

PS: büntetőjogi értelemben uszításnak minősül, amit írtál, simán feljelenthető vagy érte. Okoska. Mielőtt túlfújod a tüdődet az idegtől... Hm?

Linda69 2013.02.09. 18:46:50

A műbalhé lecsengett, minden a régiben, Zsóti cigányvállakozókat interjúvol az ECHOTV-n, és faggatja őket a megoldásról, ami valahogy így hangzik: integrált tanítás, magyar/cigány együttélés, és munkalehetőség
süti beállítások módosítása